" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Αυτός ειναι ο δρόμος χωρις επιστροφή!!!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ! 18/2/14

 

Απο την Ute στο :http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2014/02/the-arcturians-this-is-path-of-no-return.html




Το σημερινό μήνυμα είναι πολύ απλό , αλλά πoλυ  σημαντικό : ερχόμαστε να σας υπενθυμίσουμε  να διατηρηται σε υψηλα επιπεδα τη συχνότητα σας , τις ενεργειακες δονησεις σας,  ανά πάσα στιγμή , και καντε το  αυτό να γινη η  σταθερή και διαρκης πρόθεσή σας !




Πολλοί από εσάς αγωνίουν επειδή αισθάνονται συγκλονισμένοι από την εξαφάνιση της σταθερότητας στη  ζωή σας , την αβεβαιότητα του μελλοντος σας και  τον ερχομο στην επιφανεια  ενος καταπιεσμενου  περιεχόμενόυ από το υποσυνειδητο σας , πολλα εκ των οποίων για τους  περισσότερους  δεν είναι ευχάριστα..




Καθως ανακταται την επιγνωση ολου αυτου του περιεχομενου  απο τα παλιά  που έρχεται  στην αντίληψη σας , μπορεί να αισθάνεστε εγκλωβισμενοι και σε σύγχυση και να μην  ξέρετε τι να κάνετε με αυτό . Ίσως ακόμη να  πιστεύεται  ότι είναι  η αλήθεια σας ακομα και τωρα  και να βασανιζεστε απο  αυτό . Μπορεί να θέλετε να το εξετάσετε καλυτερα και εις βαθος . Αλλά εαν το κάνετε αυτό , του δινεται ισως μεγαλυτερη σημασια και βαρος .Και σύντομα  θα σκιαση   απόλυτα την καθαρη και σαφη  όρασή σας .




Ξερουμε οτι  πιο παλια αυτη η κατασταση  , μπορει  να  επαιρνε εβδομάδες ή και μήνες για να την επεξεργαστητε να την διαλευκανετε και να την κατανοησετε μεσα απο ψυχοθεραπειες, τώρα ομως μπορείτε να την αφήσετε να φυγη εν ριπή οφθαλμού , αν μπορεσετε να καταλάβετε ότι εμφανιζεται μονο και μονο, για να την αφησετε να φυγη , να απελευθερωθη!




Το πιο σημαντικό ζήτημα εδώ είναι ότι σε αυτή τη στιγμή , όταν θα αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε παλιό περιεχόμενο , ίσως ξεχνάμε την καθαρότητα της ψυχής μας , δηλαδη το πώς νοιωθουμε  όταν η καρδιά μας είναι ανοιχτή . Οταν γινομαστε  εκεινο το Φως που πραγματικα  ΕΙΜΑΣΤΕ..




Αλλά εάν τα αντιμετωπιζετε ολα  από αυτή τη γνώση του Εαυτού ,τοτε είναι εύκολο να το απελευθερώσετε  αυτό μια και είναιαπλώς μια ανάμνηση που προσπαθεί να επαναληφθεί .




Έτσι, αν πράγματι έχετε ξεχάσει για μια στιγμή το ποιοι πραγματικα  είστε , μην ανησυχείτε . Εφ 'όσον μπορείτε να εστιάσετε στη Θεϊκή σας Ουσία , ακόμα και αν κρύβεται  εκείνητην στιγμή , και να καλέσετε  το φως σας , μην επιτρέποντας στο παρελθόν να σας τυφλωνει  , τοτε μπορείτε πράγματι νααφυπνισεται  τον εαυτό σας μεσα σε μια στιγμή ! Μπορείτε να το κάνετε αυτό !  Είναι ΤΟ  πιο σημαντικό μέρος της ελεύθερης βούλησης σας , αγαπημένοι ! Και εκεινη την στιγμή θα έχετε αναγνωρίσει αυτό που η μνήμη σας είναι πραγματικά : δηλαδη χωρις καμια πραγματικη  σημασία , σε σχέση με το φως της ψυχής σας , ετσι ώστε αυτο που σας απασχολει να μπορείτε να το αφήσετε  να φυγει  πολύ πιο εύκολα .

 






Εκείνη την στιγμή αυξάνεται και πάλι η συχνότητα σας , και γινεται ακόμα μεγαλύτερη πιο δυνατη από ποτέ , καθως θα εχετε ελευθερωση αυτο που κουβαλουσατε και σας βαραινε ασυνειδητα  μεχρι τωρα. Επειδή αυτή είναι η στιγμή που δεν υπάρχει επιστροφή . Είναι η εποχή της μεγάλης καθαρσης  ,  της  μεγάλης απελευθέρωσης .



Ολες αυτες οι υποσυνειδητες μνημες που σας τυφλωναν  δεν έχουν κανέναν τρόπο πια να παραμείνουν  στο Νεο Φως που είναι ήδη πλήρως ζωντανό και ενεργο στη γη σας , εφ¨ οσον εσεις τις  αφήσετε  να φυγουν . Και όταν το κάνετε , θα παρατηρήσετε κάθε φορά  μια νέα ενδυνάμωση στην  καρδιά σας , μια νέα λαμψη να ερχεται να στρωση τον δρομο της ελευθεριας σας απο τα δεσμα σας  και απο αυτα της ανθρωποτητας .

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Καθως διαβαζεται αυτο το μηνυμα , Αγαπημενοι , παρακαλω δεχτητε τις ευλογιες μας ουτως ωστε να γινεται ικανοι να θυμηθητε το Φως σας και την Ακτινοβολια της καρδιας σας !

 

Σας ευχαριστουμε για την Αγαπη και την Υπηρεσια σας στην προσπαθεια να εξελιχθη η συνειδητοτητα της ανθρωποτητας.

 

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου