" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

O MEΓΑΛΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

O MEΓΑΛΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
 
Ο Μεγάλος Σταυρός του Απριλίου αποτελεί το μεγάλο αστρολογικό της περιόδου. Ο Απρίλιος θα είναι ένας από τους πιο δύσκολους μήνες αστρολογικά, αφού πέρα από τις δυο εκλείψεις που σχηματίζονται, ένας δύσκολος πλανητικός σταυρός, πρόκειται να δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων, ιδιαίτερα σε κοσμικό επίπεδο.
Στο φαινόμενο συμμετέχουν ο Ουρανός, ο Πλούτωνας, ο Δίας και ο Άρης, ενεργοποιώντας έτσι τους δύσκολους σχηματισμούς, που έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται από τον Ιούνιο του 2012. Το τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα, την αντίθεση Δία - Πλούτωνα και το τετράγωνο Δία - Ουρανού. Η συμμετοχή ωστόσο του ανάδρομου Άρη είναι αυτή που θα βάλει το δάχτυλο στη σκανδάλη και θα πυροδοτήσει τις εξελίξεις.
Η Νέα Σελήνη στον Κριό, στις 30 Μαρτίου, αποτελεί τα προεόρτια αυτών των εξελίξεων που θα αποκορυφωθούν στις 23 Απριλίου, οπότε οι γωνίες γίνονται απόλυτα ακριβείς. Η συμμετοχή του «ευεργέτη» Δία, στη συγκεκριμένη περίπτωση, πιο πιθανό να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στα γεγονότα, παρά να τα περιορίσει.
Παρά το γεγονός ότι οι εξελίξεις που περιμένουμε είναι λίγο-πολύ αναμενόμενες, αφού ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη διαφωνίες και συγκρούσεις που φαίνεται να οδηγούν σε ένα πολεμικό κλίμα, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας δείχνουν ότι τα γεγονότα θα προκύψουν ξαφνικά και βίαια σε ανύποπτο χρόνο και θα επηρεάσουν όλη την ανθρωπότητα. Οι αναταραχές, οι επαναστάσεις, οι εχθροπραξίες, οι στρατιωτικές συγκρούσεις, αλλά και φυσικά φαινόμενα όπως σεισμοί, αποτελούν κάποιες από τις πολλές πιθανότητες, αφού ο Ουρανός πάντα κρύβει κι ένα στοιχείο έκπληξης που δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Σε κάθε περίπτωση όμως, εδώ που έχουμε φτάσει, η ανάκαμψη και η πορεία για την νέα εποχή μόνο έτσι μπορεί να επιτευχθεί.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τον Μεγάλο Σταυρό

Σε προσωπικό επίπεδο, επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 3 Ιανουαρίου, 3 Απριλίου, 5 Ιουλιου και 6 Οκτωβρίου, με απόκλιση +/- 5 ημερών. Επίσης όσοι γνωρίζουν ότι έχουν πλανήτες κοντά στις 13μοίρες του Κριού,ΚαρκίνουΖυγού και Αιγόκερου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου