" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Είσαι ενα αιώνιο και μαγικό ον!

         Εισαι Ενα Αιωνιο Και Μαγικο Ον.     27-6 -13

Της DL Zeta http://www.celestialvision.org/timeline-and-identity-shifts-e/

 

Eισαι ενα αιωνιο και μαγικο ον που αξιζει οτι καλυτερο εχει το συμπαν να του προσφερει. Σαν αιωνιο λοιπον και μαγικο ον, εχεις προσβαση σε απεριοριστες παραλληλες πραγματικοτητες.( Παραλληλη πραγματικοτητα ειναι μια εντελως νεα και διαφορετικη πραγματικοτητα- εναλλακτικη πραγματικοτητα ειναι αυτη που ζεις τωρα, αλλα με αλλες συνθηκες ).

Εαν δεν καταλαβαινεις την ιδεα του οτι εισαι ικανος για απεριοριστες δυνατοτητες, αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να διευρυνης το πεδιο των πιστευω σου, ετσι που να αγκαλιασεις και αυτη την ιδεα. Κατα το παρελθον υιοθετησες ¨ πιστευω¨, που βασιζονταν στις αναγκες που ειχες εκεινον τον καιρο. Τα παλια ¨πιστευω¨ λοιπον που δεν σου χρειαζονται πια μπορουν να μεταμορφωθουν σε νεα ¨πιστευω¨ που θα επιτρεψουν την διευρυνση της συνειδησης σου προς νεα πεδια εμπειριων.

Διευρυνοντας τις Πεποιθησεις μας για να Αγκαλιασουμε Παραλληλες Πραγματικοτητες .

Εαν εχεις δυσκολια στο να αλλαξεις τα παλια σου πιστευω, μπορεις απλα να επιλεξης να υιοθετησης μια χρονικη περιοδο κατα την οποια οι πεποιθησεις σου να υποστηριζουν ενα νεο και διευρυμενο τροπο υπαρξης.Σαν ενα αιωνιο και μαγικο ον που εισαι αυτο βρισκεται στους στοχους των   ¨ απεριοριστων ικανοτητων σου ¨. ( Θυμησου οτι εσυ εισαι αυτος που βαζει τους περιορισμους στην γηινη σου υπαρξη – οχι οι αλλοι και οχι οι παρουσες συνθηκες μεσα στις οποιες ζεις .)

Απο την στιγμη που θα εχεις ενεργοποιηση τα πιστευω σου ετσι ωστε να επιτραπουν αυτες οι νεες αλλαγες , εισαι πλεον ετοιμος να ανοιχτεις στη θεαση των παραλληλων πραγματικοτητων. Με το να ανοιχτεις σε αυτη την θεαση  μπαινεις σε μια θεση ετοιμοτητας , προσοχης, ηρεμιας ,επιτρεποντας στην φαντασια σου και στο δημιουργικο σου υποσυνειδητο να σου μεταφερει εικονες απο αυτη τη παραλληλη πραγματικοτητα.Ταυτοχρονα ομως δεν δεσμευεσαι απο αυτη την πραγματικοτητα που σου φερνει η φαντασια σου. Μαλλον , πολυ απλα επιτρεπεις την ¨προβολη ¨ των νεων δυνατοτητων να παιξουν στην οθονη του μυαλου σου . Οταν λοιπον προβληθη μια πραγματικοτητα με την οποια αμεσως νοιωθεις να συντονιζεσαι, τοτε μπορεις να ζητησεις απο την φαντασια σου να την προβαλη με περισσοτερες λεπτομερειες.

Η Φαντασια σου και η Βαθια Αλλαγη Πεποιθησεων.

Οποισδηποτε εικονες μελλοντικων δυνατοτητων σου φερει η φαντασια  ειναι  αληθινες πιθανοτητες. Εαν δεις τον εαυτο σου μεσα σε μια αρμονικη σχεση, αυτο σημαινει οτι ειναι μεσα στο πεδιο των δικων σου δυνατοτητων.Ειναι γεγονος οτι η φαντασια σου δεν θα σου προβαλη τιποτα που να μην ειναι μεσα στο πεδιο των δικων σου δυνατοτητων. Με αλλα λογια , εισαι ηδη ολα αυτα που φανταζεσαι—και πολλα περισσοτερα.

Το ερωτημα λοιπον τωρα ειναι το πως θα εχεις προσβαση στην πραγματικοτητα οπου αυτη η πιθανοτητα υπαρχει ;;;    Δυστυχως εαν εχεις καποιο βαθυ πιστευω το οποιο να μην ειναι σε αρμονια με αυτο το οποιο επιθυμης , τοτε αυτο τεινει να μπλοκαρει την προσβαση σου σε αυτη τη πραγματικοτητα. Ομως εχεις παντα την δυνατοτητα να ανακαλυψης αυτη την βαθια σου πεποιθηση και να την αλλαξης.

Η επιγνωση των πιστευω και των πεποιθησεων σου ειναι το πρωτο βημα. Αυτη η διαδικασια αναζητησης και αποκαλυψης μπορει να αρχιση με ενα ελεγχο των ¨ πιστευω¨ σου γενικα . Μια βαθια πεποιθηση ειναι μια αλλη εκδοχη μιας αληθειας που κρατας μεσα σου. Θα μπορουσε να ειναι μια αληθεια που υιοθετηθηκε τον καιρο που ησουν πολυ νεος η τοτε που ειχες πολυ στενα  ορια  κατανοησης, σε συγκριση με αυτο που εισαι τωρα.

Για την ανακαλυψη αυτων των ριζωμενων πεποιθησεων, εξετασε τις διαφορες καταστασεις στη ζωη σου και αρχισε να διερωτασεαραγε τι ειδους πεποιθησεων θα επρεπε να εχει ενας ανθρωπος προκειμενου να δημιουργηση αυτες ακριβως τις καταστασεις . Με αυτο τον τροπο γινεσαι ο εξεταστης της ιδιας σου της ζωης , επαναδιαγραφοντας την πορεια των βαθεια χαραγμενων πεποιθησεων σου . Σαν εξεταστης λοιπον, στασου σεκαποια αποσταση και γινε ενας αποστασιοποιημενος παρατηρητης.  Δωσε προσοχη στις λεπτομερειες .

Διερωτησου για αυτες τις συνθηκες της ζωης σου και σημειωσε τις απαντησεις . Ρωτησε τον εαυτο σου, εαν τα σημερινα σου ¨πιστευω ¨,σε βοηθουν στη ζωη που κανεις η εαν σε κρατουν πισω. Εχεις καποιο οφελος με το να κρατας αυτα τα ¨πιστευω ¨στην ζωη σου ; Και εαν ναι, τοτε το οφελος αυτο βοηθα στην εξελιξη σου, η μαλλον σε περιοριζει με τον ενα η τον αλλο τροπο;

Καθως αποκτας ολο και μεγαλυτερη επιγνωση των πεποιθησεων σου γινεσαι ικανος στο να διαβλεπεις πια ειναι αυτα που δεν σου χρειαζονται πια. Οταν απομακρυνεις ενα παλαιο σου ¨πιστευω¨ τοτε θα  μπορεις να το αντικαθιστας με ενα καινουργιο.

Για παραδειγμα , η πεποιθηση, ¨ Δεν αξιζω να αγαπηθω ¨, θα μπορουσε να εχει δημιουργηθη καποτε κατα τη παιδικη ηλικια, οταν το ποιος εισαι και το τι αξιζεις προερχοντανλανθασμενα απο τις πραξεις των αλλων γυρω μας . Αυτο λοιπον το ¨πιστευω ¨θα μπορουσε να αντικατασταθη απο ενα αλλο  ¨πιστευω ¨, οπως το: ¨ Μου αξιζει απεριοριστη Αγαπη ¨.   Ειναι πολυ σημαντικο να ΝΟΙΩΘΕΙΣ τα συναισθηματα που σχετιζονται με αυτη την πεποιθηση  και αυτο γιατι ειναι το συναισθημα που δινει ζωη στο ¨¨πιστευω¨¨ .    Εαν λοιπον αποδεχτεις την πεποιθηση οτι αξιζεις απεριοριστη αγαπη , τοτε αρχισε με το να δινεις Εσυ στον εαυτο σου απεριοριστη αγαπη . Καθως εξασκεισαι στο να αγαπας τον εαυτο σου, αρχιζεις να υλοποιης την πεποιθηση οτι αξιζεις απεριοριστη αγαπη.   Ρωτησε τον εαυτο σου , τι θα εκανε ενα ατομο που αγαπαει τον εαυτο του απεριοριστα. Και για μια ακομα φορα κανε λιγο πισω σαν αποστασιοποιημενος παρατηρητης και διερωτησου τι ειναι αυτο που θα εκανε καποιος ο οποιος ΗΔΗ ζει μεσα σε αυτη την πραγματικοτητα. Τι θα ηταν αυτο που θα ενοιωθε ;

Ειναι αυτη λοιπον η διαδικασια που εχει να κανει με την ¨αλλαγη μιας βαθιαεντυπωμενης πραγματικοτητας ¨,  που σου επιτρεπει να βαδισεις μεσα σε μια νεα παραλληλη πραγματικοτητα, εκει οπου θα βιωνεις την ταυτοποιηση σου με την πραγματικοτητα της δικης σου πια επιλογης .

 

 

Αποδοση, Πολυτιμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου