" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Aγκαλιαστε τον Πραγματικο σας Εαυτο



   Aπο τους Αγγελους: Aγκαλιαστε τον Πραγματικο σας Εαυτο
                     της Elizabeth Ayres Escher link  
  11-6-13

 
Τι συμβαινει στον κοσμο σας? Ειστε ακομα εγκλωβισμενοι στις δομες των παλαιων μοντελων σκεψης και ζωης? Η ειστε ετοιμοι να βαδισετε μεσα στην ελευθερια που τωρα υφισταται σαν ευκαιρια για τον καθενα, πολυ πιο περα απο την παλαια δομη ενος παραδειγματος της τριτης διαστασης που εφτασε στην ληξη του. Ακομα σκεπτεστε με το μυαλο η τωρα σκεπτεστε με την καρδια?
Οι παλιες δομες καταρρεουν, καθως τα θεμελια τους εχουν πια κλονιστη.Τωρα ο καθενας μπορει να υπερβη αυτο που ηταν ο κλασικος τροπος δρασης ειτε στην οικογενεια, στην εργασια, στην κοινωνικη ζωη, στη θρησκεια, στην φυλη και στον πολιτισμο. Αυτο που σας φαινοταν σημαντικο στο παρελθον σαν αποτελεσμα της καθοδηγησης των παιδι απο γονεις , δασκαλους, εκπαιδευτες, μπορει εντελως ξαφνικα να μην σας ενδιαφερει πια. Τα εμποδια εχουν απομακρυνθη, τωρα ειναι η ωρα να μεταβειτε σε μια νεα κατασταση υπαρξης.
Την εβδομαδα που περασε ειχαμε μια μεγαλη εξελιξη στο ανοιγμα της καδριας και του μυαλου προς το ενδεχομενο δυνατοτητας ζωης χωρις περιορισμους, ξαφνικα οι ανθρωποι ανταποκρινονται σε μια νεα αισθηση ελευθεριας και την δυνατοτητα να κανουν τις δικες τους επιλογες του τι να δεχτουν η να αφησουν στη ζωη τους. Για καποιους αυτη η καινουργια εκφραση της ελευθεριας εκδηλωνεται σαν μαζικη αντισταση εναντια στην κυβερνητικη πολιτικη και επιβολη, εναντια στους οικονομικους θεσμους, εναντια στην εκμεταλευση των εταιρειων, εναντια στα ψεματα που τα εμφανιζαν σαν αληθειες, απο τα μεσα και τις κυβερνητικες πηγες.
Στην Τουρκια,  Ελλαδα και αλλες χωρες, ανθρωποι ολων των επιπεδων  και ηλικιων ενωθηκαν και δρουν σαν ενας, αποφασισμενοι να ειναι ελευθεροι, αποφασισμενοι να διεκδικησουν την αξιοπρεπεια τους αυτη τη στιγμη.Οπως παρατηρηθηκε σε καποιους εξεγερμενους στην Τουρκια ειναι γεγονος οτι το καλεσμα για ελευθερια μεταδοθηκε με εναν μη λεκτικο τροπο στον λαο.Τη μια στιγμη οι φοιτητες ηταν στο μαθημα, την αλλη με το ακουσμα της διαμαρτυριας, πηγαν να συμπαρασταθουν στους διαμαρτυρομενους, εφευρισκοντας τροπους να αντιμετωπισουν τις εμφανως συντριπτικες δυναμεις  της αστυνομικης βιας.
Δεν υπαρχει επιστροφη για τον λαο της Τουρκιας, οι διαμαρτυριες εξαπλωθηκαν σε ολη τη χωρα. Μεσα απο αυτο το παραδειγμα ειναι εμφανες οτι η συμπεριφορες των ανθρωπων ματαβαλλονται με ρυθμο που δεν εχει προηγουμενο. Η πραγματικοτητα που υπηρχε για αυτους τους ανθρωπους μια μερα πριν να αρχιση η διαμαρτυρια στην Κωσταντινουπολη δεν υπαρχη πια. Συλλογικα , ειναι αποφασισμενοι να μην υπακουσουν σε αυτο που η κυβερνηση τους αποφασιζει οτι ειναι καλο για αυτους, θελουν ελευθερια και αυτοδιαχειριση, τοσο σαν ατομα οσο και σαν συνολο. Σαν αποτελεσμα του θαρρους τους στην αντιμετωπιση της αστυνομιας, και της ανεκτικοτητας τους στη βια, ξαφνικα συνειδητοποιουν την πραγματικη δυναμη που εχουν σαν συλλογικη παρουσια. Η αλλαγη ειναι στον αερα και  σας πλησιαζει ολο και περισσοτερο.
Οι παλαιοι χαρακτηρισμοι του “ καλου και κακου , “μαυρου και ασπρου, “σωστου και λαθους ,” δεν ισχυουν πια. Δεν υπαρχουν κακοι ανθρωποι, μια και ολοι πανω στον πλανητη εκαναν αυτο που θεωρουσαν σωστο, στις συγκεκριμενες συνθηκες που βρισκονταν, που ζουσαν και εργαζονταν.Τωρα στον καθε εναν δοθηκε η ευκαιρια να υπερβη τους περιορισμους  για εναν κοσμο πιθανοτητων.Ετσι θα υπαρξουν προκλησεις , θα υπαρξη αντισταση και για καποιοι θα εχουν την επιθυμια να επιστρεψουν στον παλιο τροπο σκεψης και πραξης, ομως δεν μπορεις να πας πισω σε κατι που δεν υπαρχει πια, δηλ., σε αυτη την τεχνιτη δομη μιας ακραιας δυαδικοτητας που φτιαχτηκε απο τους λιγους για να ελεγχουν τους πολλους.Υπαρχουν θαρραλεοι ανθρωποι που πρωτοστατουν και διακηρησουν την δικη τους αληθεια σε οποιον θελει να ακουση η να διαβαση τα λογια τους. Αυτο συμβαινει πλεον σε ολο τον κοσμο. Η αποψη  οτι καποιος αλλος απο εξω ελεγχει την υπαρξη τους δεν ειναι πια αποδεκτη.
Περα απο τους περιορισμους του λογικου νου, που προσπαθει να σας προστατεψη και να σας προσαρμοση, οι συνδεσεις που γινονται τωρα ειναι μιας πιο υψηλης συχνοτητας, αυτης που υπαρχη και χωρις τα οφελη των λεξεων, των κανονων και ορισμων. Ολοι αυτοι που χρησιμοποιουσαν για το δικο τους οφελος τα αυστηρα πλαισια της τριτης διαστασης μια και γνωριζαν καλυτερα τους κανονες του παιχνιδιου απο αλλους, τωρα βρισκονται σε μια μεινεκτικη θεση, τρομαγμενοι απο την εμφανη ελειψη ελεγχου καθως  ειναι διογκουμενη η διαπιστωση οτι στα αληθεια εχουν χαση το παιχνιδι. Προερχομενοι απο το παλιο παραδειγμα και ακομα εχοντας τον οικονομικο ελεγχο , αυτοι οι προηγουμενοι κυριαρχοι ακομα προσπαθουν να δημιουργησουν διαμαχες, οργανωνοντας γεγονοτα αυξανομενου ρατσισμου, θρησκευτικης και οικονομικης εντασης με την χρηση κατευθυνομενων και υπνωτισμενων πιονιων τους.
Ομως καθως κορυφωνονται αυτα τα γεγονοτα ο πλυθησμος αφυπνιζεται ολο και περισσοτερο για την χειραγωγιση και τα νηματα που κινουνται πισω απο την σκηνη.Υπαρχουν πολλες ερωτησεις και ανακριβειες , οι οργανωτες αυτων των επεισοδιων γινονται απροσεκτοι και στα δυο ,την αλαζονεια τους και του κρυμμενου φοβου τους να αποκαλυφθουν.Η εμπιστοσυνη που ειχε ο λαος στην διακυβερνηση τους, μειωνεται ταχιστα. Ο κοσμος αρχισε να διερωταται για τα παντα ακομα και για αυτες τις παραδοσεις και τα μοντελα που απο παντα αποτελουσαν μερος της οικογενειας , της θρησκειας και της χωρας .
Παντως αντι να εστιαζουμε στις δυσκολιες της μεταβατικης αυτης περιοδου, απευθυνομαστε σε ολους εσας, σαν φορεις του φωτος και πρωτεργατες,να παρουσιασετε μεσα στην δικη σας ζωη, τον τροπο με τον οποιο μπορειτε να ξεπερασετε καθε αισθηση περιορισμου. Αυτο μπορειτε να το πετυχετε με το να μαθετε τους συμπαντικους νομους και την εφαρμογη τους στη ζωη σας. Αυτο στο οποιο θα εστιασεται ειναι αυτο που θα φερετε στην ζωη σας. Αν συνεχως ανησυχειτε και φοβοσαστε τοτε τα γεγονοτα θα επαληθευσουν αυτους τους φοβους και αγωνιες σας. Ο νομος της ελξης υλοποιει αυτο πανω στο οποιο στρεφεται η προσοχη σας , ετσι εχοντας την προθεση να ζησετε μεσα σε αγαπη και εμπιστοσυνη, θα ανακαλυψετε οτι οι περιορισμοι που καποτε μπηκαν γυρω σας μεσα απο τον επηρεασμο και την λογικη απλα θα καταρευσουν. Μαθετε να γνωριζετε τους κυκλους και την κινηση της ενεργειας και να πηγαινεται με την ροη και οχι εναντια στο ρευμα.Το κυμα αγαπης που τωρα δεσποζει στον πλανητη σας και το ηλιακο συστημα, θα απομακρυνει ολα τα αυντριμια και την αντισταση στην ορμη του. Ο σκιωδης κοσμος μεσα στον οποιο ζησατε και δουλευατε δεν θα υπαρχει πια, θα χαθη οπως η ομιχλη διαλυεται στην ζεστη λαμψη του ηλιου.
Με το να απομακρυνετε την αισθηση του φοβου και του περιορισμου απο την ζωη σας, δεν σημαινει οτι θα ζησετε μια ζωη xωρις προκλησεις. Η φαντασιωση του να εισαστε σε μια παραλια με ενα ποτο στο χερι δεν μπορει να ειναι παρα αυτο, δηλ μια φαντασιωση και μονο. Ακομα βρισκεστε σε ενα κοσμο υλικο με απαιτησης , ζωντας αναμεσα σε ανθρωπους που κινουνται σε διαφορες κλιμακες εξελιξης και αφυπνισης. Ακομα θα εχετε προβληματα που πρεπει να λυσετε. Το πως λοιπον επιλεγετε να χειριστετε αυτα τα προβληματα θα καθοριση την προοδο που κανετε προς την απελευθερωση σας απο τους  αυτο-οριζομενους  περιορισμους σας.      Μηπως αντιδρατε με θυμο και φοβο? Η μηπως σταματατε, κοιτατε ολες τις επιλογες που εχετε, διαλεγετε μια και προχωρατε με ηρεμια, ολο και πλησιαζοντας τον προκαθορισμενο σας στοχο?  Ζηστε χωρις περιορισμους, χωρις φοβο. Δεν υπαρχει πια καλο η κακο μονο ΕΠΙΛΟΓΕΣ.  Επιλεξτε αυτο που ειναι αποτελεσματικο για εσας, οχι αυτο που καποιος αλλος σας ειπε να κανετε, να σκεπτεστε η να πιστευετε.  Πηγαινετε προς μια νεα αντιληψη του τι ειναι δυναμη. Σε μια δυναμη που να βγαινει μεσα απο την καρδια σας, εκει οπου εισαστε απο παντα ενα εκπληκτικο πολυδιαστατο ον.
Καθως το φως αυξανει ολα αυτα που ηταν πριν κρυμμενα τοσο απο τις αρχες εξουσιας, οσο και απο τα ατομα θα βγη στο φως. Δεν θα υπαρχουν πια μυστικα τιποτα δεν θα ειναι κρυφο τοσο απο την αυτοεπιγνωση μας οσο και απο τον κοσμο γυρω μας . Μπορειτε να επιλεξετε και να δειτε αυτο που προηγουμενως θεωρουσατε σαν ντροπη και απειλη, σαν απλα μια εμπειρια, σαν μια ευκαιρια για αναπτυξη και μεγαλυτερη κατανοηση του τι συμβαινει. Η σκεψη του να αντιμετωπισετε αυτο που φοβαστε, ειτε μεσα απο την κριτικη των αλλων, ειτε μεσα απο την αυτο-κατηγορια, ειναι συχνα πιο εξουθενωτικο απο το βιωμα η την σκεψη οτι το κρατουσατε κρυμενο απο την συνειδητη επιγνωση. Δεν υπαρχει απολυτως τιποτα κατω απο τον ουρανο, αλλα και πανω στην γη που να μην μπορει να συγχωρεθη , απολυτως τιποτα. Και οσοι λενε το αντιθετο θα εχουν κατι μεσα στο ασυνειδητο αστρικο τους σωμα που αυτοι δεν συγχωρεσαν στον ιδιο τον εαυτο τους. Μην λιθοβολειτε ουτε τους αλλους, αλλα ουτε τον εαυτο σας .
Σε ενα ατομικο επιπεδο βλεπουμε ανθρωπους και οργανωσεις να ερχονται αντιμετωποι με τα πιο σκοτεινα τους μυστικα, με θεματα που δεν ηθελαν να ασχοληθουν πριν και που τα εσπρωξαν βαθια μεσα στο υποσεινηδητο τους. Οπως ομως ειπαμε αυτα τα μυστικα δεν ειναι δυνατον να μεινουν ακομα μυστικα. Με τον ερχομο των κοινωνικων μεσων , του ιντερνετ, των κινητων, ειναι πλεον αδυνατος ο αποκλεισμος των μεσων επικοινωνιας, ετσι γινεται ολο και πιο δυσκολο για ατομα , οικογενειες  και ομαδες να κρατουν μυστικα απο τον κοσμο, αλλα και μεταξυ τους.  Τα κυματα της αγαπης διαπερνουν τα κυτταρα σας, καθαριζουν,απομακρυνουν τις κρυφες σκεψεις. Ηρθε η ωρα του εξαγνισμου, επιτρεψτε στις ενεργειες της αγαπης να πλυνουν την αυρα σας απο τα υπολειματα του μισους ,της αμφιβολιας , της κριτικης του εαυτου, τοσο σε μια ατομικη οσο και σε μια συλλογικη βαση.
Οι νεες ενεργειες φερνουν μια νεα μορφη ενδυναμωσης στο ατομο και στο συνολο αυτη της λειτουργιας σαν μια Ολοτητα. Οι ανθρωποι αρχιζουν να καταλαβαινουν οτι ειναι κατι πολυ περισσοτερο απο αυτο που φαινεται στην επιφανεια, κατι πολυ περισσοτερο απο αυτο που τους εμαθαν να πιστευουν. Εχουν αφυπνιστη και νοιωθουν την φωτια να δυναμωνει, μια φωτια που απο μεσα τους δινει δυναμη να ξεπερασουν το φοβο. Και τα ιντιγκο παιδια, οι διαμορφωτες του συστηματος, αρχιζουν να γινονται πιο συνειδητοι, γιατι ηρθε ο καιρος του να ειναι και να κανουν, ο καιρος να ηγηθουν . 
Καθως το παλαιο συστημα καταρρεει, καθως η γη καθαριζει το σωμα της απο την μολυνση, η αλλαγη ειναι αναποφευκτη. Καθε ατομο και καθε κοινοτητα εχει να αντιμετωπιση προκλησεις, θα υπαρξουν καποιες “ λακουβες “ στο δρομο μπροστα μας,  αλλα η αλλαγη θα ελθη. Το συστημα που αντιστεκεται, ειτε ειναι η κυβερνηση, καποιες εταιρειες η καποιες ομαδες, θα παραμεριστουν απο το επερχομενο κυμα αγαπης. Ο καθενας θα πρεπει να δεχτει η να ανοιξει στις νεες δυνατοτητες της ζωης του,  η,  η αλλαγη θα τους επιβληθη απο τις εξωτερικες συνθηκες και τα γεγονοτα. Αντισταση λοιπον η εξελιξη.
Ακραια καιρικα φαινομενα, ατυχηματα, σεισμοι, ηφαιστειακες εκρηξεις, επαναστασεις και καταστολη απο κυβερνητικες δυναμεις, χρεωκοπιες και πιεσεις, ολες αυτες οι αλλαγες επιταχυνουν την επιδραση τους πανω στις ζωες των ανθρωπων παγκοσμιως. Δεν υπαρχει διαφυγει απο αυτες τις αιτιες αλλαγων οσο καποιος εξακολουθει να βλεπει τον εαυτο του σαν ενα περιορισμενο  ον χωρις επιλογες.  Ολοι θα εχουν καποια επιδραση με τον ενα η τον αλλο τροπο, ισως σε πολλαπλα μετωπα, αλλα δεν χρειαζεται να φοβαστε.
Μπορειτε παντα να επιλεξετε να υπερβητε αυτο το δραμα και να δειτε τον εαυτο σας σαν ενα πολυδιαστατο ον, προσωρινα διαμενων σε ενα ανθρωπινο σωμα, το οποιο βρισκεται εδω για να εχει την εμπειρια της μορφης σταλμενο απο τον Δημιουργο. Μπορειτε νε εκπαιδευσετε τον εαυτο σας να εστιαζει στην θετικη πλευρα της εμπειριας, να παρακολουθει τα τεκτενομενα με αποστασιοποιηση και να παραμενει μεσα στο προστατευτικο γαληνιο κεντρο που εσεις εχετε διαμορφωση με την επανασυνδεση σας με την ψυχη ,την Μοναδα τον Πατερα/Μητερα Θεο και τον Δημιουργο.  Οτι αλλο συμβαινει γυρω σας ειναι απλα μια πλοκη, ενα εργο.  Ειναι αληθινο για αυτους που ειναι μεσα σ αυτη την εμπειρια, αλλα δεν ειναι απαραιτητο για εσας να εμπλακειτε σε αυτο. Δεν υπαρχει τιποτα που να σας φοβιζει, ποτε δεν υπηρξε.
Ο μεγαλυτερος φοβος που εχουν πολλοι οι οποιοι δεν κατανοουν την αληθινη τους προελευση και υπαρξη,  ειναι ο φοβος του θανατου. Ο φοβος για τον θανατο και την στιγμη του θανατου εχει χρησιμοποιηθη για να σας ελεγχει και να σας κατευθυνη να κανετε πραγματα που δεν σας ενδιαφερουν βασικα και δεν σας εκφραζουν. Τωρα ειναι η ωρα να απαλαγειτε απο ολα αυτα που δεν σας ανηκουν, που δεν αλαφραινουν την καρδια σας, που δεν θελετε πια στην ζωη σας.               Ο αδικαιολογητος φοβος για τον θανατο ειναι ενα απο τα πρωτα πραγματα που θα εξαφανιστουν μια για παντα μολις αληθινα μαθετε να εμπιστευεστε το μηνυμα που η καρδια σας δινει τωρα: οτι δηλαδη ειστε ενα αιωνιο  ον . Το μεγαλυτερο κομματι της υπαρξης σας βρισκεται περα απο τον χρονο και τον χωρο,  ειστε ενα μερος του Δημιουργου,  ειστε ζωντανη ενεργεια , παντοδυναμη και πανεμορφη.  Δεν μπορειτε πια να κρυβεστε η να φοβαστε αυτη την δυναμη που διαχειριζεστε καθε μερα, καθε στιγμη, μεσα απο καθε μικρη σκεψη που σκεφτεστε , μεσα σε καθε σημειο που εστιαζετε την προσοχη σας . 
Καθως προχωρατε μπροστα στην αληθεια σας και την δυναμη, υπαρχει ο κινδυνος ολα οσα αποτελουσαν τον κοσμο σας πριν να αλλαξουν. Φιλοι να φυγουν, να βλεπετε τον εαυτο σας να μην ικανοποιηται πια απο την δουλεια σας, οι δραστηριοτητες που ειχατε πριν με την οικογενεια η τους φιλους,  να μην σημαινουν πια τιποτα για εσας, να μην σας δινουν χαρα. Οι παραδοσεις με τις οποιες μεγαλωσατε να σας αφηνουν ανικανοποιητους και κενους. Ισως να νοιωσετε απομωνομενοι καθως ξεκαθαριζετε τι ειναι δικο σας κομματι και τι οχι, ομως ετσι λειτουργει καθε μεταβαση. Δειτε αυτη την μεταβαση σαν μια ευκαιρια να γνωριστητε με τον Εαυτο σας “απο καρδιας .  Kαι ανακαλυψτε τι ειναι αυτο που σας φερνει χαρα στη καρδια γιατι απο αυτα τα πραγματα θα αποκαλυφθη η αποστολη και η νεα σας κατευθυνση. Με ευχαριστηση ακολουθειστε την εσωτερικη σας πυξιδα και  την ροη των νεων ενεργειων. Και σιγουρα θα εκπλαγητε αλλα και θα ικανοποιηθητε απο το που αυτη η νεα κατευθυνση σας οδηγη.
Σας ευχομαστε καθε καλο καθως διασχιζετε αυτη την μεταβατικη περιοδο και ολες τις προκλησεις που φερνει. Ο,τι χρειαζεστε το εχετε ηδη μεσα σας. Εμπιστευθητε την καρδια σας και μαθετε να ακουτε τις οδηγιες της. Μετα προχωρηστε με θαρρος και ομαδικη δουλεια,  για να φερετε τον παραδεισο στην γη. Ηδη το κανετε και το κανετε πολυ καλα.

Μεταφραση Πολυτιμη  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου