" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Περίοδος βαθιάς εκλεπτισης ενεργειών!!!

Mπαινουμε σε μια περιοδο βαθιας εκλεπτισης των ενεργειων σας

 

Της Fran Zepeda,   www.franhealing.com 24-6-13

 

Πολλα εχουν ηδη αποκαλυφθη και πολλα γινονται τωρα καθως μιλαμε. Οι ενεργειες του ηλιοστασιου και της πανσεληνου ηταν παρα πολυ δυνατες πανω στα Φωτεινα σας Αιθερικα Σωματα και για αυτο πρεπει να ξεκουραστητε για να αφομιωσετε και να τα επεξεργαστητε ολα αυτα.

Συνεχιστε να αποροφατε και να καλωσοριζετε αυτες τις ενεργειες χωρις προσδοκιες και χωρις αγχος, αλλα μαλλον με πληρη αποδοχη , παραδοχη , χαρα και ευγνωμοσυνη. Οσο πιο πολυ ανοιγετε, τοσο μεγαλυτερη θα ειναι η μεταμορφωση. Και οχι μονο στα Φωτεινα σας Σωματα, αλλα σε καθε οψη του κοσμου που ζειτε.

Κοιταξτε να αξιοποιησετε με τον καλυτερο τροπο αυτες τις ενεργειες. Διοτι οπως ειπα συνεχιζονται, πολλα θα αλλαξουν και θα μεταμορφωθουν μεσα σαςκαθως ανοιγετε και δεχεστε χωρις ελεγχο και κριτικη. Δεχτειτε τις ενεργειες οπως τηνβροχη μετα απο μια μεγαλη περιοδο ξηρασιας και απολαυστε την νεροποντη.

Μπαινετε λοιπον τωρα σε μια περιοδο βαθιας εκλεπτισης , ενα ειδος ραφιναρισματος των ενεργειων σας και πολλες ειναι οι πορτες που θα ανοιξουν για εσας τις επομενες μερες εαν ριξετε τις αμυνες που εχετε και απλα μεινετε μεσα σε αυτο χωρις κανενα ελεγχο και εννοια  για το αποτελεσμα που θα ερθη. Αφηστε μονο τις προθεσεις της αγνης σας καρδιας να σας οδηγησουν και να διαμορφωσουν αυτο το αποτελεσμα, επιτρεποντας ετσι σε καθε πιθανοτητα που ειναι για το μεγαλυτερο καλο ολων , να εκδηλωθη !

Χαλαρωστε τα ηνια λιγο και αντισταθειτε στην αναγκη σας να τα ελεγχετε ολα, ενω την ιδια στιγμη να βλεπετε και να νοιωθετε τον εαυτο σας στις συνθηκες που επιθυμητεπαντα επιτρεποντας στις λεπτομερειες να διαμορφωθουν απο την εγκαταλειψη σας στον Ανωτερο Εαυτο και τον Δημιουργο για να επιτυχετε την τελειοτερη εκδηλωση του.

Εσεις , αγαπητοι μου, ειστε το πηδαλιο που δουλευει με μαγικο τροπο καθως αφηνεστε σε ολες τις πιθανοτητες ενος Συμπαντος που δινει  την τελεια μορφη σεολα . Εσεις ειστε οι δημιουργοικαθως εκπληρωνετε το πεπρωμενο σας και σαν μια ζωγραφια που δεν τελειωσε ακομα το δικο σας αριστουργημα εχει αρχισει να αποκαλυπτεται και να παιρνει σαρκα και οστα και να τελειοποιηται ολο και περισσοτερο καθως το παρακολουθειτε , παντα με το να ειστε ομως δεκτικοι στις εκπληξεις και αποκαλυψεις που δεν ειχατε αντιληφθη στην προηγουμενη κατασταση της ψευδαισθησης που ζουσατε.

Εσεις , αγαπητοι μου, ειστε οι Κυριαρχοι του Συμπαντος, και μολις τωρα αρχιζετε να βλεπετε ολες εκεινες τις δυνατοτητες που εχετε. Και οι οποιες θα αρχισουν να πολλαπλασιαζονται εμφανως τις μερες που ερχονται. Να ειστε ετοιμοι για εκπληξεις,  αλλα και ευχαριστηση, καθως συνεχιζετε να τροφοδοτητε τον εαυτο σας με τις επερχομενες ενεργειες αυτης της  τοσο σημαντικης περιοδου.

Ειμαι ο οδηγος σας και το στηριγμα σας σε αυτο το ταξιδι καθως ανοιγετε το εαυτο σας σε ολα αυτα για τα οποια ειστε ικανοι να κανετε, σε ολα αυτα που πραγματικα επιθυμειτε και σε ολα αυτα που σας περιμενουν καθως φωτιζεστε απο αυτες τις καταπληκτικες αλλα και δυνατες ενεργειες που ηρθαν και συνεχιζουν να ερχονται καθως μιλαμε.

Ο καθενας απο εσας θα τις αγκαλιαση με τον ιδανικοτερο και τελειοτερο τροπο για την δικη του αναπτυξη και εξελιξη. Τωρα ειναι η ωρα να απαλαγειτε απο τους περιορισμους και τις προφυλαξεις που μπορει να σας περιορισουν  απο ολες τις δυνατοτητες που εχετε και να χαρειτε την ελευθερη ενεργειακη ροη του νεου κοσμου, αλλα και την εξαφανιση των περιορισμων του παλαιου σας κοσμου. Απαλλαγειτε απο τους δεσμους  που σας ειχαν επιβληθη απο την γραμμικη σκεψη του παρελθοντος και ανοιχτειτε σε ολα αυτα που σας περιμενουν.

Εισαστε οι παντοδυναμοι δημιουργοι αυτου του νεου κοσμου της ελευθερης εκφρασης και μορφης στον οποιο ολοι εχετε συμβαλλει για να γινει. Αγνοηστε λοιπον τους φοβους που μπορει να νοιωσετε καθως επιτρεπετε σε πραγματα να γινουν χωρις να τους βαζετε κανενα οριο μονο και μονο γιατι ετσι νοιωθετε καλα και ετσι αντιστρεφετε τους παλαιους τροπους σκεψης και υπαρξης. Εισατε ασφαλης και προστατευμενοι, ετσι δεν εχετε τιποτα να χασετε με το να εξερευνησετε το αγνωστο λιγο παραπανω!

 

Αποδοση Πολυτιμη.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου