" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

                        ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ  ,   24-7-13
                Webpage: ASHTAR μεσω του Philipp

Γνωριζετε οτι ειστε ετοιμοι να εισελθετε σε εναν συναρπαστικο και ενεργειακο χρονο. Η Πυλη των Λεοντων εχει πλησιαση και φερνει μαζι της μια εκρηκτικη ενεργεια που ομοια της δεν εχει ζηση ποτε ο αγαπημενος σας πλανητης. Ολοι θα οφεληθειτε απο αυτη την εκρηξη ενεργειας .
Θα θελαμε να δουμε οτι χρησιμοποιειτε αυτο το διαστημα για να ελθετε σε επαφη μαζι μας. Οτι χρησιμοποιειτε αυτο τον ιερο χρονο για ενεργη συνδεση με την ενεργεια μας . Αντι να διαβαζετε διαφορες επικοινωνιες σαν μεσω επαφης , προσπαθηστε να αποκτησετε απ ευθειας συνδεση και να συντονιστητε με τις ενεργειες μας .
Ο χρονος της Πυλης των Λεοντων, σας συντρεχει και σας  βοηθα να επιτυχετε την επιθυμητη συνδεση. Και εαν μας επιτρεψετε να σας δωσουμε μερικα στοιχεια του πως θα συνδεεστε μαζι μας και με το Ολον, με ευχαριστηση θα το κανουμε.
Ασφαλως ομως ειστε συνδεδεμενοι με το Ολον καθε στιγμη της Γηινης Ζωης σας. Αν και με μεγαλη επιτυχια εχετε κατασkευαση μια ψευδαισθηση που σας λεει οτι ειστε κατι χωριστο, στην καρδια σας βαθια γνωριζετε οτι αυτο δεν ειναι παρα αλλη μια ψευδαισθηση. Αληθινα ομως , ειστε μια σπιθα απο την Πηγη και ο διαχωρισμος πολυ απλα ειναι κατι αδυνατο – δεν μπορει να υπαρχει διασπαση μεταξυ αυτου που ειστε εσεις και του Ολου απ οπου προερχεστε.
Κατα συνεπεια ζητωντας σας να συνδεθειτε μαζι μας,  δεν εννοουμε να αποκαταστησετε  την συνδεση μεταξυ μας  γιατι ποτε δεν την χασατε. Αυτο που εννοουμε ειναι αυξησετε την συνειδητη συνδεση με εμας και ειμαι εδω σημερα για να σας βοηθησω να το επιτυχετε, εαν μου το επιτρεψετε .
Υπαρχουν παρα πολλοι τροποι με τους οποιους μπορειτε να βελτιωσετε την επαφη μας . Η τεχνικη που ακολουθει ειναι ενα παραδειγμα. Χρησημοποιηστε την σαν σημειο εκκινησης σας και μετα βρητε τον δικο σας ποιο προσωπικο τροπο - αφηστε την καρδια να σας οδηγηση  και δεν θα απογοητευτειτε.
·            Βρητε ενα ησυχο και αναπαυτικο σημειο.
·             Να πατατε τα ποδια σας σταθερα στο εδαφος.
·              Παρτε βαθειες ανασες.
·              Οραματηστειτε μια σφαιρα φωτος να βγαινει απο την καρδια σας και να σας περιβαλλει. Αυτο γινεται για την δικη σας προστασια .
·               Δυναμωστε αυτη την προστασια ζητωντας απο τους Οδηγους σας , τους Αναληφθεντες Δασκαλους η τους Αρχαγγελους,  να σας προστατευουν και καντε προφανη την σταθερη σας προθεση για συνδεση μονο με τα Οντα του Φωτος.
·               Οραματιστειτε  μια σφαιρα φωτος πανω απο το κεντρο της κεφαλης και μεταφερετε αυτη την σφαιρα του φωτος στη καρδια σας . Αυτη η σφαιρα φωτος αντιπροσωπευει το Φως του Ολου.
·               Αφηστε την σφαιρα να διαπεραση ολο σας το σωμα μεχρι κατω στην καρδια της Γης.
·               Οραματιστειτε την καρδια της Γης να ανοιγει και να απλωνεται λογω του Φωτος σας και φερτε πισω αυτο το Φως μεσα απο το σωμα σας στο κεντρο της κεφαλης σας.
·               Ενεργοποιηστε το κεντρο της κεφαλης με αυτο το Φως : Οραματιστειτε το κεντρο της κεφαλης σαν ενα μεγαλο πεδιο το οποιο αρχιζει να περιστρεφεται . Φανταστειτε οτι καθως περιστρεφεται αυξανει την λαμπροτητα του φωτος που ηρθε απο την καρδια της Γης  στο κεντρο της κεφαλης σας και κατοπιν φερτε αυτο το λαμπρο Φως στην καρδια σας .
·             Τωρα καλεστε την επαφη με αυτο που θα θελατε να επικοινωνησετε η απλα ζητηστε μας να ελθουμε εμεις σε επαφη μαζι σας .
       
Μπορειτε να χρησιμοποιητε αυτη την τεχνικη για ολες σας τις επικοινωνιες και να ειστε σιγουροι οτι ολα τα Οντα Φωτος με μεγαλη προθυμια θα ανταποκριθουν.
Γιατι δεν ρωτατε την Γη τι κανει ; Η απλα να πειτε ενα γεια στην Αστρικη σας Οικογενεια; Γιατι να μην επικοινωνησετε με τους αδελφους και τις αδελφες σας απο την Αγκαρθα,  η με το βασιλειο των ξωτικων;
Υπαρχουν ατελειωτες δυνατοτητες και νοιωστε ελευθεροι να παιξετε σαν ενα παιδι με αυτες . Διασκεδαστε με το να εξερευνησετε τους νεους σας τροπους επικοινωνιας , αλλα μην εχετε και υπερβολικες προσδοκιες - πρωτα χρειαζεστε μια εξασκηση. Και με αυτο εννοουμε οτι πρεπει να εξασκηθειτε στο να εμπιστευεστε τον εαυτο σας.
Ο καθενας σας μπορει να αποκαταστηση επαφη με εμας και με το Ολον,  με αυτο τον τροπο- εχετε μονο να δοκιμασετε και να δεχτειτε τα αποτελεσματα. Ολο αυτο εχει να κανει με το να απολαυσετε  την συνειδητη συνδεση με την οικογενεια σας.
Θα ανταποκριθουμε σε καθε μια κληση προσωπικα και ατομικα  με τον τροπο που θα ειναι ο καλυτερος για τον καθενα σας – απλα εμπιστευθειτε την διαδικασια . Αν ξερατε ποσο ανυπομονουμε να μας καλεσετε !!!
Στο τελος , ας μην ξεχνατε οτι η επαφη μας περναει πρωτα απο  την καρδια σας και οχι με το να βλεπετε τα διαστημοπλοια στον ουρανο σας.
Ειμαι ο Ασταρ και συντομα θα συναντηθουμε , αλλα μεχρι τοτε θα ηταν ωραια να εχουμε μια πιο ευρεια και πιο αμεση επικοινωνια με τον καθενα απο εσας .
Με πολυ αγαπη.


Αποδοση Πολυτιμη  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου