" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Πέρασμα σε μια αλλη πραγματικότητα!

ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, 24/1/14

ΑΠΟ  Celia Fenn  ΣΤΟ  : http://www.starchildglobal.com- 


Η σημασία της γείωσης .  Ηταν μια  έντονη και μάλλον χαοτική αρχή για το έτος 2014 ! Η πρόσφατη πανσέληνος στον Καρκίνο / Αιγόκερω και η εκλειση των ισχυρων ηλιακων εκλάμψεων,  εκανε  τον καθένα να  νοιωση την δύναμη των ενεργειών .

Προστέθηκε σε αυτό και η ενημερωση σχετικα με τις  νέες ενεργειες της φύσης απο τον Αρχαγγέλο Μιχαήλ  που μίλησε ,για τις  ισχυρες ενέργειες της γης που σφυρηλάτουν  μια νέα σχέση μεταξύ της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος . Είναι πράγματι μια εποχή συναρπαστική και με  έντονη αλλαγή .

Οι περισσότερες από τις ερωτήσεις που παίρνω από ανθρώπους είναι για  το πώς να αντιμετωπίσουν αυτές τις ισχυρές ενέργειες . Η απάντηση είναι πάντοτε διττη ..... να είναι αφύπνισμενοι, με  επιγνωση και να γνωρίζουν το τι συμβαίνει , και να ειναι  γειωμενοι  πλήρως , το οποίο υποθέτω ότι είναι αληθινα το ίδιο πράγμα !

Έτσι , εν συντομία , ας δούμε γιατί οι ενέργειες γινονται  αίσθητες τόσο έντονα . Πρώτον ... ο ήλιος. Είμαστε σε μια περίοδο που ονομάζεται « ηλιακό μέγιστο »,  όταν ο ήλιος είναι συνεχώς σε κατασταση απελευθερώσης  ισχυρων ηλιακων  εκλάμψεων προς τη γη . Σε μεταφυσικούς όρους , αυτή είναι η απελευθέρωση των  Ηλιακων Κωδικών  Φωτος ή πληροφορίων  που απορροφονται  από τη γη και το σώμα καθως  και  απο το φωτεινο-αιθερικο  σώμα όλων των έμβιων όντων .

Αν το αιθερικο σώμα σας ειναι  ενεργοποιμενο  πλήρως στο ηλιακο επίπεδο , η πληροφορία αυτή απορροφάται από το αιθερικο σώμα και το φως μεταδίδεται στο φυσικό σώμα σας μέσω της υπόφυσης και του συστήματος των μεσημβρινων . Όταν αυτά τα κύματα του  κώδικα φωτος είναι ιδιαίτερα έντονα , τότε μπορουν  να προκαλέσουναναταράξεις στον  οργανισμο σας. Αυτό συμβαίνει επειδή το γαλαξιακό ανθρώπινο σύστημα έχει σχεδιαστεί με το να  γείωνη αυτές τις ενέργειες ή αλλως να τις κατευθυνη  στα πλέγματα της γης . Η γαλαξιακος   ανθρώπος δηλαδη ο νέος ανθρώπος  αποτελεί μια γέφυρα μεταξύ των διαφόρων επιπέδων και διαστάσεων .

Αυτό λειτουργεί καλά μονο όταν το άτομο είναι γειωμένο και οταν  επιτρέπει στην ενέργεια να ρέει μέσα από αυτο και κατοπιν μέσα στη γη όπου απορροφάται και χρησιμοποιείται από τη γη . Όταν αυτο δεν είναι καλά θεμελιωμένο , τότε μπορείτε να πάθετε αυτό που είναι γνωστό ως " συμπτώματα της ανάληψης " . Η έντονη ενέργεια δεν μπορεί να γειωθη και απλά κυκλοφορεί μέσα στο ενεργειακό σύστημα σας , ενεργοποιώντας   όλα εκεινα τασχέδια και λειτουργιες που μπορεί να σας αποτελουν σε αυτό το επίπεδο .

Απο τα  πιο συνηθισμένα είναι ότι η ενέργεια που τροφοδοτεί το δεύτερο και το τρίτο τσάκρα , τα επίπεδα της συναισθηματικής και ψυχικής λειτουργιας σας αρχίζουν να δημιουργούν " παλιά πρότυπα " . Ακούω πολλούς ανθρώπους να λένε «Νόμιζα ότι είχε καθαρίσει με αυτό, αλλά ήρθε ξανά ! " . Λοιπόν , ναι, θα είχε καθαριστεί , αλλά επανενεργοποιήθηκε από την έντονη ενέργεια , όχι επειδή έπρεπε να καθαριστεί ξανά και ξανά και ξανά , αλλά επειδή αυτή η ενέργεια είναι τοσο έντονα δημιουργική που πρεπει απαραιτητως κατι να δημιουργήσει . Έτσι, αν δεν εχει να δημιουργηση τίποτα καινούριο , τότε απλά θα δημιουργήσει ξανά και ξανά το παλιό .

Έτσι , είναι πραγματικά στο χέρι μας το να ξεκινήσει νέες δημιουργίες και να αρχίσει με τη γείωση αυτων των  νέων δημιουργίων . Η ενέργεια είναι εδώ για να μας στηρίξει , αλλά εξαρταται απο εμας να κανουμε   το βήμα προς αυτή τη νέα πραγματικότητα και αυτή τη νέα  σχέση με τη φύση . Όταν λοιπον βλέπετε τα παλαιά πρότυπα να επανέρχονται , γιατί απλά να μην  τους πούμε όχι πια και να προχωρήσουμε ,χωρις  να  τους δίνουμε  ενέργεια και ετσι, να παμε σε κάτι τελειως νέο και να γείωσουμε  την ενέργεια σε μια νέα δημιουργία και όχι το ίδιο παλαιό . Πάλι και παλι .

 Αυτη είναι η  ιστορία , της ψυχολογίας του 20ου αιώνα , που μοιαζει ότι θα πρέπει να θεραπεύομαστε και να μενουμε σε αυτη τη διαδικασία για πάντα . Στην πραγματικότητα , στη νέα πραγματικότητα πρέπει να δεχθούμε ότι , αν εστιάσουμε στην παρούσα στιγμή .... στο Τώρα .... τότε το παρελθόν δεν είναι πια ένα ζήτημα . Δεν χρειάζεται να το ξαναβιωσουμε   και Απλα ας του πούμε όχι , αν το δούμε να έρχεται . Έχουμε επιλογές . Αλλά πρέπει να είμαστε σε αφυπνιση και πληρη επίγνωση του τι δημιουργούμε , ώστε να κάνουμε αυτές τις επιλογές που πρεπει.

Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να βαδισουμε με πλήρη ισχύ προς το νέο γαλαξιακο ανθρώπινο πρότυπο και να απολαύσουμε την έντονη δημιουργική δύναμη του Ηλιακού  Κώδικα Φωτος καθως αυτος θα προσλαμβάνεται απο τη γη . Αλλά εμείς απλα θα πρέπει να βεβαιωθουμε ότι η ενέργεια δεν είναι «κολλημένη» στισ συναισθηματικεςκαι ψυχικες συνήθειες του παρελθόντος και να την αφήσουμε να ρέει σε νέες δημιουργίες και νέες πραγματικότητες .

Έτσι , με όλον αυτο τον ευτυχισμένο "Χορο στον Ηλιο » που έχουμε κάνει , έχουμε επίσης κάνει και ενα,  ¨ Χορο στη Σεληνη¨,  παντοτε μεσα απο   τις ενέργειες . Η πανσέληνος στον Καρκίνο ήταν ιδιαίτερα ισχυρή σε αυτήν την εποχή της μεγάλης Ηλιακής δραστηριότητας επειδή ήταν στον Καρκίνο .... ένα φεγγάρι του νερου . Τα φεγγάρια του νερού ενεργοποιουν τη ροή των συναισθημάτων και των συγκινησεων , ειδικά γύρω από το σπίτι και την οικογένεια . Έτσι , τις τελευταίες μέρες μπορεί να έχετε αισθάνθη μια έντονη ενέργεια γύρω από αυτές τις περιοχές . Είναι δημιουργική ενέργεια και συναισθηματικη ενεργεια Μπορεί να έχουμε αισθανθεί ευσυγκινητοι και  έτοιμοι να κλαψουμε με τοτίποτα ! Μπορεί να έχουμε  αισθανθεί έντονη μοναξιά ή  θυμό  ή οποιοδήποτε αλλο απο τα  συναισθημάτα . Ετσι λοιπον μεσα απο αυτο ας  γιορτάσουμε την επανασύνδεση με τα συναισθήματά μας .

Στην παλιά πραγματικότητα ειμαστε τόσο βυθισμένοι σε μια " ψυχική " ποπ κουλτούρα στην τηλεόραση και τα μέσα ενημέρωσης, που ήταν συχνά αδυνατο να διακρινουμε τι  πραγματικά αισθάνομαστε  και τι μας προκαλούσαν να αισθάνθουμε από τον έλεγχο του νου μέσω των μέσων ενημέρωσης . Τώρα , ξυπνάμε , και θα αρχίσουμε να κυριαρχουμε στα συναισθήματά μας , και αυτά μπορεί να είναι πολύ έντονα κατά καιρούς . Είναι γραφτό να γίνει .Είναι μόνο τα μουδιασμένα  ελέγχομενα   «αισθήματα »που δεν έχουν καμία ένταση . Μαθαίνουμε να χειριζομαστε αυτη  την ένταση και να μην επιτρέπουμε να γίνει δυσλειτουργική ή επιθετική . Αντίθετα , να γιορτάζουμε τη δύναμη που ρέει μέσα από αυτά τα συναισθήματα !

Η  νέα πραγματικότητα πρέπει να είναι ισχυρή και γειωμένη . Είμαστε Κυρίαρχοι του Φωτός και  Πολεμιστές του ΗλιουΠρέπει να κάνουμε επιλογές όλη την ώρα και να δημιουργούμε σε κάθε στιγμή ! Η νέα στοιχειακή ενέργεια του " Πνευματος του Δασους " επιδιώκει να συνεργαστεί μαζί μας ,  να δημιουργήση και να εκδηλωση , στο επίπεδο της γης , και να δωση μορφή σε νέες δημιουργίες που θα φέρουν την σφραγίδα της θείας δημιουργικής νοημοσύνης και τους  νέους Κωδικες του Φωτος .

Είναι μια συναρπαστική , ισχυρή και προκλητική εποχή στον πλανήτη Γη , καθώς οδεύουμε προς το Καινουργιο και καθως συνειδητοποιουμε οτι εμεις  δημιουργουμε το νέου με κάθε επιλογή που κάνουμε !

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ

 

 

 

.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου