" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Oδηγος Πορειας για τις Αλλαγες

Oδηγος Πορειας για τις Αλλαγες
της Holly Hawkins Marwood , 10-6- 13
To σημερινο μηνυμα εχει να κανει με το να μην παιρνουμε την ζωη τοσο σοβαρα αυτη την χρονικη περιοδο, μιας και γινονται πολλες αλλαγες στον πλανητη αυη την στιγμη και πολλοι ειναι αυτοι που το γνωριζουν ηδη.
Ομως αυτο που ειναι πιο δυσκολα κατανοητο ειναι το τι πρεπει να κανουμε γι αυτο ? Πολλοι ειναι αυτοι που νοιωθουν τα αποτελεσματα της ελευσης των ενεργειων της αλλαγης και της μεταβασης , που προερχονται απο τον ηλιο. Πολλοι νοιωθουν να πληττονται, χωρις να γνωριζουν οτι οντως υπαρχουν αυτες οι ενεργειακες ωσεις προερχομενες απο τον ηλιο και ειτε ειμαστε εν γνωση αυτου ειτε οχι , η αληθεια ειναι οτι αυτες ερχονται πανω στον πλανητη μας και αποτελουν μερος της διαδικασιας της αναληψης. Γεγονος ειναι οτι αυτο προκαλει μια δυσαρεσκεια σε καποια ατομα . Τωρα πως καθοριζουμε αυτη την δυσαρεσκεια ?
  • Ευρεθιστοτητα
  • Δυσκολια στον υπνο
  • Εριστικοτητα
  • Μια γενικη κακοδιαθεσια, κουραση,
  • Αισθηση οτι εισαι εξω απο τα νερα σου
  • Αισθηση ελειψης συντονισμου με τον κοσμο και γενικα με τους γυρω σου
  • Κατι σαν να αντιλαμβανεσαι οτι ολοι γυρω σου κανουν λαθος πραγματα, η νοιωθουν λαθος συναισθηματα η λενε λαθος πραγματα.
  • Ειναι μια γενικη αισθηση οτι η ζωη δεν κυλα κανονικα με τον ενα η τον αλλο τροπο.
Τωρα καποιος θα μπορουσε να πει οτι αφου διανυουμε τοσο σημαντικους καιρους γιατι δεν νοιωθουμε ευλογημενοι με αυτο που κανουμε ? Αυτο ομως που πρεπει να θυμοσαστε ειναι οτι εισαστε σε καιρο μεταβατικο και καθως μεταλλασεστε, το φυσικο σας κομματι πρεπει να διορθωθει και μερικες φορες αυτη η διορθωση δεν ειναι απαραιτητα και ευκολη για την φυσικη σας υποσταση, μια και το φυσικο ον υπηρξε σε αυτον τον πλανητη με συγκεκριμενο τροπο αλλεπιδρωντας με το περιβαλον του μεσα απο αυτο το σωμα. Το περιβαλον τωρα αλλαζει και η φυσικη σας κατασταση καλειται να αλλαξη μαζι με αυτο . Πρεπει να καταλαβετε οτι αυτο γινεται με τροπο προοδευτικο και ηπιο ακομα και αν αυτη τη στιγμη δεν το νοιωθουμε τοσο ηπιο.
Πως ομως εσεις αντιμετωπιζετε αυτες τις αλλαγες? Πρωτα απ ολα αυτο που σας ζηταμε ειναι το να μην περνετε τα πραγματα σοβαρα αυτη τη στιγμη. Και τι εννοουμε με αυτο ? Εαν ασχολειστε με το τι συμβαινει γυρω σας , οπως τις σχεσεις και την δουλεια σας , εμπλεκεστε σε καταστασεις, δενεστε με δυσκολιες, και ο,τι αλλο περικλειει αυτο . Εαν κοιτατε αυτα τα πραγματα με τα οποια παντα ασχολιοσασταν και ξαφνικα δεν τα βρισκετε ανετα, ουτε και νοιωθετε τοσο καλα και σκεφτεστε οτι κατι πρεπει να αλλαξετε, αυτο που σας ζηταμε ειναι να τα αφησετε ολα ετσι οπως ακριβως ειναι, χωρις να νοιωσετε καμια αναγκη να κανετε αλλαγες αυτην ακριβως τη στιγμη. . Επιτρεψτε στον εαυτο σας να κανη την μεταβαση του, μαζι με αυτες οι καταστασεις που σας κανουν ισως να νοιωθετε αβολα προς το παρον, μια και δεν χρειαζετε να τις αποχωριστειτε. Απλα σημαινει οτι το εδαφος πανω στο οποιο ολα στεκονται, κινειται και οταν πατατε πανω σε κινουμενο εδαφος δεν ειναι και ο πιο καταληλος καιρος για αλλαγες . Μοιαζει με το να εισαστε τη στιγμη ενος σεισμου οπου το σπιτι κινειται και το εδαφος κινειται και αποφασιζετε οτι εκεινη την στιγμη πρεπει να αλλαξετε την θεση στην επιπλωση σας . Το λεμε με καπως αστειο τροπο, αλλα αυτη ειναι η σημασια του . Ποτε δεν θα σκεφτητε στη μεση ενος σεισμου οτι ειναι η ωρα να αλλαξετε την διακοσμηση και τα πραγματα, τοτε το μονο που θα σκεφτεστε ειναι να τελειωση γρηγορα , να ηρεμησετε και οταν η γη ηρεμηση να αποφασησετε για το τι θελετε να κανετε στη συνεχεια .
Το ιδιο ισχυει και τωρα, ομως τι θα κανετε για να ανταπεξελθετε σε αυτο ? Μην το παρετε στα σοβαρα και μεσα στην αλλαγη αυτη στρεψετε την προσοχη σας στον εαυτο σας , λεγοντας του το ποσο αβολα νοιωθετε και αναζητωντας το τι θα μπορουσατε να κανετε ουτως ωστε να νοιωθετε καλα και να ειστε λιγοτερο αντιδραστικοι.
  • Θα μπορουσατε να κανετε πιο πολυ γυμναστικη
  • Να κανετε κατι που να σας διασκεδαζει
  • Θα μπορουσατε επιτελους να διαβασετε τα βιβλια που τοσο θελετε
  • Να αρχισετε ισως ενα χομπυ που παντα θελατε
Επιτρεψτε στον εαυτο σας να επικεντωνει λιγοτερο την προσοχη του στο τι γινεται εκει εξω καθως υπερπηδατε τα κυματα, και να του επιτρεψεται να αρχιση να εστιαζει σε εκεινα τα σημεια που δειχνετε να ειστε περισσοτερο αντιδραστικοι. Εφτασε ο καιρος που πρεπει να σκαψετε μεσα σας και να βρειτε τα πιο αντιδραστικα κομματια σας και πανω σε αυτα θα πρεπει ισως να δουλεψετε. Ηρθε η ωρα στη ιστορια της ζωης σας να ξεσηκωθειτε , να ξεβολευτειτε και οχι μονο σαν μερος της αναληψης στο συνολο της, αλλα και για την δικη σας εσωτερικη μεταβαση. Ετσι τα πραγματα μεσα σας που δεν ηταν σε ισορροπια η που δεν ειχαν θεραπευτει , η αυτα που παρεμειναν ανεκφραστα, ηρθε η ωρα να ελθουν στην επιφανεια, ουτως ωστε να τα δειτε , να τα επανεκτιμησετε, να τα θεραπευσετε, να τα απελευθερωσετε, να τα κατανοησετε, η να κανετε οτιδηποτε αλλο χρειαστη.
Αντι λοιπον να ταραζεστε για το τι συμβαινει και να σκεπτοσαστε οτι ο κοσμος τελειωνει , καντε ενα βημα πισω και αναρωτηθειτε: “Ποιο ειναι το μαθημα που παιρνω απο αυτο ? “ “Tι ειναι αυτο στο οποιο αντιδρω ? ”
Ας δειτε τον εαυτο σας σαν ενα εξωτερικο παρατηρητη, αντι να τα περνετε ολα τοσο προσωπικα. Και οπως εχουμε ξαναπει, να ειστε σιγουροι οτι ξεκουραζεστε αρκετα, οτι πινετε πολλα υγρα και τρωτε υγεινο φαγητο και πραγματα που γνωριζετε οτι στηριζουν το σωμα σας , ετσι που το φυσικο σας επιπεδο να ειναι στην καλυτερη δυνατη θεση και μορφη, για να αντεξη και να ξεπεραση αυτες τις ενεργειακες μεταβολες .
Συνοπτικα αυτο που θελουμε να πουμε ειναι το να προσπαθησετε να μην περνετε τιποτα πολυ σοβαρα και κυριολεκτικα να σκεπτεστε και να ξανασκεπτεστε και να ξανασκεπτεστε προτου κανετε οποιδηποτε αλλαγη, αυτους τους καιρους . Επιτρεψτε στον εαυτο σας να περαση μεσα απο αυτες τις αλλαγες με τροπο που να μην προσπαθειτε εσεις να αλλαξετε την διακοσμηση την στιγμη που γινεται σεισμος. Επιτρεψτε του σεισμου να γινει και καθως θα εισαστε στην κατασταση « του αφηνω να γινει « , δωστε την ευκαιρια στον εαυτο σας να σας επανα-αξιολογηση και στραφητε στις περιοχες της ζωης σας που χρειαζονται καθαρισμα, κατανοηση, απελευθερωση, συγχωρεση, η κατι απο ολα αυτα. Ειναι η σωστη στιγμη να κανουμε ενα γενικο ξεκαθαρισμα ειδικα στα θεματα που μας προκυπτουν αυτον τον καιρο. Ειναι η τελεια στιγμη για να επιτρεψετε στις ενεργειες να σας συμπαρασταθουν στην απομακρυνση των παλιων μοντελων και παραδειγματων, γνωστων και αγνωστων σε σας . Αυτες οι ενεργειες εχουν την ταση να φερνουν στο φως, να αποκαλυπτουν, να ξεθαβουν κατα καποιο τροπο πραγματα κρυμμενα , ισως και αγνωστα σε σας . Επιτρεψτε τους να βγουν στην επιφανεια κυριως χωρις να νοιωθετε οτι ερχεται το τελος του κοσμου και αλλα χειροτερα. Ας το δειτε σαν μια ευλογια που ηρθε και τωρα ξαφνικα ξερετε τι ειναι αυτο που πρεπει να θεραπευσετε , που θα εστιασετε και θα απελευθερωσετε.
Αν και δεν ειναι παντα ευκολο, σας ζηταμε να θεωρησετε αυτους τους καιρους των μεγαλων αλλαγων σαν μοναδικες ευκαιριες και σαν αποδειξη των αλλαγων που γινονται αυτη τη στιγμη στον πλανητη. Η αλλαγη επικειται και ειναι πολλοι απο εσας που το νοιωθουν, και καθως ολα κινουνται προς ενα λαμπροτερο μελλον, αυτοι οι καιροι της μεταβασης μπορει να ειναι λιγο αβολοι καθως μοχθειτε ο καθενας με τον τροπο του για να τους διαβη.
Να εχετε πιστη, να μενετε σταθεροι σε αυτο που μεσα σας γνωριζετε γιατι ειναι ακριβως το σωστο μερος και ο σωστος λογος για τον οποιο η Ψυχη σας σας εφερε εδω, σε αυτο το εδω και τωρα. Ολα λοιπον βαινουν καλως.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου