" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ας αφήσουμε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους!!!!

 Aς Αφησουμε τα πραγματα να παρουν το δρομο τους,   19-6-13

Της  Βrenda Hoffman,  http://www.LifeTapestryCreations.com

 

Bρισκομαστε σε καιρους μεγαλης συγχισης. Καποιοι αρχιζουν να νοιωθουν την αγαπη γυρω τους. Αλλοι παλι νοιωθουν πιο πολυ ευρεθιστοι, νευρικοι. Θελετε πολυ να ειστε μερος αυτης της μεταβασης, αλλα υπαρχουν καποιοι που σας εκνευριζουν. Πως θα μπορουσε καποιος να ισχυριστη  οτι ολοι αυτοι ειναι ενα εξισου σημαντικο κομματι  αυτης της μεταβασης ; Εσεις εχετε  προοδευση στην πρακτικη σας, ενω εκεινοι συνεχιζουν να λενε και να κανουν πραγματα που συναισθηματικα, σωματικα η πνευματικα, βλαπτουν εσας η τους αλλους.

Αυτη, ειναι μια συμπαντικη μεταβαση. Ολοι εχουν μοναδικους ρολουςπου ισως να μην δικαιολογουνται απο την δικη σας νοητικη αντιληψη. Ισως νοιωθετε απογοητευση, αναλογιζομενοι το πως καποιοι μπορει να θελουν να καταστρεψουν το οικο- συστημα της γης. Μετα μπορει να ειναι αλλοι που σας εξαγριωνουν οταν,ειτε εκμεταλευονται σωματικα, ειτε σκοτωνουν, αθωα θυματα. Και τι γινετε με ολους αυτους που σας λενε το τι πρεπει να πιστεψετε η να κανετε και τι οχι ;

Ισως θυμωνετε οταν εμεις μιλαμε για αγαπη και συμπονοια παντου και εσεις ουτε την βλεπετε , ουτε την αισθανεσθε, ουτε την ζειτε. Ομως, μεχρι να επιτρεψετε στον εαυτο σας να νοιωση αγαπη, αντι να υπερασπιζεται το πως θα επρεπε να ειναι τα πραγματα, δεν θα μπορειτε να βρισκεστε στη συχνοτητα της αγαπης .

Η μεταβαση σας γινεται σταδιακα. Το τελευταιο μεγαλο βημα που κρυφοκοιταζει απο την γωνια, ειναι αυτο οπου θα εχετε βαπτισθη μεσα στην αγαπη- αντι να ειστε κολλημενοι στο πως θα επρεπε να ειναι κατα την δικη σας αποψη τα πραγματα.

Για πολλους αιωνες πολεμησατε για την νικη. Ειχατε παρη επανω σας την φροντιδα για ολους αυτους που- φαινοταν να μην μπορουν να φροντισουν τους εαυτους τους. Αλλα και απο την αλλη ειχατε υλικα , συναισθηματικα και πνευματικα  βλαψη αλλους. Εισαστε εξ ισου , αγγελος και διαβολος. Δεν υπαρχει αλλη οντοτητα εξω απο εσας, που να ειναι ο διαβολος – υπαρχει μονο ενας δικος σας αντιπροσωπος μεσα απο ολες τις ζωες που εχετε ζηση και που για καποιο λογο παιξατε αυτον τον ρολο.

Ισως βιωσατε και τις δυο πλευρες αυτης της εξισωσεις, ετσι που να μπορειτε να δειτε πια σας ταιριαζει καλυτερα προκειμενου να κοψετε τους καρμικους σας δεσμους , ετσι να εισαστε ετοιμοι για αυτη την μεταβαση η για να προχωρησετε στις εμπειριες της ζωης σας. Δεν εχει καμια σημασια το γιατι η το ποτε  εγινε αυτο, μονο το να ξερετε οτι δεν εισαστε ενας αγγελος η ενας διαβολος. Ουτε και κανενας αλλος  ειναι.

Πολλοι εισαστε ικανοποιημενοι με την προοδο σας σε αυτη την ζωη και πολυ καλα κανετε. Αλλα την ιδια στιγμη πρεπει να συνειδητοποιησετε οτι, ολοι αυτοι που βρισκετε να κανουν λαθη και ολοι αυτοι που μοιαζουν ο διαβολος μεταμορφωμενος, απλα καθρεφτιζουν αυτο το οποιο εσεις δεν αγαπατε η αυτο που δεν σας αρεσει  ΠΑΝΩ ΣΑΣ !

Αυτη ειναι μια εξαιρετικα πολυπλοκη σκεψη. Οχι επειδη δεν εισαστε αρκετα εξυπνοι για να την καταλαβετεαλλα μαλλον γιατι τα συναισθηματα που συνδεονται με αυτη την σκεψη ξεπερνουν κατα πολυ αυτο που μπορειτε να δεχτητε αυτο το διαστημα. Καποτε θα το κανετεεφοσον δεν γινετε να προχωρεισετε στην νεα ενεργεια της συμπονοιας χωρις να το εχετε κατορθωση . Αλλα δεν χρειαζεται αυτο να γινει σημερα, ουτε καν αυριο.

Πολλοιαν οχι και ολοι απο εσας θα πρεπει να αναγνωρισετε τον προηγουμενο αλλα και τον τωρινο σας ρολο σε αυτη την συναισθηματικη αναγεννηση που αποτελει η μεταβαση αυτη. Καταλαβαινετε οτι και εσεις δεν ειστε αναμαρτητοι, και την ιδια στιγμη δεν μπορειτε να εξηγησετε το πως θα ανεχτητε ενα αλλο προσωπο η μια αλλη θεωρια. Ολα ειναι θαυμασια στην ζωη, σας εκτος απο αυτο το συγκεκριμενο προσωπο η αυτη την φιλοσοφια.

Δεν προβλεπουμε οτι ολα θα γινουν αγαπη. Κατα πασα πιθανοτητα ομως θα αποδεχτητε και τα δυο και αυτο που τωρα λετε κακο και αυτο που λετε καλο. Αυτο που συμβαινει δεν ειναι μια εμπειρια του μερους, αλλα του ολου.

Δεν σας μαλωνουμε. Εχετε κανει υπερβασεις πολυ πιο βαθειες και πολυ πιο γρηγορα απο αυτο που θεωρουσαμε εμεις δυνατο. Απλα σας εφιστουμε την προσοχη στο οτι αναζητατε την Νεα Εποχη και την Νεα Γη, πραγμα που σημαινει οτι θα εξελιχτειτε δημιουργοντας τα. Θα μαθετε το πως να ζειτε μεσα σε αυτα , -δεχομενοι τους αλλους και τα δικα τους μονοπατια,  αλλα δεχομενοι και  την αγαπη και αποδοχη για τον δικο σας εαυτο.

Πολλοι δεν αγαπουν τον εαυτο τους καθως δεν μπορουν να καταλαβουν το πως το ατομο, η ιδεαη οι πραξεις  που αποτελουν το γηινο τους κομματι μπορει να ειναι ενα αρεστο και πληρως αποδεκτο μερος της ζωης , και ακομα λιγοτερο η ιδια η γη. Παραμενετε ενας σταυροφορος και αγγελιοφορος της νεας γης ακομα και οταν μεσα σας θα θελατε να βιωσετε αμεσως,  ολες αυτες τις εναρετες αρχες της νεας γης.

Ολο αυτο δε εχει να κανει μονο με το να εκφραζετε το τι εσεις νομιζετε οτι θα ειναι η Νεα Εποχη /Νεα Γη , αλλα κυριως με το, να το νοιωθετε βαθια μεσα σας .

Και παλι , πολλοι τα βαζουν με τον εαυτο τους γιατι δεν μπορουν να αισθανθουν συμπονια και αγαπη για τους ιδιους αλλα και τους αλλους. Θα θελαμε να σας διαβεβαιωσουμε οτι θα νοιωσετε αυτη την αγαπη οταν ελθη η ωρα. Δεν ειναι λοιπον απαραιτητο να πιεζετε τον εαυτο σας προς αυτη την κατευθυνση. Ουτε χρειαζετε να μαλωνετε τον εαυτο σας γιατι δεν εχει το απολυτο, εξυψωμενο αυτο βιωμα,  μετα απο τοση προσπαθεια που εχετε ισως κανει.   Επιτρεψτε στον εαυτο σας απλα να ζη. Και οταν αυτο το κανετε σωστα , τοτε ο θυμος προς τους αλλους , ο φοβος σας για τους αλλους και η ανικανοτητα  να αγαπησετε τον εαυτο σας,   θα αλλαξη τελειως και απολυτα φυσικα!

 

Την Παλαια Εποχη τα παντα ηταν κοπιωδη δουλεια. Τιποτα δεν εμοιαζε απλα να γινεται, να ρεει. Η Νεα Εποχη/Νεα Γη, εχει κυριως να κανει με το να επιτρεπει αυτη την ελευθερη ροη. Εαν καποια θεωρια , καποια δραση,  η καποια συνεργασια μοιαζει με κοπιωδη δουλεια, βαλτε την στην ακρη μεχρι να παψηνα ειναι κατι επωδυνο . Δεν χρειαζετε να δουλευετε με κοπο πια, πανω σε οτιδηποτε.

Για πολλους αυτο μπορει να φαινεται εναντια στα ενστικτα τους. Το να παμε με την ροη ειναι παρα πολυ τρομακτικο. Τι θα γινει αν ποτε δεν βρουμε το δικο μας μονοπατι;  Ποιος μπορει να μας εγγυηθη οτι ολα θα πανε καλα ;

Εμεις ειμαστε απο το παρελθον σαςτο παρον και το μελλον σας.  Γνωριζουμε χωρις καμια αμφιβολια – οπως κανατε εσεις οταν τα παιδια σας ελεγαν οτι ηαλφαβητο ειναι δυσκολη και οτι δεν θα μαθουν ποτε να διαβαζουν - οτι ολα θα γινουν οπως πρεπει  οταν θα ερθη η σωστη στιγμη.

Ισως σημερα να μην καταλαβαινετε το θεμα μας η το σκεπτικο μας – ομως θα το καταλαβαιτε. Και ο πιο συντομος δρομος για εσας για να το πετυχετε μεσα σε αυτη την νεα ενεργεια ειναι να αφαιθειτε στην ροη. Να μην βιαζεστε. Να μην ανησυχειτε . Απλα να ακολουθειτε την καρδια σας / εσωτερικο εαυτο και ολα θα γινουν οταν θα ειναι η σωστη ωρα για εσας.

ΑΦΑΙΘΕΙΤΕ, ειναι η μοναδικη λεξη για τωρα και για την Νεα Εποχη/Νεα Γη,απο δω και περα. Τιποτα δεν χρειαζετε να γινει με βια, τιποτα δεν χρειαζεται ανησυχια η κοπο. Απλα αφηστε την ροη και τοτε ολα θα γινουν. Εχετε ηδη εκδηλωση την προθεση σας να κινηθειτε με χαρη και ταχυτητα στην Νεα Εποχη/Νεα Γη. Τιποτα περισσοτερο δεν σας χρειαζετε. Αφαιθειτε....

 

 

ΜεταφρασηΠολυτιμη

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου