" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Αναζητώντας τον σωτήρα μεσα μας!!!

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ  - 26/12/13

 

 

 

O  θείκος  σπόρος εντός σας  ενεργοποιείται όταν θα αρχίσετε να εστιάζετε την προσοχή σας σε αυτόν. Υπάρχει ένας μυστικόςχώρος μέσα στο αιθερικό σώμα σας , που μερικές φορές ονομάζεταιΟ μυστικός κήπος , τα Άγια των Αγίων , Ο μυστικόςθάλαμος της καρδιάς . Ανεξάρτητα από τον τίτλο που του εχετε δώσει , είναι ο σπόρος που η Μητέρα και ο Πατέρας έδωσε στονκαθένα από εσάς , που φυτεύτηκε στη σάρκα σας , για να αναπτυχθεί και να επεκταθεί σε απολυτη αυτοκυριαρχία την κατάλληλη στιγμή, την προδιαγεγραμμένη από τον Ανώτερο Εαυτό σας .

Δεν μπορείτε να επισπεύσετε την διαδικασία των άλλων, μπορείτε να εργαστείτε μόνο για τον εαυτό σας . Με το να λετε οτι οι αλλοι βρισκονται σε μια κατασταση ελλειψης και περιορισμων η κατωτεροτητας , αυτο που εξακολουθειτε να κανετε ειναι να τους κρινετε .  Και με το να τους  κρίνετε   τους αποδυναμώνετε, αλλα το ιδιο κανετε εκεινη τη στιγμη καιστον εαυτό σας , μια και ολοι ειστε Ενα Ον .

Αντιλαμβανόμαστε ότι για όσους εξακολουθούν να επιτρέπουν στο μυαλό τους να τους οδηγήσει , αυτά τα λόγια δεν θα τους λενε τιποτα . Είναι μόνο με την ανάγνωση του κειμένου μεσα απο τον χωρο του επίκεντρου της καρδιας  που θα μπορούν να γίνουν αποδεκτα και κατανοητα εντός . Μην επιδιωκεις  να επιτίθεσαισε αυτό που δεν καταλαβαίνεις με το μυαλό , αγαπημένε , γιατι με το να το κανεις αυτο σημαινει οτι  συνεχίζεις να προβάλεις τον εσωτερικο φόβο σου και την εσωτερικη σου ανεπαρκεια   επάνω στον κόσμο .  Αλλαγή προς το καλύτερο δεν μπορεί να έρθει με αυτόν τον τρόπο , δεν έχει σημασία ποσαβήματα προς τα εμπρός θα κανεις λεγοντας οτι ετσι  θα "σώσεις " τους άλλους . Το να σωθείς με την μεσολαβηση μιαςεξωτερικής οντότητας,  η εξωτερικης δυναμης,  σημαινει οτιετσι  συνεχίζεις εσυ να αποδυναμώνεσαι .

Πιστέψτε μας όταν λέμε , δεν έχει σημασία τι οι σημερινές συνθήκες της ζωης κανουν το  κάθε άτομο  να φαίνεται , είναι ένας Μaster στο εσωτερικό του . Κάθε ανθρώπινο ον περιέχει μέσα τουτον ιερό σπόρο της δημιουργίας και της Παντοδυναμιας  . Αν δεν το κατανοήσετε αυτό, τότε δεν ακούτε την δική σας καρδιά , την πηγή της δική σας εσωτερικής σοφίας , τη σύνδεσή σας με τα ανώτερα επίπεδα .

Απελευθερώστε το αίσθημα της απογοήτευσης , ας ξεφυγουμεαπό την κρίση των άλλων και του εαυτού μας. Συγκεντρώνονταςαγάπη για τον εαυτο, δηλ.  για εμας τους ιδιουςείναι το πρώτο βήμα προς την αυτοκυριαρχία . Αντιλαμβανόμαστε ότι η έννοια της αγάπης του εαυτου σας, έρχεται σε αντίθεση με κάθε υπάρχον σύστημα πεποιθήσεων σε αυτόν τον πλανήτη, που έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει και να κατευθυνει  την εκ φυσεως  ιδιοφυΐα του ανθρωπινου οντος , αλλά θα σας πω κατι τώρα , αν είστε ανίκανοι να αγαπάτε τον εαυτό σας , τοτε δεν θα αλλάξετετον κόσμο σας .

Είστε οι απολυτοι Κυριαρχοι. Εσείς αποφασίζετε τη μοίρα σας . Είσαι συν-δημιουργοι με την Πηγή . Έχετε την ικανότητα να ελέγξετε τους νόμους της δημιουργίας , αλλά μόνο αν ενεργείτεμέσω της αγάπης , αρχής γενομένης με την αγάπη του εαυτου σας .

Με την αύξηση των συχνοτήτων , τα Βασίλεια του Ουρανού έχουν αναβαθμιστη ουτως ωστε αυτός ο κόσμος και το σύμπαν δεν θα δέχονται πλέον συχνότητες που δεν συντονίζονται με την άνευ όρων αγάπη . Το καθε τι, που δεν θα μπορεί να ανέβει και να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες συχνότητες του πλανήτη , τουηλιακού συστήματος , του γαλαξία και του Σύμπαντος , θα φεύγει .

Έχουμε πίστη σε εσας , αγαπημένοι , ότι μπορείτε να μας συναντήσετε στα μισά του δρόμου στη σκάλα προς τον ουρανό , γιατί είστε στη διαδικασία της οικοδόμησης αυτης ακριβως τηςσκάλας , από την εργασία σας κατά τη διάρκεια του υπνου σας όταν είστε ασύνδετοι και ελευθεροι από τον  ανθρώπινο εγωισμό σας και την ξεπερασμένη έννοια του περιορισμού και τηςεπιθυμίας να σας κραταει  κολημενους στο παλιό μοντέλο ζωης .Σας καλώ να εγκαταλείψετε το παλιόκαι για να γίνει αυτό ,αρχίσετε να βλέπετε ότι έχετε περισσότερες επιλογές και δυνατοτητες από ό, τι πίστευατε ποτέ δυνατόν . Έναςμεγάλος, υπεροχος νέος κόσμος υπάρχει ήδη γύρω σας . Μπορείτε να το δείτε ;  Μπορείτε να αρχίσετε να το νιώθετε ;

Με το να εγκαταλειψετε τις άμυνες σας , με το να γίνετε ευάλωτοι στις αίσθησεις , προβάλλοντας την πνευματική ενέργεια σας στον κόσμο , θα αποκτησετε την  αφυπνηση και συνειδητοποίηση ότι είστε ήδη ολόκληρωμενοι μέσα σας. Και η επέκταση προς την ολοκληρωση του Εαυτού θα έρθει ως φυσικό επακολουθο σε εσάς, σαν να άνθιζη ένα τριαντάφυλλο  ένα πρωινό του Μαιου .

Μπορείτε να φέρετε τα ουρανια στη γη , αγαπημένοι , και θα σας συναντήσουμε όταν είστε έτοιμοι , όταν θα έχετε αποφασιση τελειωτικα για τον εαυτό σας ότι είστε μεσα σας ο σωτήρας πουπροκειτε να αλλαξει και που ηδη αλλάζει τον κόσμο σαςπρος το καλύτερο .

Τελειώνουμε για τώρα με την ελπίδα ότι η κατανόηση θα ανθίσει μέσα σας . Οι καρδιές μας είναι συνδεδεμένες με τις δικες σας και είμαστε δίπλα σας , οταν θα έχετε ανάγκη για συμβουλές , υποστήριξη ή απλά μια ζεστή αγκαλιά γεματη αγάπη . Είμαστε πάντα τα αδελφια σας του Φωτος .

ΑΠΟΔΟΣΗ   ΠΟΛΥΤΙΜΗ..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου