" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Η εσωτερική Ειρηνη!!!!

  Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ EIΡΗΝΗ, ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗΥΠΑΡΞΗΣ,         21/9/13

Απο την Ute Posegga-Rudel, στο www.radiantlyhappy.com

 

Ι.

Οσο καιρο υπαρχουν μη αναγνωρισμενα κομματια του εαυτου μαςδιασκορπισμενα εδω και εκει - στην Πολυαγαπημενη Γιηνη Μητερα Γαια, στο συμπαν, στο πολυσυμπαν, σε καθε διασταση, στο χωρο και τοχρονο - οσο καιρο εμεις χαρακτηριζουμε τα οντα σαν « διαφορετικα » απο εμας – σαν δηλ. αλλους απο το φως και αλλους απο το σκοταδι και αυτους που φαινεται να ειναι πανω και περα , και που μοιαζουν να ειναι  μια τελειως διαφορετικη οντοτητα- τοσο διαχωριζουμε τους εαυτους μας απο την εμφυτη και πατροπαραδοτη αληθεια οτι ειμαστε Oλοι Οντα.

Ας το εξηγησω αυτο καπως καλυτερα: ΔΕΝ ειμαστε ενα καθορισμενο ον, ενα ανθρωπινο ον, ενα εξωγιηνο ον, ζωο, φυτο, ορυκτο, πλανητης, θεα, θεος, αγιος, ενας δασκαλος που εμφανιζεται με συγκεκριμενη μορφη.

Αλλα ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ αμορφα ενεργειακα οντα! Ενα αμορφο ον συμπεριλαμβανει τα ΠΑΝΤΑ, σε καθε διασταση και ολα τα οντα,ειτεεδω ειτε και αλλου. Πως μπορουμε να το « γνωριζουμε » αυτο, πωςμπορει να μας « ηρθε « αυτη η πληροφορια?

Με το να αισθανομαστε , την απλη και ανεμποδιστη αισθηση του απειρου μεσα και γυρω μας . Οχι πια περιορισμους , οχι οντοτητες , οχι κοσμοι, οχι συμπαντα, -παρ ολο που ολα αυτα μπορουμε να τα νιωσουμε και να τα αντιληφθουμε με την λεπτοφυη ικανοτητα τηςαντιληψης μας οταν αφηνουμε τον χωρο της αγνης και ολοκληρωτικης αισθησης που ειμαστε, για να ενεργοποιησουμε το οργανο του νου μας.Απο που ομως αυτη η ανεμποδιστη αισθηση του απειρου αναδυεται? Που ειναι η εδρα της?

Αναδυεται απο τον χωρο της καρδιας, αλλα απλωνει αυτο τον χωρο μεχρι το απειρο και εκει δεν υπαρχουν ορια. Υπαρχει μονο Πληροτητα, Ευτυχια. Τιποτα δεν προβαλει, δεν εκδηλωνεται εκει , ουτε καν αυτο το δικο μας σωμα, εαν μονο στραφουμε και αφαιθουμε σε αυτο το αισθημα του απειρου. Τοτε, Εγω Ειμι Ο Ον και Εσυ Εισαι Ο Ον.

 

Θα μπορουσε σε καποιο βαθμο αυτο να το προσεγγισουμε μεσα απο την εννοια της κβαντικης φυσικης. Εξαρταται απο την οπτικη του παρατηρητη το να ειμαστε μονο κυματα η να ειμαστε μονο σωματιδια. Αυτο μας συμβαινει οταν αφυπνιζομαστε απο καποια πραγματα, αντικειμενα, κοσμους, ανθρωπους, υπαρξεις, οντοτητες, γεγονοτα. Αλλα οταν ειμαστε αυτα τα κυματα τα προερχομενα απο το απειρο, απο το οποιο αναριθμητα αλλα οντα, αντικειμενα, γεγονοτα, συμπαντα,αναδυονται, τελικα δεν ειμαστε τιποτα απο ολα αυτα .

Χρησιμοποιοντας ενα μικροσκοπιο, η επιλεγοντας ενα κομματακι απο την Ολοτητα αυτου του οντος, -μια δραστηριοτητα στην οποια πολλοι απο εμας ειμαστε εθισμενοι, κανουμε ζοομ συνηθως σε μια πολυσυγκεκριμενη πραγματικοτητα , τοτε αντιλαμβανομαστε αυτο που ονομαζουμε « τωρινη ταυτοτητα» η σωμα-νου. Αλλα ποια απ ολες ειναι η αληθινη και τωρινη μας ταυτοτητα?  Γιατι εχουμε συνολικα 9 απο αυτες αναλογα με τη φορα , ποια απ ολες ειναι αυτη που συνηθωςταυτιζομαστε? Μια και στην πραγματικοτητα ταυτιζομαστε με ολες!

Ολες αυτες ειναι ερωτησεις μεσα στο μυαλο μαςοι οποιες ειναι πολυ μπερδεμενες, ετσι δεν ειναι!!  Αλλα ολοι οι Αληθινοι Δασκαλοι , μαςκαταδεικνυουν την Αληθινη μας Ταυτοτητα σαν την Μια και Μοναδικη Υπαρξη, αυτη που αποτελει και το μοναδικο δρομο για να ειμαστε σε ειρηνη πραγματικα, καθως αυτη ειναι η Πηγη και η Ουσια ολων των κοσμων, ολων των ταυτοτητων οι οποιες μπορει να εμφανιζονται στη δικη μας συνειδηση.

Η εσωτερικη ειρηνη, δεν μπορει να αποτελει την φυση καμιας απο αυτες τις ξεχωριστες οντοτητες, ταυτοτητες, κοσμους και γεγονοτα, εαν αυτη η πραγματικη ειρηνη δεν αναγνωριστει σαν το θεμελιο και τη βαση απο την οποια ολη η Δημιουργια προερχεται. 

Ειναι η εμπειρια μου, οτι οσο πιο γρηγορα μια απο αυτες τις ταυτοτητες,η οντοτητες, αναγνωριστει ΣΑΝ η αληθινη, σαν την πραγματικη ουσια της υπαρξης και μεσα απο αυτην καταφερουμε να νιωσουμε το απειρο,τοτε αυτο διαλυει , εξαφανιζει τα παντα.   Αλλα ομως υπαρχουν μορφες απο τις οποιες εξαρτομαστε για καποιους λογους και κυριως για λογουςαποκτησης εμπειριας, οι οποιες μορφες δεν χανουν την εξειδικευμενη τους ταυτοτητα. Σ αυτην την περιπτωση να θυμαστε οτι αυτο ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΔΙΚΗ σας επιλογη και οτι εσεις οι ιδιοι επιλεξατε να δημιουργησεται  μια συγκεκριμενη εμπειρια, ειτε δυσαρεστη ειτε ευχαριστη, χαρουμενη η επωδυνη.

Αλλα καθε φορα που εμεις διαλεγουμε να εγκαταλειψουμε καποιο απο τα φαινομενα, ειναι σιγουρο οτι αυτο ΘΑ  ΔΙΑΛΥΘΗ μεσα στο ατελειωτο και αιωνιο πεδιο της καθαρης και αγνης Υπαρξης.               Τα πραγματα που συνεχιζουν  να εμφανιζονται « και εμφανιζονται μονο στην δικη μας συνειδηση», ειναι αυτα στα οποια εστιαζουμε καιτα οποια τελικα κανουμε δικη μας πραγματικοτητα. 

 

 

ΙΙ.

Σε αυτη την φαση της εξελιξης των συμπαντων, παρα πολλα φαινομενα εχουν διαλυθη και γυρισει στην Θαλασσα της Υπαρξης, για παντα – για να μην επιστρεψουν ποτε πια. Και αυτο γιατι απο τον Δεκεμβρη του 2012, μια Νεα Πραγματικοτητα γεννηθηκε στην Γη.

Για να επικρατηση μια νεα πραγματικοτητα παιρνει ¨χρονο ¨ μεχρι να αρχισουμε να την αντιλαμβανομαστε, παρολο που υπαρχει ηδη μια συγχρονικοτητα σε ολα τα πραγματα και γεγονοτα. Αυτο που εχει ενεργοποιηθη πριν απο καιρο , τωρα με ολο και μεγαλυτερη ταχυτητα υπερκαλυπτει ολες τις παλιες παραμετρους, καθως ολα αυτα που δεν συνηχουν η δεν συντονιζονται με την Νεα Εποχη, ολο και πιο γρηγορα καταριπτονται.

Βεβαιως ολα αυτα συμβαινουν στην συνειδητοτητα μας. Η Αναληψη αναφερεται στην συνειδητοτητα και μονο. Εξαλλου το μονο που υπαρχει πραγματικα ειναι η συνειδηση, ακομα και αυτος ο ¨εξωτερικος κοσμος μας ¨ ειναι συνειδηση και καλα θα κανουμε να το θυμομαστε, καθως τελικα δεν ειναι τιποτε αλλο, απο μια αντανακλαση της δικης μας και μονο συνειδησης. Κατανοοντας λοιπον αυτο , η τωρινη διαδικασια αναληψης ειναι ο ακρογωνιαιος λιθος, ο οποιος απελευθερωνει καποιο μερος απο το περιεχομενο της πραγματικοτητας-συνειδησης του συμπαντος και κατ επεκταση της Μητερας Γης , που διαλυεται παλι πισω στο Πεδιο του  Θεικου Πρωταρχικου Ακτινοβολου Οντος.    Τελικα το μονο που θα παραμεινη θα ειναι αυτο το Θεικο Ακτινοβολο Πρωταρχικο Ον, οταν ολες οι Διαδικασιες, ολων των Αναληψεων, στο αποκαλουμενο μελλον, θα εχουν πια ολοκληρωθη.  

Ομως εμεις εχουμε Ευλογηθη απο το Δωρο του να μπορουμε ΗΔΗ, απο τωρα να επικοινωνουμε με αυτο το Πεδιο της Εσχατης Θεικης Ακτινοβολου Συνειδητοτητας, εμεις μεσα απο ολα τα συμπαντα καιτους αλλους κοσμους και τις περιορισμενες συνειδησεις τους, που ακομα βρισκονται σε εξελιξη και θα συνεχισουν να εξελισσονται στα χρονια που ερχονται.

Ολοι αυτοι που κανουν συνειδητα την εργασια της απελευθερωσηςαυτων που μπορουν να απελευθερωθουν μεσα στο Πεδιο της Αγνης Υπαρξης, στο οποιο εχουν προσβαση μεσω της καρδιας , ολοι αυτοι συνεισφερουν στην επιταχυνση των βασικων αλλαγων στην Συλλογικη  Συνειδητοτητα της ανθρωποτητας .

Η ακομα σε υπνωση μαζες κατα συνεπεια θα ανακαλυψουν συντομα – η ηδη, σιγα σιγα, ανακαλυπτουν- οτι καποια μοντελα και τακτικες δεν δουλευουν πια, οπως ειναι οι πολεμοι, ο ρατσισμος, οι εχθροπραξιες και πολλα αλλα που θα ελθουν ακομα.

Και ετσι κατα συνεπεια ολοι κινουμαστε προς την ευτυχια και την ενοτητα, αντι για την διασπαση και την συγκρουση, εαν βεβαια εχουμε την καλη θεληση να παρατηρησουμε τα ευνοικα σημαδια και να βαδισουμε εξω απο αυτο που τα ¨κεφαλια της Λερναιας Υδρας ¨, ακομα προσπαθουν να μας εγκλωβισουν.

Στη λεξη ¨αγαπη ¨, εχει γινει χρηση και καταχρηση εντονη, ειδικα αυτο το καιρο της συγχυσης και της αναφορας στην αναληψη.

Ομωςεαν ενωθουμε μεσα στις καρδιες μας με αυτο το αγνο αισθημα υπαρξης , αυτο που απλα ΕΙΝΑΙ, και εαν χρησιμοποιησουμε την νοημοσυνη της καρδιας η οποια ειναι χιλιαδες φορες πιο αληθινη και δυνατη απο την νοημοσυνη του μυαλου, θα βρουμε ενα τροπο να επιτυχουμε την  εσωτερικη ειρηνη και να αναγνωρισουμε το Αληθινο Ον το Οποιο Ειμαστε και το οποιο δεν ¨χρειαζεται ¨, κανενα κοσμο η συμπαν, αλλα του αρεσει να παιζει με εμπειριες που να ειναι χαρουμενες, απελευθερωτικες και γεματες εμπνευση.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου