" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Μηνυμα για την εβδομάδα 29/9-2/10!

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ - 5 ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ HILARION ,

στο www.therainbowscribe.com/november2010decree.htm

 

Αγαπημενοι μου,

Πολλοι απο εσας εχουν αρχιση να βλεπουν και να νοιωθουν το τελος στην ακρη του τουνελ τωρα πια.  Ολα αυτα που βιωσατε στην φαση της καθαρσης κατα την διαρκεια των προηγουμενων χρονων ολοκληρωνεται. Αυτο που ειναι σημαντικο τωρα ειναι να συνεχισεται να διατηρητε την υψηλη σας δονηση σε ημερησια βαση, καθως αυτο θα κανει τον δρομο σας ευκολοτερο και γεματο με περισσοτερη χαρη και ευκολια. Σιγα –σιγα ανακαλυπτατε οτι η εκσταση, ειναι η νεα σας συχνοτητα και οτι οι στιγμες που νοιωθετε χαρα γινονται ολο και πιο συχνες. Αυτη η συνθηκη ειναι η φυσικη σας κατασταση υπαρξης, γι αυτο καλωσοριστε την στις ζωες σας.

Εχετε αρχιση να βλεπετε αυτο που επιθυμουσατε να εκδηλωθη στην ζωη σας. Βρισκεστε σε εναν μαγικο χρονο, οπου ολα αυτα που εχετε ονειρευτει,ερχονται στην πραγματικοτητα σας με τροπους εκπληκτικους και αξιοθαυμαστους. Να εισαστε ετοιμοι να δεχτειτε το καλο που απο παντα περιμενε μονο εσας. Καθως προχωρατε να αναζητατε και να αναγνωριζετε το καλο που ερχετε στις ζωες σας σε καθημερινη πια βαση, καθως αυτο θα συνεχιση να γινεται ολο και περισσοτερο. Συνειδητοποιηστε οτι ολο το καλο που αξιζετε, τωρα αρχισε να ερχεται, καθως ολα τα εμποδια που το καθυστερουσαν πολυ γρηγορα τωρα εξαφανιζονται.

Συνεχιστε να εχετε την εστιαση σας στο δικο σας κεντρο και ολα θα πανε καλα. Ισως ακομα να εχετε καποιες περιεργες αισθησεις στο φυσικο σας σωμα καθως ετσι συνεχιζεται η αλλαγη και η μεταμορφωση του φυσικου σας σωματος στο πανομοιοτυπο του σε μια ομως υψηλοτερη διασταση. Οταν αυτο συμβαινει τοτε απλα να περνεται βαθιες ανασες και να χαλαρωνετε και θα περαση σε λιγο. Ειναι επισης σημαντικο να προστατευετε το δικο σας ενεργειακο πεδιο απο τις  αυξανομενες σεδιακυμανση ενεργειες που σας περιβαλλουν. Αν επαναλαμβανετε την προσευχη για το Σωμα Φωτος, πολλες φορες μεσα στην μερα, θα σας βοηθηση να περιβαλλετε το ενεργειακο σας πεδιο με το φως της υψηλοτερης ουσιας σας. Ολοι γνωριζετε αυτη την δραστηριοτητα, αλλα μερικες φορες μεσα στις εννοιες της καθημερινοτητας παραβλεπετε αυτη την τοσο σημαντικη ασκηση.

Οι ενεργειες αυξηθηκαν για μια ακομη φορα σε συχνοτητα, για αυτο ειναι σημαντικο να μεινετε σε ισορροπια οσο το δυνατον περισσοτερο. Για μια ακομα φορα προτεινουμε να περνατε περισσοτερο καιρο εξω και κυριως στη φυση, καθως αυτο ειναι πολυ βοηθητικο, θεραπευτικο και συμβαλλει στην γειωση του φυσικου , συναισθηματικου και νοητικου σωματος. Το να εχετε συνδεση με την Γη βοηθα την διαδικασια στην οποια ολοι βρισκεστε αυτη τη στιγμη. Υπαρχουν πολλες αλλαγες στον οριζοντα και βοηθα το να ειστε ολοι ετοιμοι να τις ακολουθησετε χωρις αντισταση γιατι ειναι αυτη ακριβως η αντισταση που τελικα κανει την ζωη σας τοσο δυσκολη. Να ξερετε οτι ποτε δεν ειστε μονοι και οτι διαρκως περιβαλεστε απο τους οδηγους σας , τους αγγελους και τους δασκαλους σας. Εμεις βρισκομαστε μια μονο σκεψη μακρια σας και ειμαστε ετοιμοι να σας υπηρετησουμε.

Καλο θα ηταν ολοι να παρακολουθειτε και να μελετατε τα σημαδια της αλλαγης γυρω σας. Με αυτο τον τροπο θα εισαστε παντα ετοιμοι και προετοιμασμενοι και ετσι θα αποφυγετε τραυματα καθε ειδους. Να εμπιστευεστε την δυναμη της αγαπης μεσα σας, και να την βλεπετε καθως μεγαλωνει και απλωνεται. Ολες οι μορφες ζωης αλλαζουν και πηγαινουν σε μια μεταμορφωση και ολοι αναμενετε με αγωνια το τελος που εχει ειπωθη. Αυτη η διαδικασια οπως ειναι φυσικο, θα παρη χρονο για να εκδηλωθη στην καθημερινοτητα σας . Η υπομονη ειναι η το πιο σημαντικο χαρισμα αυτο τον καιρο.

Ειμαι ο Hilarion.

 

ΑΠΟΔΟΣΗ   ΠΟΛΥΤΙΜΗ . 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου