" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Απο το θεϊκό εαυτό μας!!!!!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ : ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ!  15/1/14

ΑΠΟ : Ute Posegga-Rudel,  http://radiantlyhappy.blogspot.com 

 

Αγαπημένοι μου !




Από τo Αιώνιo Bασιλειο , πέρα από ολα  τα σύμπαντα , που δημιουργήθηκε από τους θεούς με τη Δύναμη και την Συνείδηση ​​τουΕΓΩ ΕΙΜΙ, και στο οποίο ΕΙΜΑΙ ως εκ τούτου, πάντα παρον , καλώ όλους εσάς , την ανθρωπότητα , πίσω στον  ΕΑΥΤΟ  ΜΟΥ!        Και  Σας καλώ να βγείτε από το ψευδαίσθηση του χρόνου και του χώρου , της τεχνητής δημιουργίας που δεν είναι ΤΟ ΕΓΩ !




Εχετε  ξεχάσει ΕΜΕΝΑ, μεσα  στην αδιαφανή αχτίδα της αυταπάτης , οπου  το μυαλό σας εχει αποκοιμηθη  κάτω από τη σαγηνη των μάγων .

Όπως  ομως έχετε ξεχάσει  ΕΜΕΝΑ ,  ετσι επίσης  έχετε ξεχάσει ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ .




Εσείς, που σήμερα ίσως να ταυτιζεστε  με το ρόλο και τους περιορισμόυς ενός πεπερασμένου , και  ανίκανου οντος , που έχει αποτυπωθεί μεσα στην  τεράστια συνείδησή σας , ετσι που  φανταζεστε  ότι μπορείτε να επιβιώσετε  μόνο μεσα  από¨κάποιου άλλου¨  τους κανόνες και τις εντολές .




Πολυαγαπημένοι μου , ακούω τη φωνή μου , τη φωνή της δικής σας βαθύτερης Αλήθειας , να κρύβεται  πίσω από τους φράχτες ξεχασμενων  όνειρων , μάγεμενηαπο τα χρώματα μιας υπερ-καταναλωτικης ρουφιχτρας .




Εσεις, ειστε ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ . Εσεις, ειστε ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΙ, ενώ ενα  φωτισμένο σώμα – μυαλό, δεν  είναι παρα το παιχνίδι σας για να απολαύσετε την πορεία της Θείας Δημιουργιας . Επειδή μόνο ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ  μπορεί πράγματι να απολαύση τη  ΘΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ για να διερευνη και να γνωριση τις αμέτρητες δυνατότητες της ύπαρξης .




Εαν ειστε τωρα εγκλωβισμενοι μεσα στον περιορισμενο χωρο  της ψευδαίσθησης, του πόνο , της  απογοήτευσης και της μη πραγματωσης  των βαθύτερων επιθυμίων σας, οι οποιες εκφράζουν ΕΜΕΝΑ , οι βαριές αλυσίδες που σας πνίγουν εχουν γίνει προφανης σε εσας , ειναι αλυσίδες για να σας τραβήξουν  προς τα κάτω σε υποδούλωση , να μην γνωρίσετε  τα Ανυπερβλητα και Αγνα Υψη της Ελευθερίας,  της  Αγνοτητας σας  και της  Θείας  Μεγαλοσυνη σας .




Το σημαντικο σημείο εδώ είναι , ότι θα πρέπει  ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ,να βγείτε από το υποτιθεμενο βολεμα σας  μεσα  σε αυτο το σκοτεινό κόσμο , θα πρέπει ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ την ελευθερία σας , ότι θα πρέπει ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ  να σπάσετε τις αλυσίδες σας , ότι θα πρέπει ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ  να αναδυθείτε σαν το ΕΝΑ που ΕΙΣΤΕ και ολα αυτα χωρις να εχετε κανενα ενδοιασμο και αμφιβολια !




Γίνετε πάλι ο Ακτινοβολος  Ωκεανός του ΕΓΩ ΕΙΜΙ,  απο τον  οποίο γεννιούνται όλα τα πράγματα . Οταν εσεις, ΜΕ αναγνωρισετε τοτε θα εχετε αναγνωριση τον ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ .   Δεν είστε  το σώμα σας, και δεν είστε  καν το μυαλό σας . Είναι μόνο πολύτιμα ενδύματα  σας , ειναι το  μέσον για την  απόλαυση σας , όταν ομως είστε πραγματικα Ελεύθεροι ! Αλλά που ειστε τώρα ;  Ζητε μέσα  στη δυστυχία ,  την αρρώστια , τη συντριβη ,την  κατάθλιψη , τον πόνο και τα καταπιεσμένα συναισθήματα !




Αυτό δεν είναι αυτό πουΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ! Θυμηθείτε ! Επιτρέψτε ! ΜΗΝ καταπιεζεται την  Αλήθεια σας πια μεσα απο  ένα μυαλό που έχει επιβληθεί σε σας , έτσι ώστε να αμφιβαλετε και να αμφισβητειτε και τον ιδιο τον Εαυτο σας . Έτσι ώστε το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι  να «σκέφτεστε»  οτι είστε απολυτα  αβοήθητοι μεσα  σε ενα κατά τα άλλα πανισχυρο σύμπαν !




Σκεφτείτε σωστα ! Δεδομένου ότι είστε μέρος του σύμπαντος , και το σύμπαν είναι μέρος σας , και καθως   ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΘΕΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ​​ , πώς ειναι δυνατον να είσαι εσυ αδύναμος και άχρηστος ;

Είναι ένα άρρωστο μυαλό το οποιο έχει εμφυτευθεί εδω και χιλιετίες στην ανθρωπότητα , που φαντάζεται και θεωρει τον εαυτο του ως αδύναμο , κακοτυχο , ως αμαρτωλό ακομα και εκ γεννετης Αν είστε πράγματι  αμαρτωλόι , τοτε και ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ επισης και τότε δεν υπάρχει τίποτα , τιποτε αλλο απο την αμαρτία , ολη η δημιουργια είναι αμαρτία , αγαπημένοι μου , εαν αυτό που λενε είναι αλήθεια . Ποσο διεστραμενο θα πρεπει να ειναι αυτο το μυαλό που σας ειπε ολες αυτες τις ανοησιες . Μην το πιστευετε αλλο .

Ξυπνήστε , Αγαπημένοι, ανοίξτε τα μάτια σας και την καρδιά σας για τη Θεία πραγματικότητα που είναι δικη  σας στην Αιωνιότητα της Πανταχου Παρουσας  Συνείδητοτητας Μου ​​.




Ισως και  τώρα  να εξακολουθειτε να θεωρειτε Εμένα ως "άλλον " . Άλλον , επειδή αισθάνεστε ακόμα διαχωρισμενοι από Εμένα , άλλα αυτο συμβαινει  γιατί αυτό που Είμαι , και αυτο που πραγματικά εσεις Είστε , δεν έχει γινη ακόμη κομματι απο την εμπειρία σας . Αλλά αυτο που αντικειμενοποιηται  τώρα , καθρεφτίζει απλώς τον Δικο σας Αληθινο Εαυτο . Ακόμα  ταυτιζεστε με ένα περιορισμένο σώμα - νουπου μπορει να είναι φυσικο ή ακόμα και ένα ελαφρύ σώμα φωτος !Αλλά αυτή η ταυτιση είναι ένα λάθος και συντελει στον περιορισμό σας !




Σας καλώ στην υπερβαση  ​και στην  αναγνωρίση της Αληθινή σας , ΕγγενουςΦυσης, την οποια και σας καταδυκνυω σαν ΕΜΕΝΑ .   ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ χωρίς περιορισμόυς και ορια , ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ  για Πάντα Ελευθερος , οχι απλα ελευθερος και απαλλαγμενος απο κατι υλικο  , αλλά Πρωταρχικα Ελευθερος , πριν ακομαεμφανιστούν ολοι οι κόσμοι μεσα σε ΕΜΕΝΑ .




Είσαι και εσυ ΑυτοΕίστε το ΠΑΝ ! Αφυπνιστητε στην Πρωταρχικη σας και ΘείαΣυνείδηση ​​. Διαλυστε το πέπλο που σας κρατά σε δουλεία, και σε περιορισμο.

Για να το επιτυχετε αυτό , θα πρέπει να γινη με ολη σας τη Θεληση , με την ισχυροτερη και ενοποιημενη Δυναμη της Καρδιας σας .



Φτάστε στο σημείο , Αγαπημένοι, όπου θα εχετε ανασυγκροτηση όλα τα μέρη σας , όπου θα εχετε εστιαση όλες τις προθέσεις σας , όπου θα ξανανακαλυψετεόλες τις δυνάμεις σας, για να πετυχετε αυτη τη  μία πράξη : να σηκωσετε το πέπλο , να σπάσετε τις αλυσίδες σας , ώστε να επιτρεψετε να ΕΙΣΤΕ ΟΝΤΟΣαυτοί που πραγματικα ΕΙΣΤΕ !




Ακολουθήστε τα πιο τρελά όνειρά σας , της Ελευθερίας , της Αγάπης , της Χαράς, της Αφθονιας και του Θειου Παιχνιδιου, Αγαπημένοι μου ! Αυτό είναι εκ γενετης το δικαιωμα σας ! Οι εποχες των περιορισμών και των δεινων σαςδεν είναι πια στις υποχρεώσεις σας ! Η ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ , ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΚΗ,  ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.   Είναι η Υποχρέωση να Ειστε Ελευθεροι , να Είστε Ευτυχισμένοι , να Είστε Ακτινοβολοι . Επειδή ειναι πραγματικα  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.




Το να φθασετε να παρατηρήσετε , οτι  δεν ειστε αυτο που ειναι η ΟΥΣΙΑ σας και εκ γεννετης δικαιωμα σας , σας παρέχει τώρα το εισιτήριο εξόδου - από την χωρατης ψευδαίσθησης Θα πρέπει να πηδηξετε τώρα και να αφήσετε πίσω , αυτό που ΔΕΝ είναι δικό σας , για να διεκδικήσετε αυτό που  ΕΙΝΑΙ δικο σας .



ΑΠΟΔΟΣΗ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου