" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Άγιος Γερμανός! Μηνυμα για τη νέα χρονια!

ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ - ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ , 3/1/14

ΑΠΟMéline Lafont , http://awakeningtohigherlove.com 

 

 

Η νεα Εποχη στις μερες σας στο Γηινο επιπεδοβρισκεται πια στο εδω και τωρα και καθοσον ξεπερναμε το παλιο παραδειγμα που δημιουργηθηκε απο ολους σας και απο ολους εμας που υπαρχουμε απο την αρχη της δημιουργιαςη Γη θα υπερβη τα ορια που της δινουν ασφαλεια προκειμενου να γεννηση τα παντα, στην  ολοτητα.  Καθως η νεα σας υπαρξη ανατελει μεσα απο την συνειδητοτητα που σας διαμορφωνει τωρα , θα υπαρξη ενα νεο επιπεδο που θα εκδηλωθη σε αυτο που εσεις ονομαζετε η Γη.

 

Αυτο το νεο επιπεδο και υπαρξη, προκειται να γινη η νεα πραγματικοτητα που βρισκεται μεσα στον καθενα απο εσας και ακομη αυτη η πραγματικοτητα προκειται να αποτελεση τον νεο εαυτο σας που θα εκδηλωνει αυτο που ειστε σε ενα Γηινο επιπεδο, καθως θα αλλαξει σε μεγαλο ποσοστο την συνειδηση σας.

 

Η Νεα Εποχη και κυριαρχια της Θεοτητας και της Αγαπης ειναι εδω και παντα βρισκεται σε ενα Αιωνιο Τωρα, οχι σε ενα παρελθον ουτε στο μελλον, αλλα σε αυτο το παρον που βρισκεστε, και το οποιο αποτελει το διακυμανση ολων των Παρουσιων και ζωων σας, που αναδευονται αυτη τη στιγμη καθως μιλαμε. Προκειται να ανταμωσουμε ολοι μαζι, μεσα απο πολλους τροπους απο εδω και περα, καθως θα μιλαμε την Συμπαντικη γλωσσα που μας συνδεει, αφου ολοι ειμαστε μιασυνειδητοτητα.

 

Δεν υπαρχουν πια περιορισμοι πανω σας καθως ολα τα μοτιβα καταριπτονται και θα μεταμορφωθειτε στην αφθονια που ειστε, ετσι και αλλιως, ολο και περισσοτερο καθως η Εποχη προχωρα. Η Θεικοτητα του Εαυτου τωρα ενωνεται με την Θεικοτητα της Αληθινης δυναμης του Φωτος και της Αγαπης. Η Πεπτουσια επιστρεφει σε εσας μεσα απο την πραγματωση  της αφυπνισης και συνειδητοποιησης οτι ολοι ειστε Ενα και το Αυτο.

 

Η Γη θα αλλαξη επισης και κανοντας το αυτο ολα τα εμποδια και ολα τα ορια θα εξορκιστουν μακρια μεσα στην απεραντοσυνη της συμπονοιαςγια να αγκαλιαστουν απο την Παρουσια της Αιωνιας Αγαπης και Υπαρξης, αυτην την αγνη συνειδητοτητα που κατοικει μεσα σε ολους σας. Το Συμβουλιο του Φωτος βρισκεται σε καθενα και σε ολους τους Εαυτους και θρεφει την ψυχη της καρδιας και το Πνευμα του οντος.

 

Η ανθρωποτητα θα φταση τωρα σε ενα σημειο που αυτο πουπραγματικα ειναι θα το αντανακλα στο συνολο της.  Ο ενας μετα τον αλλο θα καταριπτονται οι περιορισμοι και οι ανθρωπινες κατασκευες που στηριχτηκαν και χτιστηκαν σε παραλογους κανονες και επιβολεςπου δεν αφυπνιζουν την συνειδητοτητα σε αυτο που πραγματικα ειναι , αλλα μαλλον αποδεικνυουν αυτο που δεν ειμαστε και που διαμορφωνουν ενα μυαλο που σε ολες τις ζωες που ζησατε ,πιστευατε οτι ειστε εσεις.

 

Το μυαλο δεν ειστε εσεις , το μυαλο ειναι ενα αυτοελεγχομενο αντικειμενο που τοποθετηθηκε πανω σε εσας, και μεσα σε εσας, με σκοπο να αντανακλα ολα τα δημιουργηματα που καποιος θα κατασκευαζε με την δυναμη της ιδιας του της σκεψης. Η σκεψη δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια αντανακλαση μιας νοητικης δημιουργιας, οπου το μυαλο λειτουργει παλι σαν ενα εργαλειο και σαν ενα αντικειμενο που εκδηλωνει αυτο τον μηχανισμο δημιουργιας μεσα απο την σκεψη. Σας εξυπηρετει σαν ενας καθρεφτης ,   ο καθρεφτης αντανακλα προς τα εξω απο εσας, κατα τροπο που καποιος να μπορεσει να συλλαβει αυτο με το οποιο εχουν να κανουν οι δικες του δημιουργιες και οι δικες του νοητικες  συλληψεις.

 

Ομως η καρδια ειναι τωρα το εργαλειο αντανακλασης και αυτο ηταν απο παντα, αν και για αιωνες εσεις νομιζατε οτι το μυαλο ηταν το εργαλειο της αντανακλασης. Καθως ο τροχος της αλλαγης φερνει την Θεικη Θηλυκη δυναμη της Αληθειας, της Φωτισης, της Διαισθησης και της Αγαπης , η Γη και η συνειδηση της, καθως και η ανθρωποτητα και η συνειδηση της κατευθυνονται προς την μετατροπη της σκεψης υπερ της καρδιας. Ετσι και αυτη την στιγμη η καρδια βρισκεται σε μια τροχια πληρους μεταμορφωσης και γινεται το εργαλειο της υπαρξης σας που μιλα απο την Αγαπη, την Θεικοτητα και την Αληθινη Οντοτητα σας.

 

Η Γη τωρα κινειται προς την νεα Εποχη της Αγαπης , η Αγαπη στο δικο σας επιπεδο γεννηθηκε πριν απο εκατομμυρια χρονια, αλλα σε εσας ξαναγεννιεται μεσα απο αυτη την αλλαγη της ανθρωπινης συνειδητοτητας τωρα και στο Γηινο πεδιο, μια και μολις τωρα ειστε ετοιμοι για αυτο. Ολα τα συστηματα σας θα καταρρευσουν και το ιδιο θα συμβει σιγουρα και για τα καυσιμα, το οικονομικο και πολιτικο σας συστημα, καθως η αλλαγη της συνειδητοτητας σας πυροδοτει ολα αυτα να κινηθουν και να αλλαξουν επισης.

 

Ο κοσμος σας αντιπροσωπευει αυτο που εσεις ειστε στην συνειδηση σας, παντα δειχνοντας αυτο που εχετε στην καρδιαμεσα απο την αντανακλαση του στο Γηινο επιπεδο που ζειτε, ετσι ειναι πολυ σημαντικο να κανεται εκεχειρια με τον εαυτο σας και να νοιωθετε καλα και ειρηνικα με αυτο που ειστε, γιατι εαν ειστε σε πολεμο μεσα σας τοτε το Γηινο πεδιο θα ειναι στην ιδια καταστασηη θα εχει την ιδια μορφημε εσας  πολεμωντας τον εαυτο του , μια και αυτο θα αντανακλατε απο εσας και προς εσας, παλι και παλι συνεχως.

 

Θα πρεπει να αποδεχτειτε και να αγκαλιασεται τον εαυτο σας εαν δεν θελετε να αρχισεται ενα καινουργιο πολεμο πανω στο πεδιο, μια και η αποδοχη του εαυτου ενεργοποιη την ροη της Αγαπης για τον Εαυτο και της Ειρηνης μεσα σε ολα τα κομματια σας που ειναι συνδεδεμενα σαν Ενα. Εσυ εισαι το κλειδι στην δικη σου Διασταση και στην δικη σου Πραγματικοτηταοπως και για τα δικα σου δημιουργηματα και την αφυπνιση της συνειδητοτητας σου.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΖΩΕΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΥΠΑΡΞΗΣΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ , ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ , ΤΑ ΟΝΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΒΙΩΣΗ ΤΗΝ ΡΟΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΩΡΑ !!!

 

Η δημιουργια παντα θα αποτελει μια κατασταση συνειδησης οσο θα υπαρχει η επιθυμια  για αλλαγη , για εκδηλωση και για υπαρξη. Η δημιουργια αναστελεται ,  οταν η συνειδητοτητα γινει απλα εισροη ενεργειας για τον εαυτο της και μονο, και αυτο χωρις την αναγκη για καποια δραση,  για καποια εμπειρια,  για καποια αλλαγη η δημιουργια.                       Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ, ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Η ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .

 

Ομως δεν υπαρχει δημιουργημα που να ειναι πιο δυνατο και υπερανω απο την Θεικοτητα την οποια εσεις ειστε. Και η ανθρωποτητα μολις τωρα αρχιζει να το καταλαβαινει αυτο. Ειναι η ωρα να εξελιχθειτε ΜΕΣΑ ΣΑΣ, δεν εχετε αναγκη την δημιουργια , δεν χρειαζοσαστε πιατην αντανακλαση του Εαυτου σας μεσα απο ολους αυτους τους Γηινους τροπους και δρομους. Η Ανθρωποτητα ειναι τωρα ετοιμη να συνεχιση προς τους αλλους δρομους της, και ο παλιος τροπος για να γινει αυτο την περιμενει εδω και παρα πολυ καιρο.

 

Η Γη αλλαζει ΤΩΡΑ και αυτο δεν μπορει πια να σταματηση!   Ο τροπος που εσεις θα προσαρμοστειτε σε αυτο, που θα πορευτειτε μαζι με αυτο,που θα γινεται τελικα ενα με αυτο, εξαρταται αποκλειστικα απο εσας . Η Γη ξαναγεννιεται ετσι και αλλιως και δεν υπαρχει περιπτωση να ανασταλη αυτη η διαδικασια.  Το μωρο δεν μπορει να επιστρεψει πισω στην μητρα, τωρα πια ειναι πολυ ανεπτυγμενο για να γινει κατι τετοιο. Ετσι η Γη δινει επισης ζωη και σε μια νεα συνειδητοτητα, που αφορα τον βαθμο συνειδητοτατας της ανθρωποτητας.

 

Ειναι λοιπον τωρα η σειρα σας να αναβαθμισεται την συνειδηση στο  δικο σας επιπεδο ο καθενας, ετσι που να ειναι επιτρεπτο και δυνατον σε ολα να τα βιωνεται με τον πιο ομορφο, αρμονικο και ευκολο τροπο.  Η ανθρωποτητα εχει τωρα την επιλογη του να κανει αυτη την γεννα με τον πιο επωδυνο τροπο, η με τον πιο ευκολο και ανωδυνο τροπο, μια και η Γη μεταβαλλεται γεννωντας απο το παλαιο, το νεο, ετσι και αλλιως καιολο αυτο γινεται ΤΩΡΑ.

 

Θα σας χαροποιηση να γνωριζετε οτι ποτε πια δεν θα ειστε οι ιδιοι,καθως η συνειδησιακη κατασταση της υπαρξης σας βρισκεται τωρα στον ρυθμο και την ταχυτητα του Φωτος και πηγαινει ολοταχως προς τα εμπρος προς το δικο της Φως , την δικη σας Αγνη Θεοτητα.

 

Η ωρα ειναι τωρα! Να εχετε ειρηνη ! Ειμαι ο Αγιος Γερμανος.

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου