" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Τα 12 σημάδια της πνευματικής αφύπνισης!!!

          Τα 12 Σημαδια της Πνευματικης Αφυπνισης, 21-9-13

              Του  Geoffrey Hoppe και Tobias στο          www.thehealersjournal.com

 

1.
Η πνευματικη αφυπνιση, συχνα εκδηλωνεται σαν καποιεςενοχλησεις και πονοι, κυριως στον αυχενα, ωμους και πλατη. Αυτο ειναι το αποτελεσμα των εντονων αλλαγων στο επιπεδο του DNAσας, καθως ο ¨Χριστικος σπορος ¨ ξυπνα μεσα σας. Αυτο ομως ειναι περαστικο. 

 

2.
 Αισθημα μιας βαθιας εσωτερικης λυπης, χωρις κανενα φανερο λογο. Ετσι απελευθερωνετε το παρελθον σας (απο αυτη τη ζωη αλλα και απο αλλες ) και ειναι αυτο που προκαλει την θλιψη. Αυτο μοιαζει καπως με την εμπειρια που εχουμε οταν μετακομιζουμε απο ενα σπιτι που μεναμε για πολλα χρονια σε ενα καινουργιο. Οσο και να επιθυμειτε να πατε στο καινουργιο σας σπιτι, υπαρχει παντα η λυπη οτι αφηνετε πισω τις αναμνησεις , την ενεργεια καιτις εμπειριες του παλιου. Αλλα και αυτο ειναι περαστικο.

 

3.
Κλαματα και ευσυγκινησια, αδικαιολογητα. Αυτο μοιαζει με το Νο2 πιο πανω. Ειναι καλο και υγιεινο να αφησετε τα δακρυα να βγουν. Βοηθα στην απελευθερωση της παλιας ενεργειας μεσα σας. Και αυτο ειναι περαστικο.

 

4.
Ξαφνικη αλλαγη δουλειας η καριερας. Ενα πολυ συνηθες συμπτωμα. Καθως εσεις αλλαζετε και τα πραγματα γυρω σαςαλλαζουν. Και μην ανυσηχειτε στην ιδεα του πως θα βρειτε την  ¨τελεια ¨ δουλεια  η καριερα τωρα. Και αυτο θα περαση. Ειστε σε μια μεταβατικη περιοδο και θα αλλαξετε καποιες δουλειες πριν να βρειτε αυτη που  ταιριαζει στο δικο σας χαρισμα .

 

5.
Απομονωση απο τις οικογενειακες σχεσεις. Συνδεεστε με την βιολογικη σας οικογενεια μεσα απο ενα παλιο καρμα. Οταν ομως βγητε απο αυτο τον καρμικο κυκλο, οι δεσμοι των παλαιων σχεσεων παυουν να υπαρχουν. Θα μοιαζει σαν να παρασυρεστε μακρια απο την οικογενεια και τους φιλους σας. Αυτο θα ειναι περαστικο. Μετα απο καποιο διαστημα θα αναπτυξετε μια νεα σχεση μαζι τους, εαν ειναι αυτο ενδεικνυομενο. Οπως και να εχει ομως, η σχεση θα βασιζεται στην νεα ενεργεια που θα ειναι χωρις καρμικες προσκολησεις.

 

6.
Ασυνηθιστοι τροποι υπνου. Αυτο εχει να κανει με το να ξυπνατε καποιες νυχτες μεταξυ 2πμ και 4πμ. Ειναι πολυ η δουλεια που γινετε μεσα σας και συχνα σας κανει να ξυπνατε για ¨ να παρετε μια ανασα¨. Μην ανησυχειτε .Εαν δεν μπορειτε να ξανακοιμηθητε  σηκωθειτε και ασχοληθητε με κατι αντι να σκεπτεσθε το μελλον της ανθρωποτητας.Αυτο ειναι περαστικο.

 

7.
Εντονα ονειρα. Αυτο μπορει να περιλαμβανει πολεμους η ονειρα με μαχες, ονειρα πως σας κυνηγουν η εφιαλτες με τερατα. Στην κυριολεξια απελευθερωνετε την παλια ενεργεια απο μεσα σας και ειναι αυτες οι ενεργειες του παρελθοντος που συχνα συμβολιζονται απο μαχες , απο το να τρεχετε να ξεφυγετε η με μπαμπουλες. Και αυτο θα ειναι περαστικο.

 

8.
Φυσικος αποπροσανατολισμος. Μερικες φορες νοιωθετε σαν να πετατε, σαν να αιωρηστε. Θα δοκιμαστειτε απο την προκληση του να νοιωθετε οτι δεν πατατε σταθερα στο εδαφος , απο μια ασταθεια, η απο την αισθηση οτι περπατατε αναμεσα σε δυο κοσμους. Καθως η συνειδηση σας μεταφερεται στην νεα ενεργεια, το σωμα σας καποιες φορες μενει πισω, ετσι να περνατε πιο πολυ χρονο στην φυση για να βοηθησετε στην γειωση μεσα σας της νεας αυτης ενεργειας. Αυτο θα ειναι περαστικο.

 

9.
Θα αυξηθη η συνομιλια με τον εαυτο σας. Θα πιασετε τον εαυτο σας να συνομιλει με τον Εαυτο σας πιο συχνα. Ξαφνικα θα συνειδητοποιησετε οτι μιλατε με τον εαυτο σας τα τελευταια 30 λεπτα. Υπαρχει ενα νεο ειδος επικοινωνιας που εγκαθιστατε μεσα σας και με το να μιλατε στον εαυτο σας βιωνετε μονο την κορυφη του παγοβουνου. Αυτου του ειδους οι συνομιλιες θα αυξηθουν καθως θα γινονται πιο ευκολες, με μεγαλυτερη συνοχη και βαθυτερη επιγνωση. Μην φοβαστε οτι τρελαινεστε, απλα εχετε μια πνευματικη αποστολη και κινειστε στην νεα ενεργεια.

 

10.
Συναισθηματα μοναχικοτητας ακομα και οταν ειστε σε παρεα.Μπορει να νοιωθετε μονος και αποκομενος απο τους αλλους. Μπορει να εχετε την επιθυμια να φυγετε μακρια απο το πληθος. Το πνευματικο μονοπατι που ακολουθειτε ειναι ιερο και μοναχικο. Οσο και αν αυτα τα συναισθηματα μοναξιας μπορει να σας αγχωνουν, ειναι δυσκολο να συνδεθητε με αλλουςαυτο τον καιρο.Τα συναισθηματα μοναξιας συνδεονται επισης και με το γεγονος οτι οι Οδηγοι σας εχουν φυγει. Ηταν μαζι σας σε ολα σας τα ταξιδια και σε ολες τις ζωες που εχετε ζησει. Ηρθε λοιπον η ωρα για αυτους να κανουν πισω, ουτως ωστε να μπορεσει να γεμισει ολος ο χωρος σας,  με την δικη σας θεικοτητα. Και αυτο ειναι περαστικο. Το κενο μεσα σας θα γεμιση με την Αγαπη και την Ενεργεια της δικης σας Χριστικης συνειδητοτητας.

 

11.
Το παθος χανεται. Μπορει να νοιωθετε σε πληρη α-παθεια, με μικρη η και καθολου επιθυμια να κανετε κατι. Και αυτο ειναι ΟΚ και αυτο ειναι μερος της διαδικασιας. Περαστε λοιπον τον χρονο σας με το να κανετε, απολυτως ¨τιποτα ¨. Μην ερθετε σε συγκρουση με τον εαυτο σας για αυτο τον λογο, μια και αυτο ειναι περαστικο. Ειναι παρομοιο με το να κανετε επανεκκινηση στο κομπιουτερ. Χρειαζεται να το κλεισετε για καποιο μικρο διαστημα για να μπορεσει να φορτωση το πιο εξελιγμενο λογισμικο η σε αυτη την περισταση, την Νεα Χριστικη εν τη γεννεση της, ενεργεια.

 

12.
Μια βαθια νοσταλγια για την επιστροφη Σπιτι. Αυτη ισως ειναι η μεγαλυτερη προκληση απο ολες τις συνθηκες που αναφεραμε. Ισως να βιωνετε μια βαθια κυριαρχη και αξεπεραστη επιθυμια να αφησετε τον πλανητη και να επιστρεψετε Σπιτι. Αυτο δεν ειναι ενα ¨αυτοκτονικο ¨ συναισθημα. Μια και δεν βασιζεται σε θυμο η εκμεταλευση. Δεν το κανετε μεγαλο θεμα, ουτε το δραματοποιητε για εσας και τους αλλους. Απλα υπαρχει ενα ησυχο κομματι σας,που θελει να παει Σπιτι . Η αιτια για αυτο ειναι μαλλον πολυ απλη. Εχετε ολοκληρωση τον καρμικο σας κυκλο. Εχετε εκτελεση το συμβολαιο που κανατε για αυτη τη ζωη. Εισαστε ετοιμοι να αρχισετε μια καινουργια ζωη, ενω ακομα βρισκεστε σε αυτο το φυσικο σωμα. Κατα την διαρκεια αυτης της μεταβατικης διαδικασιας , εχετε μια εσωτερη αναμνηση του τι σημαινει και πως ειναι, οταν εισαι στην αλλη πλευρα.

 

13.
 

Εισαστε ετοιμοι να μπειτε στην λιστα για εναν ακομα κυκλο καθηκοντων εδω στην Γη ;  Εισαστε ετοιμοι να αφαιθειτε στις προκλησεις μιας μετακινησης σας προς την Νεα Ενεργεια ;

Ναι , πραγματικα μπορειτε να πατε Σπιτι τωρα αμεσως. Αλλα φτασατε μεχρις εδω και μετα απο παρα , παρα, πολλες ζωες θα ηταν κριμα να εγκαταλειψετε πριν το τελος της ταινιας . Εξ αλλου, το Πνευμα, σας χρειαζετε εδω,  να βοηθησετε αλλους στην μεταβαση προς την νεα ενεργεια. Ολοι αυτοι θα χρειαστουν εναν ανθρωπο σαν οδηγοκαποιον σαν εσας, που να εχει κανει αυτο το ταξιδι, απο την παλια ενεργεια προς την νεα . Το μονοπατι στο οποιο βρισκεστε τωρα σας παρεχει τις εμπειριες που σας καθιστουν εναν Δασκαλο του Νεου Θεικου Ανθρωπου. Οσο μοναχικο και δυσβατο μπορει να ειναι το ταξιδι σας μερικες φορες, να θυμαστε οτι ποτε δεν ειστε μονοι .

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου