" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Μεταμόρφωση!

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 25/2/14

ΑΠΟ Gillian MacBeth-Louthan, στο
www.thequantumawakening.com

Ειστε σε χρόνο και τόπο οπου γέννατε τον εαυτό σας σε ενα υψηλότερο φως . Καθως βρισκεστε μεσα στο ¨ τίποτα ¨ αισθάνεστε λίγο αβολα. Σαν μια κοσμικη μαριονετα προσπαθειτε να τεντώθειτε , και να σπρώξετε αυτα που ήταν τα τείχη της ψευδαίσθησης που σας κρατουσαν περιορισμενους, χτυπώντας τα φτερά σας εναντια στον άνεμο .

Η ζωή σας είναι παρόμοια με εκείνη του αγέννητου παιδιού . Νιώθετε τα όρια γυρω σας και ειναι σαν τα τείχη της ζωής σας να γινονται πιο απότομα και πιο ολισθηρα κάθε φορά που προσπαθείτε να τα υπερπηδησετε . Μπορεί να διαμαρτυρεστε , να βαρυγκοματε , να δυσανασχετητε , όμως οι περιορισμοί γίνονται όλο και πιο έντονοι . Ζείτε σε αυτή την 3η διάσταση , ομως ταυτοχρονα ζειτε και σαν πνεύμα . Το σώμα σας φαίνεται περιορισμένο και ευάλωτο, αλλά το πνεύμα που κατοικεί σε αυτο είναι κατι ανυπερβλητο και θαυμασιο .

Αυτή είναι μια εποχή όπου η περιορισμένη αντίληψη της ανθρωπινότητά σας συγχωνεύεται με το Απειρο και Πανσοφο Πνεύμα . Αυτή τη στιγμή όλοι αισθάνονται σαν μια κάμπια , σε ένα σφιχτό κουκούλι . Ξέρετε ότι είστε προορίζμενοι να γίνεται κατι πολυ περισσότερο , όμως όλα τα κομματια της ζωής σας δειχνουν ακομη κατι πολυ λιγοτερο. Αισθάνεστε βαθιά μέσα σας ότι κατ 'ουσίαν , αν δοκιμάσετε , θα μπορούσατε να πετάξετε . Μετα ομως κοιτατε τον εαυτο σας και βλεπετε μόνο την ανθρώπινη ανεπάρκεια σας .

Το Cocoon γύρω σας πυκνώνει και σκληραίνει σαν το φλοιό της γης , Κρατώντας σας περιοριζόμενο σε μια φυλακή φτιαγμενη απο εσας τον ιδιο. Σε αυτό τον κόσμο χωρις παραθυρα , δεν φαίνεται να υπάρχει διέξοδος . Τότε, μια μέρα ένα μικρό φως εμφανίζεται στον ουρανό της χρυσαλλίδας που αποτελει τον κόσμο σας . και τοτε την καρδιά σας αναπτερωνει η ελπιδα . Η ψευδαίσθηση του περιορισμου και των οριων αρχίζει να καταρρέει .

Πολλοί μόλις τώρα αρχιζουν να βλέπουν αυτο το μικρό σημείο του φωτός . Η κάμπια πρέπει να παραδοθεί στο πεπρωμένο του να γίνει μια όμορφη πεταλούδα . Η ίδια η λέξη παράδοση είναι μια δόνηση του # 50 , μια θέση ισχύος για τον άνθρωπο .Το 5 είναι σχετικο με την ανθρωπινη παράδοση στη θεϊκή σπίθα μέσα μας . Ειναι η παραδοση στην κατανόηση μιας νέας αλήθειας που δεν έχει ακομα γινει εμπειρία σε αυτήν την συνείδητοτητα ​​.

Υποταγή, σημαινει δέχομαι στην ανθρώπινη διαδικασία . Είναι η εσωτερικη γνωση και πιστη οτι ολα αυτά είναι η Αλήθεια , οταν ολα γυρω καθρεφτιζουν μονο τον περιορισμο και τα ορια . Η τρύπα είναι μικρή μόνο στο μυαλό της κάμπιας , όχι στο μυαλό του Δημιουργού Της . Στο μυαλό του Θεού είναι αρκετά μεγάλη για να φιλοξενήσει όλες τις μελλοντικες πεταλούδες της γης . Παραδοθειτε και εμπιστευθειτε τη διαδικασία . Αφεθητε και να ξέρετε ότι το θεϊκό σχέδιο θα λειτουργήσει ετσι και αλλιως .
Η κάμπια δημιουργήθηκε μονο και μονο , για να γίνει πεταλούδα !

Το κουκούλι δεν θα μπορούσε ποτέ μα ποτε , να επιτρέψει στη κάμπια να ελευθερωθη , γιατί αυτό είναι που κάνει ένα κουκούλι , αυτος ειναι ο ρολος του. Περιορίζει , προστατεύει , διατηρεί κατι δεσμιο . Η Γη
σας κρατά σε ένα κουκούλι μέχρι να είστε έτοιμοι να ελευθερωσετε τον εαυτό σας . Η κάμπια ξέρει ότι πρέπει να προσπαθήσει , ή αλλως θα πεθάνει . Το πνεύμα σας, σας ωθεί επίσης μέσα από την μικρή τρύπα σε ένα μεγαλύτερο φως . Η Γη ηταν παντα μια πυλη επιλογης . Όλες οι επιθυμιες και προσδοκιες σας, εκδηλωνονται στο μεταιχμιο της δυναμης και της κυριαρχιας σας. Η ανθρωπινη υποσταση σας, σας κληροδοτει αυτη την εξουσια και δικαιωμα , καθε στιγμη της ζωης σας .


ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου