" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Το επερχόμενο κυμα


Το Επερχομενο Κυμα Φωτος και η Πυλη των Λεοντων του 2013
Απο την  Celia Fenn στο StarchildGlobal,  9-Ιουλιου-2013
Αγαπημενη οικογενεια του Φωτος, ερχομαστε προς εσας αυτη την τοσο εμπνευσμενη και ταραγμενη στιγμη του Γηινου πλανητη. Μετα την μεταβολη που προηλθε απο την την πυλη του 2012, η Γη συνεχιζει να αλλαζει προς Νεες Δομες και Νεους Τροπους Υπαρξης. Η Γενια των Ιντιγκο προχωραει στην ολοκληρωση της Αποστολης της, να συντριψη το παλαιο συστημα και να κανει χωρο για το Καινουργιο!  Υπαρχει βαθια επιθυμια για Ειρηνη, Αδελφοσυνη, Ελευθερια, Επικοινωνια που τωρα αρχιζουννα εκδηλωνονται στη Γη. Η δουλεια που εγινε στο παρελθον σε πιο υψηλα επιπεδα προκειμενου ναδημιουργηθη Ειρηνη και Αρμονια, τωρα μολις αρχιζει να εκδηλωνεται στην Φυσικη της Μορφη σαν αλλαγη πανω στη Γη.

Η περιοδος απο την Εαρινη Ισημερια τον Μαρτιο του 2013 και μεχρι το καλοκαιρι στο Βορειο Ημισφαιριο, ειναι μια περιοδοςΧαους και Αναστατωσης. Η Ιντιγκο ενεργεια αναδυεται σε χωρες οπως η Τουρκια, η Βραζιλια και αυτες οπου η κυβερνηση δεν κατανοει πληρως την φυση της εναντιωσης που επικρατεικαι των προκλησεων. Μια και ακομα σκεφτονται και αντιδρουν με τον παλιο τροπο της τριτης διαστασης σε μια προκληση προερχομενη απο αλλο επιπεδο , απο τους Νεαρους Ενηλικες που ομως ειναι ¨δικτυωμενοι ¨ με την Πεμπτη Διασταση και που αλληλοσυνδεονται μεταξυ τους. Ο σκοπος τους ειναι μιαΚοινωνια , Δημοκρατια, Μοιρασμα και Αλλαγη μεσα απο Μη Βιαια μεσα.
Καθως προχωρατε προς την Πυλη των Λεοντων του 2013 οι εισερχομενες Γαλαξιακες Ενεργειες θα καταστησουν πιο εντονη την διαδικασια αλλαγης και την εισροη του Νεου Κωδικα Φωτος για το Νεο Χρονο. Θα μοιαζει σαν να εχει ανοιξει μια Πορτα Ευκαιριων και οι μεταβολες θα ειναι γρηγορες και εκτεταμενες στον Κοσμο σας.

Η Πυλη Των Λεοντων του 2013
Πολλοι ρωτησαν , τι ειναι αυτη η Πυλη Των Λεοντων και γιατι αναφερεται στο Λιονταρι; Εν μερη εχει να κανει με το γεγονος οτι ο ηλιος μπαινει στο ζωδιο του λεοντος ,,, ετσι που ολεςαυτες οι ενεργειες που εισρεουν, συσσωρευουν στη Γη κατω απο την ενεργεια του ζωδιου του λεοντος, τις ενεργειες αυτωντων αιλουροειδων απο τον Σειριο οι οποιες ειναι αγριες , περηφανες και πολυ ¨βασιλικες¨. Η ¨Πυλη ¨, αναφερεται σε μια περιοδο περιπου δυο εβδομαδων οπου μια δυνη ενεργοποιηταικαι ενα κυμα εντονου Φωτος απο το Γαλαξιακο Κεντρο εχει σαν αποδεκτη την Γη . Αυτο το ¨κυμα ¨περιεχει τους Νεους Κωδικες Φωτος για την αναπτυξη της Γης για τον επομενο κυκλο και για αυτο ειναι γνωστο σαν το Πλανητικο Νεο Ετος!
Το πλανητικο συστημα του Σειριου απο παντα συνεργαζοταν με τη Γη στην εξελιξη της, βοηθωντας οπου χρειαζοταν. Καθε χρονο , μεταξυ της 26ης Ιουλιου και της 12ης Αυγουστου, ενα Νεο Κυμα Γαλαξιακου Φωτος απο τον Κεντρικο Ηλιο κατευθυνεται προς την Γη και μεγιστοποιηται απο τον Ηλιο σε συνδιασμο με την Ηλιακη Ανατολη του Σειριου στο Βορρα. Αυτη η διαδικασια ειχε αρχιση να εξασθενειομως τα τελευταια δεκα χρονια με τις αλλαγες που εχουν ηδη γινει πανω στην Γη και τις ενεργειες που εχουν ηδη ερθηη Εξελιξη της ¨Νεας Γης¨θα ακολουθηση τις ¨οδηγιες ¨ του Κωδικα του Φωτος που καταφθανουν απο τον Μεγαλο Κεντρικο Ηλιο.
Αυτη η διαδικασια ειναι κατα καποιο τροπο καινουργια για τηΓη και ενω εμεις θα ειμαστε κοντα για βοηθειααυτο που εσεις θα νοιωσετε τωρα ειναι η εισοδος αυτου του Κυματος του Φωτος καθως πλησιαζει την Γη και καθως ενσωματωνεται στην Συνειδητοτητα της Γης.

Το Κυμα Φωτος της 26ης Ιουλιου μεχρι την 12η Αυγουστου .
Αγαπημενη οικογενεια του Φωτος, αυτο το εισερχομενο Κυμα Φωτος θα ¨Αναβαθμιση¨ αποτελεσματικα και καθοριστικα την Πλανητικη Συχνοτητα σε Υψηλοτερα Επιπεδα Συνειδησης. Αυτο φυσικα σημαινει οτι η παλαια τριτοδιαστατη, ¨ψευδαισθηση¨ θα συνεχιση να καταρρεει και να διαλυεται. Για ολους αυτους που ακομα πιστευουν στην Τριτη Διασταση Συνειδητοτητας, ολα αυτα που θα γινουν, θα μοιαζουν σαν παντου να επικρατει το χαος και θα οδηγηθουν στην παρανοια ,την οργη και την απογνωση. Για ολους ομως αυτους που βλεπουν και νοιωθουν μεσα απο μια Υψηλοτερη Συνειδητοτητα, θα μοιαζει σαν να ερχεται μια νεα αυγη και να ανατειλη ενας νεος τροπος ζωης, οπως και γινεται στ΄αληθεια.
Τι αναμενουμε σε τετοιους καιρους ; Θα ελεγε οτι η λεξη κλειδι ειναι¨ενταση¨. Το καθετιθα ειναι σε τετοια ενταση που θα μοιαζει σουρεαλιστικο.               Σε προσωπικο επιπεδο οτιδηποτε απομενει απο την παλια τριτοδιαστατη συνειδηση σαςπρεπει να απομακρυνθη και να αντικατασταθη απο κατι αλλο υψηλοτερης δονησης. Αυτο θα ειναι δυσκολο εαν εχετε καποια συναισθηματικη προσκοληση στις παλιες ενεργειες. Οπως ομως και να εχει, εαν απλα αφαιθητε και επιτρεψετε να ελθουν αλλαγες, τοτε αυτες θα γινουν με την ελαχιστη δυσλειτουργια και με λιγοτερο πονο. Η ιδεα εινα απλα να  ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ την ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και αφαιθειτε σε οτιδηποτε χρειαζεται να γινει.
Για εσας που εχετε ενεργοποιηση τα Σωματα Φωτος, θα ειναι πολυ πιο απλο να ενσωματωσετε τα επερχομενα Κυματα Φωτοςμεσα σε αυτο το Σωμα Φωτος. Ταυτοχρονα το Φυσικο Σωμα για μια ακομα φορα θα οδηγηθη σε μια αναβαθμιση του DNA του,ετσι που να μπορεσει η φυσικη μορφη να ευθιγραμμιστη με τους νεους Κωδικες Φωτος για μια μεγαλυτερη Εξελιξη πανω στην Νεα Γη.
Αυτη η εισροη Ενεργειας μπορει να σημαινει οτι πολλοι απο εσας θα νοιωσουν εντονα δημιουργικοι και θα κατακλυσθουν απο νεες ιδεες και σχεδια. Ομως να θυμαστε οτι δεν χρειαζεται να κινητοποιηθειτε σε ολα αυτα αμεσως, χρειαζεται απλα να δεχτειτε την Ροη της Αφθονιας και του Φωτοςαυτου του Νεου Κυματος. Διαλεξτε αυτο που μοιαζει καλυτερο για εσας. Μπορει ακομα να νοιωσετε και το σωμα σας γεματο ενεργειακαι να εχετε την επιθυμια να αλλαξετε την διαιτα σας και την ασκηση που κανετε, προκειμενου να βοηθησετε το σωμα να παει σε μια υψηλοτερη συχνοτητα. Θα μπορουσε επισης να εχετε και καποιες δυσκολιες στον υπνο και μια αισθηση υπερδιεγερσης και αγχους. Ομως μην ανησυχειτε αυτα θα περασουν καθως θα αφομοιωνετε ολο και περισσοτερο το εισερχομενο αυτο Κυμα Φωτος.

Σημαντικες ημερομηνιες του Ιουλιου/Αυγουστου
Αυτες θα ειναι οι ημερομηνιες-κλειδια για αυτη την διαδικασια:
25η και 26η Ιουλιου: ειναι η¨μερα εξω απο τον Χρονο¨και η¨Πρωτοχρονια ¨
8η Αυγουστου....8/8...ειναι το υψιστο σημειο της μεταδοσης της ενεργειακης Πυλης/Δυνης.
8η με 12η Αυγουστου αποκορυφωμα της  ¨πυλης ¨...
19η με 23η Αυγουστου.... Πανσεληνος στον Λεοντα/Υδροχοο και ενσωματωση των νεων Ηλιακων/Σεληνιακων Κωδικων.



Ο Νεος Ανθρωπος/Ανθρωπινος Αγγελος –Προτυπο Φωτεινου Σωματος και η Ενεργοποιηση του για να δεχτει τις εισερχομενες Ενεργειες.
Αγαπημενοι μας καθως μπαινετε μεσα σε αυτο το Χρυσο Κυμα Φωτος, ειναι πολυ σημαντικο να θυμοσαστε να παραμενετε στο κεντρο σας-το οποιο ειναι η καρδια σας και να διατηρειτε το Σωμα του Φωτος ακτινοβολο και καθαρο. Να θυμοσαστε οτι στη δικη σας Πολυ-διαστατη καταστασητο δικο σας ¨κεντρο βαρους¨ βρισκεται στην Καρδια σας. Αναπνευστε απο την Καρδια σας, αναπνευστε Φως και Αγαπη απο αυτο το κεντρο που ειναι η Ιερη Καρδια.
Μετα παντα να θυμαστε να ΓΕΙΩΝΕΣΤΕ με το να συνδεεστε με  το αστερι της  Γης που βρισκεται κατω απο τα ποδια σας  και μετα με την καρδια της Γης στο κεντρο της Γης και να επιτρεψετε στην καρδια σας να συγχρονιστη με τους παλμους της Γης καθως αυτη δονειται σε αρμονια με τον Κοσμικο Χτυπο της Ζωης.
Επειτα να θυμηθειτε να συνδεθειτε με το αστερι της Ψυχης σας ,το οποιο βρισκεται πανω απο το Κεντρο του κεφαλιου και εκει κατοικει η ψυχη σας. Μεταφερετε αυτη την ενεργεια απο το Κεντρο της Κεφαλης κατω στην Καρδια ετσι που να αναψη την Θεικη Σπιθα της Καρδιας. Νοιωστε πως η Ψυχη σας και το Πνευμα σας ενωνονται με την Θεικη Σπιθα, για να δημιουργησουν την Θεικη Φλογα της Αγγελικης σας Υπαρξης μεσα στην Καρδια σας.
Μετα επισης να νοιωσετε πως το Κεντρο του Ηλιακου σας Πλεγματος αποροφα και ενσωματωνει τις ενεργειες απο τον Ηλιο και τις μοιραζει μεσα στο Φωτεινο σας Σωμα. Επισης νοιωστε το πως τα Κυματα του Φωτος απο το Γαλαξιακο Κεντρο ερχονται και ενσωματωνονται απο το Φωτεινο Σωμασας καθως το γεμιζουν με Ακτινοβολο Φως απο την Θεικη Πηγη.
Η Θεικη Ενεργεια και Ακτινοβολια ενωνεται και μοιραζεται στο Φωτεινο Ενεργειακο Πλεγμα που περιβαλλει την Νεα Γη- παει απο Καρδια σε Καρδια!
Και να ξερετε οτι δεν εχει σημασια το που βρισκεστε και το τι κανετε μια και ΕΣΕΙΣ ειστε ο Φαρος και το Ακτινοβολο και Λαμπερο καναλι για αυτο το ερχομενο Κυμα του Φωτος.

Αποδοση Πολυτιμη





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου