" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Η αφύπνιση της ενεργειακής ουσίας

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗς ΟΥΣΙΑΣ. 9/3/14

ΑΠΟ  Holly Hawkins Marwood www.AkashaHealingStudio.com

 

 

 

 

 

Το σημερινό μήνυμα εχει να κανει με τον τροπο σύνδεσης με την ενεργειακη ουσία σας . Πιο απλά εχει να κανη με  τη σύνδεση σας  με την Ουσία σας . Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε , και όπως οι επιστήμονες σας έχουν αποδειξει με πολλούς, πολλούς τρόπους , η ουσία του ΠΑΝΤΟΣ, εχει την ιδια ενεργειακη  υπογραφή . Μπορείτε να αναγετε τα πάντα μέσα στην εμπειρία σας από τον κόσμο αυτο που ζειτε στην   ίδια αυτη ενέργεια . Η εμπειρία σας απο τον κόσμο  εχει να κανει με διαφορές δόνησηςπου σας δίνει την απαραιτητη  αντίθεση για να βιώσετε τον εαυτό σας ως μια φυσική ύπαρξη ,να βιωσετε τα δέντρα , τα φυτά , τους άλλους ανθρώπους , τον ίδιο τον πλανήτη , τα καιρικά φαινομενα , ό, τι δηλαδη θα μπορούσε να υπαρχει . Είναι όλα μια δονητικηαπήχηση και εμφανίζονται με διαφορετικούς τρόπους για να σας δώσουν  μια ποικιλία από εμπειρίες , αλλά κάτω από όλα αυτά , ή βαθύτερα από ό, τι όλα αυτά , μεγαλύτερο από όλα αυτά , είναι αυτή η ίδια η Ενέργεια της Ουσίας .
 
Σας προσκαλούμε σήμερα να διευρυνετε το μυαλό σας με την ιδέα και να ζήσετε στην πραγματικότητα ότιη ενέργεια είναι η ίδια σε όλη τη δημιουργία . Όλα Είναι ! Δεν υπάρχει καμία διαφορά πουθενα . Και καποιες ηρεμες στιγμες  , καθωςδιαλογίζεστε , καθως μπορει να κινειστε σε πιο εξελιγμενες  θέσειςσύνδεσης και να ψάχνετε  για την εν λόγω Πηγή Ενέργειας μέσα σας , σας ζητάμε , αυτες τις στιγμες , να αισθάνθητε  και να ανοίξετε  τον εαυτό σας στην ιδέα και την εμπειρία πως  ηενέργεια είναι παντου η ίδιαστον πυρήνα ολων των πραγματων.  Και καθως θα επεξεργαζεστε αυτή την ιδέα στους διαλογισμούς σας , καθως θα την επεξεργαζεστε αυτή την ιδέα στις εξερευνήσεις σας , στην αμφισβήτηση της ζωής σας και τουσύμπαντος , θα διερυνη  το δικό σας πεδίο για να είστε σε θέση να αρχίσετε να βιώνετε  αυτή την ενέργεια της Ουσίας . Και καθως το κανετε αυτο  ο ρυθμός της δονησης  με την οποία  βιωνετε τηζωή σας αρχίζει να μετατοπιζεται, να αλλαζει . Τι σημαίνει αυτό ;Οι πιο πυκνες και συμπαγεις δονήσεις αρχίζουν να  επηρεάζονται περισσοτερο από τη συνειδητή κατανόηση σας της Ουσία της ενέργειας σας .
 
Έχουμε περισσότερα να διδάξουμε και να μοιραστούμε γι 'αυτό αργότερα , αλλά προς το παρόν θέλουμε να κατανοήσετε και να αρχίσετε να συνδεεστε  συνειδητά με την Ουσία της ενέργειας σας . Δεν χρειάζεται να υπαρχει ένας συγκεκριμενος " τρόπος " για να το κάνετε αυτο. Και  δεν χρειάζεται να υπαρχει «διδασκαλία » γύρω από αυτό . Απλά η ιδέα ότι μπορείτε να ανοίξετε το μυαλό σας και το ενεργειακό πεδίο σας για να αρχίσετε να ζειτε σε μια συνειδητοποίηση και επιγνωση πρώτα , και στη συνέχεια , με την πάροδο του χρόνου , σε μια αυξημένη σύνδεση στην πραγματικότηταότι η Ουσία της ενέργειας είναι η ίδια , ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε και ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει γυρω σας .
 
Με αυτό μπορείτε να αρχίσετε να ζήτε  στη μέλλοντικη  ενεργειακηαλήθεια του οτι υπαρχετε μέσα στην ΕΝΟΤΗΤΑ , οτι ζειτε  δουλευοντας με τις ενέργειες μέσω μιας ροής , μέσω της Ενότητας όπου θα έχετε πλεον ξεπεράσει την πολλή σκέψη , και την πολλή δράση . Θα ξεπεράσετε την ανάγκη για προσπάθεια μέσα από τα πράγματα . Γιατι  αντί να βλεπετε την πυκνότητα ως ενεργειακή πραγματικότητα οπως παλια ,  θα  έχετε συνδέθει με την Ουσία της ενέργειας που είναι το παν , και η  οποία ρεει  ελεύθερα και συνεχως  . Μπορείτε να αρχίσετε   ναζειτε έξω από τις δομές της  πυκνότερης πραγματικότητας στηνοποία τωρα ζείτε , στην  οποία  τωρα  υπάρχετε , και την οποία ηψυχή σας επέλεξε να έχει και να βρισκεται .
 
Ταυτόχρονα, μπορείτε να αρχίσετε να μάθαινετε το πως  να υπερβειτε και το πως να εργαστείτε με αυτήν την ενέργεια της Ουσίας,  καθως  την αναγνωρίζετε , καθως τη νιώθετε , καθως την βιωνετε  , τωρα που  θα αρχίσετε να βλέπετε τα πέπλα  των διαφόρων επιπέδων της πυκνότητας να αρχίζουν να καθαριζουν και να απομακρυνονται .
 
Εμείς θα σας αφήσουμε με αυτή την ιδέα για την ώρα για να τη διερευνήσετε  και να κατανοησετε την έννοια της ευαισθητοποίησης σας γύρω από την ενεργειακή Ουσία σας που είναι το Παν .  Είναι η διαφορετική δόνηση μέσα στην καρδια τηςΟυσίας της ενέργειας που σας επιτρέπει να ζήσετε τον κόσμο σας με τον τρόπο που κάνετε σε αυτό το επίπεδο , όμως , καθως  θα αρχίσετε να συνδεεστε  με αυτη την Ουσια με ολο και πιο αγνες και  καθαρότερες  μορφές της , με τη μορφή εκεινη     που κινείται με τον πιο φυσικό  και ελευθερο  τρόπο τοτε θα μπορείτε νααρχίσετε να το  βιώνετε  αυτο μέσα στη ζωή σας και στην πραγματικότητα σας .

Να ειστε ευλογημενοι.

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου