" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Απο το άσπρο σύννεφο!!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΣΥΝΝΕΦΟ -  ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ .   28-9-13

Απο Τazjima στο http://bluedragonjournal.com/

 

Πριν πολλα χρονια, οταν ειχα ελθει σαν ιθαγενεις ινδιανος στην Αμερικη, απολαμβανα να περπατω στους γκρεμους, εκει οπου ενοιωθα να με διαπερνουν τα ρευματα του αερα. Τοτε γνωριζα ποτε επροκειτο να αλλαξει ο καιρος, και ετσι  ξερω οτι και τωρα αλλαζει για παρα πολυ κοσμο. Υπαρχουν συννεφα στον οριζοντα που φερνουν καταιγιδα στην ζωη πολλων ανθρωπων, τωρα το εαν θα φερουν μια δροσιστικη βροχουλα η κατακλυσμο, εξαρταται απο το κατα ποσο οι ανθρωποι θα μεινουν ουδετεροι κατα την διαρκεια των ερχομενων μηνων και χρονων. Ο κοσμος σαςπροκειται να μπει σε μια φοβερη μεταβατικη περιοδο.

Το ετος 2013 ηταν μια δοκιμασια για πολλους , τα επομενα δυο με τρια χρονια θα ειναι ακομα πιο δυσκολα ιδιως για τα ατομα , τους θεσμους και τις κυβερνησεις, που  δεν θελουν η δεν μπορουν να προσαρμοστουν , να αλλαξουν και να γινουν πιο ευελικτοι.  Τωρα ειναι η ωρα να γινεις σαν την ιτια που λυγιζει στον ανεμο της αλλαγης και οχι σαν την βελανιδια που τα κλαδια της σπανε και πεφτουν στην γη.

Αυτα δεν τα λεμε για να σας φοβισουμε η να σας αγχωσουμε. Μπορειτε να επιλεξετε να μεινετε σε ενα ησυχο μερος και να αναλογιστειτε το πως θα αλλαξετε την οπτικη σας για τον κοσμοη αλλιως μπορειτε να αγχωθειτε απο τις μνημες του παρελθοντος και τις ανησυχιες του μελλοντος. Σας προτεινουμε να μεινετε στο παρον,   ετσι οπως ακριβως το ζειτε και να αφησετε πισω τις εννοιες.

Ηρθε η ωρα να ελαφρυνει το φορτιο που κουβαλατε.  Οταν σκαρφαλωνετε σε εναν αποτομο βουνο μερικες φορες ειναι απαραιτητο να αφησετε καποια πραγματα που δεν ειναι αναγκαια στην καθημερινη σας επιβιωση. Και εδω αυτη η λιστα περιλαμβανει ξεπερασμενες πεποιθησεις και κριτικες σχετικα με την ζωη σας. Επισης περιλαμβανει το πως οι αλλοι σκεφτονται για εσας, καθως και τις πεποιθησεις που υιοθετησατε σαν αποτελεσμα του τι καποιος σας ειχε πει στο παρελθον. Δεν σας χρειαζονται ολα αυτα στο μελλον. Στην πραγματικοτητα αυτα δεν μπορειτε καν να τα διατηρησετε, εαν ειναι επιθυμια σας να φτασετε στο κατωφλι του νεου κοσμου.

Καθως εμεις ειμαστε ενας λαος που ζουσε στην υπαιθρο, σε αρμονια με την γη και την ροη των εποχων, μαθαμε να προσαρμοζομαστε στην αλλαγη.  Μπορουσαμε να μεταφερουμε τις σκηνες μας γρηγορα, γνωριζαμε το πως να αποθηκευουμε τροφη για ωρα αναγκης και για τους βαρυς χειμωνες. Ειμαστε εξοικειωμενοι με το περιβαλον που φτιαχναμε τα σπιτια μας. Ταξιδευαμε με ελαφρυ φορτιο και δουλευαμε μαζι για το καλο ολων, χωρις κανεις μας να δημιουργει προβλημα στους αλλους. Οταν δε, ερχοταν η ωρα να αφησουμε το σωμα μας εγκαταλειπαμε την φυλη και την οικογενεια και φευγαμε. Δεν φοβομαστε τον θανατο μια και ειχαμε μαθει να ζουμε συντροφια με τα πνευματα των προγονων μας και τα πνευματα της γης . Επικοινωνουσαμε με τα ζωα τα φυτα τις πετρες, μπορουσαμε να καταλαβουμε τα μηνυματα που ερχονταν με τον αερα. Ξεραμε ποτε ερχοταν η αλλαγη.

Ετσι μπορουμε τωρα να σας μιλησουμε για τα επερχομενα γεγονοτα που θα αλλαξουν ριζικα τον κοσμο σας. Οι πολλες και σταθερες δομες του μοντερνου κοσμου αποδειχτηκαν απροσφορες για να υποστηριχτουν περισσοτερο απο τον πλανητη. Ετσι η ανισορροπια θα αντικατασταθη απο μια νεα ευθυγραμμιση και ισορροπια , ομως πριν αυτο να γινη ολες οι παλιες δομες πρεπει και θα καταρευσουν.... και αυτο θα γινει πολυ, πολυ συντομα.

Προσφατα τα μεσα επικοινωνιας ανεφεραν την επερχομενη αντιστροφη των πολων του ηλιου σας. Με τα μαγνητικα πεδια του ηλιου να αυξανουν σε συνδιασμο με την εξαφανιση των εναπομειναντων δομων στο ματριξ της τριτης διαστασης, δεν υπαρχει πλεον κανενα εμποδιογια την ξαφνικη και σχεδον στιγμιαια μεταμορφωση του κοσμου σας. Με την γρηγορη αλλαγη επερχεται προκληση και χαος.

Ετσι τωρα ειναι μια καλη στιγμη για να ανακαλυψετε μεσα σας την ικανοτητα του να κοιταζετε τον κοσμο μεσα απο ενα ουδετερο και ηρεμο χωρο, με το να παραμενετε μεσα στο δικο σας ενεργειακο πεδιο και να επιτρεπετε σ΄ολο αυτο το δραμα να εκτυλιγεται γυρω σας. Ειναι η σωστη στιγμη να διεκδικησετε το χωρο σας με το να απομακρυνετε τις πεποιθησεις , τις σκεψεις και τις ενεργειες των αλλων απο τον χωρο που αποκαλειται δικη σας αυρα και να τον κυριαρχεισετε. Ειναι η ωρα να εξοικειωθειτε περισσοτερο με το ποιος και τι ειστε, δηλ. ενα θαυμαστο ον φωτοςπολυ πιο μεγαλο και πολυ πιο δυνατο απο ο,τι θα μπορουσατε ποτε να φανταστειτε.

Οταν στον λαο μου δεχομασταν μια απειληδουλευαμε ολοι μαζι σαν ενας. Αυτη την φορα καθενας απο εσας προκειται να αντιμετωπιση την προκληση τελειως μονος του. Δεν μπορειτε να βοηθησετε κανεναν αλλο να ξεπεραση αυτο που τον περιμενει. Δεν μπορειτε να συμπαρασταθητε σε κανενα αλλο ανθρωπινο ον , ουτε καν στη γυναικα σας , τον γιο η την κορη σας, τους γονεις σας η τον καλυτερο φιλο σας. Καθ΄ενας, αυτη την φορα θα ερθη αντιμετωπος με την επιλογη , του να προχωρηση και να προσαρμοστη, η να το αφηση και ετσι να εγκαταλειψη το σωμα. Καθε μια επιλογη ειναι σωστη και ενδεικνυται για την εξελιξη του ατομου, δεν την κρινουμε.  Ολοι ειναι αξιοι αγαπης, ετσι οπως ακριβως ειναι αυτη την παρουσα στιγμη.

Καποιοι απο τους εργατες του φωτος θα επιλεξουν να εγκαταλειψουν το σωμα τους. Εκαναν την δουλεια που τους αναλογουσε καλα και πολλοι θα επιστρεψουν στους κοσμους απο τους οποιους ηλθαν. Αλλοι θα παραμεινουν σαν φυλακες των πυλων , σαν οδηγοι και δασκαλοι για ολους αυτους που ανοιγονται στις νεες δυνατοτητες που προσφερει η μεταβατικη αυτη περιοδος και ολα αυτα που θα ελθουν.

Τι νοιωθετε στην καρδια σας ? Φοβαστε, υπαρχει μια αγωνια που νοιωθετε μεσα σας και που σας σφιγγει το στομαχι?

Αφηστε τον φοβο να φυγει.  Ειστε ενα αιωνιο ον. Ο θανατος δεν εχει δυναμη πανω σας. Η απειλη του θανατου χρησημοποιηθηκε σαν ενα εργαλειο για να προκαλει τον φοβο στον εγωικο νου σας, επιθυμοντας να ειναι το σωμα σας ασφαλες υποτασσοσασταν σε οποιαδηποτε δομη μεσα σας εβαζαν. Ομως δεν δεσμευεστε πια απο το ματριξ, ετσι εξαρταται απολυτα απο εσας να προχωρησετε προς την ελευθερια, ειτε ειστε σε ενσαρκωση ειτε οχι.

Τα μαθηματα μαθαινονται πολυ πιο γρηγορα μεσα σε ενα σωμα, ετσι ακομα και αυτοι που λατρευονται σαν αναληφθεντες δασκαλοι ερχονται στην γη ξανα και ξανα για να εχουν τις δοκιμασιες και τις εμπειριες που μονο η ζωη εδω μπορει να τους παρεχει. Οσοι απο εσας διαβαζεται αυτα τα λογια ειστε ηδη κυριαρχοι στους αναληφθεντες κοσμους του φωτος.

Ηρθατε εδω για να κανετε την διαφορα.  Με την ενωση του φωτος σας με εναν σκοτεινο κοσμο, κανατε την διαφορα και τωρα οι αλλαγες για τις οποιες πολλα εχουν ειπωθη απο διαφορους πολιτισμους ανα τον κοσμο, ερχονται να εκπληρωθουν. Ειστε τωρα βαθια μεσα στην περιοδο της αναταραχης , αλλα μετα απο αυτη την μεταβατικη περιοδο θα ανοιχτουν μεγαλες δυνατοτητες για εναν κοσμο γεματο ειρηνη, αγαπη, φως και αφθονια για καθε μορφη ζωης πανω σ΄αυτον τον αξιαγαπητο κοσμο.

Ανακαλυψτε απο μονοι σας την πυλη που θελετε να περασετε. Βιωστε τις αλλαγες απο ενα μερος ουδετερο και γαληνιο. Αφυπνηστητε στο τι και ποιοι ειστε, δηλ ενα πολυδιαστατο ον απαραμιλλης δυναμης.Ανοιχτειτε στις νεες δυνατοτητες που υπαρχουν στο πεδιο της δημιουργιας παντου γυρω σας. Ειστε παντοδυναμοι , ειστε το φως, ειστε η αγαπη. Περιεχετε μεσα σας τον σπορο καθε δημιουργιας μια και καθε ενας απο εσας ειναι ο  θεικος δημιουργος. Ετσι τωρα προχωρειστε και φτιαξτε τον κοσμο που ανταποκρινεται στα καλυτερα σας ονειρα.

Εγω, θα ηθελα πολυ να περπαταω διπλα σας σε ενα πρασινο λιβαδι και να νοιωθω τον αερα στο προσωπο μου και την ζεστασια του ηλιου στο δερμα μου. Οι αναγκες μου ειναι πολυ απλες, μια και εχω απαλλαγη απο την εννοια του να ελεγχω και να ελεγχομαι. Ειμαι ελευθερος. Υπαρχω μεσα στο Αιωνιο Ον και ειμαι ενα με το Μεγαλο Πνευμα. Βαδισε μαζι μου στην λιακαδα, αδελφε μου και αδελφη μου, και νοιωσε την αγαπη να μεγαλωνει μεσα στην καρδια σου μεχρι να αρχισεις να λαμπεις σαν αστερι. Εισαι ενα Αιωνιο Ον.  Εγκατελειψε τους φοβους σου και μαθε να ζεις την στιγμη. Καθε στιγμη ειναι η απαρχη μιας καινουργιας ζωης.Καθε στιγμη ειναι μια νεα ευκαιρια να μεγαλωσεις , να διδαχτεις , να υπαρχεις.

Γνωριζε οτι σε αγαπαμε πολυολοι εμεις απο την αλλη πλευρα του πεπλου.  Αυτα τα πεπλα συνεχως λεπταινουν και μια μερα θα περπαταμε διπλα σε ολους αυτους που αποφασισαν να ειναι σαν τα λουλουδια των αγρων , που μεγαλωνουν κατω απο τον ηλιο χωρις καμια φροντιδα , ευλογημενα με ομορφια και χαρη, αφθονια και αγαπη.  Θα σας ψαξουμε στα λιβαδια του φωτος. Ας εισαστε ευλογημενοι.

Ειμαι το Ασπρο Συννεφο. Ο αδελφος σας που βρισκεται στο φως  και με πολυ αγαπη τωρα σας αφηνω. Πορευτειτε στην ειρηνη.Βαδιστε στο φως που ακτινοβολει απο την καρδια σας . Δωστε την αγαπη που ειστε. Ειμαστε μαζι σας παντα στο Αιωνιο Τωρα.

Namaste.

 

AΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου