" Κανε ζωη τον θανατο και σαν Αθανατος ζησε ! "
'Αρχισε να ψαρευεις και η θαλασσα θα ερθη '

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Μήνυμα για την περίοδο της αγάπης!!!

      MHNYMA

AΠΟ MARILYN RAFFAELE 

ΣΤΟ http://www.onenessofall.com -

12/12/14

 

Σε αυτήν την περίοδο της Αγάπης και της γιορτής, πιεζόμαστε από όλες τις πλευρές να πιστεύουμε ότι το περισσότερο είναι και καλύτερο - ότι περισσότερα δώρα, περισσότερη παρεα , και περισσότερες δραστηριότητες θα ισούται με την ευτυχία. Αντισταθείτε στο να συμμετασχετε στην εμπορευματοποίηση, γιατι γνωρίζετε πολύ καλά σε αυτό το σημείο ότι toπερισσότερο, δεν ισούται με την ευτυχία.

Οι εξωτερικές πιέσεις προκαλουν το συναισθήματά σας για να αγοράσετε, αγοράστε, αγοράστε, γεγονός που υποδηλώνει ότι  μεγαλύτερο και καλύτερο το δώρο, τοτε περισσότερη η αγάπη,που θα δωσετε και θα παρετε.  Βομβαρδιζόμαστε με τις προτάσεις που μας ενημερώνουν ότι, για να είναι ένας καλός γονέας, φίλος, συνεργάτης, ο γιος ή η κόρη, θα πρέπει να δώσει τα ακριβά δώρα.

Να ειστε σε επιγνωση , επιλέγοντας τα δώρα σας με προσοχή και σκέψη, χρησιμοποιώντας τη διαίσθηση για να προσφερετε το δώρο που θα μπορούσε να μιλήσει περισσότερο στοαγαπημενο πρόσωπο. Δηλαδή, πρέπει να καθοδηγείστε από τα μέσα και όχι απ 'έξω. Κρατήστε τα πράγματα απλά, και αφήστε τα δώρα που δίνετε να αντανακλούν την αγάπη με την κατανόηση του δέκτη. Μην επιτρέπετε  ένα δώρο  να είναι απλά ένα "καθήκον", γιατι αυτά τα δώρα θα περιεχουν την αρνητική ενέργεια που αισθάνεστε.
Τα Χριστούγεννα, στην πιο αληθινή έννοια του όρου, δεν είναι για τη γέννηση ενός αρσενικού παιδιού με το όνομα Ιησούς.Αλλά είναι μια γιωμενη αίσθηση της γέννησης του Χριστού,που λαμβάνει χώρα μεσα μας .Τα  Χριστούγεννα λαμβάνουνχώρα μέσα σε κάθε άτομο σε κάποιο σημείο στο πνευματικό του ταξίδι. Πολλοί από εσάς αυτο ακριβως ειναι που ζουν τώρα.

Μόνο μια ταπεινή κατάσταση της συνείδησης (το σταθερό), μια υπερβαση του  ψευδους εγώ που παγιδευει και των  πεποιθήσεων , είναι σε θέση να γεννήσει το Φως του Χριστού. Ο Ιησούς προσπάθησε να δώσει αυτό το μήνυμα στον κόσμο πριν από 2000 χρόνια, αλλά η πλειοψηφία των παραπλανημενων εκείνη την εποχή δεν ήταν σε θέση να κατανοήσουν και αντ 'αυτού (τότε και τώρα ακόμη) πίστευαν ότι μόνο ο Ιησούς αντιπροσωπεύει προσωπικά το μήνυμα. ΟΛΟΙ έχουν μέσα τους ένα μωρο  Χριστό που περιμένει να γεννηθεί.

Ο κόσμος σε γενικές γραμμές, πιστεύει ότι τα Χριστούγεννα  είναι είτε  χρονος διακοπών  και δώρων ή πιστεύει ότι είναι η γέννηση του μοναδικού Υιού του Θεού, του Ιησού, και θα πρέπει να γιορτάζεται αναλόγως. Καμία από αυτές τις πεποιθήσεις δεν είναι σωστή. Τα εξωτερικά στολίδια των Χριστουγέννων είναι μόνο σύμβολα για την αλήθεια των Χριστουγέννων που λαμβάνει χώρα μόνο μέσα μας.

Βλέπουμε πολλή προσπαθεια για τη δημιουργία μιας δημοφιλους έννοιας των Χριστουγέννων, ακόμη και όταν δεν μπορουμε  πλέον να συντονίζομαστε με αυτή. Αν μπείτε στον πειρασμό με καποια  ενοχή να παρέχετε το μεγαλύτερο και το καλύτερο δωρο για αυτούς που αγαπάτε, γρήγορα τοτε θα αναγνωρίσετε αυτές τις προτάσεις να είναι έννοιες και επιδιωξεις του σύστηματος πεποιθήσεων του ματριξ, όπου οι εμποροι ειναι αυτοι που πιστεύουν ότι πρέπει να προωθήσουν και να προσπαθησουν για να πετύχουν οικονομικά.

Η ομάδα επιθυμεί να μιλήσει για την ενέργεια που εκδηλώνεται ως μία αίσθηση του διαχωρισμού. Σε αυτή την εποχή τουχρόνου, τα συναισθήματα του χωρισμού είναι συχνά πιο βαθιά βιώμενα . Τα  Χριστούγεννα φέρνουν  στο μυαλό για πολλούς, αναμνήσεις του παρελθόντος οικογενειακές συγκεντρώσεις. Οι αναμνήσεις συχνά περιλαμβάνουν μόνο τη διασκέδαση και την αφθονια (ποτέ τις διαφωνίες) μιας παλαιότερης εποχής.

Φωτογραφίες, εικόνες, τραγούδια, ταινίες κ.λπ. φωνάζουν από τα μέσα ενημέρωσης και τα καταστήματα προώθηση την « ξεπερασμενη ιδεα των Χριστούγεννων", η οποία χρησιμεύει για την ενεργοποίηση σε πολλούς, μιας άκαρπης λαχτάρας και θλίψης λόγω της εικαζόμενης αδυναμίας να αναδημιουργήσουν  αυτό το φανταστικό " ξεπερασμενο μοτιβο των  Χριστούγεννων " για τους  ίδιους και τις οικογένειές τους.


Αγαπητοί μου, μονο μοτιβα και πεποιθησεις. Σαν αφυπνισμένοι, είστε έτοιμοι να αρνηθειτε  να αγοράσετε οτι σας προωθουν . Όπως έχουμε πει πολλές φορές, επιτρέψτε στην διαίσθηση σαςνα καθοδηγήσει. Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να γιορτάσετε, όπως κανατε στο παρελθόν, ας το πειτε. Εάν επιλέξετε να κάνετε κατι αλλο, να το κάνετε. Αυτός ειναι  ο τροπος  που  θα διεκδικήσετεεκ νέου την έμφυτη δύναμή σας.

Δεν συμβουλεύουμε να αποφύγετε τις γιορτές. Απολαύστε εκείνους που συντονιζοντε μαζί σας, γιατι η χαρά είναι η ενέργεια που βρίσκεται πλησιέστερα προς το Θείο. Εμείς απλά  σας υπενθυμίζουμε  να είστε σε επιφυλακή για το υπνωτισμό της γιορταστικης σεζόν που σας καλει  να συνεχίσετε  τις παραδόσεις που δεν ανταποκρινονται  πλέον στην κατάσταση της συνείδησης σας. Διαισθητικά εξετάστε τι και το πώς θα επιλέξετε να το γιορτάσετε.

Η υψηλότερη αντήχηση του ενεργειακόυ πεδίου απο μόνο ένα άτομο μπορεί να ξυπνήσει και να ελαφρύνει την ενέργεια ενός ολόκληρου δωματίου. Η συμμετοχη σε εκδήλωση από σεβασμό για τον οικοδεσποτη μπορεί να είναι μια έκφραση της Ανιδιοτελους Αγάπης. Χρησιμοποιήστε την κρίση στις επιλογές σας, και να ακούτε τη φωνή της διαίσθησης σας σχετικά με τιςγιορτές, τις παραδόσεις, τα δώρα, κ.λπ. Ζήστε σιωπηλά και κρυφά στον κόσμο, αλλά όχι απο τον κοσμο αυτό.

Όλα είναι μέσα και ΕΝΑ με τη θεϊκή συνειδητότητα και επειδή αυτή η συνείδηση είναι πανταχού παρουσα, δεν ειναι δυνατο να υπάρχει τίποτα άλλο που θα μπορούσε να ζει περα απο Αυτη. Αν υπήρχε κάτι έξω από το Ένα, τοτε  δεν θα έχει πανταχού παρουσια , παντοδύναμια και παντογνώσια ο Θεός. Η επιλογή είναι δική σας να την αποδεχτειτε ή όχι.

Υπάρχει μόνο μια συνείδηση και ως εκ τούτου κάθε ζωντανό πράγμα αποτελειται απο αυτη και ανηκει σε αυτη . Είναι Ολα οσα υπάρχουν,  η μόνη ουσία, ο νομος , η ιδέα, εκδηλώνεται με άπειρη μορφή και ποικιλία. Ποτέ δεν μπορείτε να διαχωριστείτε από αυτό που πραγματικα  είστε και έτσι ουτε να διαχωριστειτε  από τις άλλες μορφές του.

Ο κόσμος αποτελείται από άτομα με διαφορετικές καταστάσεις επίγνωσης και αυτό μοιαζει στα ανθρώπινα μάτια, σαν διαχωρισμός και όχι ατομικότητα. Μιλάμε για τον αληθινό Εαυτό, την πνευματική ουσία της ύπαρξής του καθενός - αυτό που δεν μπορεί να ιδωθη με τα ανθρώπινα μάτια ή να κατανοηθή με το ανθρώπινο μυαλό. Τα ζώα, τα φυτά, κρύσταλλα, μέταλλα, νερό, αέρας, στοιχειακά, οι  ανθρώποι, τα πνεύματα της φύσης, καθώς και τα όντα που ζουν σε άλλους πλανήτες, είναι όλα μέσα στη μία και ίδια ουσία –τη  Μια συνείδητοτητα που εκφράζεται ατομικά.

Η Ατομική συνείδηση (που εξακολουθεί να είναι η μία και μόνο συνείδηση που υπάρχει) όταν εκπαιδευεται με τις πεποιθήσεις του καλού και του κακού, θα εκδηλωθεί ως εκ τούτου μεσα απο αυτεςμια και εσεις ειστε δημιουργοί. Υπάρχει μόνο ένα μυαλό, αλλά στο ανθρώπινο σκηνικο , αυτο  το μυαλό εχει γεμίση με τις πεποιθήσεις της δυαδικότητας και του διαχωρισμού - αυτή είναι η ψευδαίσθηση.

Τα πλούτη της θεϊκής συνειδητότητας αποτελουν κατι το ανεξιχνίαστο για τους περισσότερους αυτή τη στιγμή. Δεν μπορεί να υπάρξει  τέλος στις Θείκες ιδέες γιατι η Θεία Συνείδηση είναι άπειρη. Η κατάσταση στη 3η διαστάση της συνείδησης στηρίζεται στην κατώτατη βαθμίδα μιας πολύ μεγάλης σκάλας για την  οποία οι περισσότεροι διανοούμενοι του κόσμου είναι εντελώς απληροφόρητοι. Μερικές εξελιγμένες ψυχές  προσπαθήσαν να μιλησουν για αυτά τα πράγματα, αλλά πιο συχνα τους λενε οτι είναι ονειροπόλοι. Αυτό θα αλλάξει, καθώς όλο και περισσότερο φως μπαίνει στη  συνείδηση του κόσμου.

Υπάρχουν   άπειρες   πληροφοριες , ιδεες, εκφράσεις μορφήςζωής, και  προηγμένοι τρόπους για να ζούμε και να κάνουμε πράγματα, που περιμένουν να τους ανακάλυψουμε . Οι επιστήμονες έχουν μάθει να δέχονται μόνο αυτό που μπορούν να αποδείξουν με τρισδιάστατα εργαλεία και όσοι εχουνανακαλύψη υψηλότερες αλήθειες, συχνά φοβούνται να μιλήσουν ανησυχοντας οτι θα χάσουν την αξιοπιστία τους μέσα στην επιστημονική κοινότητα.

Ο παλιος τρόπος ζωης  διάλυεται Αγαπητοί μου, να είστε προετοιμασμένοι να δειτε πράγματα που δεν είχατε καμία ιδέα οτι υπήρχαν  περα απο  τη φαντασία σας , γιατι η  Θεία Συνείδητοτητα  είναι άπειρη στις  έκδηλωσεις της και αυτο ειστε και εσεις  . Είστε αυτό.

Καθως υπερβαινετε  τις παγκόσμιες έννοιες, θα αρχίσετε να ευθυγραμμίζεσται όλο και περισσότερο με τις υψηλότερες διαστάσεων ενέργειες ακόμα μη διαθέσιμες για τους περισσότερους αυτή τη στιγμή. Καθως θα συντονίζεστε με τις συχνότητες των υψηλότερων επιπέδων θα  ευθυγραμμίζοσαστε  με τους τεράστιους πνευματικούς καρπούς αυτών των υψηλότερων συχνοτήτων - διαίσθηση, ιδέες, αγάπη άνευ όρων, και τόσα άλλα.

Η εξέλιξη είναι ενα  συνεχές ταξίδι στο οποίο   πάντα θα σας δινονται ολο και περισσοτερα όταν θα είστε έτοιμοι. Η ζωή στη Γη είναι σαν να πηγαίνετε στο σχολείο. Μερικοι είναι στο δημοτικό , άλλοι στο γυμνάσιο, πολλοί στο πανεπιστημιο , και τώρα ένας μεγάλος αριθμός από εσας γίνεστε καθηγητές.

Δεν υπάρχει ένας σωστός τρόπος για να εξελιχθείτε , είναι μια διαδικασία, μια διαδικασία ξεκαθαρισματος και κινησης  πέρα από όλα οσα δεν είναι αλήθεια. Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε μία ζωή. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε κάνει την προκαταρκτική εργασία μέσα απο εκατοντάδες ζωές, και είστε έτοιμοι τώρα για την τελική ώθηση της εκκαθάρισης για τα απομεινάρια απο τις παλιές κυτταρικές μνήμες και την αρνητική ενέργεια.

Μην φοβάστε να αφησετε πισω αυτά τα πράγματα στη ζωή σας που δεν σας εξυπηρετούν πια. Αφήστε ότι είναι παλιό και εχει κανει τον κυκλο του , όχι με μια αίσθηση θυμού, ήττας ή αποτυχίας, αλλά με αγάπη και ευγνωμοσύνη. Δώστε τις ευχαριστίες για τις οδυνηρές εμπειρίες της ζωής σας γιατί χωρίς αυτες δεν θα εισαστε εκεί που είστε σήμερα. Αυτές οι εμπειρίες ειναι που αναγκάζουν κάποιον να σκάψει βαθύτερα, να μεγαλώσει,  να προχωρήσει και ολα αυτα  πάντα κατω απο την επιβλεψη του Ανώτερου Εαυτόυ.

Αυτή είναι η εξέλιξη - μια διανοητική συνειδητοποίηση που ακολουθείται από την πρακτική, και στη συνέχεια η σταδιακή απελευθέρωση όλων όσων είναι ψευδή, και η αντικατάστασή τους με την αλήθεια μέχρι να γίνετε αυτη η  υπερβατικη κατάσταση της συνείδησης στην οποία ο Χριστός γεννιέται.

Όλα είναι καλά, όλα προχωρούν σύμφωνα με το σχέδιο, αν το επιτρέψετεΕάν εσεις  το επιτρέψετε.

Είμαστε η ομάδα 

AΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου