" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Γιορτάζοντας το τελος της αναζήτησης!

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ, 23/12/13

ΑΠΟ ΤΗΝ Ute Posegga-Rudel.

 

Αγαπημενοι Φιλοι!

Με ολη μου την καρδια σας ευχομαι ΕΙΡΗΝΗ, ΕΥΤΥΧΙΑ και ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, για τις γιορτινες μερες που ερχονται !

Ειθε η καρδια σας να γεμιση απο Ομορφια και Εσωτερικη Πληροτητα!

Και ειθε η Νεα Χρονια να φερει την απελευθερωση της ανθρωποτητας σε ενα βαθυτερο επιπεδο συνειδησης. Ειθε ολοι να εχουμε αφθονια σε ολα τα καλα, να εχουμε χαρα, αγαπη και ελευθερη επιλογη.

 

Το ταξιδι μου που ειναι μια παθιασμενη αναζητηση για πληροτητα στον ¨εξωτερικο κοσμο ¨ σταματησε τον τελευταιο καιρο.  Απλα, σταματησα να περιμενω τις αλλαγες να γινουν.Και αυτο γιατι για καθε λεπτο αναμονης , στην αναζητησηαυτη για τη βελτιωση, δεν ειναι για μας δυνατον να επικοινωνησουμε απολυτα με το δικο μας Αιωνιο Θεικο Κομματι.

 

Αυτη η κατασταση δεν μου ειναι πρωτογνωρη , ομως αυτη την φορα καταφερα ουσιαστικα να απαλλαγω απο πολλα επιπεδα της ψευδαισθησης. Συνειδητοποιοντας την ιδια στιγμη το ποσο πολυ ολη αυτη η αναζητηση με πληγωνε, μια και βασιζοταν σεενα σπασμο , σε κατι περιοριστικο.

 

Αυτο το Κομματι μου,  ειναι ενας Ωκεανος Διευρυμενης Κενοτητας, η οποια ειναι η ιδια η Πληροτητα, που ειναι η Ανειπωτη Ομορφια, Χαρα και Ελευθερια περα απο καθε φαντασια. Ειναι η Ευλογια. Ειναι Απεραντη Αγαπη. Απλα ΕΙΝΑΙ. Και εγω ειμαι βαθια ερωτευμενη με αυτο .

 

Σε αυτη την Κενοτητα δεν υπαρχει καμια κινηση , καμια αναληψη, καμια διαφορετικοτητα, καμια χωριστοτητα. Και εκει δεν υπαρχει ουτε αναζητηση, ουτε αναμονη και ουτε ελπιδα.

 

Η ελπιδα δεν μπορει να περιεχει η να συνυπαρχει με την Πληροτητα που ολοι εμεις Α-ληθινα  ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ. Ελπιζοντας προσδοκουμε σε καποιο μελλον, σε μια ψευδαισθηση του χρονου, ελπιζουμε οτι κατι θα γινει που θα ειναι καλυτερο απο αυτο που ειναι τωρα.

 

Αλλαστο Αιωνιο Τωρα μεσα στο απεραντο Συμπαν, περα απο τον κινουμενο κοσμο της ελπιδας υπαρχει αυτη η σκοτεινητρυπα  που ειναι η πληροτητα του Σημειου Μηδεν, εκει οπου τα Παντα υπαρχουν.

 

Τα ρευματα και τα ποταμια της αλλαγης ειναι συναρπαστικα γεγονοτα στο Αιωνιο Εργο.  Οπως και να ειναι ομως αυτο το εργο αναδυεται απο αυτο στο οποιο εμεις ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΩΝΙΑ.

 

Γιατι λοιπον να παρεμβουμε και να πηδησουμε μεσα σε αυτο το ποταμι , αντι να παραμεινουμε ενας α-διαχωριστος και χαρουμενος παρατηρητης του, κανοντας πισω και βλεποντας τα γεγονοτα να εξελισονται.

 

Ουσιαστικα αν το κανουμε αυτο , το πολυαναμενομενο  ¨Γεγονος ¨θα μπορουσε τελικα να γινει, μια και δεν στεκομαστε εμποδιο στο δρομο του με το να ελπιζουμε, να περιμενουμε και να επιθυμουμε.

 

Ετσιοσο περισσοτεροι απο εμας κανουν πισω και αφαιθουν στην Πληροτητα και Απεραντοσυνη της Καρδιας , μεσα στην Καλοσυνη , την Γλυκυτητα που ειναι και Δυναμη με το να Ειμαστε το Ανειπωτο, τοτε τοσο πιο γρηγορα το πεπρωμενο μας θα αλλαξει.

 

Τα μεγαλειωδη δεντρα , ατενιζοντας το Θειο δεν μπαινουν εμποδιο στο δρομο για ¨Το Γεγονος ¨ . Γινονται το μεσον και ο αγωγος του Αιωνιου και Θεικου ρευματος ουτως ωστε να εκδηλωθη η Θεικη Βουληση.

Τα ζωα, ατενιζοντας το Θειο , εαν τους το επιτρεψουμε , δεν αποτελουν εμποδιο για Το Γεγονος να εκδηλωθη. Εχουν απλα εγκαταλειφθη στη Χαρα της Ακτινοβολας Πραγματικοτητας.

Ομως εμεις οι ανθρωποι εχουμε ενα προβλημα . Κλεινουμε τον δρομο. Δημιουργουμε  εμποδια με την παρα πολυ σκεψη και με τα θελω του μικρου μας  ¨Εγω ¨.

 

Ειναι μεσα στο Θεικο Σχεδιο να ελευθερωση αυτο τον Ιερο Πλανητη,  μαζι με ολα τα Βασιλεια του. Ετσι ειθε εμεις ολοι να επιτρεψουμε στο Θειο να Αναδυθη και να σταθη γερα μεσα στο σημερινο χαος που ζουμε με ολη του την Δοξα , Δυναμη καιΑνυπερβλητη Παρουσια  και να Ελευθερωση καθε καρδια απο την αμφιβολια, τα λαθη και την παρερμηνεια.

 

Το ανθρωπινο μυαλο μπορει να κανει πολλα, ομως  κυριως δημιουργει εμποδια. Αλλα η Θεικη Καρδια  εαν της το επιτρεψουμε , μπορει να κανει τα Παντα  οποιαδηποτε στιγμη. Και αυτο γιατι : Ειναι Θεικη, ειναι Αγνη και η Θεληση να ΕΙΝΑΙ  και να Εκδηλωνεται σαν  Δημιουργια ειναι Μυστηριο.  Ειναι αυτη ακριβως η Δυναμη της Εκδηλωσης, πισω απο καθε μικρη σκεψη και αγωνιωδη επιθυμια.

 

Οταν λοιπον εμεις καθισουμε στο πισω καθισμα του αυτοκινητου μας και γινει η Θεικη Παρουσια ο οδηγος μας , τοτε Ευτυχια και Απελευθερωση θα ελθουν στη ζωη μαςαμεσως. Και τα τειχη της ψευδαισθησης θα γρεμιστουν σαν φανταστικα ντομινος και θα εξαφανιστουν μεσα στην ανυπαρξια του τιποτα, απο εκει που η Λαμροτητα μιας Νεας Μερας Ανατειλη.

 

Ειρηνη σε ολους ! Πρωτα μεσα μας και μετα προς τα εξω ! Ειθε να εχουμε Ελευθερια , πρωτα μεσα και μετα εξω απο εμας ! Ειθε ολοι να απελευθερωθουν ! Ειθε καθε καρδια να Ειναι Αγαπη και μονο. Και ειθε να δουμε το καθρεφτισμα της σαν τον Νεο Κοσμο που ερχεται.

 

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ   ΠΟΛΥΤΙΜΗ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου