" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Εσυ εισαι ο ´ενας ´

EΣΥ ΕΙΣΑΙ   ¨ Ο ΕΝΑΣ ¨      , 6-11-13

 

ΕΣΥ,  εισαι ο ενας που περιμενει ο κοσμος. Αναρωτιεσαι γιατι κανεις δεν εγινε φως μπροστα σου. Γιατι δεν ειδες κανενα να περπατα πανω στο νερο?   Που ειναι ολοι αυτοι που θα αναληφθουν και θα γινουν οντα φωτος ενω ακομα θα διατηρουν το φυσικο τους σωμα? Που ειναι οι αποδειξεις της φυσικης αναληψης? Να λοιπον η απαντηση :  η αναληψη δεν θα γινει ΠΟΤΕ,  μεχρι να την κανεις εσυ !

 

Κανενας δεν θα αναληφθη πριν απο εσενα.  Ολοκληρο το συμπαν περιμενει την δικη σου αναληψη. Εισαι προορισμενος να οδηγησης τον κοσμο στην νεα πραγματικοτητα. Απο την στιγμη που εσυ θα ακτινοβολησης το νεο σου φωτεινο σωμα για να το δει ολος ο κοσμος, τοτεολοι οι ανθρωποι θα αρχισουν ομαδικα να μεταμορφωνονται.  Εσυ εισαι ο απολυτα υπευθυνος για το δικο σου συμπαν.  Δεν μπορεις να αποφυγεις το πεπρωμενο σου.

 

Μηπως θεωρεις εγωιστικο το να πιστευεις οτι εσυ εισαι           Ο ΕΝΑΣ ?   Το να πιστευεις μαλλον οτιδηποτε αλλο ειναι προιον του Εγω.  Εσυδημιουργησες αυτο και ολα τα συμπαντα και εσυ θα εισαι ο Ενας που θα οδηγηση αυτο το συμπαν , το συγκεκριμενο που βιωνεις τωρα , στο επομενο σταδιο της εξελιξης του.

 

Αυτο θα μπορουσε να σημαινει οτι θεωρεις τον εαυτο σου ανωτερο απο τους αλλους?    Ακριβως το αντιθετο .   Καθε ενα ατομο πανω σε αυτο τον πλανητη εισαι εσυ , που δημιουργει ενα τελειως διαφορετικο συμπαναπο μια τελειως διαφορετικη οπτικη.   Και καθε ατομο πανω σε αυτο τον πλανητηζει στο δικο του συμπαν. Ολοι αυτοι οδηγουν το δικο τους κοσμο στο επομενο επιπεδομεσα απο αυτην ακριβως την δικη τουςμοναδικη οπτικη.   Κανενας δεν μπορει να αποφυγη την ευθυνη του δικου του συμπαντος.   Αυτο σημαινει την απολυτη και πληρη υπευθυνοτητα.

 

Τι γινεται με τους αναληφθεντες δασκαλουςοπως ο Ιησους , η Μαρια κλπ. ?  Ολοι αυτοι ανηλθαν πριν απο εσενα , ετσι δεν ειναι Ομως ολοι αυτοι,   ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ,   σε μια αλλη χρονικη περιοδο η οποια ομως εξελισεται ταυτοχρονα με τον τρεχοντα δικο σου χρονο.  Και αυτοι ανερχονται καθως εσυ ανερχεσαι. Στην πραγματικοτητα η δικη σου αναληψη και η δικη τους ειναι τοσο αδιαπαστα συνδεδεμενες που βρισκονται παροντες στο εδω και τωρα του χρονου που ζουμε , και μας ενθαρρυνουν στην αναληψη μας.

Ολες οι συμπαντικες δυναμεις στηριζουν την αναληψη σου , δοξαζουν την αναληψη σου . Καθε μια εμπειρια ακομα και  στηνπιο μικρη της λεπτομερεια, ειναι σχεδιασμενη απο εσενα για να σε οδηγηση να βρης και να δεις την αληθεια .  Διεκδικησε την θεση σου σαν τον κυριαρχο ολης  της δημιουργιας.  Αυτο ειναι που περιμενει ολη η δημιουργια .

 

ΑΠΟΔΟΣΗ  ΠΟΛΥΤΙΜΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου