" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ - HOMO LUMINOUS




Υπαρχει διαφορα μεταξυ θεραπειας και γιατρειας . Γιατρευω εχει να κανει με την ιατρικη, με τον να απομακρυνθουν  τα συπτωματα   ,το θεραπευω  εχει να κανει με τον σαμανισμο. Το να θεραπευεις είναι πολύ πιο σημαντικο από το να γιατρευεις, αν και το να θεραπευεις συχνα καταληγει σε ιαση. Όμως αυτό δεν συμβαινει παντα,  καποιοι μπορει να καταληξουν στο να πεθανουν ,όμως και τοτε είναι ένας θανατος ειρηνικος,  ενας θανοτος συνειδητος.
Ετσι η θεραπεια εχει να κανει με την εμπειρια της αιωνιοτητας, την εμπειρια του Πραγματικου Εαυτου, που υπαρχει εξω από τον χρονο, που ποτε δεν βιωνει την ασθενεια, δεν τον αγγιζει η αρρωστεια, η απλη γιατρεια απομακρυνει τα συμπτωματα, την αιτια ,αλλα όχι την ριζα ,ετσι η αρρωστια θα επιστρεψει.  Υπαρχει μια μεθοδος που μεταφερεται από πατερα σε γιο από τους Ινδιανους και που διδασκει πώς να θεραπευεις τους αλλους ,τον εαυτο σου και τον κοσμο με τον τροπο των Σαμανων,πώς να εισαι σε αρμονια και ειρηνη με το περιβαλον, μεσα από ένα φωτεινο σωμα.
Ενας θεραπευτης παντα δουλευει από ένα αποκρυφο δικο του χωρο,και από τις γνωσεις που εχουμε μπορουμε να δημιουργησουμε ένα προσωπικο μυστικο χωρο με το να απευθυνθουμε στις 4 γωνιες του κοσμου και να δουμε τι αυτές οι 4 γωνιες αντιπροσωπευουν . Το πρωτο που κοιταμε είναι να δημιουργησουμε ασφαλεια , πραγμα που είναι σημαντικη συνθηκη για να θεραπευσουμε.  Πολλοι είναι οι ασθενεις που ερχονται για θεραπεια όταν  σε καποια πρωιμα σταδια της ζωης τους ο κοσμος  επαψε να τους δινει ασφαλεια.  Ετσι αν δεν δημιουργησουμε έναν  ασφαλη ενεργειακο μυστικο χωρο η θεραπεια θα είναι πολύ δυσκολη . Πρεπει πρωτα να  στελνουμε ενεργεια στις 4 γωνιες του κοσμου στις 4 κατευθυνσεις  του ουρανου και της γης. Ενω μετα αρχιζουμε να δημιουργουμε ένα δευτερο μυστικο χωρο , εδώ    ο πρωτος  συνδεεται με την οικοσφαιρα, που αναφερεται στις δυναμεις τις φυσης ,ο δευτερος μυστικος χωρος συνδεεται με τη νοοσφαιρα που είναι καθαρα ανθρωπινη σφαιρα, η σφαιρα για τις θεραπευτικες οντοτητες και τα φωτισμενα οντα που μας συμπαρισταντε από τον κοσμο των πνευματων, οι πνευματικοι δασκαλοι, οι αγγελοι από τους οποιους εχουμε πολύ μεγαλη βοηθεια στη διαθεση μας. Όμως δεν μπορουν να παρεμβουν ευθεως στον κοσμο μας μια και είναι πολύ συμπαγης γι αυτους ετσι πρεπει να δημιουργησουμε ένα μικροκοσμο.  Μια μικρογραφια του συμπαντος και τοτε θα ελθουν να μας συμπαρασταθουν στην θεραπευτικη διαδικασια .
Ο σαμανισμος είναι μια αρχαια πνευματικη θεραπεια και την συναντουμε σε ολους τους αρχαιους πολιτισμους σε Αμερικη Ινδια Θιβετ Ρωσια, Κεντρικη Ευρωπη.
Ο Σαμανος είναι αυτος που μεσολαβει μεταξυ  ουρανου και γης, του ορατου και του αορατου κοσμου. Ο  σαμανος είναι αυτος που χορευει πανω στην εξισωση του Αινσταιν οπου η Ε=m-c2 και εκει βρισκεται τπανω στο ισον. Χορευει μεταξυ του κοσμου της ενεργειας και της υλης .Ο Σαμανος είναι αυτος που θεραπευει αρρωστειες, που κυριαρχει τις δυναμεις της φυσης  ,που είναι καθοδηγητης των φυλων και των ανθρωπων για μια υγειη και γεματη νοημα ζωη .
Οι Σαμανοι που εχω γνωριση καταλαβαν ότι εχουμε ένα φωτεινο ενεργειακο πεδιο,που περιβαλλει το φυσικο σωμα και που πληροφορει το φυσικο σωμα να οργανωθει κατά τον ιδιο τροπο που το ενεργειακο πεδιο ενός μαγνητη οργανωνει τα κομματια σιδηρου σε μια επιφανεια γυαλιου. Και κατευθυνη τη θεραπεια του σωματος από το επιπεδο  του πεδιου της φωτεινης ενεργειας,  στο επιπεδο του πρωταρχικου σχεδιασμου του διοτι δεν πρεπει να  παρεμβεις στο  σωμα για μια επεμβαση η θεραπεια, χωρις πριν να καθαρισεις το blueprint από οποια κατασταση υπεφερες πριν ,και που θα πρεπει με καποιο τροπο να εκφρασει τον εαυτο της.
Το φωτεινο ενεργειακο πεδιο εχει σχημα σαν μια σπειρα η λουκουμα με μια πολύ στενη τρυπα μεσα .Ετσι λοιπον αν φανταστουμε μια ροη ενεργειας να ερχεται προς τα πανω από τα ποδια μας μεσα από το σωμα μεχρι πανω το κεφαλι μας και να απλωνεται στα χερια μας και ετσι βλεπουμε να ερχεται από τα ποδια στο σωμα και μετα εξω από αυτό και παλι να γυριζει  στα ποδια και αυτό το περιστρεψετε 360 μοιρες, καταληγετε με ένα σχημα σπειρας και αυτό είναι το σχημα της ενεργειακης ανθρωπινης φυσης ,της φωτεινης μας φυσης. Όταν λοιπον αυτό το σχημα καταρευσει και αρχισει να συρικνωνεται, τοτε γινεται σαν κουκουλι ,ένα πολύ στενο κουκουλι γυρω από το φυσικο μας σωμα , τοτε ο τροπος, του πως να γυρισουμε πισω στη φυσικη μας κατασταση είναι πολύ δυσκολος.  Αυτή η φωτεινη ενεργεια είναι που περιεχει την πληροφορηση από τις πρωιμες εμπειριες της ζωης μας, τα κληρονομικα μας χαρακτηριστικα, ακομα και της μνημες πριν να γεννηθουμε ,όταν ειμαστε κομματι του συμπαντος και ακομα πριν. Όταν μαθουμε να αντιλαμβανομαστε το φωτεινο μας κομματι θα μαθουμε να βλεπουμε την φωτεινη πλευρα της ζωης . Το οπτικο πεδιο που το ματι μπορει να συλλαβει είναι ενα πολύ στενο φασμα του ηλεκτρομαγνητικου πεδιου ,είναι πολύ πολύ μικρο.  Τα πιο πολλα από αυτά που συμβαινουν στο συμπαν συμβαινουν εξω από το δικο μας φασμα . Όταν μαθαινουμε να προσλαμβανουμε με το εσωτερικο μας ματι ,με το ματι που μπορει να δει την φωτεινη φυση της ζωης ,τοτε αναγνωρίζουμε την αλληλοσυνδεση μας, με τα αστέρια, τα ποταμια ,τα βουνά ,τις πεδιαδες ολους τους αλλους.  Το φωτεινο πεδιο  όμως δηλητηριαζεται ,ετσι αποκτουμε τοξικα συναισθηματα που δεν ειμαστε ικανοι να χειριστουμε, ουτε και να καθαρισουμε αποτελεσματικα, τοτε αρχιζουν να δομουνται μεσα στο φωτεινο μας πεδιο, σαν σκουρια που αρχιζει να μας εξασθενει να μας αποδυναμωνει ,να επιβραδυνει την ενεργειακη μας ροη  να μας ριχνουν σε ληθαργο , σε ασυνειδησια .
Ετσι φτιαχνεται το αποτυπωμα ενός εσωτερικου τραυματος  που είναι αθεραπευτο ακομα, ετσι όταν  εχουμε ένα τραυμα που είναι αλυτο και αθεραπευτο προς στιγμην. Και αφου δεν περνα αρχιζει να οργανωνει ενεργεια  να συσσωρευει ενεργεια υπο την μορφη ενός προτυπου   είναι σαν ένα αποτυπωμα πανω στο φωτεινο  ενεργειακο πεδιο, αρχιζει να κωδικοποιειται να εχει ένα δικο του φορτιο ,από το οποιο δεν μπορουμε προς το παρον να απαλλαγουμε, και αυτή η ενεργεια αρχιζει να διαποτιζει το κουκουλι και να αποκτα μια πλεον διαρκη παραμονη.  
Η δουλεια του σαμανου είναι με τα 4 επιπεδα της πραγματικοτητας ,αυτά τα 4 επιπεδα είναι, το πρωτο  το κυριολεκτικο σωμα ,το σωμα της υλης, το δευτερο το συμβολικο που ονομαζουμε νου, το τριτο είναι τι μυθικο που καλουμε ψυχη και το τεταρτο το πιο σημαντικο που καλουμε πνευμα . Το κάθε ένα από αυτά εδρευει μεσα στο άλλο, σαν ένα ειδος φωλιας, σαν τις ρωσικες κουκλες  και στελνουν πληροφοριες το ένα στο άλλο, ετσι ξερουμε ότι το μυαλο πληροφορει το σωμα, η ψυχη τη νοηση,  το πνευμα την ψυχη . Κάθε μια από αυτές τις περιοχες εχει την δικη της γλωσα , η γλωσσα του σωματος εχει το φυσικο και χημικο επιπεδο ,η γλωσσα του νου είναι οι λεξεις ,η γλωσσα της ψυχης   είναι εικονες και του πνευματος είναι η ενεργεια .
Το χαρισμα του θεραπευτη είναι να καταπιανεται με κάθε ένα από αυτά τα επιπεδα χωριστα, να μην περιοριζεται σε ένα π.χ. η ιατρικη ασχολειται μονο με το σωμα, η ψυχολογια με τον νου ,οι πνευματικες διδασκαλιες  με την ψυχη και πιο βαθιες πνευματικες διδασκαλιες με το πνευμα .Ο θεραπευτης πρεπει να μαθαινει πώς να αλλαζει την συχνοτητα του χειρισμου του, ετσι ώστε όταν δουλευει με έναν πελατη,που εχει προβλημα καρδιας γιατι αυτό κληρονομισε από την μητερα και γιαγια του να χειριζεται το κατωτερο επιπεδο στα επειγοντα η θα μπορουσε να είναι το ψυχολογικο στο επιπεδο ψυχης ,όμως να μπορει και το ενεργειακο οπου θα πρεπει να καθαρισει  το αποτυπωμα στο φωτεινο ενεργειακο του πεδιο, πριν να εχει την ευκαιρια να οργανωση την αρρωστεια.
Ετσι ο θεραπευτης εχει την ευκαιρια να δουλεψει και στα 4 επιπεδα.Οι ψυχολογοι δουλευουν μονο στο επιπεδο του νου και τα εργαλεια τους είναι η γλωσσα και τα συναισθηματα , ο θεραπευτης όμως  μπορει να δουλεψει στο επιπεδο ψυχης και τα εργαλεια σε αυτό το επιπεδο είναι οι εικονες  οι αρχετυπικες εικονες που συνδεονται  με την δυναμη, όχι μονο με την πληροφορηση αλλα με την δυναμη . Και η γλωσσα του πνευματος ασφαλως δεν είναι οι εικονες αλλα η ενεργεια που είναι και η πιο βασικη γλωσσα ολων.Ομως υπαρχει ενας κινδυνος στην ενεργειακη ιατρικη και αυτος  δεν λαμβανεται σοβαρα υπ οψιν από τους επαγγελματιες, ετσι υπαρχουν ασθενεις που ζητησαν βοηθεια από ενεργειακους  θεραπευτες για προβληματα καρκινου, τους εκαναν ενεργειακη θεραπεια στον καρκινο και το μονο που πετυχαν ηταν η μετασταση του  και αυτό γιατι ο καρκινος αγαπα την ενεργεια , αγαπα την ροη του αιματος, ετσι δεν μπορεις να επιτυχεις θεραπεια με το να θεραπευεις το συμπτωμα μονο .Πρεπει να ειμαστε πολύ προσεκτικοι  γιατι αυτό είναι μια διαδικασια εξαιρετικα δυνατη που μπορει να προκαλεσει η να επιταχυνη την αναπτυξη του καρκινου στο σωμα, ετσι πρεπει να ειμαστε πολύ ευαισθητοι  στην εφαρμογη της θεραπειας μας.
Υπαρχουν 4 τροποι θεραπειας με τους οποιους δουλευουμε,και 4 ξεχωριστες διαδικασιες .
1 )  Η Πρωτη είναι η διαδικασια της Φωτισης και αυτή είναι η καρδια της θεραπευτικης μας προσεγγισης και εχει να κανει με το καθαρισμο και ενδυναμωση  του φωτεινου ενεργειακου πεδιου και  το να συμπαρασταθουμε στον ασθενη μας στην συμπαντικη εμπειρια που εχει.
 2)  H Δευτερη διαδικασια είναι η εργασια με τις ενεργειες η   οντοτητες , που εισβαλουν και που δεν ανηκουν στον ασθενη. Στην Δυση πιστευουμε ότι ολες οι ενεργειες που εχουμε σαν εμπειρια ανηκουν σε εμας, στις παραδοσιακες όμως κοινοτητες ιθαγενων ο θεραπευτης καταλαβαινει ποτε οι ενεργειες δεν ανηκουν σε εμας , ότι με καποιο τροπο είναι ενεργειες που εχουν εισβαλει η ακομα και οντοτητες που εχουν εισβαλει και που δεν ανηκουν στον ασθενη μας.
Υπαρχουν 2 ειδη από τις ενεργειες εισβολης ,το πρωτο είναι οι σκεπτομορφες  που κατευθυνοντε προς τα εμας  όταν καποια ατομα νιωθουν ότι  εχουν προδωθει ,ότι  εχουν πληγωθει,   και που συνηθως ειναι από ατομα από το   οικειο περιβαλον  η από συντροφους .Ειναι όταν αισθανονται  ότι τους εγκατελειψαμε και καταστραφηκε η ζωη τους  γιατι πχ ηταν ο ερωτας της ζωης τους. Η δυσαρεσκεια και ο θυμος που μπορει να νοιωθουν δυεισδυει την φωτεινη μας ασπιδα γιατι εμεις δεν το αναγνωρίζουμε σαν ξενο γιατι είναι από ανθρωπους που ειμαστε ανοικτοι που τους νοιαζομαστε βαθια και αυτές οι ενεργειες καταληγουν στο φυσικο μας σωμα οπου αποκρυσταλονται  και σκληραινουν . Στη ζουγκλα  λενε ότι είναι σαν βελη η μαχαιρια  που αρχιζουν να ελευθερωνουν το δηλητηριο τους που είναι συνηθως με την μορφη θυμου η οργης η φοβου κυριως θυμου και φοβου τα 2 πιο θανατηφορα δηλητηρια στον κοσμο .
3) Η Τριτη διαδικασια εχει να κανει με την εξυψωση η επανατροφοδοτηση, της ψυχη και με την επιτευξη της φωτισης με τον καθαρισμο των αποτυπωματων στο ενεργειακο πεδιο. Η διαδικασια αυτή είναι ένα ταξιδι του ιδιου του θεραπευτη που γινεται για λογαριασμο του ασθενη του που τον βοηθαει να επανακτηση εκεινο το κομματι της ψυχης  που εχασε εξ αιτιας ενός ψυχικου τραυματος η πονου. Αυτό εδώ επιτυγχανεται σε δυο συναντησης,  όταν για την ψυχοθεραπεια μπορει να παρει χρονια προσπαθωντας να καταλαβει τι ακριβως εγινε και πως εγινε. Στην επανατροφοδοτηση της ψυχης επανακτουμε εκεινα τα κουαντα ενεργειας από την ζωτικη καθαρη ενεργεια, όχι την πληροφορια, αλλα την ενεργεια και την αποκαθιστουμε σαν αναγκαια προυποθεση για τον ασθενη μας ,για να επελθη η θεραπεια του, εξασφαλιζεται την ενεργεια και την επανατοποθετηται  μεσα στο θεραπευομενο.Την μεταδιδεται μεσα του.
4) Η Τεταρτη διαδικασια  εχει να κανει με το δικαιωμα στο θανατο που εχει πολλες διαφορες με την Δυση .
Στους ιθαγενης της Αμερικης υπαρχουν αυτοι  που εχουν το χρεος του καθαρισμου του κοσμου προκειμενου να επελθη η ανακαταταξη και ανελιξη του διατηρουν ετσι καποιες προφητειες  όπως αυτή των Μαγια που λεγεται Πατσακουτι και αναφερει ότι στη γη καποια στιγμη θα επελθη  μια ριζικη αλλαγη θα ελθη το πανω κατω και αναφερονται για αυτό τον χρονο που ζουμε τωρα.
Ετσι η προφητεια μιλαει για ένα νέο ειδος ανθρωπου που θα ελθη στον πλανητη. Πιστευω ότι θα εχουμε την ευκαιρια να γινουμε αυτό το νέο ειδος στην δικη μας γενια, να γινουμε ο Ηomo Luminous kai oxi  Homo Sepiens και νομιζω ότι σημερα δεν ειναι η ερωτηση αν μπορουμε αλλα μαλλον αν τολμαμε να κανουμε αυτό το κβαντικο αλμα για το οποιο προοριζομαστε,αλλα να γινει  σημερα.

Alberto Viloldo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου