" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Το κουραγιο του απλα να εισαι!

ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ- 24/3/14


Από   Ute Posegga - Rudel , 
 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ !

Θυμάμαι από  οταν ημουν  στο σχολείο , ένα ποίημα από τον γνωστό Γερμανό ποιητή Christian Morgenstern . Ήταν μινιμαλιστική τέχνη με τίτλο « Το νυχτερινο τραγουδι  του ψαριού » ( « Des Fisches Nachtgesang ») και φαινόταν σαν κατι  απλο.
                                                            
 
Κάποιοι το αποκάλεσαν " το πιο βαθυ γερμανικό ποίημα " . Αυτή η εικόνα  ειχε σταματήσει το μυαλό μου και έκανε απόλυτα  προφανη για μένα την ακινησία στην οποία η καρδιά - σοφία είναι πάντα παρούσα , το σημείο μηδέν απο το οποίο τα πράγματα  εμφανιζονται .  Τα  ζωντανα σημάδια που ζουν στον ωκεανό του νερού, τον τόπο γέννησης ολων των  πράγματων . Αυτό μπορεί να γίνει αισθητό μόνο στο βάθος της σιωπής , ενώ το μυαλότοτε πρέπει να κάνει  ένα βήμα πίσω χωρις να μεταφραζει σε καμία γλώσσα .

Θυμάμαι αυτό το ποίημα αυτή τη στιγμή, γιατί αυτό είναι το πώς αισθάνομαι κατα βαση τωρα : με κενο νου και άφωνη . Φυσικά , ο κόσμος εξακολουθεί να λειτουργει , σε ένα δεύτερο επίπεδο στο παρασκήνιο , μόνο και μόνο λογω της συνήθειας , και είναι εύκολο να αναγνωρίσεις  τη συνηθισμένη  ρουτινα σε αυτό . Αλλά ενω φαίνεται να ξεθωριάζει ,  ο γνωστός τροχόςτου σώματος-νου συνεχίζει ακόμα με διαρκως ελατουμενες περιστροφές μέχρι απλα να υπαρχει , χωρίς τη συνηθισμένη κινητήρια δύναμη πίσω απόολο αυτό . Κάνει τις τελευταίες κινήσεις του , αν το αφήσουμε απλα μονο του . Ετσι μπορεί η κινηση του να μειωθεί γρήγορα σε αυτή την ακινησίατην οποία δεν είναι απαραίτητο να τροφοδοτω με καποιο  περιεχόμενο, αν ειναι αυτο το οποιο εχω επιλέξει . Είναι η επιστροφή στα θεμέλια της ύπαρξής μας .

Για μένα αυτό είναι το σημάδι ότι ο παλιός κόσμος εξαφανίζεται , ότι οι παράμετροι του ξεθώριαζουν , ότι το βάρος τους είναι όλο και πιο επουσιώδης .


Αυτή η διαδικασία βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη , εδω και αρκετό διάστημαμαλιστα για μένα , δηλαδή από το Δεκέμβριο του 2012, όταν έζησα το διάστημα μεταξύ της εκπνοής της παλιάς και την εισπνοή του νέου κόσμου κατά τη διάρκεια της Γαλαξιακής ευθυγράμμισης . 

Μέχρι στιγμής, για μένα η προσοχη μου δεν είναι τόσο πολύ για τις  διαρκώς αυξανόμενες υψηλότερες συχνότητες , αλλά αυτό που πραγματικά ολες αυτες οι συχνοτητες κάνουν  με εμάς , πώς  εμεις  ανταποκρινομαστε σε αυτές . Τι ακριβως  κάνουν με τη συνείδησή μας .Θα μπορουσαμε λοιπον να επιτρέψουμε να εκμηδενισουν τον παλιό κόσμο στο πλαίσιο της προετοιμασίας για εναν  νέο , ουτως ωστε να ειμαστε ετοιμοι για μια νεα και  υψηλότερη κατασταση   της Ύπαρξης μας η οποιαΘεϊκά αποφασίστηκε και παραχωρηθηκε για την ανθρωπότητα και όλα τα έμβια όντα πάνω στη γη , αυτό το σύμπαν , τον γαλαξία μας και ακομαπέρα ​​από αυτον .

Βεβαίως, η κύρια δραστηριότητα του εγκεφάλου , όπως είχε σχεδιαστεί και χρησιμοποιηθη από τις χαμηλότερες φυλές , χάνει την Εξουσία της πάνωστην Ουσία της Υπαρξής μας, που μπορεί τωρα να αναζητηθη μέσα στην καρδια και ως καρδιάαλλα και σαν κατι πολυ υψηλοτερο απο αυτα . Γι 'αυτό ειναι που τωρα η Ακινησία , η Ηρεμια , η Αρμονια  επεκτείνονται  και μεταμορφωνονται σαν την απολυτη αισθηση Υπαρξης μας , η οποια δεν γνωρίζει τον περιορισμό και τις  δομες  , αλλά   ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Και είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ .

Αν αφουγκραστουμε   αυτή την ησυχία , αποκαλύπτει τη μη αναγκαιότητα τελικα για ενα διαρκως  απασχολημένο μυαλό το οποιο να κατακλυζεται απο στόχους και σκεψειςΑνοίγει την Αποκάλυψη  σε μια  ολοένα και πιο Μεγαλη Διαπλάτυνση και εκχυση της Ευλογιας καιτης Εκστασης . Και όμως , μπορούμε να επιλέξουμε να ψυχαγωγήθουμε μεσα απο το νου , ενώ  δημιουργουμε  εναν κόσμοπου προκύπτει και αναδυεται όταν εμεις το επιλεγουμε και το ζητούμε.

Αυτό μας δίνει την απίστευτη ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα νέο κόσμο από το μηδέν , με μια εντελώς νέα βάση , η οποια , δεν θα  βασίζεται σε παλιές αντιλήψεις και φιλοσοφίες , αλλά να  προκύπτει από την φρεσκάδα  ανέγγιχτων πεδιων , ενώ εμείς ονειρευόμαστε οτιδηποτε ειναι αυτο που  επιθυμεί η Θεικη Καρδιά μας .

Και θα μπορούσαμε να επιθυμούμε μόνο την ειρήνη , κουρασμένοι από το άγχος αυτόυ του υπερβολικα   τοξικόυ και καταχρηστικου κόσμου.  Και αυτο ειναιαυτο ακριβως που κανω .

Ξέρω ότι σε αυτή την ακινησία , σε αυτό το σημείο μηδέν , οι δυνάμεις της καταστροφής δεν μπορουν να μας φτάσουν  , δεν μπορουν  να μας αγγίξουν . Αυτές οι δονήσεις , που ηθέλαν να μας κρατήσουν  σε συνεχή αναστατωση και ταραχη , σε διαρκή αναζήτηση για κάποια ψευδαισθητικα  και άχρηστα αντικείμενα , που εφευρέθηκαν  από καποιους  στενοκεφαλουςελεγκτές , μόλις διαλυθηκε  μεσα στην ανυπαρξία, μεσα στο τιποτα , σαν να μην είχε υπάρξει ποτέ .

Τα μέσα για την απελευθέρωσή μας είναι η αυτο-αναδυση μας,  η αυτο- αποκαλυψη μας που προκύπτει στη μέση ολων αυτων των ψευδών δημιουργίων και κατακτησεωνκαι που θα επιφέρει την τελικη πτώση τους . Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτη η πραγματικοτητα όταν δεν υπάρχει επιφάνεια για να επιτεθεί ,να πιαστη , να στηριχτη .

Αλλά είναι μηπως ειναι ολα αυτα που μας  διδάσκουν  πως να επιστρέψουμε στην Εστια μας ; Μετά από όλα αυτα , είναι αραγε αυτοι οι πραγματικοι εχθροί μας ; Οι Πραγματικοί εχθροί δεν δείχνουν προς την Ενότητα . Θα Πρέπει να το  εξετάσουμε από μια ευρυτερη προοπτική.

Όταν ενώνομαστε ολοι μαζί στην Ενότητα της διευρυμενης  καρδιας μας , στη κενοτητα και ειρηνη της ύπαρξής μας , που αγκαλιάζει όλους τους κόσμους και τα όντα , οι κραδασμοί του παλιού κόσμου πρέπει να υποχωρούν . Τοτε  απελευθερώνονται μεσα   μας , διάλυονται μεσα στην   Ουσίας της Υπαρξης εκει , απ 'όπου ήρθαν . Αυτό είναι το πώς ανεβαίνειη συνείδηση ​​της ανθρωπότητας , με την μάθητεια μέσω των αντιθέτων, υπερβαίνουμε την δυαδικότητα .

Μεσω  της Χάρης,  η Θεία Πηγή  Κατερχεται σε αυτόν τον κόσμο , μέσα στις καρδιές μας και με την μορφη της καρδιάς μας , για να κάταργηση αυτο που μας κράτησε φυλακισμενους για πολύ καιρό , αυτό που εμεις θεωρουμε ότι είναι  η αδιαμφισβήτητη και αμετάβλητη πραγματικότητα μας .

Από την « κοσμική » άποψη , όλο και περισσότεροι από εμάς αρχίζουν νατο αμφισβητούν αυτό, όπως παντα καποια στιγμη τα μάγια λύνονται . Και αυτο που έχει παραμείνει ζωντανό εδω και Χιλιετηρίδες από το συλλογικό νου , στην ψευδαίσθηση της αλήθειας , είναι αυτο που τώρα αργοπεθαίνει .

Αγαπημένοι φίλοι , τολμειστε  να τραγουδήσετε το δικο σας τραγούδι της  σιωπης,  οπως το ¨ Νυχτερινο Τραγουδι των ψαριων , που  επιστρέφουνστον ωκεανό , και εσεις επιστεφετε στον ωκεανο ενεργειας και συνειδησηςπου είναι το σπίτι σας , για την δικη σας αναγέννηση αλλα και την αναγεννηση αυτού του κόσμου . Για την προστασία σας και την ευημερία , για τη χαρά σας και  την ειρήνη .

Στην πραγματικότητα όμως, τιποτα δεν  χρειάζεται να ειπωθεί Γιατι είναιηδη εδώ . Είναι εδω η Πληροτητα . Τίποτα δεν χρειάζεται να προστεθεί , ή ακόμη και να αλλαξη . Το μονο που χρειαζεται ειναι  το θάρρος  να ΕΙΣΑΙ . Διότι αυτό είναι η Θεία Ουσία μας . Οι κόσμοι για το μονο που μας χρειαζονται  πραγματικά   είναι να ειναι εκεί για τη διασκέδαση και την αναψυχη μας .

ΑΠΟΔΟΣΗ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου