" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Περί του τέταρτου επιπέδου μύησης.

ΠΕΡΙ ΤΟΥ TETΑΡΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΥΗΣΗΣ – 22/12/13
ΑΠΟ ΤΟΝ,  PETER PHALAM ΣTO www.celestialvision.org


Αυτο που θα προσπαθησω να εξηγησω σημερα ειναι τα τεσσερα επιπεδα του εξελικτικου ταξιδιου μας.   Το 2ο επιπεδο αναφερεται στην αρχικη αφυπνιση, πανω στην θρησκεια η τον αθεισμο - οπουδηποτε δηλ. εφαρμοζεται αυτη. Το 3ο επιπεδο ειναι αυτο που αποκαλω το  ¨Πεπλο της Μυησης ¨ , οπου αφορα τα πρωταρχικα πεπλα που μπηκαν στο νοητικο, συναισθηματικο και αστρικο υποσυνειδητο επιπεδο γυρω στην ηλικια των 7 και τα οποια πρεπει να απομακρυνθηκαν.   Η πρωταρχικη αιτια των πεπλων που ακομη υπαρχουν,  καθοριζεται απο ενα συστημα πεποιθησεων και απο περιορισμους δοξασιων,  που κατα καποιο τροπο επιβληθηκαν σε καθε ον. Αυτα τα πεπλα θα συνεχισουν τωρα να μειωνονται ανεξαρτητως της πυκνοτητας του συστηματος των πεποιθησεων , ισως ομως χρειαστει καποιος χρονος.

Οι πιο παλιες ψυχες που εδω και καιρο διαχειριζονται και απομακρυνουν αυτο το συστημα των πεποιθησεων και που δεν περιοριζουν τις επιλογες τους οσον αφορα  στην πνευματικη ελευθερια,  ολες αυτες εχουν ηδη διαλυση αυτα τα πεπλα τωρα πια.  Υπαρχουν συνδεσεις  καποιου βαθμου αναμεσα σε αγγελους , και οδηγους  με αυτες τις πιο παλιες ψυχες  και αφορα την συνδεση τους με τον Ανωτερο Εαυτο και πληροφορηση απο το ακασικο πλαισιο των παλαιοτερων ζωων τους.  Ειναι ακριβως ο βαθμος της ψυχικης τους εξελιξης που καθοριζει το επιπεδο επικοινωνιας μεσω της διαισθησης  η της διορασης η ικανοτητων διακοης.

Το 4ο επιπεδο μυησης αποκαλειται , επιπεδο της  ¨ Σταυρωσης ¨, και ο Ιησους μας εδειξε τι θα μπορουσε να σημαινει αυτο . Δεν εχει να κανει με πονο , παρολο που πολλοι το εκαναν να μοιαζει για κατι τετοιο.  Εχει να κανει με το να απομακρυνουμε το βαρος ενος σταυρου απο τους ωμους μας και να ζησουμε την ζωη στο μονοπατι της αναληψης.  Θα συζητησουμε καποιες  οψεις του 4ου επιπεδου μυησης με ορους που εχουν να κανουν με την νοητικη σας θεση στην σημερινη πραγματικοτητα. Θα κοιταξουμε πρωτα την ποσοτικη και γραμικη οψη της προσωπικης  αφυπνισης και πληρους αντιληψης σας.

Οι ποσοτικες αποψεις εχουν να κανουν με το ποσα εχετε κατορθωση σε σχεση με τον χρονο. Εχετε αντιληφθη το ποσα εχετε κανει κτημα σας, το ποσα υπαρχουν καταγραμμενα μεσα σας και και ποσο καιρο θα παραμενουν εκει ? Ειναι αραγε ο χρονος σας ενα συνεχες εμποδιο με πιεση για καθορισμενες πραξεις?   Οταν ομως βαλουμε στην εξελικτικη διαδικασια της υπαρξη μας τον συμπαντικο χρονο τοτε τιποτα απο ολα αυτα δεν θα υπαρχει.Και αυτη ειναι η πρωτη θεση που περνουμε καθως μπαινουμε στην 4η μυηση.  Ποσοτικα παντα λαμβανουμε ακριβως αυτο το οποιο εχουμε ζητηση η που πιστευουμε οτι αξιζουμε. Το ποσοτικο αυτο επιπεδο εχει επισης να κανει με το επιπεδο του εκδηλωμενου εγω που υπαρχει και ζει παραλληλα με ενα φασμα που κυμαινεται απο την ξεροκεφαλια μεχρι την κακια.  Εαν υπαρχει καποια ενεργεια πικριας  στην καρδια σας τοτε δεν εχεται καν πλησιαση το 4ο επιπεδο .

Οι ψευδαισθητικες  ιδιοτητες που παραμενουν στην συνειδηση σας δοκιμαζονται συνεχως κατα τροπο που να γινουν ενα σημειο αναφορας στην πνευματικη σας ζωη, που θα βλεπει μεσα απο τα γεγονοτα που παρουσιαζονται και που θα επαναφερουν συνεχως  τις ιδιες συμπεριφορες και συναισθηματα μεχρι να καθαρθουν.  Οι σχεσεις συχνα αποτελουν τα πιο δυσκολα εμποδια στην πνευματικη προοδο. Το συμπαν ειναι στην απολυτη θεση να σας οδηγηση και να σας αφηση  σε μια σχεση οσο χρονο χρειαστη προκειμενου να δωσετε την ειδικη καταλυτικη ενεργεια σε αυτο το γεγονος.    Τα πραγματα χρειαζεται  να συμβαινουν απλα  γυρω σας χωρις αλλο συγκεκριμενο λογο απο την πνευματικη συμβατοτητα .

Η πληρης απογραφη της ζωης μπορει να γινει μονο  με το να βαλετε την ζωη σας σε μια βιβλιογραφια φτιαγμενη απο εσας , κατα τροπο τετοιο που να καταλαβαινετε  το ποτε οι ενοχες εμφανιζονται  η ο φοβος  εμφανιζεται,  ετσι που να επιτρεψεται στο εγω σας να τα κυνηγηση.  Η κινηση ,  προς το Θεικο μας Εγω επιδιωκει μονο  να κανη, αυτον τον διαχωρισμο και την απομακρυνση  μας απο το φως,  να καταληξη σε μια αγνη  καθημερινη  πνευματικη τακτικη.  Αυτο που θα μπορουσε να μας βοηθηση σε αυτο το σημειο ειναι το να καταλαβουμε οτι αυτο που θεωρουμε πραγματικοτητα ειναι ουσιαστικα ενα ονειρο και οτι αυτο που σε μια περιορισμενη βαση εκλαμβανουμε σαν ονειρικη κατασταση,  ειναι πραγματικο.  Θα μπορουσαμε να επαναδημιουργησουμε το περιβαλλον και τον χαρακτηρα του ονειρου μας απο την στιγμη που θα θελαμε και θα επιλεγαμε να το  αποκαλεσουμε πραγματικοτητα .  Μην παρασυρεστε απο την δελεαστικη ενεργεια του εγω που θελει να σας κανει να πιστεψετε οτι αυτο ( το εγω ) ειναι η αληθεια.

Αυτο που θα βοηθηση ειναι το να επαναλαμβανεται κατα τον διαλογισμο σας την φραση, ¨Ειμαι τελειος και τα κανω ολα τελεια , ειναι οι αλλοι που θελουν να βλεπουν ατελειες σε μενα. Εγω παντα εκανα το καλυτερο σε αυτο το δυσκολο καρμικο περιβαλλον. ¨



ΑΠΟΔΟΣΗ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου