" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Απο τα γαλαξία της ανδρομεδας!!!!!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ :  ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, 20/11/13  

Απο την Ute Posegga-Rudelhttp://radiantlyhappy.blogspot.com

 

Αγαπημενοι!

Μπορειτε να νοιωσετε την Παρουσια μας , καθως αγκαλιαζουμε την ατμοσφαιρα του πλανητη σας τωρα και καθε μερα με ολο και μεγαλυτερη διαυγεια φωτος ?

Φερνουμε καλα νεακαθως βρισκομαστε εδω σαν αγγελιοφοροι της αναληψης της γης. Ειμαστε εδω για να σας βοηθησουμε στην μεταβαση προς τις νεες δυνατοτητες του ανθρωπινου ειδουςτο οποιο τωρα ειναι ετοιμο να αφηση πισω του τα παραδειγματα μιας ψευδαισθησης χωρις θεικοτητα που ζουσε.

 

Ειμαστε εδω, για να στηριξουμε την Αληθεια μιας Υπερλαμπρης Θεικης Πραγματικοτηταςη οποια προκειται να εκδηλωθη. Και η οποια παρουσιαζει τον εαυτο της σαν μια Αδιαιρετη,  Εγγενη Ομορφια  σε οτιδηποτε υπαρχει.

 

Δεν μπορει να υπαρξει Αληθεια χωρις Ομορφια, γιατι μονο ετσι μπορει το Θεικο να εκφραστη. Ετσι και η πιο βαθια νοσταλγια της ανθρωπινης καρδιας ειναι αυτη της Ομορφιας, γιατι μονο αυτη ειναι που μιλα την γλωσσα της Σιωπηλης Καρδιαςπου εδωσε στον Ιδιο Της τον Εαυτο την Αδεια να κολυμπηση στα Βαθη της Αγνης ,Πρωταρχικης Επιγνωσης , ελευθερη απο τους χειρισμους ενος διεφθαρμενου μυαλου.

 

Ναι , το ανθρωπινο μυαλο εχει γινει αντικειμενο εκμεταλευσης για Χιλιετιες, σε τετοιο βαθμο που εχει χασει την ικανοτητα του να σκεπτεται Αληθινα και να γνωριζει τον εαυτο του και την Θεικοτητα. Οταν το μυαλο θα γνωρισει τον εαυτο του , τοτε θα παραδοθη στην Πηγη του ,τελειως φυσικα, γιατι τοτε θα εχει αναγνωριση τους περιορισμους του.

 

Το μυαλο δεν μπορει να γνωρισει την υπερβατικη Ομορφια με μονο τα δικα του μεσα. Και η Ομορφια,πραγματικα, ειναι μονο μια Θεικη αποκαλυψη.

 

Φερνουμε την Πραγματικοτητα αυτης της Πρωταρχικης Ομορφιας στην δικη σας επιγνωση , καθως τωρα ειστε ετοιμοι να την δεχτητε. Δεν ειναι κατι που θα μπορουσενα περιγραφη, αλλα μονο να γινη βιωμα και πραγματωση μεσα στην δικη σας Υπαρξη, μεσα απο μια Αγνη Καρδια.

 

Η Ομορφια, ειναι η Πηγη της Χαρας και χωρις Ομορφια το Ανθος της Θεικης Αγαπης δεν θα μπορουσε να υπαρχει.

 

Ακουστε με την καρδια σας τωρα αυτο που μεσα απο τους αιθερες ερχεται απο την ιδια την Πηγη. Φερνουν τα Μυστικα της Θεικης Προελευσης τα οποια τωρα επανερχονται σε εσας καθως ειστε ετοιμοι να ακουσετε.

 

Αυτη ειναι η απαρχη του Νεου σας Κοσμου , στον οποιο το να νοιωθετε , να ακουτε και να βλεπετε ειναι Ενα μια και εκει δεν υπαρχει κανενας διαχωρισμος. Οι αισθησεις σαςειναι που σας απομακρυναν απο την Αληθεια και την Μοναδι-κοτητα και Εν-οτητα της Υπαρξης.

 

Καθως υπερβαινετε την γνωριμη σας αντιληψη του ενος συμπαγους και ξεχωριστου κοσμου, εισερχομενοι στο περαν του υπερπεραν, μεσα στο διαρκως εξαπλουμενο Φως της Θεικης Συνειδητοτητας χρησημοποιηστε τα φτερα της Ομορφιας για να βρεθητε αυτοστιγμη Εκει πουπαντα εισαστε  , Ενα με το Θειο.

 

Για να κατανοησετε το μηνυμα μας ειναι απαραιτητο να εγκαταλειψετε ολα αυτα που γνωριζετε , και να αποδεχτητε αυτα που ειναι αναγκη να θυμαστε με την ψυχη σας.

 

Σε εναν Θεικο Κοσμο τα παντα ειναι Πανεμορφα. Και ο,τι δεν ειναι, τοτε δεν ανηκει στη Θεοτητα. Ο,τι αναφερεται στο μερος δεν ειναι μερος αυτου του Κοσμου. Ο,τιδηποτε μιλαει με παραδειγματα που δεν εχουν να κανουν με την ροη, ο,τιδηποτε δεν αναγνωριζει την Αιωνια Δυναμη του Τωρα , αλλα μενει προσκολημενο στο χρονο και στους περιορισμους , τοτε δεν ειναι Θεικο.

 

Ανακαλυψτε την Ομορφια στην Αιωνιοτητα , γιατι Αυτη Ειναι Αιωνια. Αιωνια Αυτη  Φωτιζει την Καρδια με το μαγευτικο Μυρο του Αφατου. Απελευθερωνεται απο καθε περιορισμο και καθε εγκεφαλικο προσδιορισμο. Ακτινοβολει Αποκοσμα και Ελευθερα, μεσα απο ολα τα φαινομενα οπως ακριβως Ειναι.

 

Ολα τα επιπεδα των φαινομενων ειναι εκει για να γνωρισουν την Ομορφια , ετσι που το Θεικο να μπορει να αναγνωρισει τον Εαυτο του . Χωρις πλεον νασυγχεει αυτο που εμφανιζεται με Αυτο μεσα στο οποιο γινεται η εμφανιση , και μεσα στο οποιο λαμβανουν χωρα ολες οι εμφανισεις  !!!

Η Ελευθερια σας ειναι εδω , οταν εσεις θα την αποδεχτητε!

Σας Αγαπαμε !

Ειμαστε τα Οντα Φωτος απο τον Γαλαξια της Ανδρομεδας!

 

ΑΠΟΔΟΣΗ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου