" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

O NOMOΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ - Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ



  


                 Αυτό που εμεις μεσα στη καρδια και το μυαλο πιστευουμε, και  επιδιωκουμε,  εμφανιζεται στην πραγματικοτητα μας .
Ο  νομος της Ελξης,  υποστηριζει , ότι ελκουμε με τις δονησεις μας     αυτό στο οποιο  εστιαζουμε… η αλλιως “ το ομοιο ελκει το ομοιο “ .  Αρα εμφανιζουμε στη πραγματικοτητα  που ζουμε,  αυτό στο οποιο   εστιαζόμαστε !
Η Εκδηλωση είναι εκει που τα ονειρα γινονται αληθεια . Ειναι το μαγικο μας κλειδι για το βασιλειο οπου πραγματοποιουμε τα όνειρα μας . Και εχουμε την επιλογη να μαθουμε το πώς θα γινουμε συνειδητοι δημιουργοι .
Υπαρχει  ενας νομος στο Συμπαν με τοσο εκπληκτικα αποτελεσματα που θα εκπλαγουμε όταν ανακαλυψουμε ότι τον χρησιμοποιουμε στην καθημερινότητα  μας  χωρις να το καταλαβαίνουμε,   (αν και πολύ συχνα με τον λαθος τροπο ,όταν  αναφερομαστε σε  μια ασυνειδητη δημιουργια  ).
Να λοιπον πως γίνεται αυτό …..
  Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ !
Αυτό εμεινε κρυμμενο για παρα πολύ καιρο  από την εκκλησια .   Η θρησκεια μας διδασκει για ένα ξεχωρο  Θεο – Εκεινος και έμεις.
Μας  ελεγαν ότι ειμαστε χωρισμενοι και ότι δεν χουμε καμια δυναμη , ουτε καν το δικαιωμα να γνωρισουμε αυτή την δυναμη, παρα μονο δια των μεσαζοντων και των ιερωμενων . Η θρησκεια διατηρουσε αυτή τη σταση,  γιατι το να δωση γνωση σημαινε να δωσει δυναμη στο λαο . Το να δωσει όμως δυναμη στο λαο, εγκυμονουσε  τον κινδυνο της ανταρσιας από τις ταξεις  των < κοιμισμενων >.
ΟΜΩΣ…..Η Θεικη Πηγη μας καλει ολους να βγουμε από τον ληθαργο της αγνοιας  και την πεποιθηση της   < χωριστοτητας  >. Ο Χωρισμος είναι μια ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ  που  ειπωθηκε στους ανθρωπους – δηλ. το ότι ειμαστε χωρια από τα φυτα, τα ζωα,  τα αστέρια και τους πλανητες – και ναι , και το για παντα χωρια από τον ιδιο το Θεο  !  Όμως  ΔΕΝ  ειμαστε χωριστοι . Ειμαστε ολοι ΕΝΑ !  Αυτη είναι η γνωση που μας εχουν αποκρυψει .              Γιατι αραγε ? Για να μην γνωριζουμε την Αληθινη μας Δυναμη !  Ποια είναι η Αληθινη μας Δυναμη ?   Ότι ειμαστε εκδηλωση του Ιδιου του Θεου !
Αλλα αν αφυπνιστουμε στη πραγματικη μας δυναμη, τοτε που θα οδηγη η κολαση ,η καλυτερα που θα οδηγη ο παραδεισος ?
                     < Κρατα τα οραματα σου .Κρατα τα ιδανικα σου.
Κρατα τη μουσικη που ξεχυνεται από την καρδια σου ,την ομορφια που δημιουργειτε στο νου σου .την αγαπη που υφαινεται στην αγνοτητα των σκεψεων σου ,γιατι από όλα αυτά θα βλαστησουν οι υπεροχες συνθηκες ενός παραδεισενιου περιβαλοντος – μονο από αυτές, και μονο αν μεινεις αληθινος σε αυτές, ο κοσμος σου επιτελους  θα χτιστει . >   James Allen

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ?

Πρεπει να γνωριζουμε ότι εκδηλωνουμε συνεχως . Διαρκως δημιουργουμε και διαμορφωνουμε τον κοσμο  γυρω μας με τις σκεψεις και τις πεποιθησεις μας .
               <  Το συμπαν στηριζει απολυτα την πραγματοποιηση των πιστευω σας . Οταν πιστευετε ότι πρεπει να προσπαθησετε για να εχετε αφθονια στη ζωη σας ,τοτε θα σας φερει εκεινες τις καταστασεις  που οδηγουν σε προσπαθεια , όταν πιστευετε ότι δεν υπαρχει αγαπη χωρις πονο , το συμπαν θα σας δωσει ακριβως αυτό – αγαπη με πονο , όταν πιστευετε ότι μια αρρωστια θελει χρονο για να ιαθει – τοτε ετσι ακριβως θα γινει . Δεν υπαρχει καμια δυναμη να σας εναντιωνεται , υπαρχει μονο ΜΙΑ  δυναμη   που σας στηριζει απολυτα . Λεγεται ΑΓΑΠΗ και είναι  η δυναμη που σας γεννησε , που σας δημιουργησε καθ εικονα της .>
Αυτή η Αγαπη είναι τοσο μεγαλοψυχη που σας δινει ακριβως και απολυτα αυτό που η δικη σας πραγματικοτητα  απαιτει. .
        <   Αλλαξτε τις πεποιθησεις σας και η πραγματικοτητα σας
           θα  αλλαζει .  >
Δεν παραμενουμε αδρανεις στο ελεος της μοιρας , (αυτό γινεται ασυνειδητα )    !  Εμεις ειμαστε οι θαυματοποιοι των Ονειρων μαs. Εμεις ειμαστε οι Δημιουργοι της Δικης μας Πραγματικοτητας. Ειμαστε τα Παντοδυναμα Πνευματικα Οντα ! Συν-Δημιουργοι του Θειου ! Ο καθενας μας είναι μια ακτινα του Θεου ,ετσι  στην κυριολεξια  μπορουμε να πουμε ότι ειμαστε η εκδηλωση του Θεου .   Εχουμε την δυνατοτητα να επιλεγουμε το τι θα εκδηλωθη…..   Εαν επιθυμουμε μια συνειδητη δημιουργια , αυτό που πρεπει να κανουμε είναι να αποφασισουμε τι ακριβως θελουμε ,να το οραματιστουμε , να το ενεργοποιησουμε με τη θετικη σκεψη , να το πιστεψουμε , και μετα να το Αφησουμε , και να επιτρεψουμε να υλοποιηθη .
                        Η ΣΚΕΨΗ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

                 Δεν ειμαστε  ένα μυαλο. Ο εγκεφαλος  μας αποτελειται από σαρκα ,όπως και το υπολοιπο σωμα μας , και θα φθαρει  μαζι με το υπολοιπο  σωμα, όταν θα πεθανουμε . Ο εγκεφαλος είναι ένα οργανο μεσα στο σωμα μας  που μας επιτρεπει να ερμηνευουμε τον υλικο κοσμο μεσα στον οποιο ζουμε με τις πεντε αισθησεις μας .Καποιες φορες  ο εγκεφαλος δυσλειτουργει . Εξ αλλου δεν είναι , παρα ένα κομπιουτερ , ικανο να προγραμματιστει .
Αλλα  αν δεν ειμαστε ο εγκεφαλος τοτε από πού προερχονται οι σκεψεις μας?  Εχουμε συνειδηση . Η συνειδηση αυτή υπηρχε πριν να γεννηθουμε και θα συνεχισει να υπαρχει όταν θα εχουμε “φυγει  “.  Η συνειδηση  μας είναι  η ταυτοτητα της Ψυχης  με την δικη της υπαρξη . Αλλα επειδη σκεφτομαστε με το μυαλο μας , λανθασμενα νομιζουμε  ότι αυτό το μυαλο είναι η προελευση των σκεψεων μας .  Όμως δεν είναι ετσι .  Η ψυχη μας  προερχεται απο την  συνειδηση , ενώ το μυαλο είναι το εργαλειο  τους.
Ο υποσυνειδητος νους είναι το κομματι  που δημιουργει τις πραγματικοτητες μας , αναλογα με τις πεποιθησεις μας .            Δεν διακρινει αναμεσα σε αυτό που  καποιος ειπε ότι είναι αληθεια και πραγματικοτητα  και σε αυτό που  < είναι >  αληθεια  και πραγματικο . Απλα παιρνει τα πραγματα όπως του ερχονται . Ετσι αν πειτε  ( με πεποιθηση )  « ειμαι  αδυνατη «  για παραδειγμα , αυτό είναι που το υποσυνειδητο σας   πιστευει και θα υλοποιηση για εσας .
ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ ΟΛΑ , ΠΡΟΣΕΞΤΕ  ΤΙ  ΕΥΧΕΣΤΕ – Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ  !!
Όπως  ειπα , σκεψεις ειvαι  παντοδυναμες .      Αυτό που λεμε       < προθεση >,   ειναι η ενεργεια η η δυναμη πισω από την σκεψη . Ειναι αυτό που αποφασιζει  ποια είναι η αντιστοιχει  αντιδραση η αλλως το προιον  πισω από την σκεψη . Το αποτελεσμα  η το τετελεσμενο αυτου που εκδηλωσες μεσα από την προθεση εκφραζεται σαν το λεγομενο  Καρμα  . Το Καρμα είναι η αιτια και το αποτελεσμα ( το όπως εσπειρες,  θα θερισεις ).                         Για τι προ-τιθεσαι με τις σκεψεις σου , είναι αυτό που θα γυρισει πισω σε σενα, με τον ένα η τον άλλο τροπο  σαν μπουμερανγκ .
ΕΝΤΑΞΕΙ , ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ?  Η ζωη είναι  μια τεχνη που πρεπει να μαθουμε .
Για την εκδηλωση των δικων σας ονειρων , απλα φτιαξτε στο μυαλο σας ένα προτυπο …..μια  οσο πιο τελεια εικονα ολων οσων επιθυμειτε . Να μην αφησετε τιποτα εξω  !  Το συμπαν θελει να σας δωσει  τα καλυτερα και πιο πολλα από αυτά που νομιζετε ότι θελετε και αξιζετε .
-         Οραματιστειτε  τι θελετε , χρησιμοποιωντας  οσες περισσοτερες από τις αισθησεις σας μπορειτε  .
-         ΝΟΙΩΣΤΕ ΤΟ , μυριστε το , δειτε το , αγγιξτε το , νοιωστε τα συναισθηματα που το συνοδευουν  ( την χαρα ,την ευτυχια και ικανοποιηση που το καταφερατε  ) !
-         Καντε να είναι για εσας μια Πολύ–διαστατη πραγματικοτητα.
Μην λετε  εκφρασεις  όπως  < ευχομαι  > , <ελπιζω  >  η  < θα ηθελα >.   Στον οραματισμο σας καντε το  στο  ΕΝΕΣΤΩΤΑ – για παραδειγμα :  < Ειμαι …. >  η  < Εχω … >   Όπως το εχω στη ζωη μου αγαπημενους ανθρωπους , αντι για θα ηθελα καποιον να με αγαπα . Και μετα φανταστητε πως  είναι να νοιωθεις ότι το εχεις  . Ετσι , απαραιτητο μαζι με τον οραματισμο του τι θελετε να εκδηλωσετε είναι  το Συναισθημα  που το συνοδευει ,  κ α ι να  το βλεπετε  σαν  να εχει   η δ η  γινει ,  και αυτό είναι και το πιο σημαντικο .
Ο Χριστος ειπε , < Όταν προσευχεστε , να προσευχεστε σαν να το δεχτηκατε κιολας και σιγουρα θα το αποκτησετε  > . Ετσι φανταστητε το σαν να ειλθε  ηδη στον κοσμο  σας !  Γιατι  απλα  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ  !  Να θυμαστε ότι η αμφιβολια το μονο που κανει είναι να δημιουργει καταστασεις και  κοσμο  γυρω σας που να επιβεβαιωνει  αυτή την Αμφιβολια .
   Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
 Η Τεχνη   της  εκδηλωσης  δεν στηριζεται σε καποιο ταλεντο η ικανοτητα , αλλα την απλη αναγνωριση του πιο βασικου συμπαντικου νομου . Το Συμπαν μας εφοδιαζει με ακριβως και απολυτα αυτό που αντιλαμβανομαστε σαν την δικη μας πραγματικοτητα , δηλ με αυτό που πιστευουμε .
Εάν το αιτημα σας είναι  < Εγω θελω …..>,  τοτε σας δινει ακριβως αυτό , περισσοτερο  από  ΘΕΛΩ ,  και όχι αυτό που του ζητησατε ,μια και η δικη σας πραγματικοτητα είναι φτιαγμενη από το να ΘΕΛΩ .
Μαλλον  λοιπον να χρησημοποιητε τις πιο δυνατες λεξεις  που υπαρχουν δηλ.  :  < ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ …….> ,και μετα να προσθετετε αυτό που αντιλαμβανεστε  ότι ειστε και ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι ΑΥΤΟ  ηδη ΕΙΝΑΙ.
Να  μην ελπιζετε , ουτε να το ευχεστε – απλα να  γ ν ω ρ ι ζ ε τ ε ότι αυτό ηδη ΥΠΑΡΧΕΙ  και να ευχαριστειτε γι αυτό.
Η αμεσοτητα της εκ  προθεσεως εκδηλωσης,  είναι σε αμεση σχεση με το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ  με το  οποιο εσεις φορτιζετε τις σκεψεις και τα λογια σας . Αν ακομα πιστευετε στο χρονο ,τοτε μπορει να παρει  λιγο χρονο ωσπου να ελθει στο φυσικο πεδιο , αλλα όπως και ναχει  ΠΡΕΠΕΙ να εμφανιστη .
Η δυναμη που λειτουργει στο παρασκηνιο είναι Θεικη Ενεργεια . Και όπως ειπαμε    αυτό που σκεπτομαστε και πιστευουμε  υλοποιηται .   Αυτό που βαζουμε στο μυαλο σε ένα αιθερικο πεδιο της σκεψης , εκδηλωνεται  μεσα σε αυτό που αποκαλουμε την πραγματικοτητα μας .
ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
Ας δουμε , ας δεχτουμε , ας πιστεψουμε ……ας ευχαριστησουμε για την ασυληπτη δυναμη της αγαπης που κινει και διαπερνα την υπαρξη μας .  Ακομα και δυο νιφαδες από το δισεκατομμυρια που πεφτουν στη Γη  και χουν τελειοποιηθη με αγαπη ,δεν είναι ιδιες . Κατά τον ιδιο τροπο  ΕΣΕΙΣ  ειστε μια εξατομικευμενη εκδηλωση του Θειου….ευλογημενη με τους συμπαντικους νομους,  που λενε ότι ολοι και όλα είναι αλληλενδετα  . Εσεις ειστε αυτά τα υπεροχα σχεδια του νερου , εσεις ειστε αυτή η μοναδικη νιφαδα μεσα στα εκατομμυρια ,…..ΕΣΕΙΣ ειστε τοσο ιδιαιτεροι και τοσο αγαπητοι .
Κοιταξτε τον νυχτερινο ουρανο , δειτε το συμπαν ,νοιωστε την δυναμη και την ευγνωμοσυνη που αναβλυζει μεσα σας . Ποτε δεν θα παψετε  να  εισαστε συνδεδεμενοι με την Πηγη που σας εφτιαξε .
Κοιταξτε γυρω και μεσα σας .Δειτε ποιος ειστε και που θελετε να ειστε . Χαλαρωστε και μπειτε στον ιερο χωρο της καρδιας σας . Δειτε αυτό που επιθυμειτε σαν ηδη κομματι της ζωης σας .Μην εχετε καμια αμφιβολια ότι ερχετε .
     <Το μεγαλυτερο επιτευγμα καποτε ηταν απλα ένα ονειρο .
  Η βελανιδια κοιμαται  μεσα  σ ένα βελανιδι, το πουλι περιμενει σ ένα αυγο , και το υψηλοτερο οραμα της ψυχης μας να  αναδυθη σαν ενας αφυπνισμενος αγγελος .  Τα ονειρα είναι οι σποροι της δικης μας πραγματικοτητας . >    James Allen

Δεν μπορουμε να λυσουμε προβληματα   χρησημοποιωντας τον ιδιο τροπο σκεψης , που ειχαμε όταν τα δημιουργησαμε.   Αινσταιν ._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου