" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Θαυμαστε Πρωτα την Αιωνια Θεικη Πραγματικοτητα!


    Εκδηλωση : Θαυμαστε Πρωτα την Αιωνια Θεικη Πραγματικοτητα!                  17-6-13
Απο την   Ute Posegga-Rudel,   

Αγαπητοι φιλοι,
Ειμαστε ολοι τοσο πολυ ευλογημενοι! Μερικες φορες ομως δεν το καταλαβαινουμε μια και περιμενουμε αυτες οι ευλογιες να παρουσιαστουν μεσα απο συγκεκριμενο τροπο, μορφη, η χρονο.
Αλλα εαν μπορουσαμε να συλλαβουμε την ολη εικονα, εαν μπορουσαμε να δουμε και να νοιωσουμε αυτο που για εμας ειναι αορατο και απιαστο, θα ειχαμε μια ακλονητη Πιστη στο οτι ολα λειτουργουν για το δικο μας καλο χωρις καμια καθυστερηση !
Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι οι δικες μας αισθησεις,και η επιγνωση, μπορει ακομα να μην εχει αναπτυχθη αρκετα ουτως ωστε να μπορουμε να γνωριζουμε τα αιθερικα πεδια μεσα στα οποια οι Θεικες Δυναμεις εργαζονται για εμας .
Εκεινες τις στιγμες της αμφιβολιας τεινουμε να χαλασουμε αυτο το οποιο εχει δρομολογηθη να γινει για εμας και αυτο, γιατι δεν ειμαστε ελευθεροι να το αποδεχτουμε, μια και εμεις ειμαστε στραμμενοι στην κατευθυνση της απαισιοδοξιας, της απελπισιας και του φοβου.
Αλλα πρεπει παντα να ειμαστε ανοικτοι με εμπιστοσυνη στο οτι αυτο που περιμενουμε ερχεται απο στιγμη σε στιγμη και να ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ οτι δεν υπαρχει η εννοια του χρονου, και εμεις ειμαστε σταθερα παροντες στο εδω και τωρα.
Ειναι αναγκη να εχουμε αυτη την διαθεση της χαρουμενης αναμονης , διαρκως και ειναι η τεχνη της εκδηλωσης που οντως εκμηδενιζει τον χρονο αναμονης ακομα και αν χρειαζεται πολυ περισσοτερο απο αυτον που εμεις προσωπικα θα θελαμε να ειναι.
Αυτη την στιγμη μεγαλης εντασης Δημιουργικες Συχνοτητες ερχονται πανω στην Μητερα Γη, μεταφεροντας νεες πληροφοριες για μια τελειως νεα εποχη, μια εποχη που δεν αποτελει συνεχεια της παλαιας, μια και δεν μπορει να υπαρξει μια αλλη βελτιωμενη εκδοση αυτης, αλλα ερχεται προς εμας σαν μια Κβαντικη αλλαγη φερνοντας μαζι της το απροσδοκητο!
Το πλαισιο των παλαιων ενεργειων και πληροφοριων, μεσα απο το οποιο ειχαμε συνηθιση να δημιουργουμε για Χιλιετηριδες, διαλυεται για να κανει χωρο στο Καινουργιο. Και οι εκδηλωσεις που ηταν για μας τοσο οικειες δεν εμφανιζονται πια μια και οι παλιες ενεργειες πανω στις οποιες βασιζονταν, τωρα καταστρεφονται, ενω οι νεες ενεργειες μολις αρχιζουν να μπαινουν στην διαδικασια της συμμετοχης τους στην πραγματικοτητα μας . Γι αυτο οι Νεες Ενεργειες δεν εχουν ακομα εμφανιστη και ετσι μοιαζει να βρισκομαστε  πανω σε ενα κενο, αναμεσα σε δυο πραγματικοτητες, οπου εκει υπαρχει πληρης ακινησια και διερωτωμαστε αν τελικα  υπαρχει εκδηλωση !
Αυτο ειναι μια προκληση, που απαιτει απο Εμας Πρωτα να Αλλαξουμε και να Δεχτουμε και να Επιτρεψουμε στην δικη μας Νεα Θεικη Φυση, να εμφανιστη μεσα απο το Αγνωστο!
Εμεις κυριολεκτικα απο εδω και περα πρεπει να υιοθετησουμε την νεα μας υψηλοτερη διασταση συνειδησης και να επιτρεψουμε να καθοδηγηθουμε και να εμπνευστουμε για δημιουργια απο μια ολοκληρωτικα νεα ταυτοτητα, αν και αυτη δεν εχει – στις περισσοτερες περιπτωσεις- πληρως εμφανιστη ακομα.
Πως μπορει να γινη αυτο; Πρεπει πρωτα να εχουμε την επιθυμια να μην κοιταξουμε πισω στις παλιες μεθοδους , οπως η ” Γυναικα του Λωτ “, αλλα να επικεντρωθουμε στην θεαση ενος νεου κοσμου, ο οποιος καταφθανει με την νεα ροη, μιας ολο και πιο διαυγους Θεικης Ενεργειας Αγαπης και Ομορφιας. Επισης πρεπει να αποδεχτουμε το οτι ο νεος κοσμος μας θα εχει ως εκ τουτου τελειως νεες συνθηκες , προερχομενες απο την Αδιαμφισβητητη Θεικη Παρουσια σε ολες τις εκδηλωσεις.
Αυτη η Θεικη Παρουσια, μοιαζει κρυμμενη για τους περισσοτερους απο εμας πισω απο μια υλιστικη αντιληψη, πραγμα που σημαινει οτι βιωνουμε κυριως μονο την πιο σκληρη, σταθερη, αμετακινητη πλευρα των πραγματων, των γεγονοτων, των καταστασεων και εχουμε εξοικειωθη με την ψευθαισθηση του θανατου και της ελλειψης αγαπης , οπως και το να βλεπουμε ο ενας τον αλλον σαν εμφανως χωριστα κομματια της παλιας μας πραγματικοτητας .
Αλλα ο νεοαφιχθης μας κοσμος ειναι ενας κοσμος με ζωντανη ρευστοτητα, βασισμενη σε μια Πραγματικοτητα Αγαπης και Θεικης Παρουσιας , Αυτο που ειναι το ΕΝΑ και Μοναδικο Πεδιο της Αληθινης Υπαρξης.
Ετσι, εαν αρχισουμε να απολαμβανουμε αυτη την Αιωνια Θεικη Πραγματικοτητα κατ αρχην και εαν επιτρεψουμε εκδηλωσεις που αφορουν το μεγαλυτερο καλο για εμας να αναβλυσουν απο ΑΥΤΗΝ, τοτε αρχιζουμε να ρεουμε μαζι με την Δημιουργια του Νεου Κοσμου και να επιτρεπουμε την Εκδηλωση Του συμφωνα με την Θεικη Θεληση.
Καθως ακομα με τις αισθησεις μας βλεπουμε τους γνωστους δρομους του παλαιου κοσμου και της υπαρξης μας, νοιωθουμε οτι θα θελαμε να συνεχισουμε με τους παλιους τροπους εκδηλωσης, και σιγουρα αυτο ειναι το μονοπατι που οι περισσοτεροι αισθανονται οτι θελουν να συνεχισουν.
Αλλα, αυτο που απαιτειται απο εμας τωρα ειναι θαρραλεα να το εγκαταλειψουμε και να αφοσιωθουμε στην μαζικη εισροη ευλογιων που θελουν να τις αγκαλιασουμε, ουτως ωστε να αρχισουμε να λειτουργουμε σαν Συν-Δημιουργοι ενος Νεου Κοσμου, αντι, να αντιστεκομαστε σε αυτη την πιο ενδοξη υπηρεσια που μας εχει εμπιστευθει , αντι, να υπερασπιζομαστε τους ξεπερασμενους νομους του παλιου κοσμου.
Δοκιμαζομαστε επισης στο κατα ποσον αυτο που εκδηλωνουμε στον κοσμο βασιζεται σε αληθινη επιθυμια απο καρδιας . Μια και μονο ο,τι επιθυμουμε απο καρδιας , και ο,τι προερχεται απο την συχνοτητα της Αγαπης και της Χαρας μπορει να εκδηλωθη στον Νεο Κοσμο.
Ετσι εαν διερωτωμεθα γιατι τα πραγματα δεν μας ερχονται ευκολα, εχουμε την ευκαιρια να επιθεωρησουμε την βαθυτερη φυση των επιθυμιων μας  με μια διακριση που να στηριζεται σε αυτα ακριβως τα κριτηρια.
Ενω ολο και περισσοτερο βιωνουμε το μαραζωμα των παλαιων μεθοδων, ετσι που ολο και λιγοτερο να μοιαζουν αποτελεσματικες στην καθημερινοτητα μας και ενω ο Νεος Κοσμος δεν εχει ακομα αποκαλυφθη, βρισκομαστε σε μια μαλλον δυσκολη κατασταση- απο την αποψη της 3ης Διαστασης. Αλλα αυτη ειναι μια σχετικα συντομη φαση στην ζωη μας , κατα την οποια εχουμε την τιμη να ειμαστε οι μαρτυρες την γεννησης σε κατι που ειναι Ανηκουστο και Καινουργιο! Το Κλειδι για να γινουμε οι φορεις της Νεας Δημιουργιας ειναι η απολυτη αμεροληψια, η χαρουμενη βεβαιοτητα, και η Πιστη στην Δυναμη της Αλανθητης Θεικης Δημιουργικης Θελησης, η οποια ακριβως τωρα  Απελευθερωνει την Πολυ-Διαστατη ικανοτητα της πραγματικης φυσης μας.
Ναι, πρεπει να μεγαλωσουμε και να εγκαταληψουμε το μικρο εγω μας, αυτο που ταυτιζεται ακομα με την χωριστοτητα, την ανημπορια και την σκια της ανυπαρξιας που κρυβει την Αληθινη Θεικη μας Ταυτοτητα. Εαν ειμαστε διατεθειμενοι να ενωθουμε με το Μεγαλο Αναζωογονητικο Ρευμα της Θεικης Θελησης , αυτο που τωρα Αναδυεται στην δικη μας Πραγματικοτητα, σαν Ομορφια, Αγαπη, Αρμονια, τοτε αυτη η Αγαπη , αυτη η Ομορφια , αυτη η Αρμονια ειναι που θα μας βοηθηση να φτιαξουμε εναν νεο κοσμο χωρις καθολου κοπο.
Αυτο που πρεπει να μαθουμε τωρα ειναι να παραμενουμε, προστατευμενοι απο τα Φτερα της Νεας Εποχης, μεσα στην νεα Θεικη Εμπνευση, ετσι ωστε, αυτο που εμεις θα κανουμε να ειναι σε απολυτη συμφωνια με το ΕΝΑ.
Πιστευω οτι αυτη ειναι η επιλογη που εχουμε τωρα εαν επιθυμουμε να ειμαστε ευτυχισμενοι και να ζουμε με αφθονια και με πληροτητα τη ζωη μας. Αυτο απαιτει απο πολλους απο εμας μια ριζικη μεταμορφωση. Η ισως πιστευουμε οτι μια Θεικη κβαντικη αλλαγη θα γινοταν στη γραμμικη 3η διασταση μας χωρις θυσια;
Αλλα ας μην ξεχναμε οτι αυτο το οποιο μονο θυσιαζουμε,  ειναι η δυστυχια, ο πονος και ο θανατος, με ανταλλαγμα την Ευλογια της Αγαπης.
Με πολυ Αγαπη, Ευτυχια και Εμπνευση !
    UTE,
Μεταφραση , Πολυτιμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου