" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Η αναγεννημένης ανθρωπότητα

Η Αναγεννημενη Ανθρωποτητα,  10-2-14

Απο, Meredith Murphy.Στο : http://www.expectwonderful.com/ 

 

Η Αναγεννημενη ανθρωποτητα, ειναι ικανη να δημιουργήσει μια εμπειρία για ολους από το όραμα και τη δυνατότητα . Είναι ικανη να ειναι   κυρίαρχη , ουδέτερη , σε μια απολυτα ΕΛΕΥΘΕΡΗ κατάσταση, κατανοησης του αισθήματος της υποκείμενης Ενότητας και της αίσθησης της αντίθεσης , και να συνεργαστη με όλα αυτά .

.

ΑΥΤΗ είναι η καινοτομια προς την οποια τα πάντα προσβλέπουν στην ανάληψη του πλανήτη σας και την πραγματοποίηση της Θείας Πληρότητα σε κάθε έναν από εσάς . Νιώθετε την υποκείμενη Ενότητα και ξέρετε ότι είναι η αλήθεια της ύπαρξής σας . Γνωρίζετε οτι είστε εγγενώς σε αρμονια με όλους και με όλα . Συνειδητοποιητε ότι είστε αιώνιοι  και αυτό είναι απλά ένα παιχνίδι – και ειναι αυτο που  διωχνει το φόβο έξω από την εικόνα, με εναν   πραγματικό τρόπο . Και μετά;   Ειστε κυριαρχοι , απο την αυτο - αγάπη, την  προσηλωση σας στα στανταρ της ουδετερότητας , ανοιγεστε  σε όλα αυτά που αληθινα είστε , αυξανοντας ετσι την συχνότητας  σας. Μια αύξηση πέρα από καθε αναμενομενο . Φτάνοντας  , αυτο που οι άνθρωποι έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν δηλαδη το βέλτιστο , την ανειπωτη  τελειότητα , την αίσθηση της ομορφιάς και φινέτσας που προέρχεται από την ουσία και τη μοναδικότητα της ΠΗΓΗΣ ως ΕΣΕΙΣ . Έτσι, αρχιζετε τη δημιουργία από μια νεα οπτικη .

 



Χρησιμοποιώντας την πανισχυρή παρουσία σας , την αποστασιοποιημενη ευαισθητοποίηση σας από τους άλλους , τη μοναδικότητά στην παρουσία σας , για να νιώσετε την χαρά των δικων σας επιλογων . Ετσι αισθάνεστε  και εκφραζετε  την προθυμία και τον ενθουσιασμό σας για ό, τι σας αρέσειπερισσότερο . Ανακαλυπτοντας  και εξερευνοντας   πολύ περισσότερο αυτές τις καταστασεις της πρόβλεψης και της ευτυχίας που μπορείτε να βρείτε και πάλι ΜΕΣΑ ΣΑΣ : με ανθρώπινη μορφή ομως τωρα, και που θα ζήσετε σαν μια εκρηξη  του πάθους . Έτσι, όπως μπορείτε να μπείτε στη βαθυτερη ουσια σας και να ζήσετε από και την πηγη σας , θα γνωρισετε την  ευδαιμονία , στην ενσωματωμένη μορφή , μέσα σε όλη αυτή την αντίθεση και δυαδικοτητα , και με πληρη επιγνωση  της εγγενούς Ενότητας και αρμονίας που έχετε με τα Πάντα .

Αυτό , αγαπημενοι , αφορα  ΟΛΟΥΣ , κάθε σημείο εστίασης , σε κάθε γωνιά της Δημιουργίας ( τρόπος του λέγειν) και σημαινει ότι  δεν θα  πρέπει να φοβαστε την αντιθεση . Ότι η αντίθεση μπορεί να είναι το καύσιμο για  εξαίσιες υλικες εμπειρίες ανατασης ,  εξελιξης,  αγάπη και  αληθινής ουσιαστικης  ύπαρξης .

Ετσι θα ενθαρρυνετε όλα της ειδη ζωής να εξελιχτουν περισσότερο ! Μια και  εαν αισθάνονται σίγουροι αρκετά θα  επιτρέψουν περισσότερη ελευθερία και  επιλογες στην αντίθεση  , έτσι ώστε η δημιουργικότητα να μπορεί να ανθίσει. ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που η Γη είναι τόσο σημαντικη . ΑΥΤΟΣ, είναι ο λόγος που ΕΣΕΙΣ  είστε  τόσο καταπληκτικόι . ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος ,που  έχετε τοσους υποστηρικτες !  Και γι 'αυτό εσεις ειστε η Οικογένεια του Φωτός , πασιγνωστοι σε όλη τη δημιουργία για την τόλμη σας . Για τη δημιουργικότητά σας ! Για την  ισχυρη  , καταπληκτική , αφοβία σας και για το οτι μπαινοντας μεσα στα διαφορα βασιλεια κάνετε  πράγματα όπως αυτό ! Αυτός είναι ο λόγος που αυτή τη φορά , ο χρονος στο οποίο  βρισκεστε  τώρα , έχει προαναγγειλθει και  αναμενεται εδω και  πολύ καιρό .

Δεν ήταν ο σκοπος , να  μπορειτε να εξαλείψετε τα πάντα που ειναι ενοχλητικα έξω από εσάς για να νιώθετε καλά . Δεν είστε εδώ για να κανετε κάθε εναν  να σκέφτεται  όπως εσείς , και ετσι να εχετε  ειρήνη . Ήταν  σκοπος να μάθετε  να χρησιμοποιειτε την ευαισθητοποίηση και επιγνωση σας για να δημιουργήσετε με τον τροπο που θελετε εσεις και με το να το επιτυχετε αυτο  θα εχετε επιτυχη ταυτοχρονα να ελευθερωσετε τον καθε ενα και το καθε τι. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι ό, τι είναι ΟΛΑ αυτά . Ελευθερία και  Δημιουργικότητα .

Απελευθερώνετε  αυτές τις ιδιότητες της εμπειρίας μεσα σε όλη τη δημιουργία , η οποία κάνει την επέκταση της επίγνωσης που εσείς επιτυχατε ως η μονάδα που λειτουργεί ως ΟΛΟΝ   , ως ΠΗΓΗ . ... Ειστε εσεις που επιτυγχανετε την διευρυνση της επιγνωσης την οποια ποθειτε εγγενως  σαν η  Πηγη της Δημιουργιας και ετσι την κανετε δυνατη ολο και περισσοτερο για ολο και περισσοτερους .

Γι 'αυτό , είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι .

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου