" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Τα μεταβατικα στάδια της συνείδησης!!!

                TA METABATIKA ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Του Tom Kenyon ( και των Hathors ), http://tomkenyon.com/hathors-archives.    9/9/13

Ορισμοι

Χαοτικοι κομβοιειναι το αθροισμα χαοτικων γεγονοτων. Συμφωνα με τουςHathors, η Γη εχει εισελθη σε ενα Χαοτικο Κομβο και αυτο εχει σαν συνεπεια να περιμενουμε αυξανομενα επιπεδα χαους - συμπεριλαμβανομενων αλλα οχι μονο των σεισμων, ηφαιστειακων δραστηριοτητων, ανεξελεκτων καιρικων αλλαγων, οικολογικων καταστροφων, καθως και οικονομικων , κοινωνικων και πολιτικων αναταραχων.

Μεταβατικα σταδια συνειδησηςειναι αυτο που οι Hathors ονομαζουν σανενδιαμεση κατασταση, οταν μια σημαντικη απωλεια εχει συμβη και βρισκομαστε προσωρινα μεταξυ μιας παλιας πραγματικοτητας  που εχει φυγει και μιας νεαςπραγματικοτητας η οποια δεν εχει ακομα πληρως διαμορφωθη.

Αντιληπτικοι δεικτες, ειναι ενας ορος που οι Hathors χρησιμοποιουν για να περιγραψουν το πως εμεις αντιλαμβανομαστε τον κοσμο μας και πορευομαστε στην ζωη μεσα απο τις πεντε αισθησεις μας.

Το μηνυμα

Απο την φυση τους οι Χαοτικοι Κομβοι τεινουν να δημιουργησουν μεταβατικα σταδια συνειδησης. Αυτα τα μεταβατικα σταδια συνειδησης προκυπτουν οταν οιαντιληπτικοι δεικτες εξαφανιζονται. Και οταν αυτο συμβει μπαινετε σε μια νεκρη ζωνη στην οποια η παλια σας πραγματικοτητα δεν ισχυει πια η εχει αλλαξει ριζικα,ενω η νεα πραγματικοτητα δεν εχει ακομα παρει σαρκα και οστα.

Βαση του γεγονοτος οτι τωρα εχετε εισελθη σε μια ακομα πιο εντονη φαση του Χαοτικου Κομβου, επιθυμουμε να μοιραστουμε μαζι σας την δικη μας αποψη που αφορα αυτη την μεταβατικη κατασταση, με την ελπιδα οτι θα ειστε ικανοι να χρησιμοποιησετε αυτη την γνωση για το μεγαλυτερο οφελος σας.

Για την δικη μας καλυτερη διαταξη θα μοιρασουμε τα μεταβατικα σταδια σε τρεις πρωταρχικες κατηγοριες: 1) προσωπικα μεταβατικα σταδια, 2) συλλογικα μεταβατικα σταδια, 3) φυσικος θανατος.

Προσωπικα Μεταβατικα Σταδια.

Ας ασχοληθουμε πρωτα με τα προσωπικα μεταβατικα σταδια, μια και η προσωπικη σας αντιληψη ειναι το κεντρικο σημειο γυρω απο το οποιο περιστρεφεται η αντιληπτη πραγματικοτητα σας.

Η αντιληψη της πραγματικοτητας ειναι βασικα ενα προσωπικο δημιουργημα. Επηρεαζεται απο την συλλογικη αντιληψη του πολιτισμου, του χρονου, του χωρου και των συνθηκων, αλλα βασικα η αντιληψη σας για το τι ειναι πραγματικο και το τι οχι, δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια δημιουργια – η δικη σας δημιουργια.

Η αντιληψη της πραγματικοτητας εξαρταται απο τις αντιληπτικες σας συνηθειες,εαν ειστε σαν την πλειονοτητα των ανθρωπων. Εχετε συνηθισει να βιωνετε μια συγκεκριμενη πραγματικοτητα στη ζωη σας και αυτη ειναι το στιγμα σας κατα καποιο τροπο. Ξυπνατε το πρωι και κοιταζετε το ρολοι και τοτε η συλλογικη αντιληψη του χρονου ειναι αμεσως εκει,  μπροστα σας. Η επιλογη του αν θα επενδυσετε η οχι σε αυτη την ψευδαισθηση ειναι καθαρα προσωπικη. Πραγματι, ενα σημαδι πνευματικης κυριαρχιας ειναι ακριβως αυτη η ικανοτητα ναπροσπερνατε τις πολιτισμικες ψευδαισθησεις με επιτυχια,  κατανοοντας απολυτα την αληθινη φυση τους.

Οταν μια κατασταση στην προσωπικη σας ζωη αλλαζει δραματικα, τοτε υπαρχει μια ταση να εξαφανιζονται οι αντιληπτικοι δεικτες η να αναδιοργανωνονται.

Ας παρουσιασουμε ενα πιθανο σεναριο. Εαν δουλεψατε σε μια δουλεια για παρα πολλα χρονια εχετε δομηση την ζωη σας γυρω απο τις απαιτησεις αυτης της θεσης.Τρωτε μεσημεριανο συγκεκριμενη ωρα, επιστρεφετε σπιτι συγκεκριμενη ωρα, συναλλασεστε με τους αλλους με τετοιους τροπους που ανταποκρινονται στο στατους της δουλειας σας.

Εαν ξαφνικα σταματουσε η δουλεια, απροσμενα, τοτε ολοι αυτοι οι αντιληπτικοιδεικτες θα εξαφανιζονταν. Δεν θα υπηρχε αναγκη να σηκωνεστε συγκεκριμενη ωρα , να τρωτε συγκεκριμενη ωρα η να επιστρεφετε σπιτι συγκεκριμενη ωρα και οι ανθρωποι που θα βλεπατε λογω δουλειας δεν θα υπαρχουν πια.

Αυτη η κατασταση αποπροσανατολιζει χωρις αμφιβολια τους περισσοτερους των ανθρωπων. Μια και για μια ακομα φορα εξαφανιζονται οι αντιληπτικοι δεικτες.

Το ιδιο φαινομενο παρατηρειται για καθε ριζικη αλλαγη που γινεται στην προσωπικη σας ζωη. Εαν μια σχεση σημαντικη για εσας ξαφνικα τελειωνει , οι αντιληπτικοι δεικτες εξαφανιζονται και εσεις μπαινεται στα μεταβατικα σταδια της συνειδησης.

Εαν εχετε ενα προβλημα υγιειας και η φυσικη σας ζωη πληττεται με ριζικο τροπο, οι αντιληπτικοι δεικτες εξαφανιζονται και αυτο ειναι ενας αποπροσανατολισμος,ετσι μπαινετε σε μεταβατικο σταδιο συνειδησης.

Καθως τωρα ο Χαοτικος Κομβος γινεται ολο και πιο εντονος  περισσοτερα ατομα θα βιωνουν σαν σοκ τα κυμματα της παλιας πραγματικοτητας τους καθως αυτα θα σκανε μπροστα τους. Αυτο που αποτελουσε βεβαιοτητα στην ζωη τους, τωρα γινεται αβεβαιο. Αυτο που αποτελουσε το σταθερο εδαφος τωρα δεν ειναι πια.  Και αυτο το εννοουμε και μεταφορικα και κυριολεκτικα.

Υπαρχει ενα κυμα μεταβατικων σταδιων που αναδυεται απο αυτον τον Χαοτικο Κομβο. Ηδη αυτο πληττει πολλα ατομα, καθως η επιδραση του διαδιδεται στις συνειδησεις  καπως σαν ενα τσουναμι.

Αυτο το ιδιαιτερο μεταβατικο επιπεδο εχει να κανει με την αποκαλυψη των συλλογικων ψεμματων του πολιτισμου σας. Ολο και πιο πολλοι απο εσας θα αρχισουν να βλεπουν πισω απο το θεατρο σκιων, θα καταλαβουν τον κυριαρχο του παιχνιδιου και παρολο που η ταυτοτητα τους μπορει να σας ξεγελασει θα δειτε, ολο και πιο καθαρα οτι πολλα κομματια του πολιτισμου σας  ειναι μια εκμεταλευση , ενας περιορισμος και σε πολλες περιπτωσεις εντελως ψεμματα.

Και το ψεμα που αναφερομαστε εδω δεν εχει να κανει με τα οικονομικα η με τους πολεμους η με τις θρησκειες, αλλα με την ταυτοτητα σας- ενα ψεμα που σας φυλακιζει. Αυτο το ψεμα ειναι η πεποιθηση και πολιτισμικη βεβαιοτητα οτι δεν εισαστε τιποτα περισσοτερο απο ενα φυσικο ανθρωπινο ον και οτι στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει απολυτως τιποτα περα απο αυτη την γηινη εμπειρια σας.

Η αναγνωριση αυτου του ψεμματος ειναι ο προαγγελος της προσωπικης σας ελευθεριας , αλλα ομως στα αρχικα σταδια θα μπορουσε να σας μπερδευει καιαυτο γιατι οι πολυδιαστατες εμπειριες ειναι τοσο διαφορετικες απο την γηινη καθημερινη σας εμπειρια. Εαν νοιωθετε τον εαυτο σας χαμενο αναμεσα στην γηινη και στην πολυδιαστατη ζωη σαςτοτε εχετε εισελθη σε ενα μεταβατικο  συνειδησιακο σταδιο.

Ο απωτερος σκοπος μας διδοντας αυτη την πληροφορια ειναι για να αναφερθουμε σε καποια πρακτικα βηματα κατα την διαρκεια των μεταβατικων σταδιων της συνειδησης.

Οταν εσεις προσωπικα βρεθειτε σε ενα ισχυρο μεταβατικο σταδιο, θα μπορουσατε οπως πολλα ανθρωπινα οντα να μεινετε κολλημενοι στην απογνωση. Πολλα ατομα βρισκουν το σοκ της συνειδητοποιησης οτι οι αντιληπτικοι τους δεικτες χαθηκαν,μαζι με μια πραγματικοτητα που υποθετουν οτι ειναι αληθινη,  βαθεια ανησυχητικο .

Στηριζομενοι στο γεγονος οτι ο χρονος επιταχυνεται –και με αυτο εννοουμε οτι πιο πολλα γεγονοτα λαμβανουν χωρα σε λιγοτερο χρονο- το να παραμενεις σε μια κατασταση σοκ η πανικου ειναι μια ψυχολογικη αδρανεια την οποια δεν εχεις την πολυτελεια να αφεθεις πια. Το σημαντικο σημειο που θελουμε να τονισουμε τωρα ειναι οτι ασχετα απο την φυση του μεταβατικου σταδιου, ειτε δηλαδη ειναι προσωπικης φυσης με αλλαγες στα προσωπικα σας η με την αναγνωριση της πολιτισμικης σας απατης – εσεις ειστε οι δημιουργοι της πραγματικοτητας σας.

Μπορει να εχετε διαφορες εξηγησεις για το πως στη ζωη σας ξαφνικα στερηστεαγαθα, αλλα αυτες ειναι απλα καποιες δικαιολογιες. Μπορει να κατηγορειτε αλλα προσωπα , καταστασεις η νομους για το προβλημα που εχετε, αλλα αυτο δεν ειναι παρα μεταθεση της ευθυνης. Μπορει ολες αυτες οι εξηγησεις να ειναι αληθινες και οντως να υπαρχουν αυτα τα προσωπα, οι καταστασεις και οι νομοι, αλλα εσεις εχετε μπει σε ενα μεταβατικο σταδιο  συνειδησης , ειστε στο κεντρο του κυκλωνα μιας πανισχυρης δημιουργικης διαδικασιας. Δεν υπαρχει λογος,  ουτε αναγκη  να κλαιτε πανω απο το χυμενο γαλα ,οπως λενε.Ο,τι χαθηκε , χαθηκε Ο,τι εγινε ,εγινε.

Το σημαντικο ειναι , < Τωρα τι κανεις ; >

Θα παραμεινης κολλημενος , σε σοκ, σε πανικο, σε θυμο και απελπισια ; Η θα προχωρησης στην ιδιοτητα σου, αυτη του δημιουργου της ζωης σου ;

Για αυτους απο εσας που επιλεγουν να παραμεινουν στα κατωτερα επιπεδα της συνειδησης, δεν εχουμε κανενα σχολιο.

Τα σχολια μας ειναι για αυτους τους αρκετα θαρραλεους και τολμηρους που θα χρησηποιησουν την ιδιοτητα του δημιουργου που εχουν. Εαν ειστε ενας απο αυτους δειτε τι εχουμε να σας προτεινουμε.

Οταν λοιπον ολα εξαφανιζονται , εννοουμε τους αντιληπτικους δεικτες της προηγουμενης πραγματικοτητας σας, καταλαβαιτε οτι εχετε εισελθη σε ενα σημειο κενου.

Το σημειο κενου ειναι μια κρισιμη μεταβαση αναμεσα στην παλια πραγματικοτητα και στη νεα. Αυτο που υπηρχε, εχει τελειωσει. Αντι να θρηνειτε την απωλεια , δεχτειτε το κενο. Εδω ειναι για πολλους μια μεγαλη προκληση και αυτο γιατι μεσα στο κενο αυτο σημειο δεν μπορουμε πια να κανουμε τιποτα απολυτως. Το μονο που κανετε ειναι να ειστε ενας παρατηρητης σε αυτο και στο εαυτο σας  μια και στη χωρα του πουθενα και του τιποτα, δεν υπαρχουν αντιληπτικοι δεικτες.

Πρεπει να ειστε προσεκτικοι ομως για το τι νεους δεικτες θα τοποθετησετε,μια και αυτες οι ιδεες και οι πεποιθησεις θα ειναι τα αστερια στο νεο ουρανο του μυαλου σας και θα ταξιδεψετε τον δρομο σας αυτους  τους νεους καιρους  με τα αστερια ( ιδεες και πεποιθησεις) που εχετε τοποθετηση στα ουρανια της συνειδησης σας. Ετσι να δημιουργησετε νεα αστερια με σοφια γιατι αυτα ειναι οι συντροφοι μας στο ταξιδι του Μυστηριου.

Συλλογικα Μεταβατικα Σταδια Συνειδησης

Η ανθρωποτητα στο συνολο της, απο την δικη μας οπτικη, ειναι αυτη την στιγμη σαν ενα τεραστιο κοσμικο φιδι που αλλαζει το παλιο του δερμα, που σπαρταραει και γυριζει προσπαθωντας να ξυσει τα παλια του βαρη. Μερικα απο αυτα εχουν να κανουν με την οικονομικη αναταραχη, αλλα ειναι πολιτικης φυσης, αλλα ειναι η καταργηση και η μεταμορφωση των πολιτισμικων θεσμων και μερικα απο αυτα συνδεονται με τους σεισμους και την ηφαιστειακη δραστηριοτητα καθως και τις καιρικες μεταβολες.

Καθως οι φυσικες  αλλα και οι τεχνιτες καταστροφες  αυξανονται, ολο και περισσοτεροι απο εσας θα μπαινετε σε μεταβατικα σταδια συνειδησεις. Βεβαιωςαυτοι που βιωσαν σεισμο, ηφαιστειο η καιρικες καταστροφες αμεσα, ειναι οι πιοεπιρρεπεις στο να μπουν σε μεταβατικα σταδια, αλλα οσοι απο εσας ειναι απο την φυση του εμπαθεις θα μπορουσαν να εχουν την εμπειρια μιας φυσικης η τεχνιτης καταστροφης σαν να ηταν φυσικα παροντες.

Πραγματικα , καθως το πεπλο που χωριζει την ανθρωπινη συνειδηση του ενος απο τον αλλο διαλυεται, ολο και περισσοτεροι απο εσας θα βιωνεται τις αλλαγες που πραγματοποιουνται στον κοσμο στο ιδιο σας το πετσι.

Θα θελαμε τωρα να θεσουμε ενα ερωτημα πανω στη νεα δημιουργια, σε αυτους που βρισκεστε την επομενη μιας φυσικης η τεχνιτης καταστροφης οπως σεισμο, ηφαιστειακη εκρηξη, η καιρικες αλλαγες.

Εαν οι καταστροφικες δυναμεις ειναι πολυ ισχυρες οι αντιληπτικοι δεικτες της προηγουμενης πραγματικοτητας μπορει να μην υπαρχουν πια.Το σπιτι σας η ο χωρος εργασιας σας μπορει να εχει εξαφανιστη. Θα μπορουσε να εχετε προβλημα με ελλειψη τροφης και νερου και υπαρχουν παρα πολλοι παραμετροι τοτε που συνηγορουν στο να δημιουργησουν μια κατασταση σοκ και πανικου.

Θα θελαμε να ειναι ξεκαθαρο αυτο που προκειται να πουμε. Το σοκ και ο πανικος απεναντι σε μια καταστροφη ειναι μια φυσιολογικη απαντηση ολων των θηλαστικωναλλα εαν καταφερετε να κανετε την υπερβαση και να μεταμορφωσετε την στιγμηθα μπορεσετε να ανεβητε σε υψηλοτερες διαστασεις της υπαρξεις σας , σε αυτα τα πεδια της συνειδησης που ειναι περα απο το χρονο και τον χωρο.

Στο βαθμο που θα μπορειτε να ενσωματωνετε τα μεταβατικα σταδια της υπαρξης σας σαν μερος της επιβιωσης σαςτοτε θα εισαστε ικανοι να μετριαζετε το σοκ και τον πανικο.

Το κυριο χαρακτηριστικο που χρειαζεται να προσδιοριστη μεσα στο χαος , οποιοδηποτε χαος , ειναι η δυνατοτητα της ευκαιριας.

Αυτη η ευκαιρια για επιβιωση η για μια νεα ζωη, μπορει να παρουσιαζεται με τροπους που δεν μπορειτε να φανταστειτε η να συλλαβετε. Αυτο συμβαινει γιατι οι αντιληπτικοι δεικτες δεν ειναι πια εκει που ηταν και η συνειδηση σας μπορει να μην αναγνωριζει μια ευκαιρια οταν της παρουσιαζεται.

Υπαρχει μια βαθια ριζωμενη συνηθεια η ταση στον ανθρωποπου συνηθωςευελπιστη να διαμορφωση τις νεες πραγματικοτητες πανω σε αυτες του παρελθοντος. Αυτη ειναι μια πολυ ατυχης συνηθεια σε αυτες τις καταστασεις.

Υπαρχουν πολλα που μπορουν να ειπωθουν σχετικα με τις πραγματικοτητες στις υπερ-διαστασεις που περιλαμβανουν επιλογες κατα την διαρκεια  χαοτικων γεγονοτων, αλλα δεν θα αναφερθουμε σε αυτο θελοντας να δωσουμε κατι πιο πρακτικο, ισως μια αλλη φορα ασχοληθουμε με την απεραντη φυση και τις αμετρητες δυνατοτητες που υπαρχουν μεσα σας. Προς το παρον ας ειμαστε απλοικαι ας σας δωσουμε μια φορμουλα για να αναγνωριζετε και να δημιουργητε ευκαιριες για μια νεα ζωη και νεο πεπρωμενο οταν αυτες εμφανιζονται μπροστα σας .

Ας υποθεσουμε οτι εχετε μπει σε ενα μεταβατικο σταδιο συνειδησης και οτι εχετε εξοικειωθη με το κενο σημειο και ειστε μαλλον ανετα μεσα σε αυτη την μεγαλη αβεβαιοτητα της καταστασης σας, εδω ειναι λοιπον αυτο που σας προτεινουμε.

Να ειστε περιεργοι και να περιμενετε θαυματα !!!

Με το να ειστε περιεργοιαναγκαζετε ενα μερος του μυαλου σας που ειναι ελευθερο να κινηθη ανεμποδιστο απο προσδοκιες. Μοιαζει τοτε παρα πολυ σαν το μυαλο ενος παιδιου και ειναι αυτη η αθωοτητα – που δεν ειναι το ιδιο με την παιδικοτητα- που σας επιτρεπει να μπειτε σε μια δονητικη συνειδησιακη κατασταση που θα σας ευεργετηση στο επακρο.

Με το να περιμενετε θαυματα, απελευθερωνετε την δημιουργικη δυναμη μεσα σας και στο μετρο που θα το πετυχετε αυτο θα παρατηρησετε αυξανομενη συχνοτητα αυτοελεγχου, συμπτωσεις προς οφελος σας, απροσμενα πλουτη, ειτεειναι αυτα στο φυσικο επιπεδο, ειτε στο νοητικοειτε στο συναισθηματικο επιπεδο.

Αυτος ο συνδιασμος της περιεργειας σχετικα με το τι προκειται να γινει , μαζι με την προσμονη για θαυματαθα σας μετακινησουν γρηγορα απο το σημειο του κενου προς μια νεα ζωη, μια νεα δημιουργια, ανεξαρτητα του τι μπορει να συμβαινει στους αλλους γυρω σας.

Κατα την διαρκεια των συλλογικων μεταβατικων σταδιων συνειδησηςειναι πολυ βοηθητικο να θυμαστε οτι καθε ατομο ειναι ο δημιουργος της δικης τουπραγματικοτητας και μονο, και οτι στη μεση του χαους ο κοσμος θα κανει διαφορετικες επιλογες και θα μπαινει σε διαφορετικες προσωπικες πραγματικοτητες.

Να μην επηρεαζεστε απο αυτους που μπαινουν σε κατωτερα δονητικα επιπεδα. Δεν μπορειτε να τους σωσετε απο τους εαυτους τους. Να κοιτατε ψηλα και να ζειτε προς τα επανω με περιεργεια και με προσμονη θαυματων και να θυμαστεακομα στην πιο κρισιμη των καταστασεωνθαυματα και μπορουν και θα γινουν για εσας.

Φυσικος  Θανατος

Μια απο τις μεγαλυτερες δυσκολιες για τα ενσαρκωμενα οντα ειναι τα μεταβατικα σταδια συνειδησης που ονομαζετε θανατο. Αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι ολοι οι αντιληπτικοι δεικτες συμπεριλαμβανομενων των πεντε αισθησεων , τοτεεξαφανιζονται. Εαν ενα ατομο ταυτιζεται μοναχα με την υλικη του υποσταση , τοτε θα βρη αυτη την μεταβατικη κατασταση πολυ δυσκολη.  Και αυτο γιατιαυτο με το οποιο ταυτιζεται δεν θα υπαρχει πια.

Παρολο που ο φυσικος κοσμος συνεχιζει, ομως δεν υπαρχει προσληψηπληροφορησης της συνειδησης απο τις πεντε αισθησεις . Ειναι σαν να εξαφανιστηκε ο κοσμος και μαζι και το σωμα. Το μεγαλο, Εγω Ειμι, η κεντρικη μοναδα της υπερβατικης συνειδησης , δεν δεχεται πια πληροφοριες απο το σωμα , τις πεντε αισθησεις,  η τον εξωτερικο κοσμο. Αυτο μπορει να ειναι πολυ ενοχλητικο και αποπροσανατολιζει καποιον ο οποιος δεν ειχε αμεση εμπειρια αλλων επιπεδων υπαρξης.

Μιλωντας μεταφορικαειστε σαν ενα μεγαλο δεντρο, το Δεντρο της Ζωης, με πολλα κλαδια και παρα πολλα φυλλα και ανθη και η τωρινη φυσικη σας υπαρξη δεν ειναι παρα ενα απο αυτα τα φυλλα και ενα απο αυτα τα ανθη.

Οταν ενα ατομο περαση μεσα απο αυτα τα μεταβατικα σταδια της συνειδησης που αποκαλειται θανατο, τοτε υπαρχουν διαφορες επιλογες. Εαν ανηκετε σε μια πνευματικη παραδοση με κεντρικο προσωπο εναν γκουρου, αβαταρ, η σωτηρα, θα μπορουσατε να ακολουθεισετε τον δρομο αυτου του οντος στο χωρο δονησης της δικης του συνειδησης. Σε μερικες θρησκειες αυτο ειναι γνωστο σαν παραδεισος.

Εαν ακολουθειτε το δρομο ενος γκουρου, αβαταρ η σωτηρα πρεπει ομως νακαταλαβαιτε οτι μπαινετε στον δικο του παραδεισο, στην δικη του δονητικη επιτευξη και αναγκαστικα μπαινετε στους δικους του συνειδησιακους περιορισμους.

Απο την δικη μας οπτικη, το συμπαν ειναι απεριοριστης φυσης και με αυτο δεν αναφερομαστε στον εξωτερικο χωροαλλα στις αναμεσα στις διαστασεις πραγματικοτητες  και απο την εμπειρια μας , δεν υπαρχει κανενα ον που να ζει , να κατανοει και να αγκαλιαζει , ολα οσα υπαρχουν και ολα αυτα ταυτοχρονα.

Εαν , παρολα αυτα , επιθυμειτε να συναντησετε τον γκουρου/αβαταρ/σωτηραστο βασιλειο του θανατουεχουμε καποιες συμβουλες. Μια ειναι να τον καλεσετε νοητικα λεγοντας το ονομα του/της. Αυτο ειναι μια αρχαια αιγυπτιακη τεχνικη που λεγεται Ren, δηλαδη ονομα. Οταν καλειται το ονομα ενος πνευματικου οντος ενα μερος του/της  ειναι υποχρεωμενο να κινηθη προς εσας.

Εαν αυτη την στιγμη της συναντησης σας, ο γκουρου/αβαταρ/ σωτηρας , κρινει οτι σας αξιζει, θα σας παρει στο δικο του/της  ουρανιο βασιλειο.

Για εσας που ειστε της ανατολικης πνευματικης παραδοσης , υπαρχουν μαντρας που συνδεονται με ειδικες θεοτητες . Απαγγελοντας αυτα τα μαντρας νοητικα κατα την στιγμη του θανατου, η στο βασιλειο του θανατουεχουν το ιδιο αποτελεσμα.

Για αυτους τωρα που δεν ειναι μερος καποιας πνευματικης παραδοσης με εναν γκουρου η αβαταρ η σωτηρα , τοτε τα μεταβατικα σταδια της συνειδησης που καλουμε θανατο προσφερουν αλλες δυνατοτητες.

Οπως και με τα αλλα δυο μεταβατικα σταδια συνειδησης , στο βασιλειο του θανατου υπαρχει ενα κενο σημειο, οπου το κυριο χαρακτηριστικο του ειναι η ακινησια ( σιωπη) και το σκοταδι. Ολες οι δυνατοτητες υπαρχουν μεσα σ αυτο το Κενο, αλλα δεν ειναι υπαρξη στην πραγματικοτητα. Ειναι σαν το βελανιδι στην βελανιδια. Η βελανιδια, αυτο το γιγαντιο δεντρο , βρισκεται δυνητικα μεσα στο βελανιδι, αλλα δεν υπαρχει ακομα.

Ετσι οταν βρεθειτε στο Κενο, το οποιο και θα αναγνωρισετε απο το γεγονος οτι θα ειστε μονος στο σκοταδι και σε απολυτη ακινησια, να γνωριζετε οτι ειστε στον κεντρικο κομβο των δημιουργικων σας δυναμεων.

Το τι θα επιλεξετε να δημιουργησετε μετα, θα καθοριση την πορεια του πεπρωμενου σας και του ποιους κοσμους θα κατοικισετε η σε ποια βασιλεια υπαρξης θα βρεθητε. Αυτη ειναι μια πολυ κρισιμη τομη.

Πολλα ατομα φοβισμενα απο το σκοταδι κινουνται προωρα προς το φως. Και αυτο που δεν συνειδητοποιουν ειναι οτι στην λαχταρα τους ειναι αυτοι που δημιουργουν το φως. Μια πυλη ανοιγει μπροστα τους , σαν ενα τουνελ και αυτοι μπορουν να κινηθουν μεσα σε αυτο το φωτεινο τουνελ, συναντοντας αυτους που γνωριζουν απο πριν , ετσι μπαινουν πισω στην ενσαρκωση η σε αλλο δονητικο βασιλειο υπαρξηςχωρις να εχουν πληρως καταλαβη τις συνεπειες. Αυτο βεβαια ειναι μια επιλογη για εσας και ειναι αυτη η επιλογη που συνηθως κανετε.

Μια αλλη ομως επιλογη ειναι το να παραμεινετε στο κενο σημειο, να αφεθητε στο ιδιο το Κενο, με την επιγνωση του Εαυτου σας σαν αγνη συνειδητοτητα- υπερβατικη σε ολα τα φαινομενα.

Εαν παραμεινετε σε αυτη την κατασταση αφυπνισης αρκετα και χωρις την αναγκη να δημιουργησετε κατι, θα ανακαλυψετε την  ταυτηση σας με το μεγαλο, Εγω Ειμι. Και απο αυτο το σημειο επιγνωσης θα μπορειτε να επιλεξετε τις συνθηκες της ενσαρκωση σας.  Θα μπορειτε να διαλεξετε τους κοσμους που θα κατοικησετε η τα επιπεδα συνειδησης οπου θελετε να βρεθητε.

Η τελευταια μεθοδος σας δινει τις μεγαλυτερες ευκαιριες, αν και για καποιους ειναι η πιο δυσκολη. Και ο λογος για αυτη την δυσκολια ειναι εξ αιτιας του γεγονοτος οτι πολλοι ανθρωποι βρισκουν πολυ δυσαρεστο το να μην εχουν ενα σωμα. Η λαχταρα για ενα σωμα και την εμπειρια στον υλικο κοσμο απομακρυνει προωρα ενα ατομο απο το Κενο.

Εν ολιγοις ,λογω της εντατικοποιησης τωρα των φασεων του Χαοτικου Κομβουπου βρισκεστε, πολλοι απο εσας θα βρεθητε σε μεταβατικα σταδια συνειδησης . Ανεξαρτητα απο το επιπεδο στο οποιο βρισκεστε , ειτε αυτο εχει να κανει με την προσωπικη ζωη, την συλλογικη εμπειρια, η τα μεταβατικα σταδια που καλειται θανατο, να ξερετε οτι εσεις ειστε οι δημιουργοι της πραγματικοτητας σας.

The Hathors

AΠΟΔΟΣΗ   ΠΟΛΥΤΙΜΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου