" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Χωροχρονικη αλλαγή!!!!

  Η ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ  « ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ »,        15-9-13

Της DL Zetaστο www.celestialvision.org

 

Oταν γεννιομαστε, συνδεομαστε ενεργειακα με ενα αιθερικο ολογραμμα το οποιο περιεχει ολα τα δυναμικα και ολα τα σεναρια για την τωρινη μας ζωη. Ολες αυτες οι δυνατοτητες ειναι ενεργες και συνυπαρχουν μεσα σε αυτο  το ολογραμμα. Οταν λοιπον διαλεγουμε και ενεργοποιουμε ενα συγκεκριμενο δυναμικο, μετατοπιζουμε την ενεργεια μας και εστιαζουμε σε μια νεα πραγματικοτητα η οποια ΗΔΗ υπαρχει μεσα στο ολογραμμα .

Το  ¨ολογραμμα της ζωης μας ¨, βασιζεται στα τρεχοντα μαθηματα ζωης, δωρα , ταλεντα, προθεσεις, συμβολαια ψυχης, ενεργειακες συνηθειες και ολα αυτα που αποτελουν την ουσια της ψυχης μας.

 

Η Φαντασια μας ειναι η Οδος  προς τα Εναλλακτικα Δυναμικα μας.

Μερικες φορες μοιαζει σαν να δημιουργουμε την πραγματικοτητα μας απο το μηδεν, ομως στην ουσια κινουμαστε απο το ενα δυναμικο στο αλλο μεσα στην πορεια της ζωης .   Γνωριζουμε αυτες τις δυνατοτητες της  εναλλακτικης πραγματικοτητας μεσα απο την οδο της φαντασιας μας. Η φαντασια ειναι ενα φανταστικο εργαλειο που εχουμε και μας επιτρεπει να αντιλαμβανομαστε και να επιλεγουμε εναλλακτικες πραγματικοτητες. Τα μικροβια της σκεψης μπορει να μας πειθουν για το οτι η φαντασια ειναι ενα κατωτερο μεσον που επιδιδεται στην παραπληροφορηση. Λανθασμενες πεποιθησεις μας οδηγουν στο νααπορριπτουμε την φαντασια και να την εντασουμε στο χωρο καποιωντρελλων και ονειροπολων. Αυτες οι πεποιθησεις ειναι ο μηχανισμος μεσα απο τον οποιο οι ψυχες υποδουλωθηκαν και χωριστηκαν απο την αληθινη τους δυναμη, εδω και πολλα χρονια.

 

Συντονισμος με το Εναλλακτικο Δυναμικο μας .

Οποιαδηποτε εικονα σας φερνει η φαντασια σας ειναι αληθινη και ηδη υπαρχει σαν δυναμικο μεσα στο χρονο στο ολογραμμα της ζωης σας. Οταν λοιπον μια εικονα σας ενθουσιαζει, τοτε εσταστε την συνειδητη προσοχη σας πανω σε αυτη. Αυτο σας επιτρεπει να συντονιστειτε με την ενεργεια του εναλλακτικου δυναμικου που υπαρχει μεσα στο ολογραμμα σας. Και καθως συντονιζεστε με αυτη την χρονικη περιοδο(timeline ) αρχιζει και η εναρμονιση σας με αυτη.

 

Βαδιζοντας Απελευθερωμενοι απο την Ψευδαισθηση του Γραμμικου Χρονου.

Εαν πιανετε τον εαυτο σας να αντιστεκεται στην ιδεα του οτι μπορειτε να μεταπηδησετε απο την μια χρονικη περιοδο σε μια αλλη διαφορετικη, ειναι γιατι απο πολυ νωρις εκπαιδευτικατε στο συστημα πεποιθησεων που επικεντρωνει στην γραμμικη σκεψη. Ο γραμμικος χρονος ειναι μια ψευδαισθηση. Ολος ο χρονος ( και ολες οι χρονικες διαστασεις και περιοδοι ) υπαρχουν μεσα στο ολογραμμα της ζωης μαςΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Η εμπειρια του χρονου δεν ειναι τιποτε αλλο απο την κινηση της συνειδησης μας μεσα σε αυτο το χωροχρονο και τις εμπειριες και τα σεναρια που την συνοδευουν στο καθ΄ενα απο αυτα. Εαν εχετε την αισθηση οτι εχετε καπου «κοληση» , ειναι γιατισυνεχιζετε να κινειστε με εναν εμφανως γραμμικο τροπο κατα μηκος της ιδιας χρονικης περιοδου (timeline).

Εαν ξεφυγουμε απο τους περιορισμους της γραμμικης σκεψης, τοτε αφυπνιζομαστε στις εναλλακτικες πραγματικοτητες και ΤΟΤΕαρχιζουμε να τις ενεργοποιουμε.

 

Η Ψευδαισθηση εξαφανιζεται μεσα στο Χωροχρονο της Διαυγειας και του Φωτος.

Η γραμμικη σκεψη ειναι ενα συμπτωμα μιας συνειδησης υπνωτισμενης απο την ψευδαισθηση. Ο Νεος Χρονος ειναι γεματος απο συχνοτητες που αφορουν χωροχρονα οπου η διαγεια και το φως ειναι πολυ δυνατα και λαμπερα και η ψευδαισθηση δεν τα αντεχει. Συλλογικα ειμαστε μαρτυρες της διαλυσης της ψευδαισθησης καθως πολλες φυσικες παγιδες και εμποδια τωρα γκρεμιζονται. Και αυτο περιλαμβανει κοινωνικες , πολιτικες και οικονομικες  καταστασεις καθως και θρησκευτικα συστηματα.  Οι καιρικες συνθηκες αλλαζουν και αυτες συμβαλλοντας στο ξεθωριασμα της πραγματικοτητας οπως την γνωριζαμε εως τωρα. Καθως η ψευδαισθηση γκρεμιζεται , το φως ενος νεου ξημερωματος αχνοφαινεται απο πανω μας .

 

Η Παρουσα Στιγμη σας ειναι Ενα Ολογραμμα του ¨ Τα Παντα ειναι Παντοτινα ¨.

 

Μερικες φορες καποιο ατομο μπορει να αισθανεται παγιδευμενο μεσα σε μια συγκεκριμενη χρονικη περιοδο λογω πραξεων του παρελθοντος του. Υπαρχουν καποιοι που θα ηθελαν να μπορουσαν να μιλησουν μετον εαυτο τους στο παρελθον και να τον συμβουλευσουν να χειριστει αλλιως καποια γεγονοτα. Δεν υπαρχει τιποτα κακο στο να θελουμε να γυρισουμε πισω , αλλα δεν ειναι πια απαραιτητο να κανετε κατι με τον παρελθοντα εαυτο σας προκειμενου να αλλαξετε το μελλον σας, οταν ο εαυτο σας της  παρουσας στιγμης εχει την δυνατοτητα να το κανει αυτο.  Ολα ο,σα χρειαζεστε τα εχετε στο εδω και τωρα, παντοτε μεσα στην παρουσα στιγμη σας. Θα πρεπει λοιπον να πουμε οτι η παρουσα αυτη στιγμη ειναι ενα ολογραμμα  του ¨ Τα Παντα ειναι Παντοτινα ¨. Απλα περιοριζεστε καθως φτιαχνετε ενα εγω  και για να φτιαχτει αυτοχρειαζονται ορια και περιορισμοι.

 

Αναμειγνυοντας τα χωροχρονα, προκειμενου να δημιουργησουμε την Αλλαγη.

Οταν αντιλαμβανεστε και επιλεγετε μια αλλαγη σε μια εναλλακτικη πραγματικοτητα σε αλλο χρονο , τοτε υιοθετητε το παρελθον, παρον και μελλον αυτης της νεας χρονικης περιοδου. Και για αυτο λεμε οτι δεν ειναι αναγκαιο να πατε πισω στο χρονο και να αλλαξετε το παρελθον σας. Εχετε την ικανοτητα μεσα στην παρουσα στιγμη να ενωσετε τον τρεχοντα χρονο με τον εναλλακτικο .

Σαν παραδειγμα θα μπορουσαμε να πουμε οτι εχετε αναπτυξη μια κατασταση στο σωμα σας η οποια ειναι αποτελεσμα παλαιων επιλογων. Μπορει να νοιωθετε οτι αυτη η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη και αυτο σας επιβεβαιωνουν και οι αλλοι.  Σε αυτο το σημειο μπορει να νοιωθετε απελπισμενοι και να ευχεστε να μπορουσατε να γυρισετε πισω να πεισετε το παλαιο εαυτο σας στο να μην παρει εκεινες τις αποφασεις που θα ενεργοποιουσε το χωροχρονο κατα το οποιο θα βιωνατε μια σοβαρη αρρωστεια.

Αυτο που θα κανετε λοιπον ειναι να αρχισετε να αντιλαμβανεστε εκεινοτον χρονο κατα τον οποιο ειστε θεραπευμενοι και υγιεις και να αρχισετε να ενωνεστε, να συγχωνευστε με αυτον. Καθως θα αρχιζετε να συντονιζεσθε με τον θεραπευμενο και πληρως υγιη για εσας χρονο , τοτε με απολυτη φυσικοτητα υιοθετητε τις σκεψεις , τα συναισθηματα και την δονητικη συχνοτητα αυτου του χωροχρονου. Αυτο σας επιτρεπει να συντονιστειτε και να συνενωθειτε με το θεραπευμενο και απολυτα υγιη ( η οτιδηποτε αλλο θελετε ), χωροχρονο το οποιο ΗΔΗυπαρχει μεσα στο ολογραμμα της παρουσας υπαρξη και ζωης σας.

 

ΑΠΟΔΟΣΗ , ΠΟΛΥΤΙΜΗ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου