" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ανεβάζοντας την ενεργειακή μας συχνότητα.

                  Ανεβαζοντας την Ενεργειακη μας Συχνοτητα ,

          Της  Marilyn Raffaele ,        14-6-13

 

 Eρχομαστε σημερα, για να σας ενθαρρυνουμε να διατηρησετε την ηρεμια και την γαληνη σας μεσα σε αυτο το κλιμα αναμονης που αρκετοι απο εσας βιωνετε αυτο τον καιρο. Αυτη η αισθηση αναμονης για το καινουργιο που ερχετε σε εκδηλωση, μοιαζει σαν τιποτα να μην προχωρα,σαν ενα μπλοκαρισμα , ομως πολλα ειναι αυτα που γινονται, παντοδυναμες ενεργειες μας κατακλυζουν και καποιοι δεκτικοι σε αυτες το καταλαβαινουν πολυ καλα.

Πολλοι εχουν νεες και πολυ δημιουργικες ιδεες οσον αφορα την δουλεια η αλλες δραστηριοτητες στην ζωη τους, ομως τους λειπει η ικανοτητα να υλοποιησουν αυτες τις ιδεες . Μην πανικοβαλεστε και μην θεωρησετε οτι κατι παει λαθος με την φαντασια σας αλλα κυριως μην απογοητευτειτε, γιατι οντως συντονιζεστε σε νεες και δημιουργικες ιδεες – ειναι νεες ιδεες και τροποι υπηρεσιας, μη ικανοι να εκδηλωθουν προς το παρον στον εξω κοσμο μια και η απαιτουμενη για αυτο ενεργεια δεν εχει ακομα αποκατασταθη. Μοιαζει οπως σε μια εγκυμοσυνη ενα υπεροχο μωρο βρισκεται μεσα στη μητρα δημιουργιας του, αλλα ακομα δεν ειναι αρκετα ανεπτυγμενο για να ελθη στον κοσμο. Ομως, ας τιμαμε την παρουσια  του και ας του επιτρεψουμε με τρυφεροτητα και μυστικοτητα να μεινει κα να τραφη μεχρι να ελθη ο καταλληλος χρονος για την γεννηση του.

Τωρα, ειναι η ωρα να εστιασετε και να αποκτησετε επιγνωση της Θεικης σας φυσης. Ειναι η ωρα της γαληνης, οπου θα αναπαυτειτε και θα εξασκηθειτε στην αληθεια που γνωριζετε –επιτρεποντας στον εαυτος σας να βιωσει την σιωπηλη επιγνωση μιας εξυψωμενης συνειδησιακης καταστασης. Η σιωπη ειναι ζωτικης σημασιας για την πνευματικη αναπτυξη μια και οταν αφηνετε τον εαυτο σας συνεχως να βομβαρδιζεται απο θορυβους και περισπασμους, δεν ειναι δυνατον να ακουσετε την μικρη , σιγανη φωνη μεσα σας .

Αγαπητοι, αυτη ειναι μια σημαντικη χρονικη περιοδος κατα την οποια μοιαζει να μην κανετε τιποτα, ομως αυτη η αναπαυση ειναι που σας επιτρεπει να επωασετε τις υψηλοτερες αληθειες στις οποιες αρχιζετε να αφυπνιζεστε- ειναι η ωρα να σταθητε για λιγο και να επιτρεψετε στην διαδικασια να εξελιχθη. Πολλοι απο εσας ειναι τοσο πολυ πλεον εθισμενοι να κανουν , να τρεχουν, να σκεπτονται πρωι και βραδυ, να εχουν κατι να απασχολουνται. Ολα αυτα εχουν να κανουν με τον παλαιο τροπο ζωης , βασισμενο στη νοοτροπια που λεει οτι πρεπει να εισαι συνεχως απασχολημενος και να δουλευεις σκληρα καθε λεπτο αν θελεις να λεγεσαι επιτυχημενος στην ζωη σου. Αυτη η θεωρια ομως δεν αληθευει για τις υψηλοτερες δονησεις, εκει πιο πολυ εχει να κανει με αυτο που ΕΙΜΑΙ, αντι με τοΚΑΝΩ. Πολλοι συνεχιζουν να προωθουν αυτη την θεωρια στα παιδια τους χωρις να συνειδητοποιουν οτι αυτα τα ευαισθητα οντα χρειαζονται χρονο μονο για να ΕΙΝΑΙ.  Επιτρεψτε στον εαυτο σας να απολαυση ενα δειλινο , μια βολτα στο βουνο , η απλα να χαζεψει τα συννεφα. Εαν παλι νομιζετε οτι εχετε πολλες ευθυνες και δεν προλαβενετε να τα κανετε αυτα , τοτε δοκιμαστε να σηκωθητε το βραδυ και να καθησετε σε ενα ησυχο μερος ακουγοντας την σιωπη.

Το μυαλο, για παρα πολυ καιρο ηταν ο πρωταγωνιστης . Το μυαλο  ειναι η λεωφορος της απιγνωσης, ενα μεσονενα καταπληκτικο εργαλειο, αλλα οχι το αφεντικο. Εσυ , η συνειδητοτητα, εισαι το αφεντικο και μπορεις να διαλεξεις ποτε, πως , που και κυριως τι  θα σκεφτεις. Τι ειναι λοιπον αυτο που επιτρεπεις στο μυαλο σου ? Πολλοι πιστευουν οτι δεν εχουν τον ελεγχο πανω στο τι θα σκεφτουν και μοιαζει μαλλον να ειναι ετσι . Οι εκατομμυρια σκεψεις που περνουν απο το μυαλο καποιουεπιπλεουν εκει εξω στην συμπαντικη ανθρωπινη συνειδητοτητα. Ετσι εσυ εχεις την επιλογη για το εαν και ποτε θα τις αφησεις να μπουν μεσα . Εσυ ανοιγης την πορτα της συνειδησης σου. Εσυ επιλεγεις να δεχτεις μια σκεψη, πεποιθησηη θεωριασαν πραγματικη και η αληθινη, γεγονος το οποιο στην συνεχεια θα γινει η δικη σου πραγματικοτητα.Πρεπει να καταλαβετε οτι ΕΣΕΙΣ ειστε οι δημιουργοι των δικων σας εμπειριων, που βασιζονται πανω στην δικη σας κατασταση  συνειδησης .

Οταν μια σκεψη την οποια δεν θελετε να διατηρησετε ερχεται, ΑΠΛΑ μην την θεωρησετε ΔΙΚΗ σας –δεν υπαρχη ενοχη για καποια σκεψη, ουτε σοκ η φοβος μια και αυτα τα πραγματα ειναι απροσωπα και καθολου δικα σας ΜΕΧΡΙ εσεις να τα καλεσετε μεσα να εγκατασταθουν. Απλα να λετε στον εαυτο σας , “ Οχι , αυτο δεν το δεχομαι σαν κομματι δικο μου “ , και με τον καιρο αυτες οι σκεψεις δεν θα ειναι πια πειρασμος. Συγκεκριμενες σκεψεις ελκονται απο τους ανθρωπους μεσα απο την ενεργεια που εχουν και που βασιζεται στις εμπειριες του παρελθοντος τους. Για παραδειγμα καποιοι ειναι πιο δεκτικοι στις απροσωπες σκεψεις που αφορουν την υγεια και τις αρρωστειες και ετσι οταν αυτες οι απροσωπες σκεψεις πλεουν γυρω τους , αυτοι αμεσως τις προσετεριζονται λογω του ενδιαφεροντος και της αποδοχης που δειχνουν. Αλλοι μπορει να ειναι πιο δεκτικοι σε σκεψεις που αφορουν τις σχεσεις ετσι οταν αυτες οι απροσωπες σκεψεις και πεποιθησεις επιπλεουν κοντα τους , τις αρπαζουν για να τις κανουν κομματι του δικου τους συστηματος πεποιθησεων.

Ενα σημαντικο μερος της εξελιξης σας , ειναι το να παρετε πισω την δυναμη σας, κατανοοντας οτι ειστε Θεικα οντα που ειχαν απλα μια τρισδιαστατη εμπειρια μεσα απο την δυαδικοτητα και τον διαχωρισμο , με δικη τους επιλογη και με αποτερο σκοπο την μαθηση. Ολοι πρεπει να παραμενουν οι “ φυλακες της πυλης “ του νου τους, εχοντας το πληρη ελεγχο του τι θα μπει μεσα, μια και το συστημα των πιστευω σας γινετε η κατασταση της συνειδησης  την οποια στη συνεχεια εκδηλωνετε και ζειτε στον κοσμο.  Ποτε να μην ξεχνατε οτι καθε σκεψη που ο καθενας μπορει να εχει βρισκεται με απροσωπο τροπο και υποσυνειδητο να επιπλει γυρω σας δινοντας σας την δυνατοτητα ειτε να την δεχτητε ειτε να την αγνοεισετε. Ειναι ωρα να καταλαβαιτε οτι εσεις εχετε καθε επιλογη , εχετε την δυναμη και δεν ειστε τα θυματα σε κανενα και σε τιποτα αλλο περα απο την δικη σας συνειδηση.

Πολλοι απο εσας περνανε τωρα δυσκολα στο σπιτι, στην δουλεια η γενικα. Εινα σημαντικο να καταλαβετε οτι ως επι τω πλειστον, σε ενα βαθυτερο επιπεδο, αυτες οι καταστασεις ηταν απολυτα δικη σας επιλογη με στοχο την επαναδραστηριοποιηση των παλαιων ενεργειων, τις οποιες επρεπε να δειτε και να ξεπερασετε. Ολοι εν αγνοια μας κουβαλαμε βαθεια τραυματα φυσικα και συναισθηματικα απο την μια ζωη στην αλλη, κρατωντας τα ομως θαμμενα βαθεια μεσα στο φυσικο και συναισθηματικο μας σωμα. Τωρα πια εχετε εξελιχθη  και ειστε αρκετα δυνατοι να τα αντιμετωπισετε και να απαλλαγειτε απο ολα αυτα, επειδη δεν ειναι δυνατον  να τα παρετε μαζι στις υψηλοτερες δονησεις που επιδιωκετε να βιωσετε.  Ετσι παρουσιαζονται ακριβως τωρα για να σας επιτρεψουν να γινη κατορθωτος ο σκοπος σας .

Ολα εχουν να κανουν με την ανοδο σας σε μια ανωτερη συχνοτητα, αυτη της αληθειας και του φωτος. Ειναι η δικη σας επιλογη να καθαρισετε απο καθε παλια και ξεπερασμενη εκκρεμοτητα που εχετε συσωρευση σε αυτη τη ζωη, για να μπορεσετε να κινηθειτε προς το καινουργιο.  Σε αλλες ζωες ειχατε ερθη εχοντας ενα μαθημα να παρετε, αυτη ομως την φορα ηρθατε με ολοκληρη λιστα- με ολα αυτα που χρειαζονταν για την απελευθερωση σας , γιατι θελατε να παρετε μερος σε αυτη την παντοδυναμη πλανητικη στροφη που λαμβανη χωρα τωρα  και αυτο εξηγη γιατι τα γεγονοτα νοιωθουμε να μας ξεπερνουν αυτη τη φορα. Αντι λοιπον να πεσουμε σε μια κατασταση αυτολυπησης , καλυτερα να διερωτηθουμε :  “ Ποιο ειναι το μαθημα που παιρνω ? Τι πιστευω για αυτη την κατασταση ? Ποια ειναι η πνευματικη αληθεια για αυτο ? 

Χτυπηστε τον εαυτο σας φιλικα στη πλατη, γιατι ειστε θαρραλεα και παντοδυναμα οντα.   Σας παρακολουθουμε με πολυ σεβασμο και φροντιδα βλεποντας ποσα υποφερετε και πως ανταπεξερχεστε με σκοπο να εξελιχθητε και να διδαχτητε. Και εαν η ζωη σας φαινεται πολυ δυσκολη αυτη τη στιγμη ειναι κατα πασα πιθανοτητα επειδη εσεις αποφασισατε να προχωρεισετε,   που σημαινει οτι πρεπει να ερμηνευσετε απο  ενα καινουργιο και υψηλοτερο επιπεδο , ολα τα παλαια και ξεπερασμενα ειτε αυτα ειναι τα πιστευω . οι αρχες . οι νομοι.

Αυτη η αποστολη δεν ειναι για τους δειλους  και να γνωριζετε οτι πολλοι απο εσας ειναι κοντα στο να ολοκληρωσουν το δυσκολο αυτο  κομματι .

Ειμαστε The Arcturian Group.

Μεταφραση Πολυτιμη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου