" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Το ταξιδι σας αρχίζει με ΕΝΑ βήμα!!

      Το ταξιδι σας αρχιζει με  ΕΝΑ  βημα ,   23-6-13

Της Julie Miller,  στο   www.ascentionearth2012.org

Μεσα στον καθενα σας , υπαρχει μια αλανθητη δυναμη, μια δυναμη που σημερα ,ειτε θεωρειται δεδομενη, ειτε ειναι παραγκωνισμενη. Μεσα ομως απο αυτη την δυναμη εχετε την ικανοτητα να πετυχετε μια μεγαλη αυφθονια για ολα αυτα που θελετε περισσοτερο, εαν επιλεξετε να εστιασετε με ολη την αγνοτητα της καρδιας σας. Μεσα απο αυτη την Εσωτερικη Δυναμη εχετε ολα οσα χειαζονται  για μια πιο ικανοποιητικη και απολαυστικη ζωη. 

Ειναι επισης ευκολο να αναγνωρισετε αυτες τις αξιαγαπητες ψυχες που καταλαβαινουν και αξιοποιουν την δικη τους Εσωτερικη Δυναμη, αυτες εχουν σχεσεις που ειναι γεματες αγαπη και διαρκουν, δουλειες που απολαμβανουν και ευδοκιμουν και που μονο με την παρουσια τους εκπεμπουν μια υγιη ζωτικοτητα. Σας ενθαρρυνουμε   ο καθενας σας να κοιταξει βαθια μεσα του σε καθε κομματι της ζωης σας που πονα η που παλευει για κατι. Χρησιμοποιειστε την Εσωτερικησας Δυναμη να σας καθοδηγηση σε αυτη την αναζητηση και επιτρεψτε σε αυτητην δυναμη να σας παει σε αποτελεσματικες λυσεις που θα σας γεμισουν με  μεγαλυτερη θετικη ενεργεια σε καθε μερος του ταξιδιου σας. Δυναμωστε ην συνδεση που εχετε με τον Εσωτερικο Εαυτο σας και καντε εναρετη χρηση της Εσωτερικης αυτης Δυναμης.

Υπαρχουν πολλοι που θελουν να μαθουν να συνδεονται  και να αξιοποιουν την Εσωτερικη Τους Δυναμη, αλλα δεν ξερουν το πως. Το ταξιδι σας δεν χρειαζετε να ειναι πολυπλοκο και το να συνδεθειτε με την Εσωτερικη Δυναμη ειναι μαλλον απλο. Το μονο που εχετε να κανετε ειναι να ευθυγραμισετε την Εσωτερικη σας Δυναμη που εχει ολη την αγνοτητα της καρδιας, με αυτο το οποιο ευχεστε να επιτυχετε. Αυτο να το ξεκινατε με την αρχη καθε μερας. Κανοντας θετικα βηματα απο την στιγμη που ξυπνατε, ελαχιστοποιοντας τις ανησυχιες σας για τα πραγματα που θα στραγγισουν την πολυτιμη ενεργεια και απο την αλλη αυξανοντας την πιστη και την εμπιστοσυνη στις δικες σας προσπαθειες. Συνεχιστε να προχωρατε με θετικες σκεπτομορφες και σταση μεσα στη μερα σας .

Καταλαβαινουμε οτι ειναι δυσκολο να βγειτε απο μια πεσμενη διαθεση, ομως ειναι πολυ σημαντικο για την ικανοτητα σας να συνδεεστε με την Εσωτερικη Δυναμη και να την ενεργοποιητε. Να παρατηρειτε πιο συχνα το περιβαλλον σας , να σημειωνετε στο μυαλο την προοδο σας . Να αναρωταστε και να αμφισβητειτε  με δημιουργικο τροπο, να καθοριζετε την σταθεροτητα των βηματων που κανετε προς την κατακτηση αυτου που προσπαθειτε και επιδιωκετε να εκπληρωσετε.   Μηπωςπαρεσυρθηκατε απο οχι υποστηρικτικους ανθρωπους , μηπως επιτρεψατε σε αρνητικες σκεψεις να εισχωρησουν με τετοια συχνοτητα που χασατε τον στοχο σας ;   Εαν θελετε να επιτυχετε σε οποιονδηποτε σκοπο , ειναι πολυ ουσιαστικο να εστιαζετε και να δρατε με τον τροπο που θα φθασετε στην επιτυχια αξιοποιοντας την Εσωτερη σας Δυναμη.    Ειναι καποιες φορες που νομιζετε οτι ξαφνικα δεν οδηγειστε πουθενα, που μοιαζετε καπου κολλημενοι. Αυτη ειναι η λεγομενη  < Χρυση Ευκαιρια  > για εσας να κοιταξετε βαθια μεσα σας και να καταλαβετε απο που αυτο το, < ειμαι κολλημενος >,  προερχεται και ετσι να ανακαλυψετε τροπους για να ξεκολλησετε. Καθηστε μαζι με τον εαυτο σας και φτιαξτε ενα νεο σχεδιο που να ειναι προοδευτικο και εστιασμενο, ενα σχεδιο που παει κατευθεια στην επιτυχια σας.

Πολυ συχνα βλεπετε τα συναισθηματα σας διασκορπισμενα εδω και εκει. Οι μερες σας γεμιζουν με περισπασμους , με πολλες και ποικιλες ασχολιες , ομως εξαρταταιαπο εσας το αν τους επιτρεπετε να εχουν τον απολυτο ελεγχο πανω σας η εαν παρετε θεση και τοτε εσεις να ειστε που θα κατευθυνετε τον συναισθηματικο εαυτο σας . Να θυμαστε , εαν επιτρεψετε στον παρορμητισμο σας να εχει τον απολυτο ελεγχο, τοτε θα εξαντλησει τη Εσωτερικη σας Δυναμη, αφηνοντας τα συναισθηματα σας αδυνατα , κουρασμενα και καθολου δημιουργικα. Μαθετε καινουργιους τροπους που θα σας κανουν να αποφευγετε τις οπισθοδρομησεις και που να ειναι υγιεις και αποτελεσματικοι. Ας κυριαρχησετε στα συναισθηματα σας και θα φερετε την υπαρξη σας σε ισορροπια. Οταν θα ειστε ικανοι να ελεγχετε τα συναισθηματα σας τοτε θα ανακαλυψετε την χαρα , την ελπιδα, τον ενθε-ο-υσιασμο, την εμπιστοσυνη και πολλες αλλες θετικες προσεγγισεις που θα μπουν στην μερα σας και την ζωη σας.

Μερικες φορες ξεχνατε την δυναμη των σκεψεων σας, αυτο που οραματιζεστε μεσα απο τις σκεψεις μεταφερει ενα σιγναλο στο Συμπαν και αυτο το σιγναλο ειναι που εκφραζει αυτο που θελετε- ετσι ειναι ο τροπος που η δημιουργια γινεται ανεξαρτητα του αν οι σκεψειςς σας ειναι θετικες η αρνητικες . Ειναι λοιπον εξισου σημαντικο να κυριαρχειτε στις σκεψεις σας. Να εστιαζετε με θετικες  εικονες και λεξεις στις σκεψεις που κανετε. Μαθετε νε ευθιγραμμιζεστε  με αυτο που πραγματικα θελετε να επιτυχετε και να εστιαζετε με καθαρη προθεση σε αυτη την εικονα, πιστευοντας ακραδαντα στην Εσωτερικη σας Δυναμη.

Ο Διαλογισμος παντα ηταν ο καλυτερος τροπος για να ελξετε οσο το δυνατον περισσοτερη πνευματικη δυναμη που θα βοηθουσε στην βαθυτερη επιγνωση του εαυτου σας και του κοσμου γυρω σας. Εχετε επιγνωση της Πνευματικης Δυναμης μεσας σας και αυτη η γνωση σε συνδιασμο με την δικη σας Εσωτερικη Δυναμη θα κανει τα βηματα στα οποια προσβλεπετε να γινουν πολυ πιο αποτελεσματικα . Να αναγνωριζετε την δυναμη που ρεει μεσα σας σαν ιερη και θεικη και καντε τη να δουλεψει για εσας. Απο εσας εξαρταται να κανετε τα καταλληλα βηματα που θα σας φερουν σε μια πιο μεγαλη κατανοηση και χρηση της Πνευματικης Δυναμης μεσα απ τις δικες σας προσπαθειες που θα προσθεσουν κυρος και σταθεροτηταστην ενεργεια της Εσωτερικης σας Δυναμης.

Το να φερετε τις φυσικες , συναισθηματικες, νοητικες και πνευματικες πλευρες του εαυτου σας να ενωθουν σε αρμονικη συνεργασια ειναι κατι προσιτο για εσας. Τοτε ειναι που η Εσωτερικη σας Δυναμη θα καταστη πλεον μια αναμφισβητητη δυναμη η οποια θα σας βοηθηση να δημιουργησετε και να επιτυχετε αυτο που θελετε περισσοτερο. Ομως να ειστε προετοιμασμενοι για το οτι καποια μερη του ταξιδιου σας θα φερουν προκλησεις που θα δοκιμασουν την υπομονη σας .  Εχετε ομως την Εσωτερικη Δυναμη να κανετε υπομονη και να ωφεληθητε τελικα απο αυτο που συμβαινει, μην διστασετε να ενεργοποιησετε τη υπομονη σας οταν εμφανιστουν δυσκολιες στο ταξιδι σας.  Παραμεινετε εστιασμενοι μεσα στην αγνοτητα της προθεσης σας , να πιστευετε στον εαυτο σας οτι θα επιτυχει – εμεις ηδη γνωριζουμε οτι θα τα καταφερετε.

Ειναι κατανοητο οτι με το ο ελεγχος της Εσωτερικης σας Δυναμης θα μπορουσε να δημιουργηση νεα μετωπα δυσκολιας, καθως  θα προσπαθειτε να χαλιναγωγησετε τα συναισθηματα και τις σκεψεις σας , ομως κανοντας αυτο θα αποκτατε ολο και μεγαλυτερη επιγνωση της πνευματικης δυναμης που ειναι ΠΑΝΤΑ μαζι σας. Παρτε τον χρονο σας να χαλαρωσετε, μην βιαστητε να πατε ολοταχως προς τα εμπρος. Επιτρεψτε ετσι στην Εσωτερικη Δυναμη να παρει τον ρυθμο που ειναι ο πιο καταλληλος για εσας, αυτον που θα βοηθηση να επιτυχετε ολους τους στοχους που θα βαλετε.

Ποτε να μην ξεχνατε το οτι ειστε παντοδυναμοι. Και αυτο ειναι το δικο σας ταξιδι, ετσι εναποκειται μονο σε εσας να κανετε το βημα προς τον απολυτο ελεγχο, επιτρεποντας στον εαυτο σας να καθοδηγηθη απο την Εσωτερικη Δυναμη, αυτη που τρεφεται με την ΑγνηΑπεριοριστη Αγαπη, ετσι που να βελτιωσετε το προσωπικο και πνευματικο σας ταξιδι. Μεσα σας υπαρχει ενα πολυτιμο αποθεμα που περιμενει να το ανακαλυψετε και να το αξιοποιησετε. Να ειστε εφευρετικοι και δυναμικοι στο ταξιδι σας και να ξερετε βαθια μεσα σας οτι μπορειτε παντα να ζητησετε και να εχετε βοηθεια απο πολλα θεικα οντα.  Το ταξιδι σας αρχιζει με ενα βημα , αλλα αυτο το βημα δεν θα ειναι ποτε μοναχικο.

 

Μεταφραση Πολυτιμη

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου