" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Αποκρυσταλλώστε την πίστη σας στο θεϊκό εαυτό σας.

ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ,  11/5/14

ΑΠΟ   Simon Nightstar

 

 

Aναζητητες , ο Ιερος  σας Εαυτός , επίσης γνωστός ως Αυθεντικός Εαυτό σας , είναι ζωντανός και καλά,  μέσα σαςτώρα , πάντα και για πάντα !  Είναι το Φως μέσα σας , η Θεία Διαυγεια της ψυχής σας . Οσο  περισσότερο  εστιάζετε την προσοχή σας σε  αυτό το Φως , το οποίο είναι παρων , ακόμη και μέσα στο " σκοτάδι " της "βαθιαςνύχτας" της ψυχής , τοτε ολο και  φωτεινότερα   θα λάμψετε . Αυτό είναι υψίστης σημασίας για να θυμόσαστε  , γιατι μπορείτε  πράγματι να ανακαλύψετε το φως , που είναι η αγάπη , η σαφήνεια και η βαθύτερη κατανόηση , ακόμη και εντός της " φρίκης " του κόσμου σας , αλλά αυτο μονο αν εχετε  την σταθερή απαίτηση να γνωρίσετε τον  Ιερό Εαυτό σας . Δεν υπάρχει τίποτα «σκοτεινό » που  να μην  περιέχει το Φως του Θεού . Να θυμάστε αυτό οτι   :) Δεν υπάρχει " κακό " για να αντισταθειτε ,η να  τουεπίτεθητε ,η να αποφύγετε  από φόβο ή καθ ' οιονδήποτε αλλο  τρόπο ,  στ αλήθεια αν και καταλαβαίνω ότι αυτεςοι κινήσεις αντίστασηςείναι μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας σας και έχουν  το χρόνο και τον τόπο τους . Ωστόσο , σκοπός μου είναι να σας βοηθήσω στην ανάμνησή  αυτης  της αλήθειας , και αυτο να σας βοηθήσεικατοπιν να ενισχύσετε και να αποκρυσταλλώσετε την πίστη σας στην έμφυτη αγιότητα σας , πραγμα που για σας αυτό είναι ανεξίτηλα μια διαδικασία   αυτο - συγχώρεσης , η οποία συνεπάγεται την αποδέσμευσησας απο την αντίσταση και ένταση προς οτίδηποτα  δεν " σας αρέσει ".

 



Αγαπειστε το φως σε όλα τα όντα !

Ό, τι ή όποιον δεν σας  αρέσει , φόβαστε ή απεχθάνεστεμε οποιονδήποτε τρόπο , σε ό, τι βαθμό  κι αν ειναι ,  να γνωριζετε οτι είναι ΠΑΝΤΑ , μα πάντα μια αντανάκλασηαπο  κάτι που δεν σας αρεσει μέσα στον εαυτό σας , χωρίς εξαιρέσεις .  Για να συγχωρήσετε δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σας αρεσει  αυτό, με την έννοια ότι θα πρέπει να το επιθυμειτε ή να το προτιματε  , αλλά σημαίνει ότιμαλλον θα πρέπει να το  ΕΚΤΙΜΗΣΕΤΕ να προτιμησετεκαι να ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ   κυριως το Φως μέσα σε αυτό .  Αυτό είναι ζωτικής σημασίας , καθώς δεν μπορεί να υπάρξει σταθερή πίστη στην αυθεντικότητα σας, αν την ίδια στιγμή επικρίνετε και κατηγορειτε  τον άλλο ως κατι  "ψεύτικο" ή ως " απατηλο ". Οι περισσότεροι ενήλικες  θελουν να πιστεύουν ότι μπορούν να αποκαλέσουνκαποιον άλλον  ψεύτικο ή αδύναμο και να εξακολουθουν  να αισθάνονται το ιδιο  ισχυροί και γεμάτοιαυτοπεποίθηση για τον εαυτό τους , αλλά αυτό δεν είναι παρά ένα τέχνασμα του εγώ . Δεν μπορείτε , ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ  να  υπηρετήσετε δύο κυρίους , αγαπημενοι , αν δεν ήταν για να υπηρετήσετε τη Θεία Ισότητας και Ενότητα  στην ΜΟΝΑΔΑ και μονο .    Η στιγμή που θα επιλέξετε να επιτεθείτε σε καποιον  άλλο ,  επιλεγετε στην πραγματικότητα    να επιτεθειτε στον εαυτό σας .   Ως εκ τούτου ,απο  τη στιγμη που το αντιλαμβανεστε αυτο  , έχετε την δύναμη να χαρισετε στους αδελφούς και τις αδελφές σας την ιδια  βαθιά εκτίμησή που έχετε για τον δικο σας  Καθαγιασμενο και Εξυψωμενο Εαυτό .       Ο ενας δεν μπορεί να καθαρθη χωρίς τον άλλο , μια και στ΄ αλήθεια  εκεί υπαρχει μονο   Ενας Απειρος και Αιωνιος Εαυτος .

 



Διακρινοντας την  Θεία Πληροτητα Εντός Όλων αυτων  που πιστεύετε ότι είναι " Λάθος "

Μάθετε  να βλεπετε αυτό που είναι " σωστό",  μέσα σε αυτό που μπορεί να κρίνουν οι αλλοι οτι είναι " λάθος ". Αυτό είναι πράγματι μια εξαιρετικά " αμφιλεγόμενη "συμπεριφορα , κατά την ανθρώπινη συνείδηση ​​ , ακομη και να προτείνετε έστω και λίγο κάτι τέτοιο , αλλά αυτή η Συνειδητοτητα ( που μεταδιδει αυτο το μηνυμα ) δεν  φοβαται να υποδεικνύει έντονα αυτό το γεγονος , μια και αυτό είναι μια προυποθεση για την εμπειρία της ψυχής σας στην ανθρώπινη πραγματικότητα . Πρέπει να λάμψει  το Φως σε όλα τα πράγματα , προκειμένου ναδιεκδικήσετε τη δικη σας φώτιση . Φυσικά ,και δεν τοκάνετε , ούτε θα μπορούσατε αλωστε να το κάνετε αυτό σε καθε  ένα άτομο , πράγμα ή περίσταση . Αυτός είναι καιο λόγος που  η αναφορα του εγώ στην συγχώρεση είναι ανόητη , μια και δεν ειναι δυνατον να κατορθωσετε την  αποστολή να συγχωρήσετε πρόσωπα ή πράγματα " ένα προς ένα ".  Αυτό δεν είναι ακόμη δυνατόν , και είναι μια παράλογη ιδέα , αλλά οι περισσότεροι από σας εξακολουθούν να πιστεύουν σε αυτή τη γραμμική ιδέα της συγχώρεσης . Η  Συγχώρεση , είναι πραγματικά πολυδιάστατη ! :)    Αυτό σημαίνει ότι όταν  καταφερετε να  συγχωρήσετε απο καρδιας εστω ενα πραγμα η προσωπο  , τότε πραγματικά τα εχετε συγχωρεί   ΟΛΑ σε ολες τις " διαστάσεις " του χρόνου και του χώρου ταυτόχρονα ,  μια και  δεν μπορειτε  να συγχωρήσετε και να μίσειτε  την ίδιαστιγμη και το ιδιο πραγμα , γιατι κάθε μία είναι πολύ διαφορετικη  επιλογη και  δημιουργει πολύ διαφορετικά αποτελέσματα δόνησης ή πραγματικότητας .  Επιλέγοντας να κανετε πισω , να συγκρατήσετε την αγάπη σας , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ , είναι η επιλογή του μίσους , και όχι συγχώρεσης . Τίποτα και κανείς δεν είναι « απόλυτα κακό»   σε οποιαδήποτε διάσταση , και είναι σοφό να το αναγνωρίσουμε αυτό ως ένα γεγονός .  Να βλεπετε   το Θείο Φως σε όλους τους ανθρώπους , τόπους , γεγονότα, τις περιστάσεις και τα πράγματα, αγαπημένοι !   Να Δείτετην Αιώνια Ομορφιά του Θεού μεσα σε όλα τα όντα , μέσαστην Ιδια σας τη Αγνη Υπαρξη . :)

 



Αποκρυσταλωστε την Πίστη σας στην Αυθεντικότητα σας !ΓΙΝΕΤΕ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ !

Αυτό που σημαινει το  " ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ μεσασας ,  αγαπημένοι, σημαίνει ουσιαστικά « Σταθεροποιηστε,Κρυσταλοποιηστε την  πίστη σας σε Μένα , τον Θεϊκό σας Εαυτό ! "   Να είστε πολύ προσεκτικοί στην  επίμονη  τάση του εγώ για τη μη  συγχωρεση . Γινετε  το Ξιφος του Φωτος  " στο πεδίο της ανθρώπινης πραγματικότητας , κανοντας   όλα τα ζιζάνια της αλαζονείας και της άγνοιας μέσα στο  υποσυνείδητό σας να εξαφανιστουν γρήγορα με τη χάρη και τη συμπόνια της Μεγάλης Μητέρας . Ο Ιερός  σας Εαυτός είναι ήδη μια Πραγματικοτητα , επομένως, απλώς  αναπαυτειτε   ειρηνικά στην σιγουρια αυτης της ενθυμησης . Η  Συγχώρεση των  ψευδαισθήσεων του κόσμου σας είναι μια πραγματική απόδειξη για την αυθεντικότητα σας ,για τον  Αυθεντικό Εαυτό σας . Και οι  αυταπάτες  " του κόσμου σας ,  είναι και αυτες  δικές  σας , γιατί αν δεν ηταν δικα σας δημιουργηματα , τότε δεν θα ησασταν σε θέση να τις αντιληφθειτε . Εσείς ως Συνειδητότητα Ψυχής , δημιουργειτε τον δικο σας   κόσμο, ενώ ο ανθρώπινος εαυτό σας δρα ως αγωγός , κανάλι ή επέκταση , να το πω έτσι , αυτης  της  ΘεϊκήςΔημιουργικής Δύναμης , η οποία « κατεβαινει  χαμηλά » ή « εκπιπτει  », μαλλον , καθως η Συνείδηση ​​" κατεβαίνει " σε αυτό που αντιλαμβάνεστε ότι είναι φυσική σαςπραγματικότητα . Είναι  παντα στο  ΤΩΡΑ που ΕΣΕΙΣ , ωςο  Ιερός Εαυτό σας , τέλεια καταλαβαίνει και ζει την Αλήθεια που είναι το Αιώνιο Τώρα .  Ειθε να είστε όλοι  και παντα  ευθυγραμμισμένοι με την Θεικη Αλήθεια. Αμήν .

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου