" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
της Petra Margolis, 5/6/13

Ολοι εχετε πολλες ιδεες για το πως ο νεος κοσμος θα μπορουσε να ειναι, αλλα οι ιδεες ειναι πολυ μακρια απο αυτο που ο κοσμος ειναι αυτη την στιγμη. Ετσι οταν μιλαμε για εκδηλωση θα πρεπει να λαβετε υπ’οψιν το που ο κοσμος σας βρισκεται τωρα. Το εκδηλωνω ειναι κατι διαφορετικο και ειναι καιρος να το δειτε απο μια αλλη οπτικη, μια οπτικη που δεν ειναι υπαρκτη ακομα μια και πολλοι ειναι αυτοι που ακομα δουλεουν συμφωνα με τις παλιες οδηγιες.
Λετε για εναν κοσμο χωρις χρηματα και καλο θα ηταν να το σκεφτητε καλυτερα κατα ποσον αυτο θα ηταν εφικτο για τον κοσμο που ειστε αυτη τη στιγμη.
Απο την στιγμη που η Γη κατοικηθηκε, το παζαρεμα για τροφη και οι αλλοι τροποι που συναλλασονταν ο ενας με τον αλλον, εγινε μεσω ενος νομισματικου συστηματος. Πρεπει να αναλογιστητε το γιατι αυτο χρειαστηκε και αν θα μπορουσε ενα συστημα παζαριου να εχει αποτελεσμα σε ολο τον πλυθησμο της Γης, καθως τωρα ζητε σε μεγαλες πολεις και δεν ειναι πολλοι αυτοι που μπορουν να κανουν ανταλλαγη υπηρεσιων με φαι .
Υπαρχει σημερα μια διαφορετικη νοοτροπια πανω στη Γη σε σχεση με το παρελθον, η συνειδητοτητα του ανθρωπου ειναι διαφορετικη απο παλια. Πολλοι ειναι συνηθισμενοι στη νοοτροπια του να δουλευουν για ο,τι χρειαζονται και να δεχονται χρηματα γι αυτο . Εξ αλλου και τα χρηματα ζυγιζουν λιγοτερο απο ενα κιλο μηλα. Ειναι ευκολοτερο να μεταφερεις χρηματα και να παζαρευεις για κατι που χρειαζεσαι, απο το να περπατας χιλιομετρα με ενα κιλο μηλα και να παζαρευεις για κατι που πραγματικα χρειαζεσαι οπως ενα κιλο κρεας.
Υπαρχει επισης και μια αλλη νοοτροπια εμφανης σημερα , το οτι πολλοι νομιζουν οτι θα εχουν ολα οσα χρειαζονται χωρις καθολου κοπο .
Και οι δυο αυτες νοοτροπιες δεν ειναι δυνατον να συμβαδισουν με ενα κοσμο που δεν χρειαζεται χρηματα. Στην πρωτη νοοτροπια , του να δουλευεις για τα προς το ζειν, ειναι συνηθισμενοι να δεχονται χρηματα απο την εργασια που κανουν , ετσι να αγοραζουν αυτο που θελουν , να διαλεγουν αυτο που θελουν να αποκτησουν. Εαν τους παρεις αυτο τον μισθο, τοτε πολυ λιγα πραγματα θα τους ειναι προσιτα , οταν αυτοι θελουν τα παντα , να εχουν ολες τις επιλογες .
Για αυτους που θελουν να εχουν τα παντα χωρις να δουλευουν για αυτο, δεν θα ειναι ικανοποιημενοι με το να ανταλλαζουν το φαι με την δουλεια τους η την δουλεια τους για φαι, μια και τα δυο περιλαμβανουν δουλεια.
Ο κοσμος αυτη τη στιγμη εχει εναν αυξημενο πλυθησμο και ειδικα στις μεγαλες πολεις δεν ειναι δυνατη η καλλιεργεια τροφης και αυτο επισης αποτελει ενα περιορισμο.
Θα πρεπει να ειστε ρεαλιστες καθως θα διαμορφωνετε αυτη πραγματικοτητα ενος νεου κοσμου, ως προς το ποιες και πως οι αλλαγες θα επηρεασουν τα παντα πανω στη Γη και οχι μονο μερικους απο εμας .
Το καλυτερο θα ηταν να εστιασουμε σε αυτο που μπορει να αλλαξει αυτη τη στιγμη και απο εκει να κανουμε την αρχη. Μην περιμενετε αμεσα αποτελεσματα καθως ο πληθυσμος ειναι μεγαλος και η αλλαγη ΠΡΕΠΕΙ να ελθει απο την Καρδια, αλλα και απο την βαθυτερη εσωτερικη κατανοηση. Δεν μπορειτε να περιμενετε οτι ολοι θα γινουν μεσα σε μια νυχτα τα τελεια οντα.
Η Πνευματικοτητα θα γινει ο ακρογωνιαιος λιθος , ομως υπαρχουν παρα πολλοι τροποι για την πνευματικη αφυπνιση. Υπαρχει μια αλλη νοητικη διεργασια μεσα σε αυτους που εχουν αφυπνιστη. Κατα καποιον τροπο στηριζονται πανω στις ιδιες δυο νοοτροπιες που μιλησαμε σχετικα πριν.
Υπαρχει η νοοτροπια οτι ολα πρεπει να ειναι προσιτα σε αυτους , ολα θα πρεπει να υλοποιουνται για αυτους με καθε τροπο , μια και στο κατω κατω αυτοι ειναι οι αφυπνισμενοι και οι γνωριζοντες .
Απο την αλλη μερια αυτης της νοοτροπιας, ειναι αυτοι που ξερουν οτι πρεπει να δουλεψουν για να αφυπνιστουν πνευματικα. Εαν καποιος εχει αποκτηση καποια γνωση , ξερει και με ποιο τροπο θα βοηθηση την πνευματικη προοδο και κατανοηση και των υπολοιπων . Η προσδοκια ειναι οτι θα πρεπει να το κανουν αυτο προσιτο σε ολους τους αλλους . Υπαρχει η νοοτροπια οτι η πνευματικη δουλεια γινεται απο τον καθενα , αλλα οπως και με καθε αλλη νοοτροπια υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ αυτων που οντως δουλευουν και τους αλλους που το περιμενουν ετοιμο. Δεν λεμε οτι υπαρχει κατι λαθος στο εναν η τον αλλο τροπο και ειναι επιλογη του καθενα να δουλεψει με τον δικο του τροπο στο πνευματικο κομματι.
Ετσι υπαρχει μια ενδιαμεση νοοτροπια . Σε εναν κοσμο οπου η πνευματικοτητα θα γινεται ολο και πιο σημαντικη, θα αποκτατε ολο και περισσοτερους πνευματικους δασκαλους. Ειναι αυτοι που κατα καποιο τροπο επελεξαν να ειναι δασκαλοι σε αυτη την ζωη η ηταν ηδη δασκαλοι σε αλλη ζωη . Θα δειτε επισης οτι ολο και περισσοτεροι πνευματικοι θεραπευτες θα χρειαζονται και θα εμφανοζονται. Αν αυτοι οι ανθρωποι ειναι αποκλειστικα δασκαλοι και αλλοι αποκλειστικα θεραπευτες τοτε αυτοι πως θα επιβιωνουν ? Θα παζαρευουν για την τροφη τους ? Θα παζαρευουν για δουλεια για κατι που χρειαζεται το σπιτι τους ? Ποση διδασκαλια, η ποση θεραπεια να χωρεση ενας εργοδοτης ? Ειδικα εαν λαβουμε υπ’ οψιν οτι το 99% των ανθρωπων σημερα δεν ειναι πνευματικα αφυπνισμενοι οπως ειστε εσεις . Αυτοι θα αναζητησουν δασκαλους και θεραπευτες οταν θα αφυπνιστουν και θα τους βρουν . Θα πρεπει να αναλογιστητε το γεγονος οτι καποιοι με την αποψη οτι καθετι πνευματικο πρεπει να δινεται ελευθερα και δωρεαν θα εχει καποιο αποτελεσμα σε αυτους τους δασκαλους και θεραπευτες που αποτελουν την εμπροσθοφυλακη των δασκαλων και θεραπευτων που μολις τωρα αφυπνιζονται . Δεν θα ειναι πια οπως πριν, που η αφυπνιση ηταν μια μηδαμινη διαδικασια με εδω και κει αφυπνισμενους . Θα υπαρχουν μεγαλες ομαδες αφυπνισης και αυτοι θα χρειαζονται καποιον να τους καθοδηγει, καποιον να τους διδασκει και καποιον να τους θεραπευει . Με το να παραμενουμε στη νοοτροπια οτι καθε τι πνευματικο ειναι δωρεαν η θα επρεπε να ειναι δωρεαν, μπαινετε σε μια διαδικασια που δεν βοηθα την ευρυτερη αφυπνιση. Πολλοι νεοι σε αυτο το μονοπατι αντιμετωπιζουν αυτη την νοοτροπια που περιοριζει στην προσπαθεια τους μια και η αφυπνιση τους θα μπορουσε να ειναι πολυ μεγαλυτερη. Αυτο δεν σημαινει οτι οι δασκαλοι και οι θεραπευτες πρεπει να αρχισουν να ζητουν τεραστια ποσα για μαθηματα και θεραπειες , αλλα να εχετε κατα νου οτι το να εισαι δασκαλος η θεραπευτης ειναι μια απασχοληση που πολλοι δεν θεωρουν δουλεια . Οταν λες οτι βρηκες μια δουλεια που πραγματικα απολαμβανεις πολλοι νομιζουν οτι μιλας για μια δουλεια στον κανονικο κοσμο και οτι πληρωνεσαι για αυτην . Οταν ομως ενας πνευματικος δασκαλος η θεραπευτης βρη μια δουλεια που του αρεσει, το οτι ειναι πνευματικος δασκαλος η ενεργειακος θεραπευτης εχεις την απαιτηση να το κανει δωρεαν .
Ασφαλως και αυτο δεν ισχυει για καθε πνευματικα αφυπνισμενο ατομο αλλα συνηθως ειναι η πλειοψηφια. Αυτο αποτελει μια κοινως αποδεκτη νοοτροπια οχι μονο για τους θεραπευτες και δασκαλους, αλλα για καθε ανθρωπο πανω στη Γη. Αυτο επηρεαζει και την ικανοτητα τους στο να εκδηλωνουν πραγματα . Υπαρχουν πολλες περιοριστικες πεποιθησεις που επιδρουν πανω στην δημιουργια και πολλες φορες αυτες κανουν την δημιουργικη εκδηλωση πολυ πιο δυσκολη.
Αληθεια πρεπει να σκεφτητε για την πραγματικοτητα στην οποια βρισκεστε τωρα , καθως ειναι πολλοι αυτοι που περιμενουν αλλαγες που ξεπερνουν τα δεδομενα της στιγμης που ζουμε. Ο κοσμος δεν προκειται να αλλαξει τοσο γρηγορα οσο θα θελατε , πρεπει να το δεχτειτε αυτο προτου ακομα σκεφτειτε το τι πραγματικα χρειαζεται ο καθενας πανω στη Γη τωρα.
Η εκδηλωση ειναι πολυ διαφορετικη τωρα καθως η Νεα Γη ειναι αυτη που θα σας δωση την απολυτη επιλογη του πως εσεις θα θελατε ο κοσμος να συνεχιση. Η μεγαλη διαφορα ομως ειναι οτι θα το κανετε ΜΟΝΟΙ σας , αντι καποιος αλλος να το κανει για εσας . Αυτο απαιτει καποια αναζητηση και καποιες εις βαθος σκεψεις μεσα σας , σχετικα με το ποια ειναι η δικη σας ιδεα για εναν Νεο Κοσμο αυτη τη στιγμη, καθως δεν μπορει να ειναι σε απολυτη ταυτιση με το 99% ολων των αλλων που ειναι στη Γη τωρα. Εσεις ειστε αυτοι που θα εφευρουν τους νεους δρομους εκφρασης και δημιουργιας .
Η δημιουργια θα γινει τωρα σε μια πολυ μεγαλυτερη κλιμακα καθως η δικη σας δημιουργια προκειται να επηρεασει πολυ περισσοτερο κοσμο απο αυτον που φανταζεστε.
Για αυτους που θυμουνται οτι ηταν πανω στη Γη στην Ατλαντιδα και ακομα νωριτερα, εσεις προκειται να θυμηθητε οτι ησασταν αυτοι που δημιουργησαν την Γη. Εκεινο τον καιρο ηταν λιγοτεροι ανθρωποι πανω στην Γη ενσαρκωμενοι, ετσι η δημιουργια ηταν απλη καθως ο καθενας ηταν σε πληρη πνευματικη αφυπνιση. Αυτη την στιγμη του χρονου το 99% δεν ειναι αφυπνισμενοι και ετσι η δικη σας φαντασια και δημιουργια θα τους επηρεασει κατα τροπο που οι ιδιοι δεν θα εχουν επιλογη πανω σε αυτη την δημιουργικη εκφραση.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ .
Θα χρειαστη ομως καποιος χρονος για αυτη τη θεικη πραγματικοτητα , που καποιοι σας παρουσιαζουν σαν να εγινε ηδη , σαν να εχει ηδη εκδηλωθει.
Ειναι φορες που αποδεχτηκατε οτι εσεις ειστε ο δημιουργος, ηλθε ομως η ωρα τωρα να ΓΙΝΕΤΕ αυτος ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ. Και Δημιουργοι δεν ειναι αυτοι που τους αναθεσαμε να κανουν αυτη τη δουλεια. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ τωρα ειναι μια αλλαγη συνειδησης , μια αλλαγη σκεψης και δρασης, αλλα κυριως ειναι η αλλαγη στον τροπο που βλεπεις τον εαυτο σου, τους αλλους και τον κοσμο γυρω σου . Αυτο το κρατας για σενα , δεν το ανακατευεις με την πραγματικοτητα που ζεις . Θα γινει η πραγματικοτητα σου στο μελλον , γνωριζοντας καλα οτι εχεις ακομα πολυ δρομο μεχρι τοτε .
Βλεπε το εαυτο σου σαν εναν Δημιουργο, σαν καποιο που μπορει να φερει αλλαγες , αλλα και σαν καποιο τοσο συμπονετικο που γνωριζει οτι οι αλλαγες που εχει στο μυαλο δεν ειναι αυτες που η Γη και αυτοι που ζουν πανω της χρειαζονται αυτη τη στιγμη. Δεν προκειται πραγματικα να βοηθησης ενα ατομο που μολις αφυπνιστηκε αν του παρουσιασης μια οπτικη του κοσμου και της ζωης που δεν εχει ακομα εκδηλωθη. Και αυτος ειναι ο λογος που πολλοι εχουν επιστρεψει στην κατασταση της υπνωσης που ζουσαν. Προσεφερε τους κατι αληθινο , πραγματικο κατι που το αποδεχονται ολοι . Για εκεινους δε που εχουν προχωρηση λιγο μακρυτερα , που εχουν αρχισει να γευονται κατι απο τον πνευματικο κοσμο, επιτρεψτε τους να το εξερευνησουν με η χωρις κοθοδηγηση με τον δικο τους τροπο και χωρις περιορισμους για το πως θα επρεπε να ειναι, τι θα επρεπε να κανουν, για το τι επιτρεπεται και τι οχι σε αυτο το πνευματικο τους ξυπνημα.
Αυτο ειναι το να γινεις ενας Συνειδητος Δημιουργος και αυτο ειναι ο νεος τροπος της Δημιουργιας μεσα απο την ΔΙΚΗ σου δουλεια μεσα σε αυτο το Συμπαν.
Δεν υπαρχη ενα ανωτερο ον εκει εξω που επιλεγει για εσενα και ποτε δεν υπηρξε , ΠΑΝΤΑ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ . Και ναι ειναι αληθεια οτι επηρεστηκες απο αλλους , καθως δεν ησουν ικανος πληρως να δημιουργησης σε ενα συνειδητο επιπεδο . Σκεψου το αυτο οταν για μια ακομα φορα θα αρχισεις να δημιουργεις σε ενα συνειδητο επιπεδο. Πολλοι ειναι αυτοι που ξεχασαν και πολλοι ειναι αυτοι που θα θυμηθουν αυτο το κομματι της υπαρξης τους, ομως θελει λιγο χρονο ακομα . Αλλα καθως θα αποκαλυπτεται ο Δημιουργος που εχουμε μεσα μας αυτο θα αποτελει την μεγαλυτερη εμπνευση και επιρροη στον τροπο που θα σκεφτομαστε , που θα δουλευουμε, που θα δημιουργουμε.
Παντα το σκεφτοσαστε και το γνωριζατε οτι εσεις ειστε οι Δημιουργοι αυτης της πραγματικοτητας , τωρα δειξτε το και στον υπολοιπο κοσμο .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου