" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Τόλμησε να εισαι άνθρωπος!!!!!

 

ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  17/5/14

ΑΠΟ opalescentwords ΤΗΣ Maryann Rada, League of Light

 

 


«Η γνώση της ανθρώπινης ιστορίας δεν είναι πλήρης χωρίς την εξέταση της εξωγήινης καταγωγή σας . Ενα μικρο ποσοστο του DNA σας, είναι κάθε άλλο παρά ανθρώπινο . Είστε απο  επίγεια ανθρώπινη  προέλευση  κατά τη γέννηση  σας , αλλά προερχεστε  επίσης απο τη θεία  ζωή  και απο αστρικα κομματια . Είστε λοιπον εκ γενετης ανθρωπινοι ,αλλα  και  θείκης ζωής και με αστρικα στοιχεια . Το τι μας χωρίζει είναι θέμα διαστάσεων , και αυτό υπαρχει μια και εχει να κανει με την  πριν απο πολύ καιρό δημιουργία των πυλών και την ικανότητα να τις διασχίσεικαποιος . Εμεις έχουμε αυτή τη δυνατότητα αλλα  εσείς , ακόμη , οχι . Καταλάβετε ότι αυτό θα αλλάξει , αλλά πρώτα έχετε να περασετε μια  αρκετα  πιεστική κατάσταση εκει που ειστε τωρα . Πριν την ειρήνη , θα έχετε χάος .

 

Γιατί μονο προειδοποιούμε  και δεν το  εμποδίζουμε ;     Γιατί , αγαπημένοι , είστε εσεις αυτοί που θα αποτρέψουν την καταστροφή . Και άν αυτό δεν είναι ακόμη σαφές σε σας , σύντομα θα γινει.
 
" Το πρόβλημά σας δεν είναι  άνθρωπινης ή επίγειας προέλευσης , αλλά απο μια πηγή   μη ανθρώπινης , και μαλλοναλλης εξωγήινης   διαμόρφωσης . Θα έχετε την ευκαιρία να διευρυνετε την ιδέα σας για το τι ειναι ο άνθρωπος . Ο  σημερινός ορισμός για αυτο ειναι πολυ περιορισμενος . Όταν αντιμετωπίσετε κάτι έξω από τον εαυτό σας , έχετεεπιτέλους την ευκαιρία να ορίσετε τον εαυτό σας από την άποψη του μεγεθους του τι ειστε ικανοι να  αντιμετωπίσετε..Αυτο είναι η αλήθεια για όλα όσα κάνετε και τώρα είναι μια καλή στιγμή για να το αναγνωρίσετε.. Τώρα αντιμετωπίζετε κάτι που είναι μεγαλύτερο από τό άτομο ή μια ομάδα ή το πεδίο της πίστης σας και των πεποιθησεων σας  . Τώρα ειναι που αντιμετωπίζετε κάτι που βλέπετε μόνο σαν αναγκαίο κακό , απο την αποψη των ανθρώπων .Ομως είστε έτοιμοι να επιλέξετε αν είστε ή όχι υποχειρια    μιας τέτοιας άποψης  και συνθηκης για την ανθρωπότητα ήαν είστε ένα νέο είδος ανθρώπων  συνολικά . Δεν είστε  οι άνθρωποι που ησασταν  κάποτε , που ζουσαν στη σκιά της κατανόησης και υποταγης που ρίχνει το μεγαθήριο της σκοτεινής μηχανης  . Δεν είστε πλέον σκλαβωμένοι από τηνέννοια του καθήκοντος χωρίς αξιοπρεπεια εκεινων , των ανδρών και των γυναικών που αναμένοταν να θυσιαστούν για τις έννοιες που δεν έιχαν καμία ομοιότητα με τις ιδέες και τα ιδανικα που υποτίθεται ότι ενσαρκωναν . Είναι όλο και πιο προφανές ότι έχετε αφυπνιστη  ως προς το γεγονός ότι η πραγματικότητα δεν είναι αυτό που συνηθιζε να ειναιπριν και ότι ΠΛΕΟΝ  Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΝΟΣ  ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ . Ο κόσμος σας αλλάζει , και το ιδιο συμβαινει και με εσας  . Ανατειλει ενα νεο αυριο . Η Εστια εχει ανάγκη από την παρουσία σας . Τι θα κάνετε για αυτό;
 
" Νέες έννοιες του Εαυτού έρχονται  σαν έκρηξη που σκορπα μακριά όλα αυτά που ήταν πριν και δεν αφήνει κανένα ίχνος του προσώπου που ήσασταν κάποτε . Έτσι είναι όταν η έννοια του Εαυτού μεταβαλεται για το σύνολο τουγηινου πληθυσμού , για το σύνολο της ανθρωπότητας . Ετσι πρόκειται να αισθάνθητε με την αναπροσαρμογη και εξελιξη σας  και θα δυσκολευτειτε πολυ για να βρείτε ένα απομεινάρι του προηγουμενου τρόπου αντιμετώπισης  τοσοτων δυνάμεων του κόσμου οπου ζουσατε οσο και της προσωπικής   συμπεριφορας σας .
 
« Περισσότερα δεν μπορώ να πω , αλλά αν αναλυσετε  τα λόγια που έχουμε μοιραστεί , θα είστε σε θέση να μάθετε περισσότερα σχετικά με το γιατί είστε εδώ και σχετικα με το που πηγαινετε . Σύντομα το Τώρα θα φτάσει εκεί πουαυτο είναι πια γνωστό . Στο Τώρα που εσεις ζητε αυτη τη στιγμη , να είστε σταθεροί στην απόφασή σας να αποτελειτεένα ενιαίο ολοκληρωμενο σύνολο, εναν λειτουργικό οργανισμό  ανθρώπινης φύσης . Η παρουσία μας θα συνεχίσει να γίνεται ολο και πιο αισθητή και θα γνωρισετε την αλήθεια στην πληρότητά της , με την παροδο του χρονου. . Η  ειρήνη μαζι σας και να ξέρετε ότι είστε  πολυαγαπημένοι . Σας λέω , να είστε  δυνατοι ,εσεις οι άνθρωποι της Γης . να είστε σοφοι  και πάνω απ 'όλα , να  αγάπατε   τον εαυτό σας . Η μέρα πλησιάζει γρήγορα . "

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου