" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΕΙΣΤΕ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ. 14/12/13

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ~ΕΙΣΤΕ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ. 14/12/13
ΑΠΟ ΤΟΝ RON HEAD.


Aς μιλησουμε σημερα για τo ηλιοστασιο που πλησιαζει. Ευχομαστε οσο το δυνατον περισσοτεροι απο εσας να προετοιμασετε τον εαυτο σας για αυτο το γεγονος.
Ειναι αληθεια οτι εχετε ηλιοστασιο δυο φορες τον χρονο, καθε χρονο. Και ειναι επισης αληθεια οτι για πολλους, αν οχι για ολους και αυτο θα μοιαζει ιδιο με ολα τα αλλα ηλιοστασια. Θα θελαμε ομως να σημειωσουμε οτι βρισκεστε σε ενα κομματι του συμπαντος που ειναι μοναδικο στον χρονο. Ειστε βυθισμενοι σε ενα πεδιο ενεργειας το οποιο δεν εχετε ζηση ποτε πριν. Και πλησιαζετε σε μια ακομη πιο εντονη εμπειρια, την οποια δεν ειναι καν δυνατον να συλλαβετε.

Ακομη και αυτοι μεταξυ σας που η αντιληψη θα τους επετρεπε να προαισθανθουν αυτο που ερχεται, δεν εχουν τιποτα που θα τους βοηθηση να καταλαβουν την επιδραση που αυτο θα εχει επανω τους και πανω σε ολοκληρο τον κοσμο. Πολλοι που τελικα το νοιωθουν, δεν εχουν κανενα μετρο συγκρισης και ετσι το περιγραφουν σαν τρομακτικο. Ομως τιποτα δεν θα μπορουσε να ειναι μακρυτερα απο την αληθεια.

Για πολλους απο εσας θα μοιαζει σαν να δεχτηκαν ενα τεραστιο δωρο το οποιο μαλλον δεν αξιζουν. Ομως ουτε αυτο ειναι η αληθεια . Καταλαβαιτε οτι ειστε εσεις και μονο που κανετε αυτη την κριτικη. Ολο το αλλο συμπαν δεν λειτουργει μεσα απο κριτικη. Το συμπαν λειτουργει μεσα απο την αιτια και το αποτελεσμα. Εσεις ειστε κατα καποιο τροπο περιορισμενης ικανοτητας στο να θυμηθητε ολες εκεινες τις αιτιες που προκαλεσατε. Οπως ειστε και κατα καποιο τροπο περιορισμενοι στην ικανοτητα του να καταλαβαιτε το ποιοι αληθινα ειστε. Βλεπουμε ομως οτι η κατανοηση αυτων των πραγματων απο εσας εις το μελλον θα ειναι πολυ περισσοτερο διερυμενη.

Αυτο που ευχομαστε για εσας αυτο τον διαστημα του ηλιοστασιου, ειναι να βρητε καποιο χρονο για διαλογισμο σε ομαδες εαν ειναι δυνατον , η μονοι σας στην αναγκη. Και να δεχτητε με ευγνωμοσυνη το φως που θα πλημμυριση τον κοσμο εκεινη την περιοδο. Εαν ειστε μονοι οταν το κανετε αυτο να γνωριζεται οτι η προθεση σας να συμπεριληφθητε στο συνολο θα ειναι αρκετη. Αυτη την συγκεκριμενη μερα θα αλλαξη ο κοσμος σας πιο γρηγορα προς το μονοπατι που επιθυμειτε.

Αυτο ειναι παντα η αληθεια, αλλα εμεις και εσεις , ψαχνετε παντα για χρονικες περιοδους που εκπληρωνουν καλυτερα αυτα τα πραγματα. Εαν ειστε σε μια ομαδα εκφραστε την προθεση ολη η ομαδα να ειναι σαν ενα επισης. Με αυτο τον τροπο πολυ μεγαλη αλλαγη θα επιτευχθη. Εμεις ασφαλως θα το χαρουμε μαζι με εσας.

Αυτη ειναι η ωρα της χαρας, μιας αισθησης ειρηνης, γιορτης. Σας στελνουμε ενα αγκαλιασμα αγαπης για αυτο τον καιρο.


ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου