" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Οι 7 πνευματικές αλήθειες

        ΟΙ 7 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ  ΑΛΗΘΕΙΕΣ
ΠΡΩΤΟΝ …..να εισαι φυσικος και αυθεντικος . Με το απλα να εισαι ο εαυτος σου χωρις να θιγεσαι, η να χρειαζεται να δικαιολογησαι για αυτό που εισαι .Στο κατω-κατω ,ο Θεος εκανε και σας και εμενα ακριβως ετσι  και αν αυτό ηταν καλο για τον ΘΕΟ ….τοτε αυτό δεν μπορει παρα να είναι αποδεκτο και  από εμας, ετσι δεν είναι?
Ακολουθηστε τη ΚΑΡΔΙΑ . Ακολουθηστε την ΕΥΛΟΓΙΑ ….η όπως αλλιως θελετε να το πειτε ….Καντε αυτό που σας κανει να νοιωθετε καλα . Είναι απλο …Καντε αυτό που είναι για σας το καλυτερο .( όχι κινητρο φοβου, καλο από ολο το συμπαν , να δινει φως στο κοσμο )
ΔΕΥΤΕΡΟΝ….Δεν ιπαρχει περιπτωση κατά την διαρκεια της ζωης σας να μην εχετε κανει ένα λαθος η δυο …η και τρια . Αυτο που κανετε ομως είναι το καλυτερο στις συγκεκριμενες συνθηκες ,και μετα αφηστε το να φυγει .Μην κουβαλατε τα λαθη μαζι σας ο,που πατε . Τοτε αρχιζουν να μας βαραινουν . Αφηστε τα πισω λοιπον ,ανηκουν στην ιστορια σαν μια σκονισμενη πια αναμνηση .Εσεις δεν ειστε τα λαθη σας . Οσοι σας εκριναν η  σας διεβαλαν δεν είναι και παλι εσεις .Ο φοβος σας , η θλιψη , ο πονος , οι ενοχες, η ντροπη δεν είναι εσεις ! Τα λαθη , σας εχουν διαπλαση σε κατι μεγαλυτερο και σοφοτερο από τα λαθη που κανατε .
ΤΡΙΤΟΝ…..δεν μπορειτε να σπρωξετε το Πνευμα Δεν μπορειτε να επιταχυνετε την πνευματικη σας εξελιξη οσο σκληρα και αν προσπαθησετε . Μπορει να διαλογιζεστε 24/7 ,να ζειτε μονο με τον ηλιο , να ειστε ένας γιογκι, και να ζειτε στις Ανδεις σαν μοναχος….και όμως και παλι δεν μπορειτε να πιεσετε τον φυσικο ρυθμο της εξελιξης σας . Οταν παψετε η κουραστητε να πιεζεστε προς τα εκει , τοτε θα διδαχτητε κατι αληθινα σημαντικο …την ΥΠΟΜΟΝΗ …και όταν μαθετε την υπομονη , είναι  περιεργο, αλλα τοτε η πνευματικη σας ζωη αρχιζει να αναπτυσεται και να εξυψωνεται και παλι
ΤΕΤΑΡΤΟ….Δεν υπαρχει ΠΑΡΕΛΘΟΝ .Δεν υπαρχει  ΜΕΛΛΟΝ .Το Πνευμα υπαρχει παντα στο ΕΔΩ και  ΤΩΡΑ .Το Πνευμα δεν καταλαβαινει το παρελθον γιατι εχει φυγει και είναι μονο μια αναμνηση . Και για αυτό δεν μπορουμε να αναβιωσουμε ένα παλιο πονο …γιατι δεν είναι πια εκει . Εμεις απλα τον αναπαραγουμε ξανα και ξανα για καποιο ακατανοητο λογο. Μπερδεμενο ετσι δεν είναι ?
Δεν μπορουμε να προβλεψουμε το μελλον  μας κατά τον ιδιο τροπο . Πως να προβλεψεις κατι που δεν είναι αληθινο ? Ειναι πολύ ανοητες οι προφητειες . Ο θεος δεν εκφοβιζει . Ο φοβος βασιζεται σε μνημες του παρελθοντος και ανησυχιες του μελλοντος , αλλα τοσο το παρελθον οσο και το μελλον δεν υπαρχουν . Υπαρχει μονο το τωρα . Ετσι είναι πολύ απλο … ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΩΝ .Αν λυπασαι για κατι εισαι στο παρελθον . Αν ανησυχεις για κατι , εισαι στο μελλον .Το Πνευμα δεν βρισκεται ποτε ουτε στο ένα ουτε στο άλλο . Μην ανησυχεις λοπον , be happy .Tα παιδια , τα ζωα και η φυση είναι μεγαλοι  δασκαλοι για να βοηθησουν   στο παρον .
ΠΕΜΠΤΟΝ ….Eχουμε ο,σα χρειαζομαστε σε κάθε συνθηκη. Η Συμπαντικη αφθονια δεν είναι ένα ονειρο , είναι η πραγματικοτητα . Δεν υπαρχει ελλειψη πουθενα μεσα στο συμπαν, υπαρχει μονο η πεποιθηση ότι μας λειπουν πραγματα . Αν πιστευεις στη καλη τυχη αυτό ελκει κι άλλη καλη τυχη .Να θυμαστε ότι ο Δημιουργος μας φροντιζε μεχρι τωρα και αυτό θα εξακολουθηση να κανει . Εάν γνωριζετε ότι το Πνευμα θα σας προμηθευει με αυτό που εχετε αναγκη κάθε λεπτο της ζωης σας , τοτε να συμπεριφερεστε σαν να είναι ετσι τα πραγματα ,γιατι ετσι και είναι . Ο ανταγωνισμος με τους αλλους είναι συνεπεια της πεποιθησης ότι κατι δεν είναι επαρκες . Κατι που μας λειπει είναι η αιτια για ενα  απλο διαπληκτισμο εως ένα πολεμο . Παψτε να ανταγωνιζεστε και να γνωριζετε ότι το Πνευμα θα σας φροντιζει για παντα .
EKTON……Η επιθυμια είναι ο τροπος που ο Θεος μας δειχνει ότι οτιδηποτε ονειρευτουμε είναι ευφικτο .Εαν ειμαστε κομματι του Θεου ,πως είναι δυνατον να επιθυμισουμε κατι ξεχωριστο από τον ΘΕΟ ….Αρα εάν εμεις μπορουμε να το ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ ,τοτε ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ  ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ  .Ολα αυτά πραγματοποιουνται όταν εχουν γινει τα 5 προηγουμενα ! Αυτο που πρεπει να κανετε είναι να εχετε έναν αυθεντικο εαυτο , να μην κολλατε στα λαθη σας , να εχετε μεγαλη υπομονη ( αυτό είναι το let go and let God που λεγεται συχνα ), να ειστε απολυτα στο παρον και ..ΝΑΤΟ ΕΓΙΝΕ ! Στιγμιαια εκδηλωση αυτου που επιθυμη η καρδια σας !
ΕΒΔΟΜΟΝ…..Οι Πνευματικες Αληθειες είναι ΑΠΛΕΣ .Και με λιγη συγκεντρωση είναι εφικτες από τον καθενα .Εαν κατι γινεται πολυπλοκο τοτε δεν είναι η Αληθεια .Καθε πολυπλοκοτητα ερχεται από το παρελθον το μελλον η και τα δυο .Μια πνευματικη αληθεια δεν θα σου μεταδωσει ποτε ενοχη, φοβο, ντροπη ,ανησυχια ,θλιψη η απελπισια .Το Πνευμα ακολουθει ένα ευκολο και λαμπερο μονοπατι γιατι το ιδιο το Πνευμα είναι εμπιστοσυνη , υπομονη και  παρουσα στιγμη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου