" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ενεργειακός περιορισμός λόγω φόβου!

ENEΡΓΕΙΑΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

Απο τη Holly Hawkins Marwood

Στο www.AkashaHealingStudio.com, 30-9-13 

 

Το σημερινο μηνυμα εχει να κανει με το πως περιοριζεται η ενεργεια μας, σαν αποτελεσμα του φοβου , της ανησυχιας και του αγχους.

Αν και πολλοι το γνωριζουν και το παρατηρουν στη ζωη τους, θα θελαμε να επιστησουμε την προσοχη στην ιδεα των ενεργειων που προερχονται απο τα συναισθηματα και στο τι επιδραση εχουν αυτες οι ενεργειεςστο να επιτρεψουν να επιτυχετε κατι το οποιο θελετε, η αντιθετα στο να σας μπλοκαρουν, σε αυτο που θελετε να συμβει η να εκδηλωθη στη ζωη σας.

Ας μιλησουμε για αυτο τον περιορισμο για λιγο οταν βρισκεστε σε μια κατασταση ανησυχιας , η φοβου, η αγχους, η προβληματισμου και το τονιζουμε αυτο. Γιατι αυτο που τελικα κανετε ειναι το να σφιγγετε το ενεργειακο σας πεδιο και να το φερνετε μεσα σε ενα σταθεροτερο επιπεδο πυκνοτητας , μεσα στο οποιο δεν εχει την δυνατοτητα να ρεει .

Εαν μπορουσατε να το παρατηρησετε ενεργειακα, θα βλεπατε οτιμοιαζει μαλλον να σκληραινει να παγωνει, αντι να ρεει προς υλοποιηση και αυτος ειναι ο τροπος που δουλευουν πολλοι απο εσας στην ιδεα του οραματισμου και της προβολης και στο πως φανταζονται τον εαυτο τουςστο μελλον, το οποιο κατα τα αλλα ειναι πανεμορφο και μεγαλειωδες , ομως υπαρχει εκει μια λεπτη γραμμη στο ποσο περιοριστικο και καταναγκαστικο κανετε το οραμα σας. Μια και αυτο που εχει την μεγαλυτερη σημασια ειναι το να επιτρεψετε στις ενεργειες να ρεουν με τετοιο τροπο ( καθως θα μαθαινετε το πως λειτουργουν τα ενεργειακα ), που η ροη τους να παραμενει σταθερη.

Οταν ξερετε οτι θα εχετε επιτυχια με εναν συγκεκριμενο τροπο δρασης , μεσα σε ενα συγκεκριμενο πλαισιο, τοτε φτιαχνετε μια λιστα για το πως θα πρεπει να ειναι καποιες προυποθεσειςμια και ο κοσμοςλεει να φτιαξετε μια λιστα και να οραματιζεστε , να φανταζεστε και να αισθανεστε σαν να εχει ηδη γινει. Ολα αυτα ειναι καλα, ομως, εαν το περιορισετε πολυ εαν το σφιξετε σε ενα καλουπι, τοτε δεν ειναι δυνατη η ροη των ενεργειων, κατα μια εννοια ειναι σαν να βαζετε σε εναμεταλικο κουτι τις ενεργειες  και μεσα  σ αυτο το κουτι δεν ειναι δυνατη καμια ροη  ενεργειας.

Τι θα λεγατε εαν καθως οραματιζεστε και φανταζεστε και νοιωθετε ολα αυτα σαν να συμβαινουν πραγματικα στο δικο σας μελλον, ταυτοχρονα δινετε την δυνατοτητα στον εαυτο σας για μια εκπληξη, για μια εκδηλωση του αναπαντεχου, την δυνατοτητα ακομα του να ειστε επιτυχημενοι, η γαληνιοι, η ευτυχισμενοι, μεσα απο αυτη την προσδοκια, ανεξαρτητα του τι περιμενετε να εκδηλωθη και να υλοποιηθη για εσας. Ακομα και εαν δεν ειναι ακριβως ο τροπος που εσεις θα το επιθυμουσατε .

Ετσι, ενω θα εισαστε σαφεις σχετικα με το τι ακριβως θελετε, ας υπαρχει και αυτο το ανοιγμα στην ενεργεια που να επιτρεπει μια εκπληξη, που θα επιτρεπει στις ενεργειες να ρεουν με εναν αναπαντεχο τροπο, και καθως θα το κανετε αυτο απλα νοιωστε την διαφορα στο ενεργειακο σας πεδιο, νοιωστε την διαφορα στο πως ειναι να βρισκεστε σε αυτη την κατασταση απολυτης διαυγιας ως προς το τι ευχεστε και επιθυμειτε, αλλα ταυτοχρονα και σε μια αναμονη, η προσμονηη ενθουσιασμο, για κατι που θα ειναι μη αναμενομενο, και το οποιο ερχεται στο δικο σας πεδιο και θα ειναι εξισου καλο η και καλυτερο.

Το λεμε αυτο απο μια ενεργειακη οπτικη μιλωντας,  καθως το να βρισκεστε σε αυτη την χρονικη περιοδο κατα την οποια οι ενεργειες σας εχουν μεγαλυτερο δυναμικο, αρα μεγαλυτερη πιθανοτητα να ειναιπεριορισμενες, και κατα συνεπεια θα πρεπει να ειστε σε μια συνεχη αφυπνιση και επαγρυπνιση , πανω στο πως η ζωη σας θα πρεπει να ειναι για να ειστε ευτυχισμενοι, η να νοιωθετε μεσα σας ειρηνη και πως θα ηταν εαν υπαρχουν νεοι τροποι εκει πισω απο την γωνια, με τους οποιους θα νοιωθατε ευτυχια και γαληνη και ικανοποιηση, κρατωντας μια ανοιχτη καρδια , μια ανοιχτη ενεργειακη ροηπου να επιτρεπει την ελευθερη κινηση και ανταλλαγη ολων των ενεργειων γυρω σας που να σας επιτρεπει να ειστε πιο επικεντρωμενοι, πιο υπευθυνοι και κυριως με μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στην ενεργεια αυτου που υπαρχει παντου γυρω σας.

Σας παροτρυνουμε να πειραματιστειτε με την ιδεα του να παρατηρειτε τις ενεργειες σας  και να παρατηρειτε την καθαροτητα και σαφηνεια των κινητρων σας, την καθαροτητα των οραματων που εχετε, την καθαροτητα και σαφηνεια των επιθυμιων σας, ενω την ιδια στιγμη δενθα πρεπει να προσκολαστε σε αυτα  αλλα να επιτρεπετε στο οραμα σας να υπαρχει οπως θα κρατουσατε στις παλαμες σας ενα μικρο πουλι, δεν θα το σφιγγατε, ουτε θα το κανατε να ασφικτυα μεσα στα χερια σας με μια σταση που δεν θα του επετρεπε την κινηση, αλλα σαν ενα μικρο πουλακι μεσα στα χερια σας που θα μπορουσε να ζηση , να συντηρηθη , και να επιβιωση, ακομα και να πεταξη,   εαν ειναι ικανο να το κανει.

Ετσι δημιουργειτε το ανοιγμα στις ενεργειες, με το να τις χειριζεστε με ευγενεια, αλλα και συνειδητοτητα μεσα στην ζωη σας. Αυτο αποτελει μια πολυ λεπτεπιλεπτη αλλαγη για εσας, αλλα απο την ενεργειακη οπτικη, επιτρεπει μια πολυ μεγαλυτερη ευκολια στο χειρισμο των ενεργειων στη ζωη σας .

 

ΑΠΟΔΟΣΗ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου