" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Σκεφτεί τα τα μεγάλα και μετα τα μεγαλύτερα!!!

ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ

Της  Brenda Hoffman απο το Brenda s Blog,    www.LifeTapestryCreations.com      6-10-13

 

Aγαπημενοι μου,

Η αυτοεκτιμηση ειναι το κλειδι για την μεταβαση στην Νεα Γη.  Ακομα και εαν η αποδοχη και το βιωμα της χαρας και ικανοποιησης που νοιωθετε, ειναι ενα σημαντικο κομματι της αυτοεκτιμησης σας , υπαρχουν και καποια αλλα μερη που θα εξετασουμε.

Ισως νομιζετε οτι η αυτοεκτιμηση σας ειναι πολυ δυνατη οταν παρατηρητε και συγκρινετε  τους αλλους γυρω σας.  Ισως ειστε περηφανοι με αυτα που εχετε πετυχει σαν κατορθωματα, κατα τον Παλαιο τροπο Σκεψης και αναρωτιεστε σε τι ακριβως αναφερομαστε.

Παρακαλω, ξανακοιταξτε την ζωη που κανετε. Μηπως εχετε οικονομικα θεματα η θεματα σχεσεων? Η μηπως το φυσικο σας σωμα δεν ειναι τοσο υγιες οσο θα θελατε? Αν και δεν συνδεονται ολες οι ελλειψεις με την αυτοεκτιμηση σας , ομως πολλες απο αυτες εχουν σχεση.

Σε προηγουμενες ζωες σας στην γη η σε αλλες τοποθεσιες , κανατε αυτο που χρειαζοταν για να αποτελειται μερος της κοινωνιας . Μικρυνατε τον εαυτο σαςγια να φαινεται ομοιος με ολους τους αλλους. Η λογικη αυτης της δηλωσης εχει να κανει με το  οτι και ολοι οι αλλοι που ειναι στην γη αυτη την στιγμη εχουν κανει το ιδιο αναφορικα με την αυτοεκτιμηση τους. Παρακαλω διαχωρειστε την λεξη, στο Εαυτο και Εκτιμηση για να καταλαβετε τι θελουμε να πουμε.

Εχετε ολοι διαβασει,  ακουσει, η συζητηση σχετικα με το ποσο σημαντικοι ειστε σε αυτη την μεταβαση. Εχετε ομως κατανοηση το τισημαινει αυτο σε ορους δρασης και αντιδρασης? Εχετε ανακαλυψη η αναγνωρισητην Εκτιμηση και Αξια καθε πλευρας του Εαυτου η τηςΥπαρξης σας? Η απλα συνεχιζετε ακομα να προσαρμοζεστε, να εξομοιωνεστε , να ειστε νορμαλ, με οποιονδηποτε τροπο σας βολευει καλυτερα ?

Το να προσαρμοζεστε βεβαια δεν ειναι κατι για το οποιο θα πρεπει να ντρεπεστε. Αλλα θελουμε να σταθουμε στο οτι πολλοι απο εσαςνοιωθουν αβολα τωρα πια καθως συνεχιζουν να ακολουθουν τις συνηθειες της Παλιας Εποχης, οι οποιες εχουν πια χασει την δυναμη τους.

Ας δωσουμε ενα παραδειγμα.  Ισως οταν εισαστε πιο νεοι δεν επιδιωξατε να κανετε πανεπιστημιακες σπουδες για να εισαστε αποδεκτοι απο καποιους φιλους σας που δεν ειχαν τετοιες φιλοδοξιεςη αντιθετως κοπιασατε παρα πολυ να αποδειξετε ποσο ικανοι ειστε , και αυτο οχι γιατι το θελατε πραγματικα αλλα γιατι αυτος ηταν ο μονος τροπος να διακριθειτε και να ταπεινωσετε καποιους αλλουςΑυτο αντιστοιχει στον αθλητισμο , την μουσικη, το χορο και σε πολλα αλλα συμπεριλαμβανομενου του επιχειρηματικου κοσμου.

Αυτη η προσπαθεια να ειστε καλυτεροι απο αλλους και να διακριθειτεοπως την περιγραψαμε, αποκαλυπτει μονο την αναγκη σας να γινετεκατι αλλο απο αυτο που πραγματικα ειστε.

Πολλοι εχουν την πεποιθηση οτι ολες οι επιτευξεις ειναι κατι καλο και αυτο ειναι οντως αληθεια εαν αυτη η επιτευξη σας γεμιζει χαρα.  Εαν ομως αυτη η επιτευξη ειναι το αποτελεσμα της επιθυμιας σας να μοιασετε σε καποιον αλλο η να ειστε τοσο καλοι η ακομα καλυτεροι απο καποιον αλλον, τοτε νοιωθετε πραγματικα χαμηλη αυτοεκτιμηση.

Ισως να διαφωνειτε με αυτα και να πιστευετε οτι ολα αυτα που κανατεηταν τελικα προς οφελος σας.

Αυτου του ειδους η προσαρμογη ειναι μια ακομα μεθοδος για τον ελεγχο της μαζας.  Εαν ολοι αυτοι που ειναι εξυπνοι και ολοι αυτοι η οχι και τοσο εξυπνοιεχουν την ιδια ανταμοιβη και αναγνωριση, ειτε με το να κατεβαινουν επιπεδο οι πρωτοιειτε με το να ανεβαινουν επιπεδο οι δευτεροιτοτε ο ελεγχος απο τριτους ειναι δυνατος. Αρα αυτο ειναι ενα μετρο επιτυχιας που τεθηκε τελικα απο καποιον εξω απο εσενα και που ειχε σκοπο   να συμπεριλαβει εσενα και τους αλλους στην κοινωνια που ζεις.

Αυτη η αντιληψη ελεγχου ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο που συζητησαμε προηγουμενως -  μια αντιληψη για στην οποια δεν αναφερομαστε συχνα. Ειναι αυτονοητο οτι αναλογο ελεγχο των μαζων ασκουν για την κοινωνιατα δικαια και τα αδικα, οι κατακρισεις και οι ανταμοιβες. Ομως μια πολυ πιο διακριτικη μορφη ελεγχου ειναι αυτη κατα την οποια βαζεις τον εαυτο σου να καθοδηγηθη , να κατευθυνεται,απο αυτες τις κατακρισεις και ανταμοιβες .

Ενα μερος σου καταλαβαινει αυτα που λεω. Εχεις φτιαξει καποιον που κινειται με ανεση μεσα σε αυτη τη κοινωνια - αλλα αυτος ο καποιος δεν ειναι απαραιτητα ο πραγματικος σου εαυτος. Αυτη η δημιουργια επηρεαζει την εκφραση σου , τις δημιουργικες σου ικανοτητες . Ποσες φορες δεν εχουμε ακουσει οτι καποιος παρα πολυ πλουσιος δεν ειναι ευτυχισμενος? Ακομα και εαν γελας με αυτη την παραδοξη πεποιθηση εσυ με δυσκολια καταφερνεις να πληρωσεις τους λογαριασμους σου.

Ηρθε για σενα η ωρα να καθαρισεις την υπαρξη σου απο δεσμευσεις, αποφασεις του παρελθοντος, και επιτευγματα,  που δεν σου χρειαζονται πια, απο ολα αυτα τα κομματια που εφτιαξες για να σε κρατανε μικρο.

Δεν εισαι μικρος και ασημαντος . Ολοι ειστε θεοι και θεες που υποκρινεστε οτι ειστε ασημαντοι.

Αυτη η τελευταια σκεψη ισως θυμωσε καποιους απο εσας που πιστευετε οτι ειστε ετοιμοι για ενα οικονομικο ανοιγμα η ενα φυσικο θαυμα.   Σας εκλιπαρουμε να κανετε την διαφορετικοτητα. Εαν βρισκεστε σε μια δυσκολη θεσηιδια με αυτη που βιωσατε δεκα χρονια πριν η εστω και ενα χρονο πριν, αυτο σημαινει οτι δεν εχετε ακομα ξεκαθαριση με δεσμευσεις του παρελθοντος που σας αφορουν.

Μερικοι απο εσας νοιωθουν οτι σας κοροιδευουμε η οτι σας τιμωρουμε . Που ειναι τοτε η αγαπη,  θα λετε ?

Πραγματικα που ειναι η αγαπηαλλα για τον εαυτο σας ?  Η Αγαπη για τον Εαυτο, ειναι το θεμα μας σημερα.

Η Νεα Εποχη /νεα γη, εχει φτασει, ειναι εδω τωρα . Εχετε ηδη καταγραψη μεσα σας τις πληροφοριες , το λογισμικο της νεας αυτηςγης.  Ισως και να εχετε δοκιμασει το λογισμικο αυτο στην ανακαλυψη νεων εικονων, σκεψεων, και πραξεων - και ομως, παρ ολα αυτα ναμενετε προσανατολισμενοι στον οικονομικο σκοταδισμο, τον φυσικο η συναισθηματικο πονο σας .

Που ειναι η αγαπη για τον εαυτο σας τοτε ?

Ασφαλως και ειστε τωρα θυμωμενοι.  Με ποιο δικαιωμα ερχομαστε εμεις να σας πουμε, οτι οχι μονο δημιουργησατε αυτη την δυσφορια και πονο , αλλα συνεχιζετε αυτη την στενοχωρια του να παραμενετε μικροι και ασημαντοι, για να ταιριαζετε, να χωρεσετε , μεσα σε αυτη την κοινωνια.  Αυτη ομως η δυσφορια δεν ειναι πια αναγκαιααλλα ουτε και επιθυμητη.

Ειναι η ωρα να γινετε ενας ενηλικας της νεας εποχης - ανακτωντας ολες τις ικανοτητες σας, ζωντας αυτο που πραγματικα λαχταρατε, ζωνταςολες τις χαρες σας.  Σταματειστε να εχετε την αναγκη να ταιριαξετε και να εξομοιωθειτε με αυτη την κοινωνια. Ειστε ενα Ον μοναδικο,   μεαπεριγραπτες και ασυληπτες ικανοτητες, εκδηλωσης και δημιουργιας. Ειναι η ωρα, να το αποδειξετε. Ειναι η ωρα, να δημιουργησετε - αυτο που αληθινα ειστεοχι αυτο που η κοινωνια λεει οτι θα επρεπε να ειστε.

Σας γνωστοποιουμε την ελευθερια σας να ειστε οι θεοι/θεεςστην πληρη εκδηλωση σας. Και κανετε την αρχη με το να αναζητησετε μεσα σας,  με οποιονδηποτε τροπο ειναι ο καλυτερος για εσας και να αναρωτηθειτε,  εαν ολες αυτες οι δεσμευσεις, οι σκεψεις, οι πεποιθησεις, και τα μοτιβαπου εχουν δημιουργηση το μικρο σας εαυτο και ηταν αναγκαια για να συμβαδισετε με τα παλαια δεδομενα και την παλαια κοινωνιαμηπως ηρθε η ωρα να τα φερετε στην επιφανεια για να τα επεξεργαστειτε ξανα και ισως να τα απομακρυνετε για παντα εαν χρειαστη.

Σκεφτητε με μεγαλοσυνη και μετα σκεφτητε με μεγαλυτερη ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ. Δεχτητε ο,τι απολαμβανετε , ο,τι σας κανει να χαιρεστε. Ακολουθειστε την παροτρηση της καρδιας σας . Και επιτρεψτε στον εαυτο σας να ξεριζωσει καθετι που αρνηται την Μεγαλοσυνη του Εαυτου που Ειστε.

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου