" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ενεργειακη πρόγνωση για το Σεπτέμβρη 2013!

                   EΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013

                 Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ – ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

                         Του Emmanuel Dagher.    Στο  www.emmanueldagher.com

 

Ειρηνη και ευλογια , φιλε μου.

Ειναι τιμη μου να συνδεομαι σε ενα τοσο εγκαρδιο επιπεδο μαζι σου παλι.Υπαρχει μια πολυ συγκεκριμενη αισθηση αναμονης στον αερα, οτι κατι ΜΕΓΑΛΟ ετοιμαζεται να εκδηλωθη στην συλλογικη μας εμπειρια.

Οταν σαν εφηβος ζουσα στις Δυτικες περιοχες, ειχα την ευκαιρια να γινω μαρτυρας σε δυο ανεμοστροβιλους. Για αυτους που εχουν ζηση τετοιου ειδους καιρικα φαινομενα, ειναι γνωστο οτι ακριβως πριν να ξεσπαση η καταιγιδα υπαρχει συνηθως μια ανεξηγητη ηρεμια που προηγηται.

Αυτο λοιπον που παρατηρουν τωρα, πολλοι απο εμας, ειναι  ενας παρομοιος τυπος ηρεμιας . Ομως ο < κυκλωνας > σε αυτη την περιπτωση δεν ειναι κατι το οποιο θα πρεπει να φοβομαστε, αλλα μαλλον κατι που πρεπει να αγκαλιασουμε. Ενας κυκλωνας ειναι απλα μια ενεργειακη δυνη σε κινηση, και θα ηταν καλο να πουμε οτι μπορουμε να χρησημοποιησουμε αυτο το ειδος δυνης για το καλο του συνολου αυτη τη φορα, ετσι που τελικα  να αναδυθη ενας πιο συνειδητος τροπος υπαρξηςγια ολους .

Ολα εχουν να κανουν με το πως εμεις επιλεγουμε να αντιδρασουμε σε αυτη την ενεργειακη δυνη, ειναι η δικη μας αντιδραση που θα καθοριση την εμπειρια που θα εντυπωθη στον καθενα μας .  Εαν λοιπον αντιδρουμε εχοντας σαν κινητρο τον φοβο, την ανησυχιαη την συγχυση τοτε τοποθετουμε τον εαυτο μας στην πιο εξωτερικη περιοχη του κυκλωναεκει οπου υπαρχει η πιο μεγαλη αναστατωση και προσπαθεια. Εαν παλι αντιδρουμε απο μια θεση γαληνης, αγαπης και επιγνωσης, τοτε τοποθετουμε τον εαυτο μας στο κεντρο – γνωστο και σαν το ματι του κυκλωνα – εκει οπου υπαρχει μια καποια ευκολια, χαρη και ηρεμια. Το να βρισκομαστε στο κεντρο του κυκλωνα, μας διαβεβαιωνει επισης οτι λειτουργουμε απο μια θεση βαθιας γνωσης, που αποτελει τον πιο δυναμικο χωρο στον οποιο θα μπορουσαμε να ειμαστε υπ΄ αυτες τις συνθηκες.

Παραδιδοντας την σκυταλη.

Απο ενα ενεργειακο επιπεδο θα λεγαμε οτι βλεπουμε μια < παραδοση της σκυταλης >απο το συλλογικο εγωστην συλλογικη καρδια. Το συλλογικο εγωεχει πια εξαντληθη. Και αυτο ειναι εμφανες σε ολο τον κοσμο. Το εγω τωρα συνειδητοποιη οτι απλα δεν ειναι δυνατον πια να επιβιωση με αυτα τα παλια καταστροφικα μοντελαελεγχου, κυριαρχιας και διασπασηςπου χρησιμοποιησε και το ειχαν βολεψει για παρα πολυ καιρο . Ειναι σημαντικο να θυμομαστε οτι πηραμε πολλα μαθηματα απο αυτα τα παλια μοντελα, αλλα , δεν χρειαζομαστε αλλο να τα αναπαραγουμε προκειμενου να παρουμε αλλα μαθηματα. Ειμαστε πια ετοιμοι να συνεχισουμε το δρομο μας .

Κατα την διαρκεια τωρα της  <  αλλαγης σκυταλης > , τα πραγματα γυρω μοιαζουν χαοτικα μια και το συλλογικο εγω πρεπει να αναβαθμιστη απο μια στερεη και ακαπτη κατασταση υπαρξης,  σε μια πιο ευελικτη, περιεκτικη και ανοικτη υπαρξιακη κατασταση .  Ετσι λοιπον σαν αποτελεσμα αυτης της συνθηκης , το εγω εχει μια ταση πληρους αποδιοργανωσης.

Αυτη η μεταλλαξη μπορει να ειναι τρομακτικη για το εγω μια και δεν ειναι συνηθισμενο να αλλαζει και φοβαται οτι θα χασει την ταυτοτητα του μεσα απο αυτη την διαδικασια.  Ετσι λοιπον το εγω προσπαθει να κρατηθη γερα απο αυτο το λιγο που του εχει απομεινη απο τις παλιες του συνηθειες. Αυτο το βλεπουμε μεσα απο τις τακτικες φοβου που κυβερνησεις, μεγαλες επιχειρησεις, μεσα επικοινωνιας , θρησκευτικες οργανωσεις χρησημοποιουν προκειμενου να κρατησουν την ανθρωποτητα μακρια απο την αληθινη της φυση. Τωρα πιο πολυ απο ποτε , πρεπει να προσπαθησουμε να μην παρασυρθουμε απο εξωτερικους θορυβους και παρεμβασεις.

Οι πραξεις αυτων των κυβερνησεων, επιχειρησεων, μεσων ενημερωσης και θρησκειων ειναι απλα ενας καθρεφτης του πως μεχρι τωρα φερομαστε στον ιδιο μας τον εαυτο. Δεν προκειται για μια νοοτροπια αυτων εναντων εμας . Αλλα προκειται για την ενδυναμωση του ιδιου μας του εαυτου μεσα απο την γνωση οτι επιτρεψαμε εμεις να δημιουργηθουν αυτες οι δομες και οτι οπως ειχαμε τη δυναμη να τις φτιαξουμεετσι μπορουμε και εχουμε τη δυναμη να τις καταστρεψουμε. Πως θα το πετυχουμε αυτο ; Θα το πετυχουμε με το να εστιασουμε στην αλλαγητου τροπου που συμπεριφερθηκαμε στον εαυτο μας και στον κοσμο γυρω μας . Θα το πετυχουμε με το να αναγνωρισουμε οτι ειμαστε μια παγκοσμια οικογενεια.

Οταν το εγω θα καταλαβη το ποσα εχει να κερδιση, το ποσο θα εξελιχθη και ποσες εμπειριες θα εχει σαν αποτελεσμα του να παψη να θελει τον ελεγχο, την κυριαρχια και την διασπαση, στα οποια ειχε συνηθιση μεχρι τωρα,  τοτε αμεσως θα αλλαξη προς ενα πιο συνειδητο και διευρυμενο σταδιο υπαρξης. Τοτεειναι που και οι παγκοσμιες δομες που εχουμε φτιαξειθα αρχισουν να καθρεφτιζουν αυτο το ανωτερο σταδιο συνειδητοτητας μας .

 

Η Ουρανια Μεταλλαξη

Πως ομως εκδηλωνεται αυτη η αλλαγη σκυταλης; Τους επομενους μηνες αυτη η μεταλλαξη θα γινη ορατηκαθως η ανθρωποτητα απομακρυνεται απο τις εγωκεντρικες της προθεσεις ( ελεγχο/δομη/υπερ-αναλυση) και παει σε απο καρδιας ορμωμενες προθεσεις ( συναισθηματα/διαισθητικη αναπτυξη ).          Αυτη ακριβως την αλλαγη ονομαζω Ουρανια Μεταλλαξη .

Αναφερω καποια πραγματα που καλο θα ηταν να αναζητησουμε καθως η ουρανια αυτη μεταλλαξη ειναι καθ οδον προς την τελικη της επικρατηση :

Αναδυση μιας παγκοσμιαςσφαιρικης συνειδητοτητας
Αυτοσυντηρουμενες κοινοτητες
Μεγαλυτερη διαφανεια και περισκεψη αναμενεται απο κυβερνησεις/επιχειρησεις/φαρμακευτικες εταιρειες/θρησκειες/μεσα ενημερωσης.
Πρωτοποριακες καινοτομιες σε τεχνολογια και επιστημη
Παγκοσμιες συναθρισεις που θα φερουν την ισχυ παλι πισω στον κοσμο
Συλλογικη αφοβια
Διψα για ολιστικες και εναλλακτικες θεραπειες
Πρωτοβουλιες υγιεινης διατροφης
Νομισματικη αλλαγη

Και εδω υπαρχουν καποιες ακομη αλλαγες που θα εκδηλωθουν καθως η ουρανια μεταλλαξη συνεχιζει να επηρεαζει και την προσωπικη ζωη μας:

Ο χρονος επιταχυνεται
Αλλαζουν οι προσωπικες και επαγγελματικες σχεσεις
Αλλαγη σε περιβαλλον και διαμονη
Ανθηση νεων σχεδιων/ δημιουργικων προσπαθειων
Συναισθηματα ανυπομονησιας/κυμματα υψηλα δονουμενης ενεργειας, (που μπορει να εκληφθουν λανθασμενα σαν αγχος η κυκλοθυμια)
Υψηλη ικανοτητα διαισθησης, σοφιας και αφυπνησης
Φυσικη, νοητικη , συναισθηματικη και οικονομικη θεραπεια
Στιγμιαιες υλοποιησεις / συγχρονικοτητες
Επανασυνδεσεις
Μεγαλυτερη διαυγεια
Κατανοηση του τι πραγματικα αξιζει/αποφυγη σπαταλης ενεργειας για μικρα πραγματα
Αναπτυξη της διαισθησης και των προσωπικων χαρισματων/συμβολη στο συνολο
Πνευματικη εξυψωση

 

Εμπιστευομενοι  το  Θεικο   ΕΓΩ  ΕΙΜΙ 

Πως θα ηταν αραγε η ζωη εαν επιτρεπαμε στον εαυτο μας να εμπιστευθη απολυτα την διαδικασια μεσα στην οποια ειμαστε, το ταξιδι μας και τελικα την Θεικη μας Εγω Ειμι παρουσια ; Θα μπορουσαμε να εμπιστευθουμε το οτι ειμαστε η ιδια ακριβως ΕΓΩ ΕΙΜΙ παρουσια που ειναι η Ενεργεια της Πηγηςπου ρεει μεσα στο καθετι και που ΕΙΝΑΙ το καθετι ;  Τι θα συνεβαινε αραγε αν ελευθερωναμε τον εαυτο μας απο ολα αυτα που προερχονται απο καποιο φοβο και με τα οποια το μυαλο μας ταυτιζεται εδω και πολυ καιρο και εαν ανοιγομαστε στο μεγαλειο του ποιοι πραγματικα ειμαστε;  Τοτε θα ηταν αραγε ιδια η ζωη μας και θα ειχαμε κατι να χασουμε εαν ακολουθουσαμε αυτο τον δρομο;

Ολοι εμεις σαν μια παγκοσμια οικογενεια  επιστρεφουμε στην ολοτητα αυτου που οντος ειμαστε και το μεγαλυτερο εμποδιο στο να γινουμε ο εαυτος μας  ( συμπεριλαμβανομενης της διαδικασιας, του ταξιδιου, των χαρισματων , των ταλεντων και των επιθυμιων),   ηταν το οτι το μυαλο μας δεν ηταν ικανο ναεμπιστευθη την ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσια / Την Πηγη που ηταν η αιτια δημιουργιας του απο την  αναρχη αρχη.

Γιατι ομως αυτη η ελλειψη εμπιστοσυνης; Εδω η απαντηση ειναι απλη. Και ειναι το γιατι μεσα στα χρονια προσπαθησαμε να εξανθρωπισουμε το ΕΓΩ ΕΙΜΙ/Την Πηγημε το να προβαλουμε πανω του διαφορα ανθρωπινα προσωπαγια να κανουμε ευκολοτερο για το μυαλο μας να το χωρεσει και να το καταλαβη.

Οταν γεννηθηκαμε , σαν παιδια θεωρουσαμε τους γονεις η οσους μας φροντιζαν σαν την φιγουρα του Θεου/ ΕΓΩ ΕΙΜΙ στη ζωη μας , ειχαμε εμπιστοσυνη σε αυτους οτι θα μας προσφερουν ολα ο,σα χρειαζομασταν. Αλλα μετακαθως μεγαλωναμε αρχισαμε να βλεπουμε οτι αυτα που ηταν τα προτυπα στη ζωη μας , ειχαν μια προσωπικοτητα και καποιες φορες εδειχναν θυμωμενα, αλλοτεεπικριτικα, οργισμενα, πληγωμενα, ατελοι,   η σαν καποιοι που μπορει με τις αποφασεις τους να μας προκαλουσαν πονο, απογοητευση και τραυματα.

Ετσι απο εκεινη την στιγμη συνειδητοποιησαμε οτι αυτα τα προτυπα που εμπιστευομασταν αποδεικνυονταν οχι και τοσο τελεια οπως εμεις τα περιμεναμε και κατι μεσα μας αλλαξε.  Τοτε συνηθως ειναι η στιγμη που δινουμε μια υποσχεση στον εαυτο μας , ποτε να μην ξαναεμπιστευτουμε κανενα και τιποτα εκτος απο τον ιδιο μας τον εαυτο . Και μια και αυτοι που μας φροντιζαν υποτιθεται οτι ηταν για μας κατι σαν Θεος/ ΕΓΩ ΕΙΜΙ φιγουρες στη ζωη μας , αρχισαμε να θεωρουμε την ΕΓΩ ΕΙΜΙ παρουσια /Ενεργεια Πηγης  σαν κατι που κατ επεκτασην δεν μπορουσαμε να εμπιστευτουμε απολυτα. Βαλαμε ενα προσωπο στην ΠΗΓΗ και αυτη ηταν η αιτια ολων των μεγαλων φοβιων και των απογοητευσεων ανα τους αιωνες για την ανθρωποτητα.

Η αληθεια ομως ειναι οτι ολοι οσοι μας φροντιζαν , και οσοι πριν φροντιζαν αυτους και ουτω το καθεξηςδεν ειχε ειπωθη σε κανενα να θυμηθη και να λειτουργη απο την βαθια του αληθινη Θεικη φυσηκαθως επερνε την ευθυνη της φροντιδας.  Δεν ειχαν την πληρη αυτογνωσια και ολοκληρωση για να λειτουργουν απο τον πιο αληθινο εαυτο τους.  Ηταν ανθρωποιδηλαδη εκεινο το καμματι που ειχε ξεχαση την αληθινη παντοδυναμη φυση του, και ετσι απλα εκαναν το καλυτερο που μπορουσαν με οτι μεσον ειχαν στην διαθεση τους.

Γνωριζοντας το αυτο τωρα , μπορουμε να αρχισουμε να εμπιστευομαστε την ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσια/την Πηγη Ενεργειας παλι.

Η ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσια , η ΠΗΓΗ μας ποτε δεν ειχε διακυμανσεις η αμφιβολιεςγια την αγαπη που ειχε για μας και ποτε δεν θα εχει.  Ειναι η Χωρις Ορους και Ορια ΑΓΑΠΗ, στην υψηλοτερη και αγνοτερη μορφη της.        Και ειναι αυτη η ενεργεια που Παντοτε μας στηριζε, μας αγαπουσε και μας καθοδηγουσε σε καθε βημα μας ακομα και οταν εμεις δεν το καταλαβαιναμε.    Για να δεχτουμε λοιπον ολες τις ευλογιες που η Πηγη δημιουργησε για μας καθε λεπτο της ζωης μας , το μονο που ζηταει απο εμας ειναι να ξεφυγουμε απο τον εγωισμο μας , να εμπιστευθουμε και να ανοιξουμενα δεχτουμε τα δωρα της .

Αυτος ο παντοδυναμος συνδιασμος μπορει να μας βοηθηση παρα πολυ καθως κινουμαστε μεσα απο αυτες τις μεγαλες προσωπικες και συμπαντικες αποκαλυψειςκαι καθως αυτες θα συνεχισουν να εκτυλισσονται τους ερχομενους μηνες.              Να ειστε προετοιμασμενοι, προκειται για μια συναρπαστικη και ανεπαναληπτη διαδρομη.

 

ΑΠΟΔΟΣΗ    ΠΟΛΥΤΙΜΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου