" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Μια ιστορία δημιουργίας!

Μια Ιστορια Δημιουργιας 17-10-13

Απο την Aisha North στο  Aisha North – Channelings and Words of Inspiration

 

Αγαπητοι φιλοι,

Ας αρχισουμε την διηγηση, απο ενα πεδιο το οποιο μας ενδιαφερει ολουςκαι αυτο ειναι η προελευση του ατομου, η καλυτερα η προελευση της υλης. Μια και η υλη δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενεργεια και αυτη η αντιληψη ειναι παρεξηγημενη με παρα πολλους τροπους μεσα στην ιστορια της ανθρωποτητας . Αυτα τα μικρα σωματιδια κινουμενης  ενεργειας δεν βρηκαν τον δρομο τους μεσα στην ανθρωπινη συνειδηση για πολυ καιρο μια και δεν μπορουσαν να τα δουν , να τα αντιληφθουν και κατα συνεπεια πηρε σε ολους μας πολυ καιρο μεχρι να τα εντοπισουμε και να τα συσχετισουμε με εμας . Αλλα τωρα καθως εξοικιωνεστε ολο και περισσοτερο με τις ιδιοτητες αυτων των δομικων υλικων της ζωης , τωρα μπορουμε να σας παμε ακομα πιο περα. Εχετε ψαξει πολυ για αυτο το παραπλανητικο και μικροσκοπικο σωματιδιο που ονομαζεται Higgs Bosonκαι ακομα και αν εχετε καποια στοιχεια για αυτο, υπαρχουν ακομα παρα πολλα που δεν εχετε καταλαβη.  Αυτο ειναι κατανοητο μια και αποτελη την κινητηρια δυναμη πισω απο ολα αυτα και ειναι αορατο οχι μονο στο ανθρωπινο ματι αλλα και απο τον τεχνικο εξοπλισμο που εχετε αναπτυξη εως τωρα. Τι θα σκεπτοσαστε ομως εαν σας λεγαμε οτι θα αποκτησετε την ικανοτητα να το βλεπετε δια γυμνου οφθαλμου και ο λογος για αυτο ειναι εξ αιτιας των ικανοτητων που σας δοθηκαν κατα την διαρκεια αυτης της εντονης τελευταιας ενεργειακης  αναβαθμισης που εχετε υποστη;

 

Οπως εχουμε ισχυριστει πολλες φορες οι ανθρωποι ζουν μεσα σε ενα πολυ στενο κουτι, οπου οι αποκαλουμενοι φυσικοι νομοι εχουν καθοριστη σαν σταθεροι και αμεταβλητοι. Οποτε καλως ηλθατε στον νεο κοσμο , εκειοπου τιποτα δεν μπορει να ονομαστη αμεταβλητο τωρα πια. Μια και η υλη ειναι ενεργεια και η ενεργεια ειναι παντα ευπλαστη , οταν θα αρχισεις να εχεις προσβαση στα επιπεδα οπου βρισκομαστε ολοι εμεις, τοτε θα διαπιστωσεις το ποσο ευπλαστα και ευμεταβλητα ειναι ολα . Δεν υπαρχει τιποτα σταθερο και τιποτα δεν διαρκει για πανταη μαλλον τα παντα υπαρχουν σταθερα αλλα σε μια ευμεταβλητη συνθηκη η οποια ενεργοποιειται και απενεργοποιειται με μια τετοια ταχυτητα που ξεπερνα κατα πολυ αυτη του φωτος. Ας συμπληρωσουμε οτι η ταχυτητα του φωτος δεν ειναι τιποτα απο αυτα που την εχετε χαρακτηριση. Η μαλλον συμφωνα με τις δικες σας ικανοτητες μετρησης , ειναι αυτο , αλλα αυτο συμβαινει γιατι δεν μπορειται να δειται το πως πραγματικα κινουνται τα σωματιδια του φωτος. Μερικες φορες μοιαζουν ακινητα , αλλα ξαφνικα μπορουν να κανουν αυτο που ο μονος χαρακτηρισμος ειναι το κβαντικο αλμα. Ετσι βρισκεστε στην ενδιαμεση κατασταση μεταξυ του ΤΩΡΑ και του ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΑ, και σ αυτο το ενδιαμεσο ολα πανε μπρος και πισω , σαν μικρα πακετα ενεργειακης πληροφορησης , σταθερα επικοινωνοντας το ενα με το αλλο , σταθερα μεταβαλλομενα, παιρνοντας μορφη και εξελισσομενα.

 

Ειναι σαν ενα στιγμα στην οθονη , που φευγει για να επανεμφανιστη σε μια εντελως διαφορετικη συνισταμενη του χωρου.  Ισως λοιπον αυτο να αρχιση να σας δινει μια μικρη ιδεα του πως εμεις ειμαστε ικανοι να βρισκομαστε διπλα σας ενω δεν ειμαστε απο εδω. Και για το πως εμεις σας βλεπουμε καθαρα ενω εσεις δεν μπορειτε να μας δειτε. Οπως εχουμε πει πολλες φορεςολο το διαστημα ο κενος για εσας χωρος εχει  τοσο συνωστισμο οπου εαν ολα ηταν ορατα ταυτοχροναδεν θα μπορουσατεκαν  να κινηθειτε. Η μαλλον θα νοιωθατε οτι καθε ενα μοριο διαστηματος ειναι γεματο απο κατι και κατα συνεπεια αυτο που αποτελει εσαςτην ιδια στιγμη αποτελει και καθε τι αλλο και θα ηταν πολυ δυσκολο να βρητε τροπο να πορευτειτε μεσα σε αυτη την ενεργειακη σουπα. Ετσι εχουν τα πραγματα , καθως αυτο που βλεπετε ειναι μονο ενα πολυ λεπτο στρωμα απο ΟΛΑ οσα υπαρχουν. Γιατι ολα οσα υπαρχουν , καταλαμβανουν τον ιδιο χωρο, αλλα εσεις βρισκεστε σε ενα και μοναδικο στρωμα μεσα στα απειρα στρωματα που καταλαμβανουν αυτο  χωρο. Ετσι αυτο το οποιο θεωρειτε απειρο διαστημα, η,  τεραστια αποσταση εαν το μετρησετε σε μετρα η και ετη φωτοςειναι στην πραγματικοτητα πολυ , πολυ μικροτερο ιδιως εαν το μετρατε με τα δικα σας μετρα και σταθμα. Αλλα εαν το μετρησετε με τον δικο μας τροπο ειναι στην πραγματικοτητα μια παρα πολυ συμπαγης σφαιρα ¨ πραγματικοτητας ¨ , με ολα πακεταρισμενα μαζι σε ενα παρα πολυ μικρο χωρο. Ομως διαχεεται  μεσα απο αυτη την σφαιρα ενα απειρο νουμερο αλλων επιπεδων.

 

Ξερουμε οτι αυτο θα ειναι δυσκολο να το χωρεσει το μυαλο σας , αλλα εσεις νομιζετε οτι οταν κοιτατε εξω τον νυχτερινο ουρανο, βλεπετε τα παντα σαν να ειναι πολυ , πολυ μακρια απο εσας . Αλλα τι θα σκεφτητε εαν σας λεγαμε οτι το μονο που εχετε να κανετε για να συνδεθητε με ολα αυτα , ειναι στην κυριολεξια να απλωσετε το χερι σας και να τα αγγιξετε;   Γιατι δεν βρισκονται μακρια , βρισκονται ΕΔΩ, αλλα ειναι τοποθετημενα το ενα πανω στο αλλο σε επιπεδα ετσι που φαινεται σαν απειρη αποσταση απο εσας .  Εισαστε και εσεις κενο διαστημααλλα εισαστε ΜΕΣΑ στο κενο και το κενο αυτο διαστημα ειναι μια μετρησημος ποσοτητα.          Το κενο ειναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ, και οχι αποσταση και κατα συνεπεια μπορει να διαμορφωθη ετσι που να δειχνει απομακρυσμενο απο εσας, αλλα αυτο δεν ισχυει. Ετσι το κενο διαστημα ισοδυναμη με ενεργειαη οποια ισοδυναμη με μορφογενητικο πεδιο. Με αλλα λογια το κενο δεν ειναι τιποτα αλλοαπο μια καθορισμενη ποσοτητα ενεργειας που γεμιζει τον μικροτερο δυνατο χωρο. Μια και η ενεργεια δεν χρειαζεται το κενο για να ΥΠΑΡΞΗ , απλα ΕΙΝΑΙ,  ανεξαρτητα του ποσο μεγαλη η μικρη μπορει να φαινεται στο ανθρωπινο ματι η μυαλο.   Ετσι την επομενη φορα που οι επιστημονες θα αναφερθουν στην απεραντοσυνη του διαστηματος , εστιαστε μαλλον στις ατελειωτες δυνατοτητες του διαστηματος  και να ξερετε οτι μπορειτε να εχετε προσβαση σε καθε κομματι του απο την ανεση και μονο του σπιτιου σας.

 

Ολα ειναι οντως μονο ενεργειααλλα η ψευδαισθηση που δημιουργη ειναι οτι υπαρχει εκει υλη.   Ετσι οταν εχεις υλη χρειαζεσαι και εναν χωρο για να την τοποθετησης. Ομως η ενεργεια δεν εχει καθολου αναγκη απο χωρο, απλα ΥΠΑΡΧΕΙ. Εξ ου και η αιτια για το big bang. Αρχισε απο μια εστια , μια απλη κουκιδα, ολα απο μια και μονο διασταση, η καλυτερα απο καμια διασταση και επειτα αρχισε να ξετυλιγεται απο εκει. Αλλα ολα ειναι μονο μια ψευδαισθηση μια εξομοιωση προς κατι απτο με βαθος , πλατος ,υψος,κτλ. , και μετα καθε αλλο αντικειμενο μπηκε μεσα σε αυτο το πλαισιο μαζι με ολα τα αλλα φανταστικα αντικειμενα κανοντας την Δημιουργια.    Ετσι ολα ταιριαζουν με αυτο μια και ειναι ολα Δημιουργηματα, ειναι ολα δημιουργημενα απο την ενεργεια,  αλλα ειναιολα μια ψευδαισθησηολα ειναι κατι που μπορει να αλλαξει, να μορφοποιηθη και να μετακινηθη κατα βουληση.

 

Και ποιος τα δημιουργησε ολα αυτα , ποιος ειναι ο Θεος;    Ο Θεος ειναι η δημιουργια , ειναι η θεληση ολης αυτης της ενεργειας , η μοναδικη προθεση, η καλυτερα, η προθεση της Μοναδας , της ΨΥΧΗΣ.   Υπαρχει για να ΕΙΝΑΙ, ειναι η ενεργεια της ΥΠΑΡΞΗΣ, να υπαρχει με καθε τροπο που θα μπορουσε να φανταστη κανεις.  Δημιουργη καθε στιγμη γιατι αυτηειναι η ουσια της υπαρξης της.  Δημιουργη σε ολες τις διαστασεις και σε ολες τις καταστασειςειναι ευπλαστη και ζωντανη, ειναι εσυ και εσυ εισαι αυτη και ειστε μαζι και αυτο ειναι το ΠΑΝ.  Ειναι η μια και μοναδικη πηγη , η θεικη πεμπτουσια , μια ζωντανη οντοτητα, τα παντα , η ανασα, ο ηχος , η αφη, ο φοβος ο θυμοςη χαρα, η αγαπη, το μισος ειναι τα ΠΑΝΤΑ  και πολλα περισσοτερα. Ειναι εδω απλα για να υπαρχειαλλα θελει να υπαρχει μεσα απο ΟΛΑ. Και ετσι ζει και δημιουργη γιατι ολα εχουν να κανουν με την δημιουργια .

 

Και εσυ ποιος εισαι ;   Και εσυ εισαι ΑΥΤΟ επισης, σε μια καθορισμενη ομως μορφη, αλλα τωρα αυτη η μορφη αρχισε να αλλαζει , να φτιαχνει ενα νεο εαυτο. Ξερουμε καλα οτι αυτη η λεξη ειναι προσβλητικη αλλα ΟΛΑ αυτα ειναι ενα παιχνιδι, ειτε ¨ ζειτε ¨ στον πλανητη ΓΗ ειτε καπουαλλου μια και ολοι ειμαστε παικτες στο ιδιο παιχνιδι, ειμαστε ολοι ισοι , και βρισκομαστε εδω για να ΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ακριβως σαν ενα μικρο συγκεκριμενο κομματακι αυτου του Ολου. Και αυτο  μοιαζει σαν να γευεστε διαφορετικες γευσεις η να κοιταζετε διαφορετικα χρωματα η να δοκιμαζετε διαφορετικα ρουχα η φυλα η μεγεθη η οτιδηποτε αλλο.     Εχει να κανει με την δημιουργια σε οσο το δυνατον μεγαλυτερη ποικιλια , και ολα αυτα να συνδεονται μεσα σε αυτη την απειροελαχιστα μικρη σαπουνοφουσκα που ονομαζουμε , Ολη Η Δημιουργια.

 

Δεν ειναι τεραστια αλλα ειναι αστειρευτη. Δεν καταλαμβανει περισσοτερο χωρο απο ενα και μονο ατομο, και ομως, καλυπτει τα παντα, και αυτο γιατι συμπεριλαμβανει τα παντα που θα μπορουσες να φανταστεις, και πολλα ακομα. Ομως ειναι ολα μια ψευδαισθηση, ενα ολογραμμα , αλλα ενα ζωντανο  ολογραμμα που αναπνεει, και ολα αυτα εχουν συγκεντρωθη για την απολαυση του εαυτου.  Και εισαι και εσυ ενα μερος του , γιατι Αυτο ειναι εσυ οπως ακριβως ειναι εγω η οποιοσδηποτε αλλος .  Εσυ εισαι Εγω και Εγω ειμαι Εσυ και Εμεις ειμαστε Εσυ και Εσυ εισαι Εμεις και ολοι μαζι ειμαστε ΑΥΤΟ, η ουσιατο ΟΝ, ο Αναπνεων Οργανισμος που ειναι απλα ΟΛΑ ΕΝΑ.  Ενα και Μοναδικο φως, που δημιουργει τον εαυτο του, ξανα και ξανα μεσα στο ΑΠΑΝ.

 

Ισως να σκεφτεσαι οτι καπου εχασες τα μυαλα σου οτι ξεφευγεις, μην ανησυχης , απλα συνδεεσαι με το ΕΝΑ και παλι . Και ετσι θα αρχισης να γνωριζεις περα απο την σκια της αμφιβολιας ποιος ακριβως εισαι.     Εισαι Τα ΠΑΝΤΑ, εισαι ομως και ενας ανθρωπος.  Εισαι εδω και ΥΠΑΡΧΕΙΣ, ομως ταυτοχρονα δεν υπαρχεις.  Μια και ολα ειναι ενα παιχνιδι, που εχει να κανει με το να κινητοποιησης πραγματα και οντατα οποια θα ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ τον εαυτο τους , πρωτα με το να τον εμφανισουν και μετα με το να αλληλεπιδρουν με τετοιο τροπο που να διευρυνη ολες τις δυνατοτητες  τους στο εκατονταπλασιο.     Ολα ειναι ενα κβαντικο πεδιο δυνατοτητων  και η Δημιουργια πρεπει να προσπαθηση να τις δοκιμαση ολες,   και ετσι ολο αυτο που υπαρχει γινεται ενα τεραστιο μερος αυτου  του ιδιου παιχνιδιου.

 

Καθως ομως ειστε στη μεση μιας αλλαγης στο παιχνιδι, εχετε μπη μεσα σε μια πολυ διαφορετικη εμπειρια  οπου εχετε μεταμορφωθη απο το ενα ειδος του παικτη σε ενα αλλο , στο μεσο του παλιου ομως αγωνα.         Και δεν ειναι ολοι οι παικτες που υφιστανται αυτη την μεταμορφωση  πραγμα που κανει τις δυνατοτητες αλληλεπιδρασεις περισσοτερες για μια ακομα φορα.  Μπορει να μοιαζει πολυ ψυχρο αλλα οπως ηδη γνωριζετε, ειναι παντα ενα ειδος μαγειας.

 

Και ποιο θα ειναι το αποτελεσμα ολου αυτου;  Ας πουμε μονο οτι το συμπαν ξερει. Η καλυτερα οτι οι εκτιμησεις ειναι οτι αυτος ο πλανητης θα μετατραπη σε μια σφαιρα τετοιας δονησης που δεν εχει υπαρξη μεχρι τωρα.   Με αλλα λογια η γευση ηδη αλλαζει, και μαλιστα σε κατι το οποιο θα ειναι πολυ πιο αποδεκτο στην πλειοψηφια των οντων. Μια και παρολο που αυτα ειναι οντως ψευδαισθηση ειναι τετοιου ειδους οπου καθε ενας   παικτης αποτελη ενα συνειδητο κομματι της και ακομα και εαν κανενας δεν εχει την πληρη εικονα , ακομη και τοτε  παραμενουν ενα αναποσπαστο μερος του ολου. Πιστευουμε οτι  στον χρονο που ερχεται θα δειτε δειγματα αυτου που γινοταν στο παρασκηνιο με ενα πολυ πιο διαφορετικο τροπο απο πριν και αυτο γιατι τωρα ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, και θα αρχισετε να βλεπετε μεσα απο το ολο και πιο λεπτο πεπλο της ¨πραγματικοτητας ¨   και θα αρχισετε να διακρινεται καποιους αλλους πισω απο αυτους.    Αλλα και παλι οι ¨αλλοι ¨  δεν ειναι πιο αληθινοι απο αυτους που βλεπετε,  αλλα παραμενουν ολοι μερος αυτου του σχεδιου. Και τωρα το σχεδιο ειναι να συγκλινουν ολα τα χωριστα επιπεδα και να δημιουργησουν κατι πολυ καινουργιο.

 

Που ομως εχει να κανει με τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, εχει να κανει με την ενεργεια που θελει να ειναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ και αυτο ακριβως ειναι που κανει.   Ειναι το να εισαι εσυ , ειναι το να γινεται δεντρο, το να γινεται νερο , παγος , φωτια και ολα τα ενδιαμεσα. Ειναι το να γινεται οσμη, να γινεται ηχος, ειναι το να γινεται και τα δυο ταυτοχρονα . Ετσι αναπαυστε το μυαλο σας τωρα,  νοιωστε ελευθεροι οσο ποτε πριν και χαρειτε την διαδρομη.

 

ΑΠΟΔΟΣΗ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου