" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ειναι η ωρα.......!!!

EINAI Η ΩΡΑ .......25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ , 2013

ΑΠΟ,  Holly Hawkins Marwood

ΣΤΟwww.AkashaHealingStudio.com 

 

Τώρα είναι η ώρα για κάθε μια και για ολες τις Ψυχες στον πλανήτηπου είναι σε συντονισμό με αυτόν,  να κανουν το βήμα προς την προσωπική τους δύναμη και γνωση και να αρχίσουν  πραγματικά να εργαζονται με τις ενέργειες πέραν της σφαιρας  του τρίτοδιαστάστατου αυτου κοσμου .  Αρχίστε να έχετε εμπιστοσύνη στο ότι οι αόρατες ενέργειες που βρίσκονται μέσα και γύρω σαςείναι τόσο πραγματικες  όσο και ό, τι αντιλαμβάνεστε ως «πραγματικο» , μεσα στο τρισδιάστατο κόσμο που μπορείτε να τοζήσετε με τις πέντε αισθήσεις σας . Τώρα είναι η ώρα να αρχίσετεπραγματικά να ζειτε  στην Αλήθεια του τι έχετε διδαχτει και του τι εχετεμελέτησει , μην ψάχνετε  για σωτηρία απ 'έξω , μην ψάχνετε για οποιαδηποτε  διασωση , μην ψάχνετε  τη διεξοδο με ένα νέο πολιτικό ηγέτη , ένα νέο τρόπο σκέψης , μια αλλαγή στην κυβέρνηση , ή ακόμη και βοήθεια από τα όντα στα αστρικα βασιλεια,  για να κατέβουν και να κουνησουν ένα μαγικό ραβδί . Τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να ζείτε στην νέα σας πραγματικότητα και αυτο δεν θα συμβεί με το να περιμενετε να σωθείτεαπό εξωτερικές αλλαγές ή αλλες εξωτερικές πηγές . Αυτή είναι η στιγμή της προσωπικής ενδυνάμωσης , όπου μπορείτε και πρεπει να διευρυνετε  την κατανόησή σας και αναζητηση,   ουτως ωστε να  αρχίσετε να εργάζεστε με ενέργειες πέρα από τη φυσική για να διαπιστωσετε το  πόσο σημαντικος  αλλα και πόσο ικανος ειναι  ο καθένας από εσάς  μια και ειστε  Οντα Φωτος  για  τον ιδιο τον εαυτό σας και μεσα απο τον εαυτο σας .
 
Αρχίστε   να εργάζεστε  με θετική σκέψη και οραματισμο . Ξεκινήστε με το να λέτε μόνο  θετικα πράγματα . Ξεκινήστε με το να σταματησετε τα παραπονα Αρχίστε με την διαθεση και προοπτικη  οτι όλες οι λύσεις είναι διαθέσιμες , ακόμη και αν δεν είστε σε θεση να τις δειτε προς  το παρον , ακόμη και αν δεν είστε σε κατασταση να το καταλάβετε . Ηλύση είναι πάντα εκεί . Αρχίστε  να εργάζεστε με τις ενέργειες της εκδήλωσης και το νόμο της έλξης . Αρχίστε  να εργάζεστε  με τηνενεργειακη θεραπεία . Αρχίστε  να εργάζεστε με διαφορετικές μορφές διαχειρησης της   ενέργειας όπως χρηση του  εκκρεμους , και ακόμη και τις κάρτες , όπως κάρτες ταρώ . Ξεκινήστε ζητώντας καθοδήγηση και βοήθεια από Αγγελους   και τηνπνευματικη σας ομαδα . Ξεκινήστε ζητώντας βοήθεια από τους δασκαλους σας και από το Θεό σας , όχι από μια θεση που να ειστε το θυμα  , αλλά από μια θεση   κατανόησης , είναι πλέον καιρός να συνεργαστείτε με τα αθέατα βασιλεια Είναι καιρός να αποτινάξετε  το μανδυα του να  αισθανεστε μικροι  και ασήμαντοι και τα θύματα της  ανθρωπότητα , ηρθε η ωρα  να σπάσει  αυτο το κελύφος και να αναδυθη η τελεια  έκφραση του Φωτεινου Όντας  που ειναι ο κάθε ένας από εσάς  και που έχετε τη δυνατότητα να υπάρχετε  και να εξελισεστε στη τρίτη διάσταση , αλλά επίσης και στην σφαίρα ενος ενεργητικου κόσμουγύρω σας , όπου μπορείτε να αποδοσετε σε συνεργασία με αλλους  και να κατορθωσετε πολυ πέρισσοτερα  από αυτα που έχετε μέχρι στιγμής γνωριση .
 
Είναι μια όμορφη ευκαιρία να μην αποσυρθείτε,  να μην κλειστειτε στον εαυτο σας , αλλά να επεκταθείτε και να πιέζετε τον εαυτό σας να ζήσει μέσα στην Αλήθεια του ποιοι είστεως Αιωνια Οντα δηλαδη , εδώ σε αυτόν τον πλανήτη , και σ αυτή τη στιγμή και να επηρεάσετε τα παντα προς μια θετική αλλαγή . Αυτή η θετική μεταβολή κατευθυνομενη και προωθουμενη  από εσάς προς τα μπροστά και με τη σύνδεση με ό, τι φαίνεται να είναι « αόρατο » μπορει να αρχίσει  τωρα και  αξιοποιοντας αυτές τις ενέργειες να ανάπτυξη και να εξελιξη τη ζωή σας .
 
Αισθάνθητε αυτη την ενδυνάμωση . Νιώστε αυτη την χαρά , τον ενθουσιασμό και αναγνωρίστε ότι θα είστε, στην πραγματικότητα , ένας δημιουργός ο Θεός της ιδιας σας της ζωής, αλλά και της ζωής στον πλανήτη αυτή τη στιγμή . Κάθε Φωτεινο Ον, είναι σημαντικό τώρα . Το να το καταλαβουμε  αυτό και να  συμβαλουμε στην πραγματωση τουείναι κατι  απαραίτητο αυτή τη στιγμή . Πάντα κρατώντας μπροστα σας  το όραμα  μιας καθαρής θετικης  ενεργειαςσε κάθε πτυχή , σε κάθε δράση , κάθε αλληλεπίδραση , κάθε εμπειρία .
 
Απολαύστε το ταξίδι και εμεις σας υποστηρίζουμε στο να  επέκτεινετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας , και το δυναμικο που εχετε μεσα σας.

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου