" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Γίνετε το "ΕΝΑ" που εκδηλώνει το όρμα και την πρόθεση του εαυτού σας, για τη νέα χρονιά!





ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ < ΕΝΑ > ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ. 10/1/14
ΑΠΟ, DL ZETA ΣΤΟ: www.celestialvision.org


Ο καθένας έχει βιώσει τον καθορισμό των στόχων και των προθέσεων του , σε Πρωτοχρονιες του παρελθόντος , που δεν καρποφορήσαν . Αν λοιπον έχετε απραγματοποίητους στόχους , μπορεί να αισθάνεστε αποθαρρύμενοι . Μπορεί να έχετε χάσει την πίστη και την εμπιστοσύνη και αρχίσει να φοβαστε οτι τα οράματά σας ποτέ δεν θα εκδηλωθουν στη φυσική πραγματικότητα . Αυτό δημιουργεί περαιτέρω εμπόδια γιατί ο φόβος αραιώνει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ζήσουν τα όνειρά σας και μπορεί να σας οδηγήσει να φανερώσετε πραγματικότητες που δεν θέλετε .

Υπάρχουν λόγοι που τα όνειρα και τα οράματα μας αποτύχανουν να εκδηλωθουν και απο τη στιγμή που θα τους καταλάβουμε θα μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε το παρελθόν τους . Τώρα είναι η ώρα να αρθούν τα εμπόδια που στέκονται στο δρόμο σας, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε τη διαδικασία του εκ νέου οραματίζμου στη ζωή σας καθώς κινείστε σε αυτόν τον ισχυρό και μετασχηματιστικο χρόνο .

Επιτυγχανοντας τον συντονισμο του ¨Εαυτου ¨ και των προθέσεων μας
Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους που αποτυγχάνουμε να συνειδητοποιήσουμε τα οράματά μας, είναι ότι είμαστε σε σύγκρουση μέσα μας σχετικά με τις προθέσεις μας . Είναι πολύ πιθανό ότι οι στόχοι και οι προθέσεις του παρελθόντος δεν εκδηλώνονται λόγω του οτι νεότερες πτυχές της συνείδησής μας , μας φρέναρουν. Όταν λοιπον αυτοι οι νεότεροι εαυτόι συναντουν αίσθησεις και προθέσεις που εχουν σχεδιαστεί για να σας μεταφέρουν προς τα εμπρός , αρχιζουν να αντιστεκονται στο νέο σχέδιο , με τρόπους που μπορεί να σας πετάξουν έξω από μια ροή συγχρονικοτητας . .Αντίσταση κρατά εδω η κολύμβηση στα νερά των ανεπίλυτων συναισθηματικων μας συγκρουσεων . Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτοι οι νεότεροι εαυτόι δεν προσπαθούν να σας κρατήσουν πίσω, αντίθετα , ειναι ολοι αυτοι που έχουν παιξει ενα σημαντικο ρολο σε καθοριστηκες στιγμές στο χρόνο της ζωης σας και που ομως πρέπει ακόμα να θεραπευτούν και να απελευθερωθούν.

Μια λύση σε αυτό το δίλημμα είναι να συνεργαστείτε με το πιο αρμόδιο σε αυτο το σημειο κομματι του εαυτου . Επίκεντρο λοιπον στον εαυτό σας είναι η πτυχή της συνείδησής σας , που είναι σήμερα στη θέση του οδηγού - ο εαυτός που λειτουργει για την διεκπεραιωση της καθημερινής ζωής σας . Το επίκεντρο του παροντος εαυτου σας είναι ο Εαυτός που ξέρει καλύτερα . Αυτό ειναι που αλλάζει τον εαυτό σας και καθοριζει την μετάβαση από το ένα στο άλλο χρονοδιάγραμμα, τόσο οσο αφορα τον τρέχοντα εαυτό οσο και το κομματι του εαυτου από την παιδική ηλικία , εφηβεία σας, ή τις προηγούμενες δεκαετίες .

Αν είστε σε ενα ταχυ πνευματικό μονοπάτι , η εστίαση στον εαυτό σας μπορεί να αλλάζει συχνά . Κάθε φορά που θα υποστειτε μια σημαντική αλλαγή στη συνείδηση, ​​ένα νέο επίκεντρο του εαυτου ικανό να σας οδηγείση μέσα από αυτόν τον μετασχηματισμό, βγαίνει μπροστά . Μια συνειδητή και με επίγνωση εστίαση παιρνει εύκολα τα ηνία της συνείδησής σας, όταν αυτη στραφή σε ένα νέο χρονοδιάγραμμα . Αντιθέτως, η μη αφυπνισμενη εστίαση αυτο που επιδιώκει ειναι να διατηρήσει τη θέση της και , με τον τρόπο αυτό , μπορεί να επιβραδύνει την πνευματική ανάπτυξη και να μπλοκαρει τις προθέσεις απο το να εκδηλώθουν . Όταν θέτουμε σαν προτεραιοτητα την υπηρεσία και την ανάπτυξη , αρχίζουμε να συμπαρασύρουμε το ρεπερτόριό του εαυτού μας προς την υπηρεσία . Ενας που εχει σαν στοχο την υπηρεσια και εναν πνευματικό σκοπό, παραιτείται οικειοθελώς απο ολα τα αλλα όταν έρθει η ώρα . Για το λόγο αυτό , θα μπορουσαμε να πουμε οτι είναι πιθανό η τρέχουσα εστίασή σας να είναι η πιο εξελιγμένη και προηγμένη μέχρι στιγμής .


Θεραπεία Παρελθόντος Εαυτου με το Φως της Παρουσης ευαισθητοποίησης σας.

Τον τελευταίο καιρό , πολλοί εργάτες του φωτός περασαν σε ενα μεταβατικά εαυτό εστίασης που πραγματοποιήθηκε προκειμενου να πετυχουν την ευαισθητοποίηση και την αποδοχή της μετάβασης στο νέο χρόνο . Η μετάβαση αυτη κατέχει επίσης επαρκή συντονισμό με το παρελθόντα εαυτό, έτσι ώστε να είναι σε θέση να παρέχει την αγάπη και την φροντίδα που απαιτείται για να βοηθήσει ολους τους νεώτερους εαυτόυς να θεραπεύσουν και να εξελιχτουν χωρίς αυτα τα τραύματα του παρελθόντος . Αυτή η μεταβατική περιοδος ξέρει πώς να ακούσει ο Εαυτό τους νεότερους και να τους βοηθήση ρίχνοντας το φως της σημερινής στιγμής ευαισθητοποίηση σας για τα θέματα με τα οποία δουλεύουν και τους αφορουν . Θεραπεύει την ευαισθητοποίηση που υπηρχε και απελευθερώνει τις παρελθουσες στιγμές , απελευθερώνοντας την ενέργεια που εκληθηκε κατά το παρελθόν , ώστε να μπορεί να εστιάσει και πάλι στην παρούσα προθεση .

Μια μεταβατική εστίαση αυτο έχει ως αποστολή της , να φέρει όλες τις πτυχές της συνείδησής σας σε ετοιμοτητα για το ταξίδι σας στο νέο χρόνο . Χωρίς αυτή τη διαμεσολάβηση , θα βρείτε τον εαυτό σας συνεχώς να σύρεται προς τα πίσω στον παλιο τρόπο ύπαρξης του και να επιτρεπει σε νεότερους και ανωριμους εαυτους να αντιστέκονται στην αλλαγή .


Τα πάντα στο παρελθόν σας, σας προετοιμαζαν γι αυτη την στιγμη.

Μην αφήνετε το παρελθόν να σας κρατήσει μακρια από αυτο το σημαντικο βήμα μπροστά, μεσα απο εκεινες τις προθέσεις που θα σας φέρουν σε μια πιο ενδυναμωμένη , χαρούμενη και πνευματικά ευθυγραμμισμένη θέση στη ζωή σας . Σε αυτο το ταξίδι εξελιξης ,τα φαινομενικά λάθη , στραβοπατήματα και οι αποτυχίες είναι το έδαφος εκμάθησης για μια μελλοντική επέκταση και αυτοπραγμάτωση . Ό, τι συνέβη κατά το παρελθόν ηταν μια προετοιμασία για αυτή τη στιγμή , όταν θα σταθείτε αφυπνισμενοι , με απολυτη γνωση και επαγρυπνηση, για τα μηνύματα του ανώτερου εαυτού σας , και να εχετε το θάρρος να ανταποκριθητε σε αυτα.

Αυτά τα μηνύματα μπορεί να σας ζητησουν να πιστεψετε περισσότερο στον εαυτό σας ? Να λάβουν μέτρα έξω από τη ζώνη άνεσής σας ? Να ενεργείτε κατω απο την καθοδήγηση τους καθε στιγμή ή να τολμήσετε να δείτε τον εαυτό σας όπως πραγματικά είναι - ένα ισχυρό , υπευθυνο ατομο που είναι σε θέση να ενώσει το μυαλό και την ψυχή και να φέρει μια εστίαση σαν ενα λέιζερ στην πνευματική αποστολή σας . Ως εκ τούτου, θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει τους άλλους στην υψηλότερη πορεία τους . Αν κάποιος ή κάτι σας έπεισε ποτέ ότι το να ειστε κατι λιγότερο από αυτό είναι δυνατόν , είχαν παραπληροφορηθεί και λειτουργουσαν από το ψεύτικο σύστημα πεποιθήσεων των τροπων σκέψης που εχουν σχεδιαστεί για να σας συνδεουν με τον παλιό τρόπο και να τρέφονται από την ενέργειά σας .

Καθως λοιπον φέρνουμε όλες τις πτυχές του εαυτού μας για την υλοποιηση των στόχους και των προθέσεων μας, Ενοποιουμε το μυαλό , το σώμα και την ψυχή . Αυτή η Ενότητα μας επιτρέπει να βιωσουμε την Πραγματική Μοναδικοτητα , έτσι ώστε να γινουμε «Ο ΕΝΑΣ », που φανερώνει τα οράματα και τις προθέσεις μας για το νέο έτος .



ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου