" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Η ολοκλήρωση ενός 11χρονου κύκλου!!!!

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΟΣ 11-ΧΡΟΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ,7/12/13

ΑΠΟ ΤΟΝ Emmanuel Dagher

ΣΤΟ www.emmanueldagher.com

 

Γεια σας φιλοι μου,

Καθως συνδεθηκα μαζι σας σημερα νοιωθω μια δυνατη αισθηση Ενοτητας να αναδυεται απο τον κοσμο. Ποσο ευλογημενοι ειμαστε να βρισκομαστε εδω και να βιωνουμε αυτο το ταξιδι μαζι. Ο Νοεμβριος ηταν ενας εκπληκτικα μεταμορφωτικος μηνας για πολλους. Οπου οδηγηθηκαμε να μπουμε βαθυτερα μεσα στο Ειναι μας πραγμα που δεν κανουμε εδω και πολυ καιρο.

 

Πολλοι απο εμας βρεθηκαν και μερικοι ακομα βρισκονται μεσα σε μια πολυ δυνατη καθαρσηφυσικη και συναισθηματικη. Πηγαινοντας τοσο βαθια μεσα σε αυτη τη καθαρτικη διαδικασια, θα μπορουσε ενα ατομο να νοιωση  κυριευμενο απο αυτη η μια αισθηση οτι αυτη η καθαρση δεν τελειωνει με τιποτα.

 

Να ξερετε ομως οτι αυτη η διαδικασια ειναι προσωρινη και οτι ολα οσα περναμε τωρα παιζουν ενα πολυ σημαντικορολο στο ταξιδι μας προς τα ανωτερα επιπεδα συνειδητοτητας.

 

Πολικοτητες: Το γυρισμα του Ηλιου.

 

Καθε εντεκα χρονια, ο Ηλιος αλλαζει την πολικοτητα του, μετακινοντας τον μαγνητικο βορρα και νοτο του. Αυτη η αλλαγη πολικοτητας επιταχυνη την διαδικασια καθαρσης για καθε ζωντανο ον στον πλανητη. Ετσι γινεται η συμπληρωση ενος εντεκαχρονου κυκλου. Με το να αναλογιστουμε το πως ειμαστε τα προηγουμενα εντεκα χρονια και ποιοι μοιαζει να ειμαστε τωραμπορουμε να επιβεβαιωσουμε την μαζικη μεταμορφωση που εχει ηδη λαβει χωρα.

 

Εαν κοιταξουμε την φυση μπορουμε να δουμε οτι οι γεωμαγνητικες καταιγιδες που προκληθηκαν απο την αυξηση της ηλιακης δραστηριοτητας εχουν σημαντικα επηρεαση τις αλλαγες του καιρου. Να γνωρίζετε οτι παρολο που καποιες απο αυτες τις αλλαγες ηταν μια δοκιμασια για τον κοσμουπαρχει παντα μια σημαντικη αιτιολογια που θα μας αποκαλυψη με τον καιρο το γιατι ολα αυτα γινονται.

 

Σε ενα προσωπικο επιπεδο , εχουμε γυρισει  ¨τα μεσα – εξω ¨ετσι που να προετοιμασουμε τον εαυτο μας για εναν ολοκαινουργιο κυκλο, εναν κυκλο πιο ευθυγραμμισμενο με μια  υψηλοτερη  και πιο αυθεντικη πλευρα του εαυτου μας .  Η αλλαγη πολικοτητας του Ηλιου μπορει επισης να μας κανει να νοιωθουμε κυριολεκτικα εξουθενωμενους τη μια στιγμη και γεματους ενεργεια την αλλη.

 

Η Χρυση Πυξιδα : Συμπονοια

 

Το κλειδι για να κινηθουμε μεσα απο την τρεχουσα ολοκληρωση του κυκλου με περισσοτερη ευκολιαειναι απλα να γειωσουμε τον εαυτο μας με την συμπονοια. Αυτο το επιτυγχανουμε με το να τρεφουμε το φυσικο, συναισθηματικο , νοητικο  και πνευματικο μας σωμα .Επισης το επιτυγχανουμε με το να κατανοουμε και να ενστερνιζομαστε αυτο που ειναι η συμπονοια.

 

Η αληθινη συμπονοιαμας δινει την ευκαιρια να δουμε και να αγαπησουμε με τον τροπο που το Συμπαν βλεπει και αγαπα. Η συμπονοια, μας επιτρεπει να αγαπησουμε τον εαυτο μας και τους αλλους απο τον ιερο χωρο της βαθιας και απολυτης εσωτερικης γνωσης οτι ειμαστε ολοι Ενα,Ιερο και Θεικο Συμπαντικο Ον το οποιο ποτε δεν εχει πληγωθη, η βλαφθη με κανενα τροπο.

Ασφαλως το μυαλο μας θα προσπαθηση να μας πεισει για το αντιθετοαλλα αυτο το κανει μονο και μονο γιατι προσπαθη να μας κρατηση ασφαλης με τον καλυτερο τροπο που εκεινο εχει μαθει να κανει. Ομως μεσα απο την συμπονοια ειμαστε ικανοι να ξεπερασουμε ολες τις ιστοριες και τις ψευδαισθησεις ατυχιας ,ελλειψεων, φοβου και περιορισμων.

 

Η συμπονοιαδεν πρεπει να συγχεεται με την συμπαθεια.Οταν συμπαθουμε τοτε υποβιβαζουμε την δονηση μας με το να ξεχναμε οτι ειμαστε πληρη και μοναδικα οντα . Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να  τροφοδοτουμαστε αναλογα με το περιβαλον με φοβο, αισθημα κατωτεροτητας και περιορισμων οπου ομως ειναι εκει που αυτοι που μαςπεριβαλλουν εχουν επιλεξει να βρισκονται.

 

Πολλοι απο εμας οι οποιοι ειναι απο φυση τους εμπαθείς εχουν μεγαλη πειρα στην συμπαθεια . Σαν εμπαθη ατομα πολλοι απο εμας εχουν την ταση να θελουν να σωσουν και να βοηθησουν ολους γυρω τους. Αυτη ειναι μια εξαιρετικη ιδιοτητα η οποια ομως συνηθως καταληγη να μας βυθιζει στις βαρυτερες ενεργειες του περιβαλοντος μας.

 

Πολυ συχνα , οι ανθρωποι, τα μερη και οι εμπειριες στο περιβαλον μαςμετα συνεχιζουν τις ιδιες ιστοριες ατυχιας ,ανεπαρκειας, φοβου και περιορισμου μια και νοιωθουν οτι εμεις εκτιμησαμε και επιβραβευσαμε αυτες τις εμπειριες τους μεσα απο την συμπαθεια που νοιωσαμε για αυτους.

 

Η συμπονοια αρχιζει με τον Εαυτο μας .  Οταν δεσμευτουμε στην απολυτη αγαπη και αποδοχη του ιδιου του εαυτου μας πρωταειμαστε στην συνεχεια ικανοι με ολη μας την καρδια να φερουμε περισσοτερη Θεικη Αγαπη και συμπονοια στον κοσμο γυρω μας .

 

Η αυμπονοια ανυψωνη τοσο εμα ς οσο και το περιβαλλον μαςστην συχνοτητα της Θεικης Αγαπης . Η Συμπονοια ειναι η Χρυση Πυξιδα που μας επιτρεπει να ταξιδευουμε μεσα στους καιρους των μεγαλων αλλαγων με περισσοτερη χαρα και ευκολια.

 

Μια Νεα Αρχη στον Οριζοντα.

 

Καθως το ετος 2013 τελειωνει, οι καρδιες μας θα ανοιξουν με τροπο που να μας δινει πιο πολυ χωρο για χαρα, ευγνωμοσυνη και αγαπη, μεσα στην ζωη μας. Αυτο το ανοιγμα θα δημιουργηση επισης ενα γερο θεμελιο στον χειρισμο της διαισθησης μας , το οποιο θα καθορισει το τι επιλεγουμε να δημιουργησουμε στον νεο 11-ετη κυκλο που αρχιζει για την ζωη μας.

 

Και οπως η δικη μας καρδια ανοιγειετσι θα ανοιξει και η καρδια της ανθρωποτητας σαν ενα συνολο. Κατασυνεπεια να περιμενετε ακομα μεγαλυτερες αλλαγες να συμβουν στον κοσμο μας.

 

Εσεις ειστε το Δωρο !!!

 

Ακομα και εαν τα πραγματα σας φανουν χαωδη καποιες φορες, το Πνευμα σας ηξερε πριν ακομα να γεννηθητε μεσα σε αυτο το παραδειγμαοτι θα τα ξεπερνουσατε ολα αυτα και οτι θα εξυψωνατε την ανθρωποτητα πισω στην πραγματικη της φυση : την Αγαπη.

 

Ποσο ατρομητοι εισαστε για να επιλεξετε να γίνετε ενα αναποσπαστο κομματι αυτης της συλλογικης αλλαγηςπρος ενα ανωτερο επιπεδο συνειδησης !!!   Αυτη η πραξη ειναι πραγματικα ηρωικη και το Συμπαν, ο Ανωτερος Εαυτος σας , οι Οδηγοι σαςολα τα Οντα Αγαπης και Εγωσας τιμουμε που επιλεξατε να ανταποκριθειτε στο καλεσμα της  στηριξης της ανθρωποτητας με αυτο τον τροπο .

 

Ειστε η Αλλαγη για ολους εμας . Ευχαριστουμε που θελησατε να βρισκεστε εδω και να φτιαξετε τον δρομο για εμας προς την ευθυγραμιση με μια απο καρδιας πραγματικοτητα , και αυτο μεσα απο την παρουσια σας , τις πραξεις , τα λογια, τα ταλεντα σαςτα δωρα και την σοφια σας.

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου