" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ


ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ .
ΤΗΣ Ute Posegga-Rudel,  http://radiantlyhappy.blogspot.com

Εδω και μερικες εβδομαδες τωρα, νοιωθω σαν να υπαρχω και να ζω, μεσα σε ενα αναδυομενο χωρο, σε ενα ειδος ¨κενου ¨. Ειναι σαν ολα οσα εκανα να εχουν χασει την σημασια τους μεσα σε ενα περιβαλον παντελως νεο και αγνωστο για μενα.
Ετσι βρεθηκα σε ενα ειδος αποπροσανατολισμου, σε ενα αδιεξοδο, μην μπορωντας να βρω καμια απαντηση για αυτη την κατασταση. Σχεδον αρχισα να βαριεμαι, μια εμπειρια που δεν θυμαμαι να εχω νοιωσει εδω και πολυ καιρο. Ο,τι με κατηυθυνε μεχρι τωρα, ηταν σαν να εχει εξατμιστη, δεν μπορουσα να βρω τα σημεια που μου ηταν οικεια πριν! Η συνηθης εγρηγορση μου και ερευνητικη διαθεση δεν με οδηγουσαν πουθενα και αρχισα να διαβαζω βιβλια που δεν θα ειχα ποτε διαβαση πριν, μονο και μονο για να απασχολω με κατι γνωριμο το μυαλο μου.
Αλλα ειμαι ευτυχης που επιτελους βρηκα τις λεξεις να εκφρασω αυτο που δεν μπορουσα πριν για τον εαυτο μου.
Γιατι καταλαβαινω οτι εχουμε τωρα φταση σε μια ενδιαμεση φαση, η μαλλον μια νεα αρχη, στο μεσο μιας εμφανιζομενης ροης συνεχων αλλαγων των ενεργειων και των ενεργειακων γεγονοτων.
Η ανακαλυψη οτι δεν ειμαι η μοναδικη που βρισκεται μεσα σε αυτο το ειδους κενου, ηταν μια ανακουφιση και με εκανε να δω τα πραγματα με την κατανοηση μιας αλλης οπτικης. Και αν βρισκεστε μεσα σε μια παρομοια κατασταση συγχυσης, τοτε αυτη η ενημερωση σιγουρα θα σας εμπνευση.
Ειναι δυσκολο να το περιγραψω , αλλα φαινεται οτι η κατασταση ¨καταπιεσης ¨ που ενοιωθα στο παρελθον εχει φυγει για να δωση καθοριστικο χωρο σε κατι που δεν μπορω να διευκρινησω τι ειναι , αλλα μονο οτι ειναι κατι παντελως καινουργιο. Ειναι οπως οταν ξυπνας το πρωι και τα ματια σου δεν ανοιγουν ακομα και ετσι δεν μπορεις να δεις καθαρα, καθως η προσοχη σου βρισκεται ακομα στην εμπειρια του υπνου.
Ετσι ο νεος χωρος που διακρινω ειναι ακομα αδειος. Και αυτος ο νεος χωρος βρισκεται στην αλλη ακρη, εκει που πηγαμε μετα το ανοιγμα της πολυ σημαντικης πυλης της 25ης Μαιου 2013 !
Καθως μολις τωρα ειμαστε ικανοι να το εκφρασουμε αυτο σαν εμπειρια με λογια, φαινεται να ειναι το πρωτο βημα στο να αρχισουμε να αφυπνιζομαστε σε κατι που χρειαζεται να αφομοιωση η συνειδηση μας . Ετσι προς το παρον τα λεω ολα αυτα συλλαβιστα, αλλα τουλαχιστον μπορω και λεω κατι.
Εξαλλου δεν ειμαι σιγουρη αν προκειται για αφομοιωση η για ανακαλυψη. Η για μια τελειως καινουργια ακτινοβολια και ενεργεια που θελει να χρη σιμοποιηθη για ολοκαινουργιες δημιουργιες. Αλλα κατα βαση ειναι το ιδιο : δημιουργουμε καθως ανακαλυπτουμε αυτο που ακομα κοιμαται στην καρδια του συμπαντος, ετοιμο να εκδηλωθη μεσα στην δικη μας σφαιρα και να δωση το επομενο βημα της εξελιξης μεσα απο την δικη μας υπαρξη.
Αυτος ο νεος χωρος υψηλης ενεργειακης συνειδητοτητας χρειαζεται τωρα την απολυτη και ολοκληρωτικη μας προσοχη, ετσι που να μπορεσουμε να ανακαλυψουμε αυτο που θελει να αποκαλυφθη. Απαιτει την εστιαση και προσοχη μας με τροπο που να προσπαθησουμε να δουμε πραγματα κρυμμενα απο την ομιχλη τα οποια ομως θα γινονται ολο και πιο καθαρα καθως θα βελτιωνουμε, -χωρις τα αυτοπεριοριζομενα δογματικα μας κριτηρια-, την διαρκως διευρυνομενη αντιληψη και φαντασια μας .
Πρωτα ας αναγνωρισουμε ενα απλο σχημα, ενα περιγραμμα απο κατι και οσο πιο πολυ θα συγκεντρωνομαστε τοσο αυτο το πραγμα θα παιρνει ενα πιο ευδιακριτο σχημα αλλα και σημασια. Ειναι η ανακαλυψη του μη οικειου που δρα σαν προκληση για να παμε στο αγνωστο , και να καταλαβουμε ισως λιγο αργοτερα οτι αυτο που βρηκαμε δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια αναμνηση, η απλα η ανακαλυψη κατι πολυ οικειου το οποιο ομως τωρα το βλεπουμε απο μια αλλη οπτικη, σε αλλες συνθηκες .
Καθως μεταφερομαστε σε νεους τομεις γνωσης και εμπειριας, εχω την εντυπωση οτι τωρα ειμαστε στο μεταιχμιο του να μπουμε σε νεα πεδια της μνημης μας και της ταυτοχρονης πολυδιαστατης υπαρξης μας και να προσεγγισουμε με νεο τροπο αυτο για το οποιο ηρθαμε εδω και να γινουμε και να βιωσουμε. Σε αυτη την διαδικασια φαινεται οτι τα ατομικα παραδειγματα αλλαζουν καθως πρεπει να αφησουμε πισω μας ενα κομματι του παλιου κοσμου. Ετσι , μια και ολα αυτα συμβαινουν αυτη την στιγμη , πολλοι απο μας πρεπει ακομα να ανακαλυψουν πραγματα , καθως μπορει να νοιωθουμε λιγο μουδιασμενοι και αμηχανοι στο α-Γνωστο δωματιο της νεας ανθρωπινης συνειδησης.
Πρεπει να κανουμε υπομονη. Αυτο δεν μπορει να γινει γρηγορα. Πρεπει να επιτρεψουμε το ξυπνημα μας στο νεο αυτο πρωινο , παιρνοντας ο καθενας τον χρονο που χρειαζεται. Δεν πρεπει να ειμαστε βιαστικοι μια και η καθε λεπτομερεια πρεπει με μεγαλη αγαπη, να ανακαλυφθη και να διερευνηθη. Εαν καπου χαθουμε , η ανακαλυψη μονο και επειτα η κατανοηση οτι τωρα αρχισαμε ενα νεο κεφαλαιο στην δικη μας περιπετεια, ειναι ηδη αρκετα σαν εφοδια για το νεο μας ταξιδι.
Υπαρχει ακομα μια νεα εμπειρια σε αυτο που καλουμε Χρονος. Υπαρχει τοσο πολυ ¨Τωρα ¨και ατελειωτη διευρυνση του παροντος, που τιποτα δεν εχει την ιδια σημασια που του διναμε πριν, καθως ολα αυτα εχουν πλεον γινει δευτερευοντα. Και πρωτευον πλεον ειναι αυτο το απειρο , αυτος ο χωρος, αυτες οι δυνατοτητες στις οποιες τωρα χρειαζεται να προσαρμοστουμε.
Εαν επιμελως δουμε τι ειναι αυτο που νοιωθουμε , θα αντιληφθουμε οτι αυτος ο χωρος ειναι συνδεδεμενος με πολλες δυνατοτητες και ουσια. Μηπως λοιπον ειναι αυτο το σημειο Μηδεν, στο οποιο οι νεες συν-δημιουργιες μαζι με το Θεικο Νου υλοποιουντε, τωρα με ενα πιο χειροποιαστο τροπο που μπορει να γινεται αντιληπτος απο εμας και την συναισθηματικη – επιγνωση μας ?
Ειμαστε τοσο Ευλογημενοι! Αγαπημενοι μου αδελφοι και αδελφες βρισκομαστε τωρα σαν πρωτοποροι στο κατωφλι μιας τελειως νεας περιπετειας της ανθρωπινης συνειδησης! Ποσο πολυτιμο και συναρπαστικο ειναι αυτο ! Ταξιδεψαμε πολυ μακρια και μολις τωρα μπαινουμε σε ενα τελειως νεο κεφαλαιο της ανθρωπινης ιστοριας.
Χρειαζεται να το εκτιμησουμε και να το απολαμβανουμε καθε στιγμη, να χαιρομαστε καθε ενα βημα ανακαλυψης και μαθησης μεσα σε αυτο το νεο Θεικο Πεδιο της Συνειδησης. Μεγαλη και απολαυστικη υπευθυνοτητα μας δοθηκε , μεγαλη ικανοποιηση! Ολοκληρωτικη και Μεγαλειωδης Χαρα! Γιατι ειναι απο το βασιλειο της Αγαπης και της Ελευθεριας που θα αντλησουμε, απο την Πληροτητα και το Αιωνια Αορατο, για να φτιαξουμε την Νεα αυτη Δημιουργια .
Ποτε δεν ειχα φανταστη οτι το τελος ολων των παλιων δημιουργικων ενασχολησεων μου, θα ηταν απλα η αρχη για κατι Ανομολογητα Μεγαλειωδες, που ολοι πρεπει να ανακαλυψουμε και να εξερευνησουμε!
Για να γινει ομως αυτο θα πρεπει να εγκαταλειψουμε το οικειο και γνωστο. Οι ενεργειες δεν συνδραμουν πια τις δομες που υπηρχαν πριν να περασουμε την πυλη της 25ης Μαιου.Τωρα πια ειμαστε στην αλλη πλευρα! Σε μια τελειως καινουργια περιπετεια! Βαδιζουμε προς μια τελειως Νεα Κατευθυνση!
Επι του παροντος πολλοι ειναι αυτοι που αντιμετωζουν την επανεμφανιση παλαιων τασεων και προβληματων που πιστευαν οτι ειχαν φυγει ! Αλλα εμφανιζονται μονο σαν ψευθαισθησεις μπροστα στον αγερωχο καθρεφτη της Νεας Συνειδησης, για να εξαφανιστουν για παντα εαν εμεις τα αφησουμε αληθινα να φυγουν. Ολα αυτα που δεν αντανακλουν και δεν εκφραζουν την αληθινη Πληροτητα και Θεικη μας Υποσταση, Ελευθεροι και Απαλλαγμενοι απο τις εξωθεν παρουσιες , πρεπει τωρα να τα διαλυσουμε, ετσι που να μπορεσουμε να γινουμε η Πρωταρχικη μας Ταυτοτητα, να γινουμε και να Ειμαστε ο Νεος Κοσμος.
Αυτη ειναι μια διαδικασια κατα την οποια η αδιαιρετη Ενοτητα του Πεδιου της Συνειδητοτητας , της Δυναμης και της Σοφιας αποκαλυπτεται.


Αποδοση Πολυτιμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου